günaydııııın kızlaaaarrr,
ayy çok mutluyum bu sabah, bir tartıldım, 74,1yani cumaya göre 700gr vermişim ve reglime 2 gün falan vaaaarr. ayyy sabrımın sonucunu görecek miyim artık neee.. ayyy nazar değmesin, böyle devam etsin , öpüyoruuuuumm sizii
harika Emoş, tebrikler cnm... çok güzel yazmışsın... askerlik geçer meark etme sen, gidersin görmeye, tlf falan.. içini ferah tut
dediğim gibi Emoş'uummm içini fereh tut, atlatırsınız siz...
alemsin Burcuuu, en güzeli
günaydın tatlııımmm...
günaydın cnm, sormuştum sana ama görmedin sanırım, tayin olayı neden?eşinden dolayı mı , mesleği neydi?
güzel cnm, akşamki dolmalar fazla gibi ama taşınma-tayin stresine verelim
günaydın cnm..
afiyet olsun güzelim...
kızlar, 2de spora gidicez biz, çıkıyorum şimdi, akşama gelmeye çalışırım çünkü 2 saat spor yapıp sonra biraz dışarı çıkalım diyoruz.
öpüldünüüüzzzz...
burcuuuu bi tek sen varsın galiba :) napıosun kuzum?
napıyım kuzum ya ders çalışıyorum sıkılıorum buralara bakıyorum filan sen napıosun
napayım ya havalara küfrediyorumecoşla eğirdir yapalım dedik daha garaja gidemeden yağmura yakalandık sırılsıklam olup gerisin geriye eve döndük şimdi kahvelerimizle yağmuru izliyoruz :) kimsecikler gelmemiş valla kaç saat oldu pazar diye herkes geziyo mu ne :)
aynen pzar diye herkes dışarlarda bende gencay mesaide evdeyim bugn gezecek kmseyi bulamadım sınavlar da yaklaştı ders çalışıyorum
burcu gencay ne iş yapıyo?
ankarada tai var canım tusaş die de geçio yani şu askeriyeye yapılan uçaklar var ya hürkuş f16 filan orada kimyager kuzucum bu aralar yeni bi uçak projesi varmış yoğun çalışıyolar
ooo iyiymiş valla :) benim hayalimde insansız hava aracı tasarlamakaslında hazırda varda daha icraate geçemedim :) havacılığa ayrı bi ilgim var okul bitince iş başvurusu yapayım bende oraya
yap yap çok güzel bi yer biraz şehir dışı gibi ama yani merkeze uzak ama adamlar merkeze uzak die bi tesis kurmuşlar ömür boyu çıkmasan ihtiyaç duymazsın lojman filan var işte evlenince 5 yıl orda oturcam
ne güzel valla :) benimki ancak esad mta ya yada eti madene girerse o zaman oluro da biraz zor şimdilik
mta filan iyidir ya hayatının fırsatı valla
mta olursa babam direk evlenin beklemeye gerek yok diyokeşke olsa ya valla süper olur :)
burcum ben çıkıyorum şimdilik yağmur durdu azcık gezelim :) akşama gelirim öpüyorum tatlım :*
sabah(11:00)
2 dilim tam bugdayın arasına yarım kk peynirle yağsız tost
roka maydanoz
2 zeytin
öğle(15:00)
çılbır (kaynayan suya yumrtayı kırdım üzerine yoğurt döktüm pulbiber ve nane)
salatalık
1 dilim tam bugday
akşam(19:30)
1 tane haşlanmış yumurta
ot yemeği (4 yemek kaşığı yağa 2 büyük baş soğan ve otu koyup kavuruosun)
1/4 kk peynir
3 zeytin
3.5 litre su
20 dk bacak egzersizi
100 mekik(50 normal 50 obliks)
500 ml yeşilçay
9 bardak şekersiz çay
afiyet olsun bebeğimbol bol yumurta tüketmişsin :) ot yemeği dediğin ne otuyla yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?