Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende ertelemek istemiyorum ilerleyen yaşlarda çok zor gerçekten annem 45 yaşında öğrendi çok zorlandı ben 10 yaşından beri normal okuyorum :) annemden önce öğrendim

Yaş ilerleyince cok zor oluyor..
Teyzelerdeki hataları düzeltene kadar canım cıkıyor valla

Git sende, inş. en güzel şekilde ögrenirsin...

Bende cıkayım,eşim gelecekmiş yemek yapayım

Merhaba Hanımlar; Listemizi kontrol edebilir misiniz?

***4. TAKIM 306.ETAP***
topraks : (76.9/74.6 /2.3 /%2.99 )

pegasus07 : ( 58,8/58,6 /0,2 /0,34% )
pokemon51 67.4/66.6 / 0.8/1.19% )
wuwum : (74 /74/0 /0 )kilosu sabit,geri dönmek üzere ayrildi
eftelya_blue: (63.7 / 64.03/-0,6 / % -0,94)
RrapunzelL 71.5 /71,1 /0,4 /0,56% )
Ausencia 62.8 /62.3 / 0.5/0.80 % )
bahar2106 63.1/62.0 /1.1 /1.74% )
buyumeyenbaby71.9 /72.0 /-0.1 /-0.14% )
zeynep_canan 71.8/70.1 /1.7/2.37% )
demmay: (60.9/60,5 /0,4 /0,66% )
cimcimesude(66.1 / 66.6/-0.5 /%-0.76 )

4.TAKIM ORTALAMASI 0.73 %

Son düzenleme:
melekcim ben de 60 lı rakamlarda hatırlıyordum seni eşin ne yaptı kız

ben de ders çalışayım biraz

liste doğru canım kontrol ettim ben tek tek

hoş geldin Melek, ben ceren 30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim evliyim, çocuğum yok, bilgisayar mühendisiyim...18 marttan beri cnm takımımla diyetteyim , ben çok yavaş veriyorum, göreceksin zaten :)
sen kaçla, ne zaman mezun olmuştun cnm, yazdın mı , ben mi kaçırdım? 81e çok demiş de Ayşe, dedim acaba ne kadar aldı ki... ama hızlıca verirsin eminim...

Emos görüşürüz

Ayşe,sorunlarımız oldu biraz.Öyle olunca bende saldım gitti.
Sonuc:81 kilo bir Melek

Hoşbuldum Ceren.
Ben 68 ile izne ayrılmıştım.şimdi 81 im
Çok değil mi? neyse artık eski fevriligi yapmam.Verince bir daha almayacağım bu ne ya.
Al ver al ver :->

Hoşgeldin tekrar. Ben Venüs, 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim. 13. Takım ile 2 yada 14 kilo verdim. Sen de biliyorsundur bu takımın büyüsünü yeniden başladığın yolda başarılar dilerim.
venüs ve zeliş mesaj sayılarınızı sayıp gönderir misiniz? venüs pazartesiden beri hiç göndermemişsin. zeliş salıdan itibaren göndereceksin canım

Hemmen atıyorum Emoşum

evet Burcu.
Alıp verdikçe bünye alışıyor,bu sefer kilo vermek zorlaşıyor.Önceden kuş kadar yerdim doyardim.Şimdi içime bi öküz kaçmış gibi

Ayşe.cim insaallah sorunlarımı halleder,istediğim kiloya inerim.moralim bozuk olunca yemeğe saldırıyorum

Ben de içimle öküz sürüsüyle doğmuştum resmen ama şimdi yavaş yavaş öldürüyorum hepsini hihih

Venüs nasıl verdin 14 kiloyu?Anlatsana biraz.Bende versem ne iyi olur :-| sen kaç kilosun şu an?Ben geldim bi ara takım karışıktı,çıkmak zorunda kaldım.şimdi yeniden en baştan,bir daha kilo almamak için başlıyorum .

Diyetisyenimin dediklerini yapmaya çalıştım, spor yamadım ama yani diyete çok dikkat etmeye çalıştım. Öyle ilginç bir diyet değil menülerime bakarsın canım. Mesajın hemen altında kilo cetvelim var.

selam kızlar ben 9.takım kaptanı büşra :) kaptan yardımcımız hilal hazırlıyor listeleri hep oda izinde ben hazırladım ama bi kontrol ederseniz sevinirim :)

marti (62,2/61,9/0,3/%0,5) mezun olmak istiyor
bsrmhmmt (64.6/63.1/1.5/%2.32)
hoppidicik (88,2/88,2/0/%0) Kilosu Sabit.
ozdemi (64.1/64.1/0/%0) izin süresi doldu kilosu sabit
brsbrs16 (80/79/0.5/%0.62) yeni üye kilosu ikiye bölündü
cikolata01 (77/75.1/0.95/%1.23) yeni üye kilosu ikiye bölündü
noraaa (68/?/?/?)

9.takım ortalaması: % 0.66

noraaa nickli takım arkadaşımız henüz bildirimde bulunmadı eğer bulunmazsa diye ben ortalamyı 7 ye böldüm onu bildirimde bulunmadı olarak geçeceğim. takımın geri kalanları izinli :)

bu haliyle hesaplamalr doğru canım

Ya bende diyetisyene gittim ama hiç hoşuma gitmedi nedense
Verdiği kağıt nerdedir Allah bilir

Kagıdı verdi gönderdi,ilgilenmedi.Bende kalori sayarım dedim kendi kendime...

Yasakların varmı mesela?
Diyetisyen bana sakatat,sucuk ,sosis birde şekerli şeyleri yasaklamıstı.
Salatalarda yagsız yenecek diyordu, yapmadım valla

Onu mu denesem bi süre acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…