Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım şuan gayet iyi gözüküyor menün. Su çok az ama canım. 1 litre bile çok az yahu

menün gayet güzel canım afiyet olsun :) suyu arttırırsın zaten daha zaman çok :)

ben okulda başlıyorum derslerden sonra 1,5 saat iyi olacak su korkum var benim 2 kere boğulma tehlikesi atlattım artık yenicem kararlıym :)

hala annemdeyim menü kesindi erken yazdım..
başka giremeyebilirm mesajları kime atıyoruz bilmiyorum..

bana atıyosun canım :)

Slm kızlar Gelemedim bi kaç gündür. Umarım yolundadır herşey. Emine'cim Neslihan ın yarışma kurallarına uygun olarak 3. takıma gitmesi lazım. Yani izinli olarak ayrılmış. Yarışmayada tekrar ordan devam etmesi lazım. Onun izne ayrıldığı etapta diskalifiye kuralı yoktu. Yani izne ayrılan üye 6 ay içinde dönmezse eğer diskalifiye oluyor. (Yeni kural) O izne ayrıldığında böyle bir kural olmadığı için eski takımında yarışmaya başlaması lazım canım.

GÜNAYDIN CANIM cıkıyomuşsun ama gelince yazarsın sen bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin canım?

canm benim bugün diyette 47. günüm

şöle bi geçmişi okudum kızlar akşam görüşürüzzzzzz

hoşgeldin kaptancımm o zaman neslihanı 3. takıma yönlendirmem gerek gelince söylerim

ama ben izin hatırlamıyorum bırakmıştım yani... o zaman kızlar bana kesin bi şeyler yazın ki bende ona göre paylaşım yapayımm yani 3. takıma gideyim mi ?

ama ben izin hatırlamıyorum bırakmıştım yani... o zaman kızlar bana kesin bi şeyler yazın ki bende ona göre paylaşım yapayımm yani 3. takıma gideyim mi ?

listeye iznli diye yazılmışsın tekrar döndüğün için orda devam etmen lazım sen 3. takım topiğine yaz durumu anlat

hoşgeldin kaptancımm o zaman neslihanı 3. takıma yönlendirmem gerek gelince söylerim
Aynen canım doğru anlamışsın.

Neslihan'cım en son mesajınıda okudum 3. takımda. Siz gerekeni yapın yazmışın yanlış hatırlamıyorsam. Onlarda seni listeye izinli olarak yazmışlar. Bu nedenle 3. takımda yarışmaya devam etmen lazım. 3. takıma gidip durumunu anlatıp yeniden takıma devam etmek istediğini söylersin. Onlar gerekeni yapacaklardır.

neslihancım seni gördüm aşağıda 3. takımdan ayrıldığın 3. takımla devam etmen lazımmış

tamam canım teşekkürler sizinle tanışmak güzeldi yardımlarınız için teşekkürler ben bi 3. takıma gideyim o zaman size diyetlerinizde başarılar yine görüşürüz kızlar

tamam canım teşekkürler sizinle tanışmak güzeldi yardımlarınız için teşekkürler ben bi 3. takıma gideyim o zaman size diyetlerinizde başarılar yine görüşürüz kızlar

seninle de tanışmak güzeldi canım umarım kilolarını bi an önce verir rahatlarsın tekrar görüşmek üzere istediğin arada muhabbete gel beklerim :)

Kızlaaaarr, tüm gündür koşturuyoruuum, manyak yoruldumm.. şu banka-tapu vs işleri... neyse, bi geçmişe bakayım hızlıca, sonra çıkıcam, alışveriş yapmam lazım, bir arkadaş doğum yaptı , yrn bolu'ya gidicez onları ziyarete...
daha akşam spora gidicem

Bugünkü Menüm

sabah(12:00)

sandviç:
2 dilim kepekli ekmek
2 dince dilim salam
yarım domates
yarım salatalık
1 ince dilim beyaz peynir

ara(14:00)

2 yeni dünya+10 fındık

ara(15:30)

2 kaşık yoğurt

akşam(17:00)

150 gr haşlama tavuk göğsü
2 bardak ayran
bol yeşillik

2 lt su(daha içerim), 2 fincan yeşilçay

nasıl yoğun bi gün geçirmişsin canım :) hayırdır ev mi alıyosunuz yoksa tapu falan

balon şişirerek zayıfla hakkında ne düşünüosnuz kızlar :44:

ben denicem Burcuuu

bugün menüm

11.30 gibi

1 yumurta
biraz peynir

18.30 gibi

buğdaylı,mercimekli yoğurt çorbası

kız bu neee, doydun mu kuzum?

Kızlar bugün tam 60.günüm, diyetisyenim bugün kendine ödül ver dedi. Cıs bir şeyler yemeyi planlıyorum, tatlı olanlardan.
yakışır venüs'cüm ama abartma diicektim ki sopnrası mesajları gördüm.. neyse kusma sakın.. oldu olan, önümüze bakalım zaten çok çok kötü de değil...

ya benim spor hocam da spor öncesi ve sonrası karbonhidrat alma dio.. diyetisyenim de protein verioo.. anlamadım ben bu işi...:26::26::26: sen nerden biliyorsun cnm karbonhidrat yemem gerektiğini.. bi de benim tiroidim var, insülinim de dengesiz, endokrinoloji uzmanım da diyetisyenimle görüşüyor, karbonhidratı az tutuyorlar... ben arada yesem de

brawooo

Aynen! Yarın da tatil oh mis

oohhh
bebiş sevmeye gidicez biz yrn bolu'ya..

çok güzel cnm, bulgur pilavını da çok severim :) ekmek yerine olmuş... biraz su az tabii, farkındasın zaten

seninle de tanışmak çok güzeldiii cnmmmm, arada yaz bize, durumunu bildir, merak ederiz

bravissimooo nasıl yazılır artık bilemedim, öööle salladım , anladın sen

nasıl yoğun bi gün geçirmişsin canım :) hayırdır ev mi alıyosunuz yoksa tapu falan
ay çok fenaydı cnm ya, yok ev almıyoruz Emoş'um, almıştık zaten, kredi faizleri düştü ya, başka bankaya taşıyoruz, o yüzden koşturuyorum..

Son düzenleme:
emooşş,
ben sana dünkü mesaj sayımı yolladım mı kızzz? dur ona bakayım, sonra da kaçayım...
önce bugünkü menümü de yazayım...

bugünkü menüm:

sabah(09:30)
kepek ekmeğine beyazpeynir domatesli tos
200ml light süt

öğlen(13:30)
1 bardak ayran
kepekli tost (ya hep dışardaydım, tapu falan biliyosunuzzz, kızmayııınnn..)

ara(15:00)
1 avuç beyaz leblebi

ara(16:00)
200ml light sütlü kahve

ara(17:30)
1 avuç beyaz leblebi

ara(22:30)
1 kase yoğurt yerim ya da ayran içerim spor sonrası

2 saate yakın PT yapıcaz, su çok az şimdilik 1 lt ama 2,5 bulurum, yeşil çay yok, akşam 1 tane içerim..

kızlaaarr, ben kaçıyorum, yrnki ziyaret için bebişe hediye bakıcam, sonra akşam PTye gidicem, sonra da arabayı servisten alıcaz eşimle (tahminen 12 gibi)

bu akşam benden umudu kesin... yrn akşamdan önce yazmaya çalışırım ama bakalım...

öpüldünüüüzzz..

bu arada yrn ayran detoksu yapsam mı yaa? yolda zor olur mu? dur bakalım bunu da düşünücem

hadi ya bizde ev alıcaz da esad kredileri araştırıyodu evlendiğimizde sıkıntı olmasın diye ondan merak ettim :)

emooşş,
ben sana dünkü mesaj sayımı yolladım mı kızzz? dur ona bakayım, sonra da kaçayım...
önce bugünkü menümü de yazayım...

atmamıştın sanırım canım bakarım birazdan :)

kuzum sen bu pt günleri acıkıyomusun çok az geldi gözüme hiç yemek yok neredeyse:26:

yolda yapma canım çok zor olur sık sık tuvalete çıkıyosun :) yarın görüşürüz o zman bebişi benim yerime de sev :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…