bu arada ben pat diye aranıza daldım oldukça eski bir 13 takım müdavimi olduğumdan direk giriş yaptım..
kendimi tanıtayım adım Derya 40 yaşında 2 çocuk annesiyim ev hanımıyım..kızım 9.5 yaşında oğlum 3.5 doğum sonrası kilolarımı burada 13 takımla beraber verdim o zamanki kilom 73.750 di buradan 58 kilo ile mezun oldum ..Mezun olduktan sonrada ayrılmadım malum kilo vermekten çok korumak önemli..her şey yolunda ve çok da iyi giderken üst üste hastalık olunca 13.takımdan ayrı kaldım. mart 8 de 60 kiloydum tekrar kulak enfeksiyonu ve antibiyotik artı hareketsizlik kilomda oldukça hızlı artışa sebeb oldu..Acilen sefgili takımıma geri dönmeye karar verdim..arz ederim efenim..
Kızlar çarşambadan beri giremedim hiç annem çok kötü bende öyle sabah odasına giremedim ya ölmüşse diye çok kötü durumda diyet falan kalmadı önüme ne gelse aç olmasam bile yiyorum ama bırakmamam lazım kendimi annem iyileşince zayıf görmeli beni yani ayrılmıycam burdan belki bu hafta artı çıkarım ama bu gün geri döndüm aranıza tabi kabul ederseniz emine listeye girmek istemiyorum bi sorun olur belki ama ayrılmıycam burdan
işte bizim Zeliş'imiz...tamam burcu daha güçlü durucam bundan sonra
dur Burcu, ben de bakıcam kaldırma hemenkoydum cnm
hoşgeldin canım benm
burcucum koyda bakayım
cerencim hoşgeldin
burcucum çok tatlısın şimdi bile baya fark etmişsindir spor da yapıyorsun.basen için direk ebru şallının selilüt savarını yap hafta da 5 gün başka bişeye gerek yok ve sonucuna hayret edeceksin
ay görmemişim cnm senin yazdığını, hoşbulduk tatlım...
Burcu'nun resimlerine bakıp, geliyorum hemen :)
kızlar, ikinizin de resimlerinize baktım, süpersiniz...
Burcum, sen 5 kilo falan verdin o resimlerin üstüne di mi? walla merak ediyorum halini.. hadi biraz daha ver de sonra güncel resim koy..
Ayşeeee, kız o gözler ne maşallah... süpersin.. çıtır anne
bugünkü menüm:
*sabah ustalar geldi birden eve, kahvalti edemedik, çok geç yaptık
öğlen(13:10)
1 haşlanmış yumurta
1 KK beyaz peynir
domates-salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
akşam(19:45)
ızgara biftek
ızgara biber / 4-5 ızgara mantar
boolll salata (z.yağlı limonlu)
su içemedim yine yaa, bugün 1 kere de kustum
şimdi yeşil çay içerim..
spor yok..
burcucum selülit savarda, hareketler basen ve ve bacağın her türlü kasını çalıştırdı için çok daha etkili denedim biliyorum
cerencim çok teşekkür ederim canım
bugünkü menüm:
1 haşlanmış yumurta
1 KK beyaz peynir
domates-salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
ızgara biftek
şimdi yeşil çay içerim..
spor yok..
uzun videosunu bulamadım ama ya
canım araştır bakalım 1 saatlik bir dvd bir ara nette vardı
Aman sürekli yapma tatlım, sonra bünyen alışır 2 öğüne 2,5 yaparsın + çıkarsın :114:canım dediğim gibi evdeyken geç kalkıyorum bu nedenle 2 öğün yapıyorum madımak ıspanak gibi yapılan bi ot canım
Ne güzel yüzün tatlım :109: Karakol ne alaka bir de anlamadım yahu :111:selam kızlar yeni geldim eve güzel bir gün geçirdim.karakollarımızdan birine gittik piknik yaptık,balık tuttuk.çok güzeldi ama çok yorulmuşum
zelişcim çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin canım.
resimde çekindim bu sefer montsuz koyayımda bakın
Nası gofreeet?sivri sinekler alnım dahil her yerimi şişirdi.iyi hoş şehir de, hiç bir yerde bu kadar sivri görmedim ben.
menümü de yazayım
sabah 10 gibi
2 haşlanmış yumurta
peynir ceviz
saat 2 gibi
ızgara balık
saat 4 gibi
2 minik gofret
şekersiz çay
1 orta boy kızarmış patates derken canım? 15 parça kızarmış patates 450 kalori bu arada. :120:Menu
Sabah
1 adet ortaboy kizarmis patates.
Beyaz peynir
Domates
Cay
Öğlen.
Canim bisey istemedi iki dilim ekmek domates saat 3 de
Akşam
Bir kase tarhana corbasi
Buyuk bir tabak yagsiz ton balıklı salata saat 8 de
Kizlar bugün menum duzgun degil temizlik yaptigim icin yemege vakit ayiramadim ayrica 2 litresu içtim.
Afiyet olsun canımmmmbugünkü menüm:
1 haşlanmış yumurta
1 KK beyaz peynir
domates-salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
ızgara biftek
şimdi yeşil çay içerim..
spor yok..
Aman sürekli yapma tatlım, sonra bünyen alışır 2 öğüne 2,5 yaparsın + çıkarsın :114:
Ne güzel yüzün tatlım :109: Karakol ne alaka bir de anlamadım yahu :111:
Nası gofreeet?
1 orta boy kızarmış patates derken canım? 15 parça kızarmış patates 450 kalori bu arada. :120:
Afiyet olsun canımmmm
kizlar ben geldim bi haber vereyim dedim kendime yni geldim sabah erkenden yola ciktik izmirdeyim simdi ignem yapildi halsizligm oldu yarinda hastanede kalicam serumla duruyorum kolumu hareket ettiremedgimden zor yaziorm insllah anlamissinizdir :) opyorum hepinizi cok seviyorum bilesiniz :*♥
kizlar ben geldim bi haber vereyim dedim kendime yni geldim sabah erkenden yola ciktik izmirdeyim simdi ignem yapildi halsizligm oldu yarinda hastanede kalicam serumla duruyorum kolumu hareket ettiremedgimden zor yaziorm insllah anlamissinizdir :) opyorum hepinizi cok seviyorum bilesiniz :*♥
kızlaaaarr, haftaya ben fazla çıkabilirim, regl olucam ayın 7sinde çünkü... cuma ayın 3ü yani şiş olabiliriiiimmm..
ne tavsiye edersiniz yaa? ayran detoksu mu yapsam? hazır çarşamba da tatil...
fazla çıkmak istemiyorum , zaten gram gram veriyorum biliyosunuz.. bu arada bu sabah düne göre 200gr daha az çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?