Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoş geldin Derya, abla demeyin dediğin için direk Derya dedim, ben ceren, 30 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok, bilgisayar mühendisiyim.. 166 boyum, kilom çizelgemde var zaten.. bakalım 65 olunca bebiş yapcaz biz de ama eşim hazirana kadar beklerim diyoo

sen daha önce ne kadar sürede 15 kilo vermiştin? ben çok yavaş veriyorum da.... herkese soruyorum

cnm çok çok geçmiş olsun... güçlü ol bitanem... destek ol annene... sen zaten aramızdasın tatlım, kabul etmek ne demek.. bu arada yediklerine de dikkat et elinden geldiğince.. çok zordur tahmin ediyorum ama sen yapabilirsin, inanıyorum...

tamam burcu daha güçlü durucam bundan sonra
işte bizim Zeliş'imiz...

dur Burcu, ben de bakıcam kaldırma hemen

hoşgeldin canım benm

hoşbulduummm şekerimmm...

burcucum çok tatlısın şimdi bile baya fark etmişsindir spor da yapıyorsun.basen için direk ebru şallının selilüt savarını yap hafta da 5 gün başka bişeye gerek yok ve sonucuna hayret edeceksin

burcucum çok tatlısın şimdi bile baya fark etmişsindir spor da yapıyorsun.basen için direk ebru şallının selilüt savarını yap hafta da 5 gün başka bişeye gerek yok ve sonucuna hayret edeceksin

sağol canım benim bakalım bide onu deneyim bacak egzersizini yapıodum ama

ay görmemişim cnm senin yazdığını, hoşbulduk tatlım...
Burcu'nun resimlerine bakıp, geliyorum hemen :)

tamam ceren

kızlar, ikinizin de resimlerinize baktım, süpersiniz...
Burcum, sen 5 kilo falan verdin o resimlerin üstüne di mi? walla merak ediyorum halini.. hadi biraz daha ver de sonra güncel resim koy..

Ayşeeee, kız o gözler ne maşallah... süpersin.. çıtır anne

bugünkü menüm:

*sabah ustalar geldi birden eve, kahvalti edemedik, çok geç yaptık
öğlen(13:10)
1 haşlanmış yumurta
1 KK beyaz peynir
domates-salatalık
2 dilim çavdar ekmeği

akşam(19:45)
ızgara biftek
ızgara biber / 4-5 ızgara mantar
boolll salata (z.yağlı limonlu)

su içemedim yine yaa, bugün 1 kere de kustum
şimdi yeşil çay içerim..
spor yok..

burcucum selülit savarda, hareketler basen ve ve bacağın her türlü kasını çalıştırdı için çok daha etkili denedim biliyorum

cerencim çok teşekkür ederim canım

canım 7 kilo verdim 76 halime 5 kilo 74 halime

güzel olmuş canım.geçmiş olsun

burcucum selülit savarda, hareketler basen ve ve bacağın her türlü kasını çalıştırdı için çok daha etkili denedim biliyorum

cerencim çok teşekkür ederim canım

uzun videosunu bulamadım ama ya

Son düzenleme:

afiyet olsun cnm

canım dediğim gibi evdeyken geç kalkıyorum bu nedenle 2 öğün yapıyorum madımak ıspanak gibi yapılan bi ot canım
Aman sürekli yapma tatlım, sonra bünyen alışır 2 öğüne 2,5 yaparsın + çıkarsın
:114:
Ne güzel yüzün tatlım :109: Karakol ne alaka bir de anlamadım yahu :111:

Nası gofreeet?
1 orta boy kızarmış patates derken canım? 15 parça kızarmış patates 450 kalori bu arada. :120:
Afiyet olsun canımmmm

kizlar ben geldim bi haber vereyim dedim kendime yni geldim sabah erkenden yola ciktik izmirdeyim simdi ignem yapildi halsizligm oldu yarinda hastanede kalicam serumla duruyorum kolumu hareket ettiremedgimden zor yaziorm insllah anlamissinizdir :) opyorum hepinizi cok seviyorum bilesiniz :*♥

valla çok sıkıntı yaşamadım ama bakalım canım 3 öğün yapamıyorum ama yarın senin için 3 yapayım bari

geçmiş olsun kuzum tez zamanda iyileş inşallah

kızlaaaarr, haftaya ben fazla çıkabilirim, regl olucam ayın 7sinde çünkü... cuma ayın 3ü yani şiş olabiliriiiimmm..
ne tavsiye edersiniz yaa? ayran detoksu mu yapsam? hazır çarşamba da tatil...
fazla çıkmak istemiyorum , zaten gram gram veriyorum biliyosunuz.. bu arada bu sabah düne göre 200gr daha az çıktım

çok geçmiş olsun emoşuummm.. bahsettiğin iğnelerdi di mi bunlar.. biraz şişlik yapıyordu hani..
hızlıca iyileş tatlım, öpüyorum çokk..

ayran detoksu yapabiliosan yap canım bi ben yapamaadım ya haftasonu evde olmuorum yanımda taşımak istemiorum haftaya son kez okula gitcem ondan sonraki hafta yapmayı planlıorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…