Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yrna şişlik insin diye çoookk su içicem bugün... şimdiden yarım litreye yaklaştım :)
2-3 de yeşil çay patlatırsam olur mu ne dersiniz??

ya veremiyomuş gibi duruyor ama inanın bu manyak PT yüzünden... yoksa veriyorumdur yani kesin :18::18::18::18:

Günaydın :) kızlar ya 3 gün oldu yokum buralarda özledim hepinizi bu gün buralarda olmaya çalışıcam söz

10.4.13

Sabah (06:00 - 06:30)
4 - 5 yemek kaşığı nesfit
1 bardak süt (0,15 yağlı)

Ara (11:00 - 11:30)
1 orta boy yeşil elma

Öğle (14:00 - 14:30)
2 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak
2 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz
2 yemek kaşığı yoğurtlu zeytinyağlı havuç
1 küçük porsiyon mevsim salata
1 kase yoğurt (%0,15 yağlı)
1 kase yayla çorbarsı

Ara (16:00 - 16:30)
1 orta boy yeşil elma

Akşam (20:00 - 21:00)
1 kivi
1/2 muz
1 armut
3 fındık
3 badem
1 ceviz
2 kutu meyveli yoğurt (180 Cal / %0,3 yağlı)

* 2 lt su
2 kupa yeşil çay

Son düzenleyen: Moderatör:
gunayydıın kızlarrr

dun dersim yoktu okula gelmedim,dolayısıyla kutuphaneyede gelemedim ve nete giremedim..
ay bakalım yaa telefonumu servise bıraktım, biran once olsa da rahatlasam..
gecmisi okumaya gidicem simdi
ama oncee hemen menumu yazayımm

günaydın kızlar stajdayım arada bi geçmişi okuyorum ama çok oturamıorum başında pc nin öpüyorum hepinizi 69.4 kg yim bu arada aç tartıldım

Bugün harika bir şekilde diyet yapıp, akşam eve dönünce de 40 dk. walk at home yapacağım. Keyfim hiç yok, en azından biraz kendime gelirim...

9 nisan 2013- salı

sabah 9.00
2 yumurtayla omlet
salatalık
domates
peynir
zeytin

aksam 19.00
bir tabak karnıbahar
yogurt

su 2 lt

spor
200 ip atlama
50 mekik

(okula goturmek için ceviz hazırlamıstım ama cocuklar almıs, unutmmusum bende arada yiyemedim, okulda da hic bişeye bulasmadım)

10 nisan 2013- carsamba

misafirim oldugu icin duzensiz oldu biraz, saatleri bilemiyorum onun icin
sabah
7-8 tane fındık

oglen
1 kase kısır
salatalık
havuc
azıcık yogurt

aksam
2-3 tane incir, ceviz

su 2 lt

spor
koca evi temizledim:)sayılırsa...

Bugün harika bir şekilde diyet yapıp, akşam eve dönünce de 40 dk. walk at home yapacağım. Keyfim hiç yok, en azından biraz kendime gelirim...
,,

walk at home iyidir ben 1 saat 5 mil yani 8.06 km yi yapıoyorum canım ama bu akşam yapamıcam herhalde felakt bi yorgunluum var

günaydın kızlar stajdayım arada bi geçmişi okuyorum ama çok oturamıorum başında pc nin öpüyorum hepinizi 69.4 kg yim bu arada aç tartıldım
harikasın canım.ben bu hafta veremeyeceğim sanırım moralim bozuk.
benimde keyfim yok

menülerin çok güzel olmuş canım

canım akşam saat 20 den sonrakiler

zlaaaaaaaaarrrr

100 gr. daha verdiğimde toplamda 18 kg. vermiş olacağıııımmmmmm

tutmayın beniiiiiiiğğğğğğğğğğ

gayet guzel bir menu canımcımm

benimde moralim yok venüs ve bende böyle karar verdim en azından diyet yapmanın verdiği mutluluk olur

kız akşam en sonunda naapmışsın ööle coştun yine dalgalanıosun seeeeeenn, yrn cuma bunuuuu bilmio musun sen

Burcuuu supersin ben bugün tartıldim yine aynıyım ne oluyo anlamadım

biran önce dijital tartımi düzeltmeliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…