Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tuğbacım inş. herşey düzelir canım.Allah yardımcın olsunher zaman dinleriz seni canım

ayşecig menün güzel olmuş canım.

güldencim prensesinn doğum günüymüş nice yıllara tatlım

canım keşke ailene yansımasaymış ama olan olmuş.neden tartıştınız niye üzdü seni bakayım

ya piknikk çok kalabalıktı bugün nerdeyse herkes evli çift bi biz sözlü olarak kaldık akşam eve bırakırken söylendi biraz bnde patladm öyle abla işte

evlenmek mi istiyor bunun için mi tartıştınız sudan sebepler arada olur öyle heyecan katar

evlenmek kolay ablada okul atama kpss önümde engel çok ben rahatlıım öyle diorum ama çok sıkıştırıo ailemde öyle istio

sudan sebeb ama gerio işte

bu arada şişkinliğimin ve kg mun sabit kalmasının nedenini buldum kızlar.ben beyaz lahanadan salata yapıp yiyordum bu hafta hep yedim ama çiğ olduğu için şişkinlik yapmış dün yemedim bu sabah 400 gr eksideydim 69,5 kg çıktım.halada var şişkinlim yani bu hafta lahana yemeseydim çok güzel kg vermişim aslında.inş. kısa zamanda kalan şişkinliğimde iner

en azından nedenini biliyorsun abla

ya piknikk çok kalabalıktı bugün nerdeyse herkes evli çift bi biz sözlü olarak kaldık akşam eve bırakırken söylendi biraz bnde patladm öyle abla işte

bebeğim bizim de tek sorunumuz bu ya esad işim var çalışıyorum artık diye evlenelim diyo ama babam da bekleyin okul bitsin diyo
olan bana oluyo. bende işe başlamadan evlenmek istemiyorum. şimdi bi de yüksek lisans çıkardım başına söylenip duruyo
dün de biz konuştuk daha bu konuyu. kuzeni evlleniyo yazın bizim hayalimizdi aynı sene evlencektik senin yüzünden erteliyoruz falan dedi. can sıkıyo sadece aslında güzel evllenmek istiyo ama okulllllll ahh ahhhh
bizim tartışmada en son gelinen nokta şuydu :
transkriptte mezun yazdığı gün nikahı basıcam ona göre!!
aklıma geldikçe gülüyorum ya

ayşeeee bende bugün dayanamayıp çıktım 200 gr gitmiş

iş güç yernde de ben bütün eksiklerimizi tamamlayalım borçsuz evlenelim istiorum ama kavga ettk kötü oldu demediğini bırakmadı menüme baktın mı ?

iş güç yernde de ben bütün eksiklerimizi tamamlayalım borçsuz evlenelim istiorum ama kavga ettk kötü oldu demediğini bırakmadı menüme baktın mı ?

düzelir inşallah canım baktım canım yorum yaptım aslında görmedin sanırım sabah kaşar gözüme battı sadece onun dışında güzel olmuş :) spor yok yazmışsın ama kız piknikte hep oturdun mu top oynar azcık o bile sayılır

inş. cnm görmemişim pardon top filn oynadık ya koştuk hatta ama çok spordan saymadım kaşar da büyük dilim deil ya parmak şeklinde yani yüzük parmagın kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…