Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm
sabah(08:30)
1 h. yumurta
1 dilim peynir
4-5 ince dilim domates
4-5 ince dilim salatalık
bol yeşillik
ara(11:00)
1 bardak yoğurt 200 gr
öğle(13:30)
1 porsiyon tavuk çorbası
1 porsiyon kıymalı ıspanak yemeği
3-4 kaşık yoğurt
ara(15:00-16:00)
10 çilek 10 erik
akşam(17:30)
200 gr et mangal
2 bardak ayran
salata

3 lt su, 1 fincan nescafe, 1 türk kahvesi, 2 fincan yeşilçay
1 saat yürüyüş, 30 dk egzersiz

afiyet olsun canım

anladım canım :) burda bugün kadınlar parktan ot topluyodu da merak ettim onun gibi bişey mi diye ama o ısırgana benzemiyodu

onlardanda salata yapıp yiyorum canım bnde topluorm öle annemle dedem sakalı cırnak kara gavuk filan die değişir adları ama salatası lezzetli olur mesela yediğim madımakta öle toplama ben severim öle şeyleri ama bu köyden geldi buralarda yetişmezzz

bugünkü menüm
sabah+öğle(12:00)
4 yk melemen (2 yk z.yağlı 4 kişilik)
bol yeşillik
domates+salatalık
1 dilim peynir
2 dilim salam
4 zeytin
ara(15:00)
1 türk kahvesi+10 çilek
akşam(18:00)
1 porsiyon et şiş
1 kase cacık
salata
1 bardak ayran
3 lt su, 1 fincan yeşilçay, 2 fincan nescafe 1 türk kahvesi

1 saat yürüyüş, 1 saat bisiklete bindim

afiyet olsun kuzuzcummmmmmmmmmmmmmmmmmm bu arada püsküüt ün mesajını okudun mu?

denizli merkez de pek bulunmaz öyle otlar da kardeşimin çalıştığı yerde çok o da ordan getiriyo çeşit çeşit adını bile bilmiyoruz :) ama çok lezzetliler :) bugün dikkatimi çektide bilsem ne olduklarını toplucam ama bilmediğimden bıraktım burda yerli üretici pazarı var teyzeler kendi topladıklarını mahsüllerini falan satıyo ordan alıyorum bazen ama her zaman olmuyo işte ot delisiyim çok severim ya :) olsa da yesem

ben yaz gelince genelde ot eski evimizin orda çok olurd burda anca pikniğe gidersem yada eski evmin oralara gidersem topluorum

kızlar esadla aramızda 10 kilo olursa beni uçuracakmış yani 58 olmam lazım fotoğraf ekliyim de görün :)
bu da yamaç paraşütü işte :)

burası eğirdir. eğirdir üzerinde uçuluyo manzarası çok güzel

bu daaaaaa sevdiceğim tek başınayken

bugün 13. takıma çok kızdım sabahtan beri kimseler uğramamış 2 kere dışarı çıkıp geldim misafirimle ilgilendim fırsat buldukça girdim her seferinde sadece burcu vardı geçmişi okuyosanız farkedersiniz zaten. tamam bugün pazar ama bi meraba diyen bile olmamış hala gönderilmeyen mesaj sayıları var. paylaşılmayan menüler. her hafta ilk 3teyiz diye salmayalım lütfen. bizim takımımız gibi bir takım daha yok şu yarışmada. motivasyonumuz çok yüksek ama haftaiçi de böyle giderse dereceleri unutun bence. birazdan yeni uygulama olan kraliçeleri açıklayacağım sonuç ortada zaten kim buradaysa o kraliçe

daha katı kurallar getirelim bnce emoş bu hafta paylaşımlar iyiydi o nedenle birnci olduk ben buna inanıyorum

ben hiç korkmuyorum :) bende öğrenicem esada şart koştum zaten evlenince ya bana da öğretirsin ya da sen de gidemezsin uçuşa diye :) zevkinden vazgeçemediği için öğretecek mecbur

yok emoş ya ben valla bazen balkondan aşağı bakınca bile tabi kendi evmde değil bahçe katı bizim ev gencayalrın evde başım dönüo valla esaret işi yani korkmuosan tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…