Afiyet olsun canım şuan gayet iyi gözüküyor menün. Su çok az ama canım. 1 litre bile çok az yahumenüm
sabah 7:45 sirkeli su
kahvaltı 8:15
2 dilim kızarmış tam buğday ekmek..
çay şekersiz..
1yumurta
1 parmak peynir..
öğle 12:45
tavuk but ızgara
bir tabak kıvırcık salat yağsız bol limonlu
2 kaşık bulgur pilavı
ara 16:00
1adet yeşil elma
akşam 18:30
et kavurma 4 kaşık
salata
1 kase pul biberli yoğurt..
su bugün az içtim 1 litre belki oldu ..:/ akşama kadar 2ye tamamlarım..
menüm
çay şekersiz..
1yumurta
1 parmak peynir..
1 domates
1 salatalık
tavuk but ızgara
2 kaşık bulgur pilavı
1adet yeşil elma
et kavurma 4 kaşık
salata
Çok mantıklı bence de canım. Kaçamak yapmamışsındır umarım
Çok yararlı buluyorum Walk at Home programını. Zamanı olmayanlar için süper bence.
Evet İngilizcemi geliştirmek istiyorum canım. Ekim gibi de Almanca kursuna başlayacağım. Yüzmeyi bende istiyordum ama artık 1 aylık tatilimde yüzebileceğim ancak
hala annemdeyim menü kesindi erken yazdım..
başka giremeyebilirm mesajları kime atıyoruz bilmiyorum..
GÜNAYDIN CANIM cıkıyomuşsun ama gelince yazarsın sen bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin canım?
günaydın tatlım götüşürüz
canım aslında sıkıntı yok diyet bisküvi sonucta sadece hazır işlenmiş olduğu için dedim :) sabah kepekli ekmeğin arasına domates peynir salam koyup soğuk sandviç yapsan güzel olur :)
günaydın tatlım
sağol bebeğimohh mis olmuş o ofis çalışırken dizi izlemek kalp ben
Slm kızlarGelemedim bi kaç gündür. Umarım yolundadır herşey. Emine'cim Neslihan ın yarışma kurallarına uygun olarak 3. takıma gitmesi lazım. Yani izinli olarak ayrılmış. Yarışmayada tekrar ordan devam etmesi lazım. Onun izne ayrıldığı etapta diskalifiye kuralı yoktu. Yani izne ayrılan üye 6 ay içinde dönmezse eğer diskalifiye oluyor. (Yeni kural) O izne ayrıldığında böyle bir kural olmadığı için eski takımında yarışmaya başlaması lazım canım.
Slm kızlarGelemedim bi kaç gündür. Umarım yolundadır herşey. Emine'cim Neslihan ın yarışma kurallarına uygun olarak 3. takıma gitmesi lazım. Yani izinli olarak ayrılmış. Yarışmayada tekrar ordan devam etmesi lazım. Onun izne ayrıldığı etapta diskalifiye kuralı yoktu. Yani izne ayrılan üye 6 ay içinde dönmezse eğer diskalifiye oluyor. (Yeni kural) O izne ayrıldığında böyle bir kural olmadığı için eski takımında yarışmaya başlaması lazım canım.
ama ben izin hatırlamıyorum bırakmıştım yani... o zaman kızlar bana kesin bi şeyler yazın ki bende ona göre paylaşım yapayımm yani 3. takıma gideyim mi ?
Aynen canım doğru anlamışsın.hoşgeldin kaptancımmo zaman neslihanı 3. takıma yönlendirmem gerek gelince söylerim
Neslihan'cım en son mesajınıda okudum 3. takımda. Siz gerekeni yapın yazmışın yanlış hatırlamıyorsam. Onlarda seni listeye izinli olarak yazmışlar. Bu nedenle 3. takımda yarışmaya devam etmen lazım. 3. takıma gidip durumunu anlatıp yeniden takıma devam etmek istediğini söylersin. Onlar gerekeni yapacaklardır.ama ben izin hatırlamıyorum bırakmıştım yani... o zaman kızlar bana kesin bi şeyler yazın ki bende ona göre paylaşım yapayımm yani 3. takıma gideyim mi ?
neslihancım seni gördüm aşağıda 3. takımdan ayrıldığın 3. takımla devam etmen lazımmış
tamam canım teşekkürler sizinle tanışmak güzeldi yardımlarınız için teşekkürler ben bi 3. takıma gideyim o zaman size diyetlerinizde başarılar yine görüşürüz kızlar
Kızlaaaarr, tüm gündür koşturuyoruuum, manyak yoruldumm.. şu banka-tapu vs işleri... neyse, bi geçmişe bakayım hızlıca, sonra çıkıcam, alışveriş yapmam lazım, bir arkadaş doğum yaptı , yrn bolu'ya gidicez onları ziyarete...
daha akşam spora gidicem
Hihihi iletişim benim mesleğim... Kişiler arası, toplumlar arası, şirketler arası iletişim ve psikoloji bizim işimiz :82::86:
Akşam yemeğinden sonra yapmıyorsun ozaman sporu? Ben de mi senin gibi yapsam acaba? Çok acıkmaz mı insan o zaman da yahu:96:
yok venüs'cüm, akşam yemek yemiyorum, bazen öncesinde (2-3 saat önce tost-yoğurt..) bi şeyler yiyorum sonra da yine yoğurt ayran falan...
Sağlıklı ve huzur içinde büyüsünler de :119:
balon şişirerek zayıfla hakkında ne düşünüosnuz kızlar :44:
bugün menüm
11.30 gibi
1 yumurta
biraz peynir
18.30 gibi
buğdaylı,mercimekli yoğurt çorbası
yakışır venüs'cüm ama abartma diicektim ki sopnrası mesajları gördüm.. neyse kusma sakın.. oldu olan, önümüze bakalımKızlar bugün tam 60.günüm, diyetisyenim bugün kendine ödül ver dedi. Cıs bir şeyler yemeyi planlıyorum, tatlı olanlardan.
hoşbulduk ayşe..
o nedir ?hiç fikrim yok..
Aferin zeliş..ara öğünde ekle canım çok güzel olacak..
spor aç gitmemelisin ve spor sonrası karbo yemelisin..
teşekkürler..
:13:
paylaşım için teşekkürler..
Bugünkü Menüm
sabah(10:00)
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
domates ve salatalık
1 h. yumurta
ara(12:00)
10 fındık
öğle(14:00)
1 tabak haşlanmış taze fasülye üzerine yoğurt
kuzu kulağı,taze nane, kıvırcık marul, roka
ara(16:00)
8 çilek
akşam(17:30)
1 kase semiz otlu baharatlı yoğurt
4 lt su, 2 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe
spor bi süre yok
Aynen! Yarın da tatil oh mis
menüm
çay şekersiz..
1yumurta
1 parmak peynir..
1 domates
1 salatalık
tavuk but ızgara
2 kaşık bulgur pilavı
1adet yeşil elma
et kavurma 4 kaşık
salata
tamam canım teşekkürler sizinle tanışmak güzeldi yardımlarınız için teşekkürler ben bi 3. takıma gideyim o zaman size diyetlerinizde başarılar yine görüşürüz kızlar
Bugünkü Menüm
sabah(12:00)
sandviç:
2 dilim kepekli ekmek
2 dince dilim salam
yarım domates
yarım salatalık
1 ince dilim beyaz peynir
ara(14:00)
2 yeni dünya+10 fındık
ara(15:30)
2 kaşık yoğurt
akşam(17:00)
150 gr haşlama tavuk göğsü
2 bardak ayran
bol yeşillik
2 lt su(daha içerim), 2 fincan yeşilçay
ay çok fenaydı cnm ya, yok ev almıyoruz Emoş'um, almıştık zaten, kredi faizleri düştü ya, başka bankaya taşıyoruz, o yüzden koşturuyorum..nasıl yoğun bi gün geçirmişsin canım :) hayırdır ev mi alıyosunuz yoksa tapu falan
bravissimooonasıl yazılır artık bilemedim, öööle salladım , anladın sen
ay çok fenaydı cnm ya, yok ev almıyoruz Emoş'um, almıştık zaten, kredi faizleri düştü ya, başka bankaya taşıyoruz, o yüzden koşturuyorum..
emooşş,
ben sana dünkü mesaj sayımı yolladım mı kızzz? dur ona bakayım, sonra da kaçayım...
önce bugünkü menümü de yazayım...
bugünkü menüm:
sabah(09:30)
kepek ekmeğine beyazpeynir domatesli tos
200ml light süt
öğlen(13:30)
1 bardak ayran
kepekli tost (ya hep dışardaydım, tapu falan biliyosunuzzz, kızmayııınnn..)
ara(15:00)
1 avuç beyaz leblebi
ara(16:00)
200ml light sütlü kahve
ara(17:30)
1 avuç beyaz leblebi
ara(22:30)
1 kase yoğurt yerim ya da ayran içerim spor sonrası
2 saate yakın PT yapıcaz, su çok az şimdilik 1 lt ama 2,5 bulurum, yeşil çay yok, akşam 1 tane içerim..
kızlaaarr, ben kaçıyorum, yrnki ziyaret için bebişe hediye bakıcam, sonra akşam PTye gidicem, sonra da arabayı servisten alıcaz eşimle (tahminen 12 gibi)
bu akşam benden umudu kesin... yrn akşamdan önce yazmaya çalışırım ama bakalım...
öpüldünüüüzzz..
bu arada yrn ayran detoksu yapsam mı yaa? yolda zor olur mu? dur bakalım bunu da düşünücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?