Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/616886-batman-ask-hikayesi.html
Kaptancığım bak buraya uzun uzadıya yazdım. Senden fikir almadım sanırım bir tek. Müsait olduğunda okursun hihih.
Hemen bakıyorum Venüs'cüm

teşekkür ederim venüscüm

hoşgeldin ebrucum
Hoşbulduk Ayşe'cim.

hoşgeldin kaptancım ben bi kere yiyince tekrar canım ister diye korkuyorum sadece hedefe kadar bi daha yemek yok

herkes bi işlerde bugün tatil diye geziyolar heralde bi ben bi de venüs evde kalan sanırım :)
Korkma bence çünkü sen gerçekten çok iradeli bir kızsın. Sende kendimi görüyorum zaten Bu arada ben hep evdeyim çocuklar diyomuşum

Hemen bakıyorum Venüs'cüm

Hoşbulduk Ayşe'cim.

Korkma bence çünkü sen gerçekten çok iradeli bir kızsın. Sende kendimi görüyorum zaten Bu arada ben hep evdeyim çocuklar diyomuşum

bende hep evdeyim hocalar ders yapmıyo kafasına göre takılıyolar :) bugün hava da inadına çok güzel esadla dışarı çıkacaktık çinden müşteri gelmiş apar topar gitti kaldım evde can sıkıntısına temizlik yaptım :)

ebrucum nasıl bebiş sen nasılsın ? 1 ay olcak neredeyse ya

Keşke bu güzel havayı değerlendirebilseydin. Bende evde bebişle ilgileniyorum. Eskiye göre herşey daha güzel şuan canım. Bebişle birbirimize iyice alıştık. Huylarımızıda öğrenmeye başladık. 3 gün sonra bir aylık olacak inşallah. Kırkımız çıksaydı herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum.

Kızlar size bir sürprizim var. Umarım hoşunuza gider Bu hafta listeye girmeye karar verdim. Biran önce, hazır emzirme dönemindeyken fazlalıklarımdan kurtulayım diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne dersiniz? Gireyim mi listeye?

havanın tadını terasta platesle çıkarıyorum
iyi olmanıza çok sevindim canım inşallah biz de görürüz o günleri

Merhaba kızlar

bu gün koştur koştur anca geldim geçmişi okudum emoşum geçmiş olsun

ebru abla tam olarak dönmüş galiba hoşgeldin kaptan :)

menümu yazıp kaçıcam dün jilliana başladım dambılsız bakalım nasıl olacak

ben suna sevinirim kiiii :119::124:
seni olumsuz etkilemeyecekse gir derim ben hatta süper olur sütün falan kesilmez dimi:26:

hoşgeldin zeliş yine yüzünü gören cennetlik

Sabah 9:00
1 dilim ekmek
peynir

ara
1 kivi

öğlen
3 dilim ekmek :26:
türlü
ayran

akşam 19 gibi yerim

1 kase special k
1 kase yoğurt

su 1.5 şimdilik 2 olur

spor 45 dk yürüyüş

30 dk jillian ve 15 dk falan dans

havanın tadını terasta platesle çıkarıyorum
iyi olmanıza çok sevindim canım inşallah biz de görürüz o günleri
İnşallah canım gerçekten dünyanın en güzel duygusu anne olmak

Hoş geldin Zeliş'cim. Umarım devamı gelir jilianın. Annen nasıl bu arada?

seni olumsuz etkilemeyecekse gir derim ben hatta süper olur sütün falan kesilmez dimi:26:

Zaten diyet yapmayacağım Emine'cim. Bu şekilde de kilo verebiliyorum. Baktım istediğim gibi gitmezse kilolarım, sütüme zararı olursa bi süre daha çıkarım listeden. Zaten ikinci kez yarışacağım için karne de alamayacağım. Süt içinde bol bol su içiyorum zaten. Oda yardımcı oluyor zayıflamama. En son geçen hafta 70,6 kiloydum. Bakalım bu cuma kaç çıkacağım. Ama artık doğumdan önceki kadar aktif olamayacağım. Bulduğum her fırsatta gelmeye çalışıyorum ama bazen gerçekten hiç fırsatım olmuyor. Artık birazcık idare edeceksiniz beni.

Zeliş öğlen ekmeğin gözüne vurmuşsun vallahi. Ne kız öyle 3 dilim ekmek. Hiç olmamış öğle yemeğin. Ayrıca 2 litre su senin kilonda birisi için çok az. Hele ki şuan dışarısı nerdeyse 30 derece. Daha çok su içmen lazım.

haklısın kaptan ya dışarıdan gelmiştim yürümüştüm baya ekmeğe verdim kendimi ama sporla eritirim :26: su 2.5 olsa olurmu :26:

emoş öyle deme ya vakit buldukça buraya kaçıyorum bu gün tatil ya daha uğrarım kiii

Ebru abla annem çok ıyi ya çok şükür yürüyor konuşuyor gülüyor artık 3 gün baygın yattı nerdeyse ama iyi şimdi :)

Ebru abla annem çok ıyi ya çok şükür yürüyor konuşuyor gülüyor artık 3 gün baygın yattı nerdeyse ama iyi şimdi :)
Allah acil şifalar versin canım, beterinden saklasın. İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olur senin ve ailen için

Ay kaptancığım nolur gel yaaa! Sen bize çok iyi geliyorsuuun!
Bebeğim sabahı yapmadığın için öğlen falan biraz dalgalanmış sanırım. Afiyet olsun

Ay bilmiyorum ne yapıcam ben bu adamlaaa... Her seferinde ondan kaçtığımda kızıyor, bağırıyor, çağırıyor. Sonra arayıp yada mesaj atıp zillisin zilli diye lafa başlıyor. Ya yirim bin unuuu

ahahahahahahah çok iyi ya kızım hep diorum ya bu adam senin geleceğin

kaptancım ben normalde buralarda olurdum ama annemin izin günüydü bahar temizliği yaptık cam çerçeve dip köşe yeni bitti dha

ayyyy çok iyi kaptancımmmmmmmmm çok sevindimmmmm

canım öğlen ekmek çok az olmuş ve 2 den fazla yap şu suyunu artık bak çok yararını görceksin

öğlen ekmekler çok olmuş onun dışında güzel cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…