Kızlar niye kimse yok ben en yakın arkadaşlarımdan biri benim için değerini sıfıra düşürdü o yüzden biraz canım sıkkındı ama şimdi umrumda değil iyimsiz niye durgunsunuz ki
sorma emoş ya hava çok güzel ve eve tıkılıp kaldım gencayla aramız düzeldi gbi ama çok sıkılıorum
herkesin derdi vr zelişcim
küçük ama şiddtli bi kavgaydı canım şimdi düzelmeye başladık
kuzularım ben geldim ve gidiyorum hattasabahtan beri pc basındayım ama bakamadım buraya. listeleri girdim. canım çıktı valla şimdi de dışarı çıkıyorum arkdaşım bekliyor. hepinizi öpüyorum bebeciklerim. aksama görüşürz. dün de geçe 23.30 da geldim eve ve liste girmeye devam ettim. sonra da uyudum hemen. ondan gelemedim.
öptüm hepinizi
ben ders çalışıyrum ama hiç çalışasım yokcanım da sıkılıyo iyi olmana sevindim tatlım arkadaş konuları bazen çok can sıkıcı olabiliyo
burcu düzelmenize sevindim ya kırmayın birbirinizi
buseeeee 2 gündür yüzünüzü gören cennetlik :) ohh mis gibi gez benim yerime de gez :)
kuzularım ben geldim ve gidiyorum hattasabahtan beri pc basındayım ama bakamadım buraya. listeleri girdim. canım çıktı valla şimdi de dışarı çıkıyorum arkdaşım bekliyor. hepinizi öpüyorum bebeciklerim. aksama görüşürz. dün de geçe 23.30 da geldim eve ve liste girmeye devam ettim. sonra da uyudum hemen. ondan gelemedim.
öptüm hepinizi
kızlar ben geldim. Geldim ama çok kalamayacağım. Çok zor günler beni bekliyor sanırım. Beynim karmakarışık.. Birazdan hazırlanıp teyzeme gideceğim. Bu gece onda kalacağım.. Beni sakın merak etmeyin. Gerçekten iyiym. Sadece ailemle anlaşamıyorum bi mevzuda. Benm için çok önemli olan bi mevzuda.. Bunu size yansıtmamaya çalıştım ama olmadı daha fazlaKonuyu merak ettiğinizi biliyorum, daha sonra ayrıntılı konuşuruz olur mu..
Benim için dua edin olur muNe ailemi üzmek istiyorum, ne de tüm bunlar olurken ben üzülmek istiyorum..
ah be güzelim, aileye yansıtmamak lazım böyle şeyleri, sen affedersin,unutursun ama aileler zor.. neyse, ders olur bunlar size, eminim aranız düzelecektir..inş. ablacım ama ailem çok tepkili bu sefer 2 yıldır ilk defa eve aglayarak geldim umarım düzelir
:) çılgın ya, bu mu????evlenmek kolay ablada okul atama kpss önümde engel çok ben rahatlıım öyle diorum ama çok sıkıştırıo ailemde öyle istio
sudan sebeb ama gerio işte
bebeğim bizim de tek sorunumuz bu ya esad işim var çalışıyorum artık diye evlenelim diyo ama babam da bekleyin okul bitsin diyo
olan bana oluyo. bende işe başlamadan evlenmek istemiyorum. şimdi bi de yüksek lisans çıkardım başına söylenip duruyo
dün de biz konuştuk daha bu konuyu. kuzeni evlleniyo yazın bizim hayalimizdi aynı sene evlencektik senin yüzünden erteliyoruz falan dedi. can sıkıyo sadece aslında güzel evllenmek istiyo ama okulllllll ahh ahhhh
bizim tartışmada en son gelinen nokta şuydu :
transkriptte mezun yazdığı gün nikahı basıcam ona göre!!
aklıma geldikçe gülüyorum ya
borçsuz evlenmek hayal Burcu'cum.. hep daha iyisini, daha fazlasını istersin, yani olur tabii de, zor diyorum.. evlenene bir şekilde Allah yardımcı oluyor inan... her şey olur, tek sorun buysa ve birlikte ödeyebilecek durumdaysanız, bunu beklemeyin derim ben...iş güç yernde de ben bütün eksiklerimizi tamamlayalım borçsuz evlenelim istiorum ama kavga ettk kötü oldu demediğini bırakmadı menüme baktın mı ?
kimsecikler yok kızlar çok yorgunum herkese iyi geceler
Tuğba'cım hakkında hayırlısı, acele kararlar verme cnm, iyice düşün taşın, onları da üzme.. eminim geçerli nedenlerin vardır, istediğin zaman biz burdayız unutma...
çok sıkma da kendini, üzülerek hiç bi şey çözülmez, eminim bir yolu vardır, sakince düşünüp, bi şeyler yapmak lazım.. ani kararlarla hareket etme cnm olur mu? Teyzen'de biraz dinlen, olanları yeniden düşün ama 3. kişi gibi dılarıdan bakmayı dene, film izler gibi, taraflı olma, belki aklına çok farklı bir çözüm gelir.. hadi dualarımız seninle cnm..
ah be güzelim, aileye yansıtmamak lazım böyle şeyleri, sen affedersin,unutursun ama aileler zor.. neyse, ders olur bunlar size, eminim aranız düzelecektir..
:) çılgın ya, bu mu????
komikmiş, emoş, yaoarız sana graduated yazan bir transkript o kolay
borçsuz evlenmek hayal Burcu'cum.. hep daha iyisini, daha fazlasını istersin, yani olur tabii de, zor diyorum.. evlenene bir şekilde Allah yardımcı oluyor inan... her şey olur, tek sorun buysa ve birlikte ödeyebilecek durumdaysanız, bunu beklemeyin derim ben...
nedenini bulmuşsun ne güzel aysebu arada şişkinliğimin ve kg mun sabit kalmasının nedenini buldum kızlar.ben beyaz lahanadan salata yapıp yiyordum bu hafta hep yedim ama çiğ olduğu için şişkinlik yapmış dün yemedim bu sabah 400 gr eksideydim 69,5 kg çıktım.halada var şişkinlim yani bu hafta lahana yemeseydim çok güzel kg vermişim aslında.inş. kısa zamanda kalan şişkinliğimde iner
okurken farketmemişim canım alıntıda farketim
Ayşeciğim ben kastettiğim zaten kızartma balıktı
Hiç farkında olmadan geçip gidecek bebeğim bak görürsün..
afiyet olsun ama çok az gibi geldi bana doyuyormusun bunlarlasabah(11:00)
2 ortaboy domates
3 zeytin
1 kk peynir
4 bardak şekersiz çay
akşam(17:00)
1 kaseden az tarhana
5 yk sebzeli türlü(patatesni yemedim)
salata
2.5 litre su
1 saat walk at home
20 dk plates
8 dk basen egzersizi
80 tane squats
afiyet olsun zeliş suyu yatana kadar iç baliMenüm
sabah 9:00
1.5 dilim ekmek
1 yumurta
4 zeytin
2 incir
ara 14:00
1 bardak süt
2 kuru incir
öğlen 15:00
1 dilim ekmek
1 kase çorba
2 parça haşlanmış tavuk
ara
1 zerdali
akşam 19:30
1 dilim ekmek
peynir
bir kase special k
akşam ekmek yemek istemiyordum ama süt midemi bulandırdı kızlar
su 1 litre
misafirlerden suyu unutuyorum
nedenini bulmuşsun ne güzel ayse
okurken farketmemişim canım alıntıda farketim
afiyet olsun ama çok az gibi geldi bana doyuyormusun bunlarla
afiyet olsun zeliş suyu yatana kadar iç bali
okudum canım ama barışmışsınız nişanlınla çok sevindimbugün cnm sıkkındı canım ondan bişi yiyemedim yoksa doymadım şu an açım ama bişi yiyemiyorrum mesela
Kızlar çok hasta oldum ben, kaçamağa meyilliyim. Burnumdan nefes alamıyorum, ateşim var, her yerim ağrıyor yaaaa!!!!
mühendisleri çileden çıkartan sorular
sen makine mühendisiydin degil mi?
- evet
- bizim çamasir makinesi bozuldu, bir ara gelip bakarsin artik
*.-bilgisayar mühendisiyim.
-ne ?! waooow cok etkilendim. ..
-yok ya o kadar da degil saol yine de
-ya benim su eski sevgilinin hotmailine nasil girerim?
-sus bi cay koy ya
*.- ne mühendisisin?
- bilgisayar
- ya, geçen gün bilgisayarima virüs girmis..
- senin gibi yaklasik 100 milyon insana da girdi..
- nasil yani??
- bosver sen, antivirus yükle..
*.arkeoloji bolumde okuyan bir kisi tarafindan, bilgisayar
muhendisliginde
okuyan bir kisiye yoneltilmis soru:
- abi sen bilgisayar muhendisliginde okuyordun dimi?
- evet.
- size hacker 'lik yapmayi ogretiyorlar mi, boyle bir ders var mi?
- sizde tarihi eser kacakciligi diye bir ders var mi?
-?!
*.- ne mühendisisin?
- bilgisayar
- bu bilgisayarlar nasil çalisiyorlar kuzum?
- içlerinde elektronik devreler var, ikili mantiga göre...
- ??!
- bosver, sen tak fisi çalisir onlar..
*.- bilgisayar mühendisligini kazandigina göre çok zeki olmalisin
- yok ya o kadar degil
- salak misin yani
*.-hmm yazilim muhendisligi nasil oluyor o?
-bilgisayar yazilimi uzerine.
-yazi mi yaziyorsun yani bilgisayarda?
-evet yazi yaziyorum bilgisayarda.(la havle)
*.- ne okuyorsun sen?
- peyzaj mimarligi
- ne yapar o?
- dogal çevreyi bozmadan insan gereksinimlerini karsilamak için
incelemeler
ve planlar yapar. kentlerdeki parklarin, bahçelerin, tarim
alanlarinin ve
yollarin....
- ha yani bahçivan olucan!
- !!!!!!!!!!!
bugünkü menüm kızlar:
sabah(09:30)
100ml light süt(%0,1 yağlı),100ml normal süt + nesfit :) böylece %50 yağlı yapmış oldum di mi
ara(12:30)
sütlü nescafe
öğlen(14:00)
2 haşlanmış yumurta
2 domates + bol maydonoz
1 dilim çavdar ekmeği
ara(16:00)
1 portakal + 1 kivi
akşam(19:30)
balık+kalamar+2 dilim keğek ekmeği + roka salatası
( ama kızlar kızartmaydı balıklarüzgünüüümmm , çok mu fenaa?? istavrit yedim )
Spor yok bugün, yrn pt var, regl olduğum için 2-3 gün ara verdim
1,5lt su içtim, devam ediyorum, 2yi bulacak
1 kupa yeşil çay
kızlar ben geldim. Geldim ama çok kalamayacağım. Çok zor günler beni bekliyor sanırım. Beynim karmakarışık.. Birazdan hazırlanıp teyzeme gideceğim. Bu gece onda kalacağım.. Beni sakın merak etmeyin. Gerçekten iyiym. Sadece ailemle anlaşamıyorum bi mevzuda. Benm için çok önemli olan bi mevzuda.. Bunu size yansıtmamaya çalıştım ama olmadı daha fazlaKonuyu merak ettiğinizi biliyorum, daha sonra ayrıntılı konuşuruz olur mu..
Benim için dua edin olur muNe ailemi üzmek istiyorum, ne de tüm bunlar olurken ben üzülmek istiyorum..
sabah(11:00)
1 haşlamış yumurta
2 ince dilim kaşar
domates yeşillik
4 zeytin
4 bardak şekersiz çay
öğle akşam birlikte
5 köfte
2 orta boy şiş et
6 bardak ayran
saat 19 gbi 1 bardak tarçınlı süt
su 2.5 litre
spor yok kızlar çok kötüyüm erkek arkadaşımla kavga ettik kusura bakmayın
hepinize iyi gceler öptüm
yok 6 bardak ama küçük bardak yarım bardak su filan alıyor yani 3 bardağa denk geliyor ama saat 2 den 7 ye kadar içtim
selam kızlar yeni geldim eve.bugün pikneğe gittik.ben geç gideceğiz sanıyordum arkadaşlar aradı apar topar çıktık,kahvaltı yapamadım.
12 gibi
4 tane hurma
16 gibi
tavuk ızgara
1 çiğ köfte
voleybol oynadık,dışarıda olunca suyum 2,5 lt oldu
çok eğlendik,çok yoruldum
menümüde artık yazıyım kızlar ama çok yorgunum gün boyu halsizim diyetin ilk günleri ya ona veriyorum biran önce geçer inşallah
sabah
1 bardak süt
biraz peynir 1 haşlama yumurta
akşam
1 kase yoğurt pul biberli ve naneli
biraz tavuk haşlama
1 kepçe çorba
3 yk nohut
akşam çok oldu sanki ama hala doymuyorum obur gibi yiyormuşum onu anladım
spor yok çocuklarla dışara oynadım biraz
su 3 lt
inş. ablacım ama ailem çok tepkili bu sefer 2 yıldır ilk defa eve aglayarak geldim umarım düzelir
bu arada şişkinliğimin ve kg mun sabit kalmasının nedenini buldum kızlar.ben beyaz lahanadan salata yapıp yiyordum bu hafta hep yedim ama çiğ olduğu için şişkinlik yapmış dün yemedim bu sabah 400 gr eksideydim 69,5 kg çıktım.halada var şişkinlim yani bu hafta lahana yemeseydim çok güzel kg vermişim aslında.inş. kısa zamanda kalan şişkinliğimde iner
bebeğim bizim de tek sorunumuz bu ya esad işim var çalışıyorum artık diye evlenelim diyo ama babam da bekleyin okul bitsin diyo
olan bana oluyo. bende işe başlamadan evlenmek istemiyorum. şimdi bi de yüksek lisans çıkardım başına söylenip duruyo
dün de biz konuştuk daha bu konuyu. kuzeni evlleniyo yazın bizim hayalimizdi aynı sene evlencektik senin yüzünden erteliyoruz falan dedi. can sıkıyo sadece aslında güzel evllenmek istiyo ama okulllllll ahh ahhhh
bizim tartışmada en son gelinen nokta şuydu :
transkriptte mezun yazdığı gün nikahı basıcam ona göre!!
aklıma geldikçe gülüyorum ya
ayşeeee bende bugün dayanamayıp çıktım 200 gr gitmiş
Kızlar uyuyorum ben geçmişi yarın okurum menümude yarın paylaşıcam moralim pek yok yarın görüşürüz kızlar
Kızlar niye kimse yok ben en yakın arkadaşlarımdan biri benim için değerini sıfıra düşürdü o yüzden biraz canım sıkkındı ama şimdi umrumda değil iyimsiz niye durgunsunuz ki
ben ders çalışıyrum ama hiç çalışasım yokcanım da sıkılıyo iyi olmana sevindim tatlım arkadaş konuları bazen çok can sıkıcı olabiliyo
burcu düzelmenize sevindim ya kırmayın birbirinizi
buseeeee 2 gündür yüzünüzü gören cennetlik :) ohh mis gibi gez benim yerime de gez :)
sabah(11:00)
2 ortaboy domates
3 zeytin
1 kk peynir
4 bardak şekersiz çay
akşam(17:00)
1 kaseden az tarhana
5 yk sebzeli türlü(patatesni yemedim)
salata
2.5 litre su
1 saat walk at home
20 dk plates
8 dk basen egzersizi
80 tane squats
cadı özlettin kendini
Menüm
sabah 9:00
1.5 dilim ekmek
1 yumurta
4 zeytin
2 incir
ara 14:00
1 bardak süt
2 kuru incir
öğlen 15:00
1 dilim ekmek
1 kase çorba
2 parça haşlanmış tavuk
ara
1 zerdali
akşam 19:30
1 dilim ekmek
peynir
bir kase special k
akşam ekmek yemek istemiyordum ama süt midemi bulandırdı kızlar
su 1 litre
misafirlerden suyu unutuyorum
Burcu menün çok güzel olmuş afiyet olsun aranızın düzelmesine sevindim
busi daha mezun olmadan kaçaklıga başladın hiç yakıştıramadım
kızlar bu arada 2 saate yakın PT yaptık bu akşam..
yrn izinliyim ben, birkaç işim var, mümkün olan en kısa zamanda giricem ama bakalım kaç olur...
hadi ben kaçar yorgunum walla bee, öpüldünüüüzzzz...
menümüde yazıyım
1. öğün
2 dilim kaşar
1 salatalık
1 kase nesfit
2. öğün
1 kase çorba
1.5 kepçe nohut yemeği
1 paket 150 cal lik diyet bisküvi yememem lazımdı biliyorum ama yedim:18::18:
5 saat temizlik yaptım
3 lt su içtim
2 bardak yeşil çay bu kadar
kızlar çok mu yiyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?