Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldiiimmm, daha şimdi girdik eve kızlar...
biraz okuyup, yatıcamm..

ooo iyiymiş valla :) benim hayalimde insansız hava aracı tasarlamak aslında hazırda varda daha icraate geçemedim :) havacılığa ayrı bi ilgim var okul bitince iş başvurusu yapayım bende oraya

Emooşş, al sana bir ortak yön daha, havacılığa özel ilgim var diosun ya, benim babam da pilot , yani şimdi emekli oldu ama pilottu yani..
hatta ilk başka uçak teknisyeniydi, eskiden uçuşlarda zorunluydu bir uçuş teknisyeni, sonra bir uçağın bakımı sırasında bir tasarım hatası buldu,boeing'e bildirdi, bu arada millet babamla dalga geçti koskaca mühendisler bilemedi de sen mi bildin diye, sonra boeing'e çağırdılar biz de heyecanlandık nooluo diye , amerika,kanada neyse işte tam hatırlamıyorum (ikisine de gitti de hangisi hangisiydi hatırlayamadım şimdi) işte ödül verdiler, sonra dediler sana eğitim verelim, ve pilot oldu ...

waow çok iyiymiş haaaaa

dileklerinizi gül agacı altına gömdünüz veya dalına astınız mı ?

kızlar, püsküüt'ün önerisi bana da mantıklı geldi, değişiklik olur :) evet dedim ben de...

kızlar yeni bi foto yükledim bakın

Burcuuu, şık olmuşsun cnm ve geçen seferki resminle bile fark var, bravo cnm...

çok iyi cnm..

süper emoşş..

bravoo..

aşkolsuuuunn ben gelmiştim kuzucum, unuttunuz beni

ay ceren ya kıyafetlerim büyük gelio bi olan o ceket valla onada zor giriodum önü kapanmıodu valla püsküüt olursa biraz daha paylaşım artıcak sanırım bide emoş çok sinirlenmiş sanırım şu an cezamızı kesio

13. Takımın Kraliçeleri 1. Hafta(Yeni başladığımız için su ve spor 3 günlük)

Zayıflama Kraliçesi

venuskadini ( 75.6/73.9/1.7/ %2,25)

• venüskadini bu hafta % 2,25 lik yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler

Su Kraliçesi

• burcugncy 9,5 litreyle bu haftanın Su Kraliçesi oldu tebrikler

Spor Kraliçesi

• burcugncy 215 dk spor yaparak bu haftanın Spor Kraliçesi oldu tebrikler

Paylaşım Kraliçesi :126:

• burcugncy 186 mesajla bu haftanın Paylaşım Kraliçesi oldu tebrikler

Son düzenleme:

şu an gerçekten çok utandımmmmmm duygulandım baya azimliymişim

bugünkü menüm:

sabah(11:30)
1kk beyaz peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
közlenmiş biber + marul
1 kupa light sütle neskafe

akşam(17:30)
ızgara istavrit (tava yaptırmadım walla)
3-4kalamar (tavaydı ama mecbuurr, yemicem de naapcem )
2 dilim ekmek
bol yeşil salata

2,5lt su
2 kupa yeşil çay
2 saate yakın PT
* bi de yemekten sonra 40dk kadar caddede yürüdük...

Venüüüsss, Burcuuu, tebrikler kızlaaarrr

cerencim bu 1 kişiye söylenmiş bişey değil genel olarak söyledim. sabahtan beri sadece burcuyu gördüğüm için ismini verdim yoksa sabah uğrayanları da biliyorum canım unutmadım :)

güzel menü canım benim

güzeller ben kaçıyorum, çok yoruldum bugün, biraz tv seyredip yatarım... yrn 6da kalkıcam malumm.. ay bi de belim ağrıoo, karnımda hafif sancılar ama gelen giden yok
heralde yrn akşam ya da salı hastalanırım.. daha da gecikmesin zaten de cumaya kadar insin şişlikleerr

Venüüüsss, Burcuuu, tebrikler kızlaaarrr

cerencim bu 1 kişiye söylenmiş bişey değil genel olarak söyledim. sabahtan beri sadece burcuyu gördüğüm için ismini verdim yoksa sabah uğrayanları da biliyorum canım unutmadım :)

bence bu takımın azmini artırmalı ben çok onur dydum yani en azından olunca oluomş demek ki yapabiliomuşum dedim hadi kızlarrr biraz daha asılın

burcu sendeki de nasıl bir azim bütün taçları topladın valla

bence o azim herkeste var da bi ben ortaya koydum sanırım emoşşş halbuki canım sıkılıo da yappıorm yoksa kmse yermden kaldırmz bugün walk at home yapmadım ders çalıştım die ama şu okul bitsin yardırcam haziran son çıtır olup biriktirdiğim parayla alışverişe gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…