inş. ablacım ama ailem çok tepkili bu sefer 2 yıldır ilk defa eve aglayarak geldim umarım düzelirburcucum düzelir canım inş.
Elbette ki anlatırım canımın içi, anlatacağım, sizin de değerli fikirlerinizi alacağım.. Şu an vaktim olsa şu an yapardım bunu çünkü dertleşmeye gerçekten çok ihtiyacım varBi yandan toparlanıyorum buraya yazarken
inş. ablacım ama ailem çok tepkili bu sefer 2 yıldır ilk defa eve aglayarak geldim umarım düzelir
canım keşke ailene yansımasaymış ama olan olmuş.neden tartıştınız niye üzdü seni bakayım
ya piknikk çok kalabalıktı bugün nerdeyse herkes evli çift bi biz sözlü olarak kaldık akşam eve bırakırken söylendi biraz bnde patladm öyle abla işte
evlenmek mi istiyor bunun için mi tartıştınızsudan sebepler arada olur öyle heyecan katar
evlenmek kolay ablada okul atama kpss önümde engel çok ben rahatlıım öyle diorum ama çok sıkıştırıo ailemde öyle istio
sudan sebeb ama gerio işte
önce okulunu bitir tabiki canım herşeyin bir sırası var.düzelir merak etme
bu arada şişkinliğimin ve kg mun sabit kalmasının nedenini buldum kızlar.ben beyaz lahanadan salata yapıp yiyordum bu hafta hep yedim ama çiğ olduğu için şişkinlik yapmış dün yemedim bu sabah 400 gr eksideydim 69,5 kg çıktım.halada var şişkinlim yani bu hafta lahana yemeseydim çok güzel kg vermişim aslında.inş. kısa zamanda kalan şişkinliğimde iner
en azından nedenini biliyorsun abla
ya piknikk çok kalabalıktı bugün nerdeyse herkes evli çift bi biz sözlü olarak kaldık akşam eve bırakırken söylendi biraz bnde patladm öyle abla işte
bu arada şişkinliğimin ve kg mun sabit kalmasının nedenini buldum kızlar.ben beyaz lahanadan salata yapıp yiyordum bu hafta hep yedim ama çiğ olduğu için şişkinlik yapmış dün yemedim bu sabah 400 gr eksideydim 69,5 kg çıktım.halada var şişkinlim yani bu hafta lahana yemeseydim çok güzel kg vermişim aslında.inş. kısa zamanda kalan şişkinliğimde iner
bebeğim bizim de tek sorunumuz bu ya esad işim var çalışıyorum artık diye evlenelim diyo ama babam da bekleyin okul bitsin diyo
olan bana oluyo. bende işe başlamadan evlenmek istemiyorum. şimdi bi de yüksek lisans çıkardım başına söylenip duruyo
dün de biz konuştuk daha bu konuyu. kuzeni evlleniyo yazın bizim hayalimizdi aynı sene evlencektik senin yüzünden erteliyoruz falan dedi. can sıkıyo sadece aslında güzel evllenmek istiyo ama okulllllll ahh ahhhh
bizim tartışmada en son gelinen nokta şuydu :
transkriptte mezun yazdığı gün nikahı basıcam ona göre!!
aklıma geldikçe gülüyorum ya
iş güç yernde de ben bütün eksiklerimizi tamamlayalım borçsuz evlenelim istiorum ama kavga ettk kötü oldu demediğini bırakmadı menüme baktın mı ?
düzelir inşallah canımbaktım canım yorum yaptım aslında görmedin sanırım sabah kaşar gözüme battı sadece onun dışında güzel olmuş :) spor yok yazmışsın ama kız piknikte hep oturdun mu top oynar azcık o bile sayılır
inş. cnmgörmemişim pardon top filn oynadık ya koştuk hatta ama çok spordan saymadım kaşar da büyük dilim deil ya parmak şeklinde yani yüzük parmagın kadar
emoş tebrik ederim seni de
burcu menün güzel olmuş bence
kaşara bişey demedim zaten erimiştir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?