Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben son mesajları görmedim.:26: Hazırlık yapıyordum. O nedenle Venüs için bildirim yapmadı yazdım. Bildirimi yaptığına göre sorun yok. Emine'nin hazırladığı gibi liste. Şimdi çıkmam lazım Emine'nin listesini kontrol edemedim ama büyük ihtimal doğrudur. Siz kontrol edin sonrada yayınlarsınız. Hepinizi tebrik ediyorum süper bir liste

ayy ebruvcum nasıl rahatladım sen gittin diye ben yayınlamıştım ohhhh kontrol edilmişti doğruydu liste

ayy ebruvcum nasıl rahatladım sen gittin diye ben yayınlamıştım ohhhh kontrol edilmişti doğruydu liste

Tamam canım sorun yok. Ben sana özelden numaramı yazdım. Gerek olursa ordan ararsın.

Melek'cim hoş geldin canım. Benim çıkmam lazım şimdi. Kızlar Melek takımımızın eski üyesi, ben mezun olduktan sonra bazı nedenlerden dolayı 1. takıma gitmek zorunda kalmış. Bugün yuvasına dönüyor inşallah

Ben şimdi çıkıyorum. Öpüyorum hepinizi. Akşama görüşmek üzere

Süpper ozamaaan

Emoş,Burcu hoşbuldum sagolun

Bende eskiden bu takımdaydım,yine yolum buraya düştü

Adım Melek.24 yasındayım 3.5 yasında bi oğlum var..
Şu an bi kursta bayanlara Kur'an öğretiyorum.
Yarışmaya Bursa'dan katılıyorum ama aslen Urfalıyım..

Ayşe hiç sorma çok fena kilom
81

Başladıgım yere geri döndüm anlayacagın...
Gülçinde buralarda mı?

Hoşbulduk Ebru'cum..
Eevet ,sen yokken takım baya karısıktı, bende 1 e geçtim..
Ordaki kızlarda çok ii...
2 takım dolusu arkadasım oldu

memnun oldum melekcim inş. kiloları beraber vericezzz

bu hafta 1.yiz kızlar garanti bence

inş. ayşecim ya

Kızlaaar, ortalamamız süper yine.. ayy 1. olur muyuz ki?? bakalım akşama belli olur
evet canım süpeeerrr :)

memnun oldum melekcim :) bende bilgisayar mühendisliği okuyorum 23 yaşındayım 24 olcam inşallah yaşımız yakın ama sen hızlısın :) ben daha bekarım ne zaman evlenirim belli değil Allah bağışlasın yavrunu ne güzel bi işin var :) bende Kur'an okumayı çok seviyorum ama tecvid bilmiyorum onu da kursa gidip öğrenicem inşallah :)
gülçin ayşecig miydi oysa bayadır gelmiyo bazı sıkıntıları vardı bi ara
bu hafta 1.yiz kızlar garanti bence

bence de 1.yiz biz bu hafta

melekcim naptın canım sen 81 çok almışsın.inş. birlikte veririz canım toparlanma vaktin gelmiş

melekcim yakın olsakta bana da öğretsen tecvidli.4 sene osmanlıca okuyunca,karıştırıyorum Kuran'ı

memnun oldum melekcim inş. kiloları beraber vericezzz

inş. ayşecim ya
inş. Burcu inş...
bende nisanın 29 unda 25 e ayak bastım

Emoş, hızlı yasadım tez ölmem inşaallah
Sen nerdesin? Yakındaysan ögereteyim sanada ...

Evet aysecig, bi ara gördüm gibi geldi,ondan sordum
melekcim naptın canım sen 81 çok almışsın.inş. birlikte veririz canım toparlanma vaktin gelmiş
off ayşe sorma ya
67 küsürdüm burdan cıktıgımda.. onca emek heba oldu..

Eşim sagolsun...
melekcim yakın olsakta bana da öğretsen tecvidli.4 sene osmanlıca okuyunca,karıştırıyorum Kuran'ı

keşke..
çok isterdim bende... bi ara böyle bi toplantı tertip etsek keşke ...
takımdakilerle buluşma organizasyonu falan

ben ıspartada yaşıyorum canım aslen denizliliyim :) burda kurs var ama çok uzak gidip gelmek çok sıkıntı zamanım da yoktu bi ara şimdi baya bi boşum mayıs sonuuna kadar bu ara gidemezsem yazın belki başlarım

venüs ve zeliş mesaj sayılarınızı sayıp gönderir misiniz? venüs pazartesiden beri hiç göndermemişsin. zeliş salıdan itibaren göndereceksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…