Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar niye kimse yok ben en yakın arkadaşlarımdan biri benim için değerini sıfıra düşürdü o yüzden biraz canım sıkkındı ama şimdi umrumda değil iyim siz niye durgunsunuz ki

ben ders çalışıyrum ama hiç çalışasım yok canım da sıkılıyo iyi olmana sevindim tatlım arkadaş konuları bazen çok can sıkıcı olabiliyo
sorma emoş ya hava çok güzel ve eve tıkılıp kaldım gencayla aramız düzeldi gbi ama çok sıkılıorum

herkesin derdi vr zelişcim

küçük ama şiddtli bi kavgaydı canım şimdi düzelmeye başladık

burcu düzelmenize sevindim ya kırmayın birbirinizi

buseeeee 2 gündür yüzünüzü gören cennetlik :) ohh mis gibi gez benim yerime de gez :)

ah emoş ya çok yıktı bu kavga 2 senedir bi kere bile sesini yükseltmedi bana koydu biraz ama gönlümü aldı

sabah(11:00)

2 ortaboy domates

3 zeytin

1 kk peynir

4 bardak şekersiz çay

akşam(17:00)

1 kaseden az tarhana

5 yk sebzeli türlü(patatesni yemedim)

salata

2.5 litre su

1 saat walk at home

20 dk plates

8 dk basen egzersizi

80 tane squats

cadı özlettin kendini

Menüm

sabah 9:00
1.5 dilim ekmek
1 yumurta
4 zeytin
2 incir

ara 14:00
1 bardak süt
2 kuru incir

öğlen 15:00
1 dilim ekmek
1 kase çorba
2 parça haşlanmış tavuk

ara
1 zerdali

akşam 19:30
1 dilim ekmek
peynir
bir kase special k

akşam ekmek yemek istemiyordum ama süt midemi bulandırdı kızlar

su 1 litre

misafirlerden suyu unutuyorum

Burcu menün çok güzel olmuş afiyet olsun aranızın düzelmesine sevindim

busi daha mezun olmadan kaçaklıga başladın hiç yakıştıramadım

Tuğba'cım hakkında hayırlısı, acele kararlar verme cnm, iyice düşün taşın, onları da üzme.. eminim geçerli nedenlerin vardır, istediğin zaman biz burdayız unutma...

Benim için dua edin olur mu Ne ailemi üzmek istiyorum, ne de tüm bunlar olurken ben üzülmek istiyorum..

çok sıkma da kendini, üzülerek hiç bi şey çözülmez, eminim bir yolu vardır, sakince düşünüp, bi şeyler yapmak lazım.. ani kararlarla hareket etme cnm olur mu? Teyzen'de biraz dinlen, olanları yeniden düşün ama 3. kişi gibi dılarıdan bakmayı dene, film izler gibi, taraflı olma, belki aklına çok farklı bir çözüm gelir.. hadi dualarımız seninle cnm..

inş. ablacım ama ailem çok tepkili bu sefer 2 yıldır ilk defa eve aglayarak geldim umarım düzelir
ah be güzelim, aileye yansıtmamak lazım böyle şeyleri, sen affedersin,unutursun ama aileler zor.. neyse, ders olur bunlar size, eminim aranız düzelecektir..

evlenmek kolay ablada okul atama kpss önümde engel çok ben rahatlıım öyle diorum ama çok sıkıştırıo ailemde öyle istio

sudan sebeb ama gerio işte
:) çılgın ya, bu mu????

komikmiş, emoş, yaoarız sana graduated yazan bir transkript o kolay

iş güç yernde de ben bütün eksiklerimizi tamamlayalım borçsuz evlenelim istiorum ama kavga ettk kötü oldu demediğini bırakmadı menüme baktın mı ?
borçsuz evlenmek hayal Burcu'cum.. hep daha iyisini, daha fazlasını istersin, yani olur tabii de, zor diyorum.. evlenene bir şekilde Allah yardımcı oluyor inan... her şey olur, tek sorun buysa ve birlikte ödeyebilecek durumdaysanız, bunu beklemeyin derim ben...

kızlar bu arada 2 saate yakın PT yaptık bu akşam..
yrn izinliyim ben, birkaç işim var, mümkün olan en kısa zamanda giricem ama bakalım kaç olur...

hadi ben kaçar yorgunum walla bee, öpüldünüüüzzzz...

cerencim çok sağol okul bitmeden evlenemem zaten yani borçsuz derken çok fazla borçtan bahsediyorum en azından yavaş yavaş şimdiden alıoruz bazı şeyleri zorlanmayalım die.

zaten arayı annemle annesi buldu yoksa baya devam ederdik biz annem bi çiçek al git gönlünü al demiş beraberdik işte güzel güzel aldı gönlümü

nedenini bulmuşsun ne güzel ayse

Ayşeciğim ben kastettiğim zaten kızartma balıktı

Hiç farkında olmadan geçip gidecek bebeğim bak görürsün..
okurken farketmemişim canım alıntıda farketim

afiyet olsun ama çok az gibi geldi bana doyuyormusun bunlarla

afiyet olsun zeliş suyu yatana kadar iç bali

nedenini bulmuşsun ne güzel ayse

okurken farketmemişim canım alıntıda farketim

afiyet olsun ama çok az gibi geldi bana doyuyormusun bunlarla

afiyet olsun zeliş suyu yatana kadar iç bali

bugün cnm sıkkındı canım ondan bişi yiyemedim yoksa doymadım şu an açım ama bişi yiyemiyorrum mesela

menümüde yazıyım
1. öğün

2 dilim kaşar
1 salatalık
1 kase nesfit
2. öğün

1 kase çorba
1.5 kepçe nohut yemeği
1 paket 150 cal lik diyet bisküvi yememem lazımdı biliyorum ama yedim:18::18:
5 saat temizlik yaptım
3 lt su içtim
2 bardak yeşil çay bu kadar
kızlar çok mu yiyorum sizce

bugün cnm sıkkındı canım ondan bişi yiyemedim yoksa doymadım şu an açım ama bişi yiyemiyorrum mesela
okudum canım ama barışmışsınız nişanlınla çok sevindim
geç oldu saat yeme tabi ben 5 den sonra ağzıma lokma koymuyorum artık sabrediyorum mükafatını görmemiz lazım

Son düzenleme:
geçmişi okudum kızlar, hepsini cevaplayacağım birazdan alttakilerin

Kızlar çok hasta oldum ben, kaçamağa meyilliyim. Burnumdan nefes alamıyorum, ateşim var, her yerim ağrıyor yaaaa!!!!

canım çok geçmiş olsun

ay çok güldüm bunlara ilahi emooş

bu menü pek olmamış cerencim, sen de fark etmişsin zaten

Benim için dua edin olur mu Ne ailemi üzmek istiyorum, ne de tüm bunlar olurken ben üzülmek istiyorum..

canım dualarım seninle :26: merakta bıraktın bizi kızların da dediği gibi, her şey yoluna girer umarım bir an önce :26:

üzmemeye çalış kendin

yok 6 bardak ama küçük bardak yarım bardak su filan alıyor yani 3 bardağa denk geliyor ama saat 2 den 7 ye kadar içtim

bi an o ayranlar neeeeeeeeee diyecektim

güzel menü burcucum

erkek arkadaşınla da barışmışsınızdır sanırım şimdiye

yine de güzel bence, afiyet olsun

evet canım farkındasın zaten fazla olmuş. bence nohut olmamış :26:afiyet olsun

inş. ablacım ama ailem çok tepkili bu sefer 2 yıldır ilk defa eve aglayarak geldim umarım düzelir

keşke ailene yansıymasaydın, hatta başka bir arkadaşınla tartıştığını falan söyleseydin burcucum yaa :26:

tebrik ederim ayşeciiim, çok güzel bir habeer

ay çok güldüm ben de maşallah tartışmalarınız bile cici

ayşeeee bende bugün dayanamayıp çıktım 200 gr gitmiş

oleeeyy

Kızlar uyuyorum ben geçmişi yarın okurum menümude yarın paylaşıcam moralim pek yok yarın görüşürüz kızlar

Kızlar niye kimse yok ben en yakın arkadaşlarımdan biri benim için değerini sıfıra düşürdü o yüzden biraz canım sıkkındı ama şimdi umrumda değil iyim siz niye durgunsunuz ki

heh şöyle be zelişiiim, salla gitsiiin

vallahi kayıp oldum 2 gün ama iş yapmaktan bittim yani, sonrada kendimi dışarı attım tabi ki

güzel menüüüü, afiyet olsun burcucum

cadı özlettin kendini

yerim seni ben

su hariç hepsini beğendim zelişim, bir de 2 parça değil daha fazla tavuk yemelisin, yağsızsa tabi

Burcu menün çok güzel olmuş afiyet olsun aranızın düzelmesine sevindim

busi daha mezun olmadan kaçaklıga başladın hiç yakıştıramadım

kız ben nelerle uğraşıyorum sen bir bilsen gözümde hal kalmadı pc de saatlerce durmaksızın çalışmaktan neyseki bitti. bundan sonra hergün işimi düzenli yapmalıyım, çok zorlanıyorum cünkü

ooo izin güzel şeydir, iyi geceler tatlıım

menülerine çeki düzen vermelisin canım, ama yedim falan olmaz çok yemekten ziyade yanlış şeyleri yiyorsun düzelir umarım birkaç güne bu menülerin, yoksa kilo falan verişmez bu şekilde söyleyeyim, kaşarlar falan, ohh nohut yemeği yağlı tabi, ooh

bu ne kız ayşeeeeeee bak bu şekilde düzensiz menülerle falan almam seni listeye haberin olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…