Hihihih tatlım beniiiimmmm...:90::86: Ay vücudumu şekillendirsin başka bir şey istemiyorum.:109: Temmuz 15'de tatile çıkacağım 2,5 ay durmadan spor yapacağım bir gelişme olur değil mi?:122:Venüüss, bi de spor yapsan haftada 2 kilo mı vericen kız, kıskandırmayın beni, kağnı hızıyla ilerliyorum zaten..
şaka şaka.. yap mutlaka, şiddetle tavsiye ederim.. çok faydalı, kilo vermek bir yana, vücut-kemik-kas vs her iey için lazım yani bizlere bu dönemde...
İyi geceler tatlımmm:92:tamam, ben karar verdim, çaramba ve perşemce ayran detoksu yapıcam.. böylece , olası regl fazlasını atlatırım heralde..
ben kaçıyorum kızlar, yine burnum tıkandı, nefes alamıyorum.. pööff şu hastalık bir geçse yahuu...
iyi geceler canlarımmm...
Ay kıyamam sanaaa...kizlar gcmsi okdm ama yazma da skntl var :) serum elmin uzerine takili da tek elimle bide telfonla olunca zor oldu iyice :) hrkese tesekur ediyorm :) yarin gece direk isprtya donuyorum brda olurm artik :)
hoşgeldin canımmmmm
bu arada kızlar 170 squats yaptım 100 mekik çektim 50 normal 50 ebru şallının obliks şeklinde
Aaaa öyle miiivenüscüm teşekkür ederim.karakolsa eşim üstteğmen canım,hep bu ortamın içindeyiz .
Hoşgeldin Busiiiişşşş:79:ben geldim kızlaaar
emoşuuum çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin umarım
Süpersin bebeğim benim, helal olsun!:81::82:bu arada kızlar 170 squats yaptım 100 mekik çektim 50 normal 50 ebru şallının obliks şeklinde
ay aynı mesjaı tekrar yollamışımne var ne yok kızlaar, her şey yolunda sanırım
hoşbulduk canııım
ooff harikasın
Aaaa öyle miiianladım canım ozaman ben de dedim ne karakolu yahu hiç aklıma da gelmedi
Hoşgeldin Busiiiişşşş:79:
Süpersin bebeğim benim, helal olsun!:81::82:
venüüüüsscanım 2,5 ay sporla dehşet bi vücudun olabilir spor acayip fark yaratan bir şey
bide tam olarak meyvesini toplasam şu sporunsen var ya bi spora başla daş olcan daşşş
Kızlaaaaaaaaaaaar annem gözlerini açtı sonundaçok iyim bende o bunalım havasından çıktım yanınızdayım artık ruhen yorgunum kızlar geçmişi okudum ceren venüs geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler venüs o nasıl bi düşünce şekli biliyormusun sabah kapıyı açarken ya geceyi atlatamadiysa diye düşünerek açtım yani içimdeki korku iğrenç bi duyguydu neyse geçti çok şükür
Kızlar jilliana başlamaya karar verdim ama önce sizin fikriniz benim için önemli siz ne dersiniz bana faydalı olurmu
Ayh öyle demeyin fena oluyorum:86::89: nihihi gaza geldim:122:
Tatlım benim annem de rahim kanseri, en ağır dönemlerinde bir kere bile böyle düşünmedim. O düşünceyi bu yüzden kafam basmıyor, senin de basmasın nütfen.:95::111:
Düşünce gücü, inancın gücü ve imanın gücü ile denk benim dünyamda. İnan insanlar neler neler yapıyor, neler neler atlatıyor bu şekilde. Hem ne olursa olsun anneni üzersin o psikoloji ile.. İyi olmasına çok sevindim, daha da iyi olacak inşallaaaahtamam venüs olmıycak bi daa düşünce gücüne inanıyorum bende iyi düşünücem
Jilian ne kıs?
canım buse yapmıştı sanırım kas yaptığını söylemişti geçmişte yanlış hatırlamıosam
30dklık bi egzersiz venüs videodaki kadın jillian
evet hatırlıyorum ama benim vücudumun toparlanması lazım ya hani o yüzden belki farklı olur :26:
Düşünce gücü, inancın gücü ve imanın gücü ile denk benim dünyamda. İnan insanlar neler neler yapıyor, neler neler atlatıyor bu şekilde. Hem ne olursa olsun anneni üzersin o psikoloji ile.. İyi olmasına çok sevindim, daha da iyi olacak inşallaaaah:119::119::119::119:
ebru şallı yap minnoşum bence
plates mı yani bilmiyorum ki hiç nasıl yapılır burcum jillianı eskiden takımdayken yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?