Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ah canım beniiim Allah yardımcın olsun.. Ben de bilgisayar başında uyukluyorum Gidiyim de yatağıma yatym bari artık. Sabah dersim var. Çok öpüyorum seni bebeğim. Kendine iyi bak iyi geceleerr

ooyy kıyamaaam yat tubişim yat ben de geçmişi okuyup yatacağım

bugün avm gezdim kızlar, bayaa efor sarf ettim veeeee wc ye çok çıktım, çok hafiflemiş hissediyorum en az 200 gr falan vermişimdir

düşünce gücüüüüüüüü

ah canım beniiim Allah yardımcın olsun.. Ben de bilgisayar başında uyukluyorum Gidiyim de yatağıma yatym bari artık. Sabah dersim var. Çok öpüyorum seni bebeğim. Kendine iyi bak iyi geceleerr

ooo bi de dersin var durduğun hata hemen yatağaa ben rahatım ders yok iş yok güç yok ama ödev var sınav var
iyi geceeler tatlım

teşekkür ederim tubişimm

evet geç oldu, eve anca gelmiştim :26: hemen attım ağzıma cünkü akşamki semizotu salatası çok azdı

rica ederim bebeğm

Farkettim akşam yemeğin biraz olmuş demek ondan.. Olsun bugünlük de böyle olsun yavrum koskoca 18.kg gitmş nerdeyse dimi :)))

Hadi sna da iyi geceler meleğim öptüüüümm

bugün avm gezdim kızlar, bayaa efor sarf ettim veeeee wc ye çok çıktım, çok hafiflemiş hissediyorum en az 200 gr falan vermişimdir

düşünce gücüüüüüüüü

ben bugün çok yürüyemedim yaaa yürüyüşe çıktım ama hemen dönmek zorunda kaldım regl olunca sıkıntı oluyo bende alerji yapıyo genital bölgemde yine kabarcıklar çıkmış çok hareket edemedim

Son düzenleme:
rica ederim bebeğm

Farkettim akşam yemeğin biraz olmuş demek ondan.. Olsun bugünlük de böyle olsun yavrum koskoca 18.kg gitmş nerdeyse dimi :)))

Hadi sna da iyi geceler meleğim öptüüüümm

daha geçmişi okuyacağım tubişimmm evet 18 gitti Allah a şüküüür, şimdi sporlar vücudumu iyice şekillendirmek, sıkılaştırmak kaldııı

ooyy anladım canım yaa :26: o nasıl alerjiymiş öylee, fena bir şeymiş çok geçmiş olsun

ilk reglimden beri böyle tatlım ped 2 saatten fazla kalınca oluyo okula gittiğimde de mecburen kalıyo benim vücudum çok hassas o kadar çok şeye alerjim var ki alıştım artık

bak sen muzur ebruyaaaaaaaa kim acabaaaaa

şaka bir yana, biraz daha çaba göstermeni istiyorum ebru, bunca kiloyu vermişsin 2kg verememen demek, gereken özeni göstermemen demek bunca zaman ne gitmez 2 kiloymuş, olacak şey değil vallahi bu hafta en az 500 gr eksilmeni istiyorum yoksa seni takımın yüzkarası ilan ederim yaparım bilirsin

evet sezeryan umarım canım :26:

ay ben de çok tırsarım depremdeeen

4 nisan da doğum yaptı canım, takım olarak o hafta 1. olduk kaptanımıza doğum hediyesi verdik böylece sağ ol canım, iletirim iyi dileklerini ebru ya sana da kolaylar gelsin, işin zor senin ne zaman istersen buyur gel böyle, bizim topic boş kalmaz, sıkıldın mı, kimse yoksa falan buyur takımımıza

[sıze=3][sıze=3]kızlar evde kaynatılmış az şekerlivişne suyu için ne düşünüyosunuz????[/sıze][/sıze]

ayşe doğru söylemiş canım, içmemeye karar vermişsin sen de, yerinde bir karar olmuş

biz çok iyiyiz canım takımca süper ilerliyoruz.... kimse biyerlere kaçmıyo....
şuan herkes kilo veriyo ve paylaşımlar süper evimiz gibi oldu burası hatta mezun olanlar bile ayrılamıyo
süperiz yaniiiii..

ay ben seni yerim ama, nasıl da güzel anlatmış bizi

anladım tatlışım yerim seni beeeeeeeennnn

güzel menü olmuş nurcum, tarçınlı suya dikkat et ama :26:

kizlar ben bugünlük cikiyorum, yarin sinavim var ve daha özetlemem bitmedi
yarin insallah görüsmek üzere.

öpüldünüz

başarılar dilerim canım sana, öptüm ben dee

canım çok geçmiş olsun, kulak şakaya da gelmez ihmale dee canından bezdirir seni, doğru doktora git

güzel olmuş burcum, 2 öğün olmuşsun sen de, hoş geldin aramıza

menümü yazıp kaçıyorum kızlar

12 gibi
2 yumurta
peynir ceviz

akşam 7 gibi

ızgara balık,salata

3 incir.

3,5 lt su

kahvaltıda eşimle kızıma simit aldım mis gibi koktu ama yemedim

çok güzel olmuş ayşecim, afiyetler olsun ayrıca iradenden ötürü de tebrik ederim

Ben de seni seviyorum tatlım, busi yesin seniii

tuba menülerinde miktar kısıtlamasına gittiğini görüyorum birkaç gündür, ecem de seni uyardı ama yine aynı şeyleri yapmışsın. miktar kısıtlayacak kiloda değilsin henüz. böyle yaparsan miden kıtlağa düşer ve duraklarsın, sonra üzülürsün. duraklamazsan da en ufak fazla yediğinde vücut depo eder yediğini, kilo vermen zorlaşır. lütfen söylediklerimi dikkate al ve eski yeme sitiline geri dön bebeğim. onun harici her şey güzel, afiyer olsun

ilk reglimden beri böyle tatlım ped 2 saatten fazla kalınca oluyo okula gittiğimde de mecburen kalıyo benim vücudum çok hassas o kadar çok şeye alerjim var ki alıştım artık

canım onu mu diyordun bende de var benzer bir durum, 1 gün içinde hemen günün yarısında kızarıp kabarıyor benim de totişim falan bunun çözümü kotex te buldum, kotonsu yapısı sağ olsun kurtuldum alerjiden tahrişten, orkid falan asla kullanamam. eğer orkid kullanıyorsan ya da molped vs, bırak ve kotex e geç kesinlikle

bende kotex kullanıyorum zaten canım başkası kar etmiyo. ama kotexte bile oluyo yani tek çare her tuvalaete gittiğimde değiştirmek şu pede verdiğim parayı hiç bişeye vermedim

busiiiiii sen yatmıyon mu daha ben de yatayım artık sınavlar öncesi uyku düzenini bozmaya gerek yok yarın erken kalkıp çalışmaya başlamalıyım notları temize çekmedim daha ben nasıl öğrenciyim yaa

neyse ben gidiyorum artık şu bilgisayar da dinlensin azcık yoruldu yazıııık

daha uyumayanlara iyi geceler diyor
sabah erken uyanıp da gözünü burda açanlara günaydın diyorum

öpüyorum ve seviyorum sizi bebiklerimmm

bende kotex kullanıyorum zaten canım başkası kar etmiyo. ama kotexte bile oluyo yani tek çare her tuvalaete gittiğimde değiştirmek şu pede verdiğim parayı hiç bişeye vermedim

tüühh fenaymıış

yatmadım valla, ama yatcam. uykular yine şaştı benim yat sen de yat tabii

iyi geceler, ben de öptüm kuzum

bakalım düşünce gücü kar edecek mi, yarın tartıda anlayacağız

abim değil kardeşim yaa canım işte ticaret yaptığımızdan müşteri buluyorum ben, müşterileri ulaşacağım mailleri bulup bizim listemize ekliyorum

bakacağım canım, iyi yapmışsın

tubacım sen yine yoksun ortada, hiçbir kurala da uymuyorsun. lütfen takım ruhuna uygun hareket et. bu seni kaçıncı uyarışım bilmiyorum. böyle devam edersen, seni izine ayıracağım haberin olsun

yukarda yazdım kuzucum, evden yapıyorum işimi. tekrar bizimkilerle çalışmaya başladım, boş durmaktan iyidir

Eki Görüntüle 677814

ne çektik bea ama şişman olmıcaz

çok iyiler yaaaaaa

hala atmadın 5 gün oldu

günaydın ecoşşş hoşgeldin :) geçmiş olsun atlattın sınavları benimkiler daha başlamadı bile :26: bende hedefimi 55e çekicem valla eski halime dönebilirim diye düşündüm :)

ay sen de mi emoş yaaaaa diycek bir şey bulamıyorum artık senin boyun kaçtı pekiii

tebrik etmiştim seni zaten canım, bu yazında süper, demiştim bunu da

ay canım çook geçmiş olsun ben de baktıracağım şüpheleniyorum varis ya da romatizma var bende de kesin

evet o gün deli gibi çalışmıştı soluksuz saatlerce yine öyle olmaması için yarın sabah erkenden, tabi bu saat oldu yatmadım erken nasıl kalkarım bilmiyorum. işte kalkarsam işleri halletcem biraz, yoksa yine son günlere kalcak görcem günümü valla

06 nisan ın geçmişini okuyamamıştım yorgunluktan, onu da neyse ki şimdi hallettim, artık içim rahat kızlar

yarın bu haftanın mesaj listesini paylaşacağım.

karamel
hala ne mesaj sayılarını bildirmedin. ne menü paylaştın, ne paylaşımda bulundun. seni daha önceden birkaç kez uyarmıştım. bu takım öylesine bir takım değil. bu şekilde davrandığın için, 3 haftalık deneme sürecinin 2 haftasını geçemedin, kalan 1 haftanda toparlanırsın ya da başka bir takımda şansını deneyebilirsin.

mavera seni de son kez uyarıyorum, aksi halde karamel için söylediklerim senin için de geçerli tubacım.

herkesten gereken hassasiyeti göstermesini bekliyorum. kurallar makul ve basit, bahane üretmeye lüzum yok. ilk amacımız yarışarak motivasyonumuzu sağlamak ve bu sayede kilo vermek. bu yüzden kimse takım söz konusu olduğunda kimsenin kusuruna bakmasın. sadece ben değil, herkes birbirini uyarabilir kızlar.

iyi geceler herkese

canlarım günaydıııın 15 dk sonra çıkıyorum evden. Bugün öğleden sonra evde olmuş olurum inşallah. Sizi seviyorum görüşmek üzeree

Günaydın fıstıklaaaaarrrr,
hastalandım bu sabah.. yrna kadar şişlik iner mi yaaa? bu sabah tartıldım 76'yım... ama bence kesin şişliğim vardır yani... yrna iner mi yaa?

bakalım düşünce gücü kar edecek mi, yarın tartıda anlayacağız

Busee? nooldu şeker? düşünce gücünün sonucunu bekliyoruzzz :) ama verirsen gitmicen di mi Ebru gelene kadar :)

dünkü menüm kızlar

sabah(08:00)
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz peynir
çay

ara(11:00)
5 kuru üzüm

öğlen(12:30)
taze fasulye yemeği
yoğurt + 1 kase salata
1 dilim ekmek

ara(16:00)
kepek ekmeğine beyaz peynirli tost(yağsız)

ara(18:00)
1 dilim ananas

akşam(22:45)
çok çok az nesfit + süt (100ml ya var ya yok süt, nesfit de 2 çorba kaşığı) -- açlıktan ölecektim kızlar spor sonrası nappiiimm??

2 kupa yeşil çay
2 lt su
1saat45dk spor (PT + yürüyüş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…