Aaa çok iyi canım senin için yüzmem mükemmel bir spor..ben okulda başlıyorum derslerden sonra 1,5 saat iyi olacak su korkum var benim 2 kere boğulma tehlikesi atlattım artık yenicem kararlıym :)
Kaptancığımmmm uğramışsın kaçırmışsım hihiSlm kızlarGelemedim bi kaç gündür. Umarım yolundadır herşey. Emine'cim Neslihan ın yarışma kurallarına uygun olarak 3. takıma gitmesi lazım. Yani izinli olarak ayrılmış. Yarışmayada tekrar ordan devam etmesi lazım. Onun izne ayrıldığı etapta diskalifiye kuralı yoktu. Yani izne ayrılan üye 6 ay içinde dönmezse eğer diskalifiye oluyor. (Yeni kural) O izne ayrıldığında böyle bir kural olmadığı için eski takımında yarışmaya başlaması lazım canım.
Bugünkü Menüm
sabah(12:00)
sandviç:
2 dilim kepekli ekmek
2 dince dilim salam
yarım domates
yarım salatalık
1 ince dilim beyaz peynir
ara(14:00)
2 yeni dünya+10 fındık
ara(15:30)
2 kaşık yoğurt
akşam(17:00)
150 gr haşlama tavuk göğsü
2 bardak ayran
bol yeşillik
2 lt su(daha içerim), 2 fincan yeşilçay
Hihih oldu artık, bu hafta toparlamaya çalışacağım.yakışır venüs'cüm ama abartma diicektim ki sopnrası mesajları gördüm.. neyse kusma sakın.. oldu olan, önümüze bakalımzaten çok çok kötü de değil...
Bol karbonhidratlı olmuş, afiyet olsun canımcımmmbugünkü menüm:
sabah(09:30)
kepek ekmeğine beyazpeynir domatesli tos
200ml light süt
öğlen(13:30)
1 bardak ayran
kepekli tost (ya hep dışardaydım, tapu falan biliyosunuzzz, kızmayııınnn..)
ara(15:00)
1 avuç beyaz leblebi
ara(16:00)
200ml light sütlü kahve
ara(17:30)
1 avuç beyaz leblebi
ara(22:30)
1 kase yoğurt yerim ya da ayran içerim spor sonrası
2 saate yakın PT yapıcaz, su çok az şimdilik 1 lt ama 2,5 bulurum, yeşil çay yok, akşam 1 tane içerim..
Evet çok mutlu oluyor insan :)venüscüm ne güzel dışarıdan zayıfladığının fark edilmesi motive etmiştir seni
Afiyet olsun canım valla sizin diyeti pek anlamadığım için şuan 100 üzerinden kaç kadar kaçamak yaptın bilemiyorum.bugün menüm hiç beğenmesemde yazayım
sabah
9,30 gibi
yarım simit
12 gibi
meyveli soda
akşam 16 gibi
çiğ köfte dürüm.çiğ köfte karatyda serbest bunu belirteyim.
simiti de yemek zorundaydım.aç karnı tahlil verdim diğer tetkikimin tok karna olması gerekiyordu aceleyele bişeyler yemem gerekti.simiti çok severim ama o aceleyle zevk bile almadım ne yediğimi anlmadım bile. meyveli sodayı da eşimib arkadaşı almış gelmiş içemem diyemedim zaten sıcaktan bunalmıştım iyi geldi
Geçmiş olsun canım, sonuçların çok iyi gelir umarımsağol emoş bazılarının sonucu aldım bişey çıkmadı çok şükür.sadece serum demiri düşük çıkmış.bakalım dr ne diyecek 1 tanesi kaldı 3 gün içinde çıkacak oda.cuma yada pazartesi günü gideceğim ne zaman çıkarsa sonuç göstermek için
Afiyet olsun canım, kusursuz bir menü olmuş.sabah(08:00)
yarım kepekli roll ekmeğe yarım yumurta 1/4 kk peynirle yağğsız tost
1 kutu süt
ara(10:30)
1 bardak şekersiz çy
öğle(12:30)
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek
4 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık
4 bardak şekrsiz çay
akşam(19:00)
1 kase yayla çorba(pirinçlerini seçtim sossuz yedim)
1 tabak türlü(patates ve suyunu yemedim)
salata
2 lt su daha içerim
spor yok kızlar bugün full dışardaydım gezdik gencayın halı saha maçı vardı izledim bağırdım filannnn
Çikolatalı kahve çekirdeği nasıl oluyor yahuitiraf:
kızlar ben bugün 2 tane çikolatalı kahve çekirdeği yedim
itiraf:
kızlar ben bugün 2 tane çikolatalı kahve çekirdeği yedim
Kızlaaar herkese günaydııınnn
Aaa çok iyi canım senin için yüzmem mükemmel bir spor..
Kaptancığımmmm uğramışsın kaçırmışsım hihi
Afiyet olsun bebeğim.
Hihih oldu artık, bu hafta toparlamaya çalışacağım.
Bol karbonhidratlı olmuş, afiyet olsun canımcımmm
Evet çok mutlu oluyor insan :)
Afiyet olsun canım valla sizin diyeti pek anlamadığım için şuan 100 üzerinden kaç kadar kaçamak yaptın bilemiyorum.
Geçmiş olsun canım, sonuçların çok iyi gelir umarım
Afiyet olsun canım, kusursuz bir menü olmuş.
Çikolatalı kahve çekirdeği nasıl oluyor yahu
günaydın canımcımmmmm
Günaydın fıstıklaaar! Bu aralar çok fazla tatil günü denk geldi ama iyi oluyor yahu :) Bu sabah benim batman aradı bu arada.günaydın canlarımmm :) bugün tatil olunca herkes bi yerlere kaçtı sanırım topik bomboş
Günaydın fıstıklaaar! Bu aralar çok fazla tatil günü denk geldi ama iyi oluyor yahu :) Bu sabah benim batman aradı bu arada.Pek konuşmadık öyle sesini duyurası gelmiş, kızgındı ama bir hoş oldum
İnşallah sevgilim olduğu günleri de görürüz hep birliktevenüsssss geleceğin bu adam senin diorum sanaaaa
İnşallah sevgilim olduğu günleri de görürüz hep birlikte
emoş emoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydın canımcımmmmm
Günaydın fıstıklaaar! Bu aralar çok fazla tatil günü denk geldi ama iyi oluyor yahu :) Bu sabah benim batman aradı bu arada.Pek konuşmadık öyle sesini duyurası gelmiş, kızgındı ama bir hoş oldum
burcu istemeden oldu ya konuşurken atmışım ağzıma esad dedi hayırdır çikolata yiyosun falan diye ama bundan sonra yok artık daha dikkatli davranıcam :)
venüüüs bu çocuk sana aşık ya baksana şuna :) esadla ilk günlerimiz aklıma geldi yaa :) arama derdim illa sesimi duymak sesini duyurmak için arardıbi arayayım da sesimi duysun benimkide
amin aminnnnnnnnnnn
Ay bilmiyorum ne yapıcam ben bu adamlaaa... Her seferinde ondan kaçtığımda kızıyor, bağırıyor, çağırıyor. Sonra arayıp yada mesaj atıp zillisin zilli diye lafa başlıyor. Ya yirim bin unuuuburcu istemeden oldu ya konuşurken atmışım ağzıma esad dedi hayırdır çikolata yiyosun falan diye ama bundan sonra yok artık daha dikkatli davranıcam :)
venüüüs bu çocuk sana aşık ya baksana şuna :) esadla ilk günlerimiz aklıma geldi yaa :) arama derdim illa sesimi duymak sesini duyurmak için arardıbi arayayım da sesimi duysun benimkide
bizimde öyleydi redederdim hep arardı
Ay süper bebeğim çok sevindim senin adına:13:merhaba kızlar
venüscüm kaçamak yapmıyorum,yasak olan şeyler belli ekmek ve vb. şeyler tavsiye edilmiyor.illa yiyeceğim diyorsa da spor yapacaksın böyle.benim için güzel gidiyor başladığımdan beri hiç + çıkmadım bazen az bazen çok kg veriyorum regl olduğum halde bu sabah 68,8 çıktım.300 gr daha - deyim
Zaten çok küçükmüş sen halledersin onları. İnşallah haftaya görürüm seni listede.muhtemelen haftaya listede olurum kaptancımm :) 2 kilo aldım 1i gitti :) bu kaçamak da gayri ihtiyari oldu yedikten sonra dedim ben ne yedim diye :) ama çok geçti 60a düşene kadar daha da yok kaçamak
Günaydın Venüs'cümKızlaaar herkese günaydııınnn
Ben kaçırdım sanki bu sevgili olaylarını, biri anlatsın bakim bana
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/616886-batman-ask-hikayesi.htmlZaten çok küçükmüş sen halledersin onları. İnşallah haftaya görürüm seni listede.
Günaydın Venüs'cüm
Ben kaçırdım sanki bu sevgili olaylarını, biri anlatsın bakim banaBu arada topik bomboş, bu ne hal kızlar, Nerdesiniz Toparlanın bakim.
Zaten çok küçükmüş sen halledersin onları. İnşallah haftaya görürüm seni listede.
Günaydın Venüs'cüm
Ben kaçırdım sanki bu sevgili olaylarını, biri anlatsın bakim banaBu arada topik bomboş, bu ne hal kızlar, Nerdesiniz Toparlanın bakim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?