Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun tatlım :) bezelyeyi çok tüketmemeye çalış az yemişsin zaten ama glisemik indeksi yüksek olduğu için pek önerilmiyo

afiyet olsun tatlım :) bezelyeyi çok tüketmemeye çalış az yemişsin zaten ama glisemik indeksi yüksek olduğu için pek önerilmiyo

taze bezelye cnm yani bu top top olandan değil taze fasulye gbi sırıkta yetişiyor olmamış bezelye o yüzden çok yüksek değil cnm araştırdım onu

emoş sıkıldım ya

burcuu ya bende sıkıldım ders çalışıyorum bişeye takıldım işin içinden çıkamıyorum deli olduum google amcaya da sordum ama o da pek bilmiyomuş napcam bilemedim

kızlar ben geldimm geçmişe bakıyorum hemen. Biraz uzun sürecek haliyle

hoşgeldin canım:) bence dün akşamki 3 sayfayı boşuna okuma burcuyla can sıkıntısından sapıttıydık mesajlarımı saymadım daha tırrrsıyrum

bende sıkıntıdan ders çalıştım emoşşş valla en baba ünitenin notunu çıkarmışım ünite sonuna gelince farkettim

menümü yazıp kaçıyorum kızlar

12 gibi
2 yumurta
peynir ceviz

akşam 7 gibi

ızgara balık,salata

3 incir.

3,5 lt su

kahvaltıda eşimle kızıma simit aldım mis gibi koktu ama yemedim

12 gibi
2 yumurta
peynir ceviz

akşam 7 gibi

ızgara balık,salata

3 incir.

3,5 lt su

o aymı bnde de oldu annem poğaça almış yemedim. yne karatay yne güzel

kızlar iyi geceler yarın stajım var tün gün yokum akşama görüşürüzzzzzz

Bence biraz daha erken kalkıp güzel bi kahvaltı yap canım sen. Bi de yaşın daha küçük, gelişme çağındasın hala. Kahvaltı senin için çok çok daha önemli

günaydın tubişim 09.04.2013 mesaj sayını 10 olarak göndermişsin, ama sanırım o 08.04.2013 ün mesaj sayısı olmalı dimi? çünkü bugün daha bitmedi, karıştırdın sanırım :26:

sanırım karışmış evet bebeğim evet aklını sevym senin :))
evet sayın seyirciler, kıymetli misafirleeeeeeeeerrrrr

sabah tartıldım ve kilom 50.4

harikasın ya çok sevindim senin için çokkk

şu saat oldu su içmedim
içemiyorum naapcaam bn :26:

daha önce söylediğim gibi yapabilrsin canım ya, yarım saatte bir 1 bardak içersen 4 saat içinde hemen hemen 2 Lt yi buluyor.

Liste bana kalırsa da iç açıcı değil benim izinli olduğum hafta ama yine de durum bu :\ Kendi adıma konuşcak olursam canlarım, eğer ben telefondan da girebilseydim kesinlikle herşey çok daha farklı olurdu. Bütün gün dışarda oluyorum genelde ve sabah çıkmadan ve akşam gelince yazıyorum uykum geliyor falan.. O yüzden az oluyor sayılarım. Evde olduğum günlerdeyse zaten burası hiç kapanmıyor.. Keşke hep elimin altında olsa ama olamıyor malesef Beğenmiyorum ben günlük 5-10 mesaj yazdığım günleri hiç

Gerçek bir takım kaptanı gibi.. İşte bu tavırlar takımı ayakta tutan tavırlar, takımın dinamiği..
zlaaaaaaaaarrrr

100 gr. daha verdiğimde toplamda 18 kg. vermiş olacağıııımmmmmm

tutmayın beniiiiiiiğğğğğğğğğğ

canıııııııııııııııııımmmm benim maşallah subhanallah

yok etkilemedi sınavlarımı mutluyum yani ben kaptanıda özledm ya

Ben de çok özledim Ebru'yu ya ama biraz sancıları varmış sanırım.. İyi olsun da

Mesele de bu zaten.. Diyet gibi görmemek lazım.. Bu bizim artık hayat tarzımız. Bunun adı sağlıklı yaşamak. Bunun adı bedenimize veruhumuza, kısacası kendimize, hakettiği değeri vermek. Hem bu surette kilomuzu da koruyoruz.

hmm evet bu da bi mantık.. Yani hergün tartılmak hergün kontrolü sağlayabilir ama genellikle moral bozan bi durum. En azından benm için :)

tatlım kızlar da söylemiş zaten mercimek çorbası kalorili bi çorba. 1,5 tabak çok olmuş biraz.. Bi de tabak derken kaseyi i kastediyorsun bilmiyorum ama kaseyle içsen çok daha iyi olur.

Çocuklara bu cümleyi öğretmek çok çok önemli..

Menü örnekliği bakımından benim idolüm; hemşerim, limonlubrokoli'm

ebru nasıl kızlar doğum yaptımı haberi olan var mı
buse sen nasılsın maşallah kiloları vermişsin aman nazar değmesin

Gülçin'cim çok geçmiş olsun. Allah şifa versin bi an önce. Ebru'muz da doğum yaptı çok şükür, şu an biraz ağrısı sancısı varmış ama geçicek inşallah.. O güçlü bir kadın. İyi olmayı hakeden bir insan.. Dualarımız da onunla.

Geç saatte yenen muhallebiii Onun dışında kusursuz..

kitap gibi kitappp :)) maşallah canıma

tuğba nerde acaba diyodum kendi kendime bugün maç varmış kesin maç izliyodur o ronaldocuğum 1 gol atmış ama 3 tane de yemişler

Nerden de bilmiş ama maç izlediğimi :) kuzum benim tanıyor beni artık Arkadaşımla birlikte üsküdar'da çok güzel bi kafede izledik maçı.. Hop oturduk hop kalktık.. Bi ara resmen ral madrid i eleyeceğimize inanmıştım. Çok umutlanmıştım.. 3. golü bulduğumuzda heyecandan sevinçten ağladım. 4. golü attık ama ofsayttı.. Orda zaten kalbimin durduğunu hissettim resmen. O gol olsaydı eğer eminim 5.yi de atar ve yarı finale yükselirdik. Ama yine de bu mutluluğu bu heyecanı bize, ülkemiz insanına yaşattığı için takımıma minnettarım gurur duyuyorum onlarla..

Çok iyi busem..

Sağol canıııııııııımmmmm benim. Şu alıntılarım bi bitsin eksik kalan şeyleri tamamlayacağm canımın içi :)

Biz de seni çok seviyoruz canım benimmmm

Bence sevinmelisin En az hatayla, çok güzel bi şekilde ilerleyebilrsin canım benim.

Ebrum ya Dualarımız elbette ki onun için.. İkinizi de seviyorum..
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr deprem oldu az önce dışarı çıkıyoruz şimdiiii

geçmiş olsun üzüldüm dicektim ama sonra yazılanları okudukça...

Aaa canım çok geçmiş olsun burcu'nun da söylediği gibi bi an önce git doktora ihmal etme.

Harikasın canım benim Menü su spor.. Çok iyi çok.

hoşgeldin canım:) bence dün akşamki 3 sayfayı boşuna okuma burcuyla can sıkıntısından sapıttıydık mesajlarımı saymadım daha tırrrsıyrum

Ne yazık ki artık çok geç hepsini okudum

Alıntılarım bitti çok şükür

12 gibi
2 yumurta
peynir ceviz

akşam 7 gibi

ızgara balık,salata

3 incir.

3,5 lt su

süpersin tatlım afiyet olsun
ahahahahaha deliriyum iyi bişi değil sonu tımarhaneye varıo
i

ben arayıp şimdiden yerimi ayırtayım o zman kendimi yeşilçaya vurdum bağımlı oldum bide üstüne adsız alkolikler gibi adsız yeşilçaykolikler varsa hemen başlarım

ayy burcu ben hakkaten iyi değilim ne yazdığımı bile bilmiyorum parmaklarım yazıyo sanki sadece beynimden bi sinyal gitmiyo özerk hareket ediyolar sanki

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı (08:00)
Kepek ekmeğine domatesli peynirli sandviç
1 bardak şekersiz yeşilçay

Ara
1 küçük kutu süt

Öğle (13:00)
1 kase ezogelin çorbası
1 bardak ayran

Ara
Yarım elma

Akşam (18:00)
5 yk pırasa
1 kase yoğurt

*

+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
(ne yazık ki bugün sporum yok)

tuğbaaaa benden az yemişsin bugün valla ben çöpçü gibi bugün ne bulduysam yedim ama kaçamak yok yani yanlış anlaşılmasın bende yazayım menümü hep unutuyorum yatmaya yakın aklıma geliyo
Teallam ya parmakların ve sen ------------->

ahh bu parmaklar yok mu nasır bağlıcaklar yakında ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…