Hemen bakıyorum Venüs'cüm
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/616886-batman-ask-hikayesi.html
Kaptancığım bak buraya uzun uzadıya yazdım. Senden fikir almadım sanırım bir tek. Müsait olduğunda okursun hihih.
Hoşbulduk Ayşe'cim.teşekkür ederim venüscüm
hoşgeldin ebrucum
Korkma bence çünkü sen gerçekten çok iradeli bir kızsın. Sende kendimi görüyorum zatenhoşgeldin kaptancımben bi kere yiyince tekrar canım ister diye korkuyorum sadece hedefe kadar bi daha yemek yok
herkes bi işlerde bugün tatil diye geziyolar heralde bi ben bi de venüs evde kalan sanırım :)
Hemen bakıyorum Venüs'cüm
Hoşbulduk Ayşe'cim.
Korkma bence çünkü sen gerçekten çok iradeli bir kızsın. Sende kendimi görüyorum zatenBu arada ben hep evdeyim çocuklar diyomuşum
Keşke bu güzel havayı değerlendirebilseydin.bende hep evdeyimhocalar ders yapmıyo kafasına göre takılıyolar :) bugün hava da inadına çok güzel esadla dışarı çıkacaktık çinden müşteri gelmiş apar topar gitti kaldım evde can sıkıntısına temizlik yaptım :)
ebrucum nasıl bebiş sen nasılsın ? 1 ay olcak neredeyse ya
havanın tadını terasta platesle çıkarıyorumKeşke bu güzel havayı değerlendirebilseydin.Bende evde bebişle ilgileniyorum. Eskiye göre herşey daha güzel şuan canım. Bebişle birbirimize iyice alıştık. Huylarımızıda öğrenmeye başladık. 3 gün sonra bir aylık olacak inşallah. Kırkımız çıksaydı herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum.
Kızlar size bir sürprizim var.Umarım hoşunuza gider Bu hafta listeye girmeye karar verdim. Biran önce, hazır emzirme dönemindeyken fazlalıklarımdan kurtulayım diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne dersiniz? Gireyim mi listeye?
Merhaba kızlar
bu gün koştur koştur anca geldim geçmişi okudum emoşum geçmiş olsun
ebru abla tam olarak dönmüş galiba hoşgeldin kaptan :)
menümu yazıp kaçıcam dün jilliana başladım dambılsız bakalım nasıl olacak
İnşallah canım gerçekten dünyanın en güzel duygusu anne olmakhavanın tadını terasta platesle çıkarıyorum
iyi olmanıza çok sevindim canıminşallah biz de görürüz o günleri
Hoş geldin Zeliş'cim. Umarım devamı gelir jilianın. Annen nasıl bu arada?Merhaba kızlar
bu gün koştur koştur anca geldim geçmişi okudum emoşum geçmiş olsun
ebru abla tam olarak dönmüş galiba hoşgeldin kaptan :)
menümu yazıp kaçıcam dün jilliana başladım dambılsız bakalım nasıl olacak
Zaten diyet yapmayacağım Emine'cim. Bu şekilde de kilo verebiliyorum. Baktım istediğim gibi gitmezse kilolarım, sütüme zararı olursa bi süre daha çıkarım listeden. Zaten ikinci kez yarışacağım için karne de alamayacağım. Süt içinde bol bol su içiyorum zaten. Oda yardımcı oluyor zayıflamama. En son geçen hafta 70,6 kiloydum. Bakalım bu cuma kaç çıkacağım. Ama artık doğumdan önceki kadar aktif olamayacağım. Bulduğum her fırsatta gelmeye çalışıyorum ama bazen gerçekten hiç fırsatım olmuyor. Artık birazcık idare edeceksiniz beni.ben suna sevinirim kiiii :119::124:
seni olumsuz etkilemeyecekse gir derim ben hatta süper olursütün falan kesilmez dimi:26:
hoşgeldin zeliş yine yüzünü gören cennetlik
Zeliş öğlen ekmeğin gözüne vurmuşsun vallahi. Ne kız öyle 3 dilim ekmek. Hiç olmamış öğle yemeğin.Sabah 9:00
1 dilim ekmek
peynir
ara
1 kivi
öğlen
3 dilim ekmek :26:
türlü
ayran
akşam 19 gibi yerim
1 kase special k
1 kase yoğurt
su 1.5 şimdilik 2 olur
spor 45 dk yürüyüş
30 dk jillian ve 15 dk falan dans
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/616886-batman-ask-hikayesi.html
Kaptancığım bak buraya uzun uzadıya yazdım. Senden fikir almadım sanırım bir tek. Müsait olduğunda okursun hihih.
haklısın kaptan ya dışarıdan gelmiştim yürümüştüm baya ekmeğe verdim kendimi ama sporla eritirim :26: su 2.5 olsa olurmu :26:Zeliş öğlen ekmeğin gözüne vurmuşsun vallahi. Ne kız öyle 3 dilim ekmek. Hiç olmamış öğle yemeğin.Ayrıca 2 litre su senin kilonda birisi için çok az. Hele ki şuan dışarısı nerdeyse 30 derece. Daha çok su içmen lazım.
ben suna sevinirim kiiii :119::124:
seni olumsuz etkilemeyecekse gir derim ben hatta süper olursütün falan kesilmez dimi:26:
hoşgeldin zeliş yine yüzünü gören cennetlik
Allah acil şifalar versin canım, beterinden saklasın. İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olur senin ve ailen içinEbru abla annem çok ıyi ya çok şükür yürüyor konuşuyor gülüyor artık 3 gün baygın yattı nerdeyse ama iyi şimdi :)
Ay kaptancığım nolur gel yaaa! Sen bize çok iyi geliyorsuuun!Kızlar size bir sürprizim var.Umarım hoşunuza gider Bu hafta listeye girmeye karar verdim. Biran önce, hazır emzirme dönemindeyken fazlalıklarımdan kurtulayım diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne dersiniz? Gireyim mi listeye?
Bebeğim sabahı yapmadığın için öğlen falan biraz dalgalanmış sanırım. Afiyet olsunSabah 9:00
1 dilim ekmek
peynir
ara
1 kivi
öğlen
türlü
ayran
akşam 19 gibi yerim
1 kase special k
1 kase yoğurt
su 1.5 şimdilik 2 olur
spor 45 dk yürüyüş
Ay bilmiyorum ne yapıcam ben bu adamlaaa... Her seferinde ondan kaçtığımda kızıyor, bağırıyor, çağırıyor. Sonra arayıp yada mesaj atıp zillisin zilli diye lafa başlıyor. Ya yirim bin unuuu
Zaten çok küçükmüş sen halledersin onları. İnşallah haftaya görürüm seni listede.
Günaydın Venüs'cüm
Ben kaçırdım sanki bu sevgili olaylarını, biri anlatsın bakim banaBu arada topik bomboş, bu ne hal kızlar, Nerdesiniz Toparlanın bakim.
Kızlar size bir sürprizim var.Umarım hoşunuza gider Bu hafta listeye girmeye karar verdim. Biran önce, hazır emzirme dönemindeyken fazlalıklarımdan kurtulayım diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne dersiniz? Gireyim mi listeye?
Sabah 9:00
1 dilim ekmek
peynir
ara
1 kivi
öğlen
türlü
ayran
akşam 19 gibi yerim
1 kase special k
1 kase yoğurt
su 1.5 şimdilik 2 olur
spor 45 dk yürüyüş
2 Aycık daha sonra karşısına çıkabilirim, onunlayken de diyete devam tabiki! 2 ayda 10 kilo versem, geriye kalır 13 hihih:124::119:ahahahahahahah çok iyi ya kızım hep diorum ya bu adam senin geleceğin
2 Aycık daha sonra karşısına çıkabilirim, onunlayken de diyete devam tabiki! 2 ayda 10 kilo versem, geriye kalır 13 hihih:124::119:
Sabah 9:00
1 dilim ekmek
peynir
ara
1 kivi
öğlen
türlü
ayran
akşam 19 gibi yerim
1 kase special k
1 kase yoğurt
su 1.5 şimdilik 2 olur
spor 45 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?