Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar uyuyorum ben geçmişi yarın okurum menümude yarın paylaşıcam moralim pek yok yarın görüşürüz kızlar

selam kızlar birazdan eşimle betminton oynayacağız.kimsecikler yok pazar olunca öpüyorum hepinizi

günaydın emoş bnce kmsenin keyfi yok bnde sinirimden temzlik yapıorum valla

sorma ya yarın ki sınavdan daha 170 sayfa çalışacağım yer var hava da çok güzel konsantre olamıyorumm

selam kızlar birazdan eşimle betminton oynayacağız.kimsecikler yok pazar olunca öpüyorum hepinizi

ne güzel canım ya ben notlarla boğuşuyorum

Kızlar niye kimse yok ben en yakın arkadaşlarımdan biri benim için değerini sıfıra düşürdü o yüzden biraz canım sıkkındı ama şimdi umrumda değil iyim siz niye durgunsunuz ki

sorma ya yarın ki sınavdan daha 170 sayfa çalışacağım yer var hava da çok güzel konsantre olamıyorumm

ne güzel canım ya ben notlarla boğuşuyorum

sorma emoş ya hava çok güzel ve eve tıkılıp kaldım gencayla aramız düzeldi gbi ama çok sıkılıorum

Kızlar niye kimse yok ben en yakın arkadaşlarımdan biri benim için değerini sıfıra düşürdü o yüzden biraz canım sıkkındı ama şimdi umrumda değil iyim siz niye durgunsunuz ki

herkesin derdi vr zelişcim

sorma emoş ya hava çok güzel ve eve tıkılıp kaldım gencayla aramız düzeldi gbi ama çok sıkılıorum

herkesin derdi vr zelişcim

burcu geçmişe bakıcam ama emoşa söylemişsin zaten aranız bozulmuş galiba inşallah düzelir ya olayı bilmiyorum gidip geçmişe bakmam lazım

burcu geçmişe bakıcam ama emoşa söylemişsin zaten aranız bozulmuş galiba inşallah düzelir ya olayı bilmiyorum gidip geçmişe bakmam lazım

küçük ama şiddtli bi kavgaydı canım şimdi düzelmeye başladık

kuzularım ben geldim ve gidiyorum hatta sabahtan beri pc basındayım ama bakamadım buraya. listeleri girdim. canım çıktı valla şimdi de dışarı çıkıyorum arkdaşım bekliyor. hepinizi öpüyorum bebeciklerim. aksama görüşürz. dün de geçe 23.30 da geldim eve ve liste girmeye devam ettim. sonra da uyudum hemen. ondan gelemedim.

öptüm hepinizi

Burcu tek derdin bu olsun canım baktım geçici tartışmalar bunlar düzelir çok bilmiş oldum küçücük yaşımla konuşuyorm ama üzülme :)

tubiş ne oldu sana ya dua edicem senin içinde anlat ama rahatlarsin

geçmiş olsun venüs :)

gülden abla kızının doğum günüymüş geçde olsa kutluyorum

ayşe abla 1 günde 400 gr gittiyse cuma super olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…