Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saat 1e geliyo ben hala ayaktayım uyku düzenimi oturtmam lazım gidip yatayım artık yarın da tatil ohh şükela :) uyuyamayıp da gece uğrayanlara iyi geceler sabah uyanıp da gözünü burada açanlara günaydın olsun öpüyorum hepinizi seviliyosunuz

ben okulda başlıyorum derslerden sonra 1,5 saat iyi olacak su korkum var benim 2 kere boğulma tehlikesi atlattım artık yenicem kararlıym :)
Aaa çok iyi canım senin için yüzmem mükemmel bir spor..
Kaptancığımmmm uğramışsın kaçırmışsım hihi

Afiyet olsun bebeğim.
yakışır venüs'cüm ama abartma diicektim ki sopnrası mesajları gördüm.. neyse kusma sakın.. oldu olan, önümüze bakalım zaten çok çok kötü de değil...
Hihih oldu artık, bu hafta toparlamaya çalışacağım.
Bol karbonhidratlı olmuş, afiyet olsun canımcımmm
venüscüm ne güzel dışarıdan zayıfladığının fark edilmesi motive etmiştir seni
Evet çok mutlu oluyor insan :)
Afiyet olsun canım valla sizin diyeti pek anlamadığım için şuan 100 üzerinden kaç kadar kaçamak yaptın bilemiyorum.
Geçmiş olsun canım, sonuçların çok iyi gelir umarım
Afiyet olsun canım, kusursuz bir menü olmuş.

itiraf:
kızlar ben bugün 2 tane çikolatalı kahve çekirdeği yedim
Çikolatalı kahve çekirdeği nasıl oluyor yahu

aynen böyle oluyo canım :) türk kahvesinin yanında getiriyorlar

günaydın canımcımmmmm

Eki Görüntüle 699904

aynen böyle oluyo canım :) türk kahvesinin yanında getiriyorlar

günaydın canlarımmm :) bugün tatil olunca herkes bi yerlere kaçtı sanırım topik bomboş
Günaydın fıstıklaaar! Bu aralar çok fazla tatil günü denk geldi ama iyi oluyor yahu :) Bu sabah benim batman aradı bu arada.
Pek konuşmadık öyle sesini duyurası gelmiş, kızgındı ama bir hoş oldum

venüsssss geleceğin bu adam senin diorum sanaaaa

emoş emoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın canımcımmmmm

burcu istemeden oldu ya konuşurken atmışım ağzıma esad dedi hayırdır çikolata yiyosun falan diye ama bundan sonra yok artık daha dikkatli davranıcam :)

venüüüs bu çocuk sana aşık ya baksana şuna :) esadla ilk günlerimiz aklıma geldi yaa :) arama derdim illa sesimi duymak sesini duyurmak için arardı bi arayayım da sesimi duysun benimkide

bizimde öyleydi redederdim hep arardı

merhaba kızlar

venüscüm kaçamak yapmıyorum,yasak olan şeyler belli ekmek ve vb. şeyler tavsiye edilmiyor.illa yiyeceğim diyorsa da spor yapacaksın böyle.benim için güzel gidiyor başladığımdan beri hiç + çıkmadım bazen az bazen çok kg veriyorum regl olduğum halde bu sabah 68,8 çıktım.300 gr daha - deyim

amin aminnnnnnnnnnn

Ay bilmiyorum ne yapıcam ben bu adamlaaa... Her seferinde ondan kaçtığımda kızıyor, bağırıyor, çağırıyor. Sonra arayıp yada mesaj atıp zillisin zilli diye lafa başlıyor. Ya yirim bin unuuu

bizimde öyleydi redederdim hep arardı

Ay süper bebeğim çok sevindim senin adına
:13:

muhtemelen haftaya listede olurum kaptancımm :) 2 kilo aldım 1i gitti :) bu kaçamak da gayri ihtiyari oldu yedikten sonra dedim ben ne yedim diye :) ama çok geçti 60a düşene kadar daha da yok kaçamak
Zaten çok küçükmüş sen halledersin onları. İnşallah haftaya görürüm seni listede.

Kızlaaar herkese günaydııınnn
Günaydın Venüs'cüm

Ben kaçırdım sanki bu sevgili olaylarını, biri anlatsın bakim bana Bu arada topik bomboş, bu ne hal kızlar, Nerdesiniz Toparlanın bakim.

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/616886-batman-ask-hikayesi.html
Kaptancığım bak buraya uzun uzadıya yazdım. Senden fikir almadım sanırım bir tek. Müsait olduğunda okursun hihih.

hoşgeldin kaptancım ben bi kere yiyince tekrar canım ister diye korkuyorum sadece hedefe kadar bi daha yemek yok

herkes bi işlerde bugün tatil diye geziyolar heralde bi ben bi de venüs evde kalan sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…