gelelim anlatacaklarıma :)
kızlar bugün izmirden çok yakın bi arkadaşım geldi beni en son gördüğünde ben 76 kiloydum bana hep özüne dön diyip duruyodu. çünkü en zayıf hallerimi de görmüştü. neyse benim hiçbişeyden haberim yok sabah deli gibi kapıya vuruyo evde de uykusu hafif olan bi ben varım diğer ev arkadaşlarım evi yıkılsa battaniyem nerde der o derce :) neyse kalktım sabahın 6 sı daha. bi gözümü açtım çemkiriyorum ne bu sabahın köründe diyeüzerimde yazlık pijama vardı şort atlet. arkadaşım bi baktı pardon yanlış geldim galiba dedi sesini duyunca kendime geldim yaklaşık 2 saat boyunca bakıp bakıp naptın sen yağ mı aldırdın nasıl böyle değiştin dedi :) çok şaşırdı o şaşırdıkça ben sevindim neyse 8 gibi evden çıktık burda lüks diyebileceğimiz bi restoran var açık büfe kahvaltı veriyolar 15 lira. eskiden 3 liralık kahvaltıya 15 lira veriyorum diye deli gibi yer öğle yemeğin de aradan çıkartırdım ece yediklerimi görünce şok oldu tabağımda sadece yeşillik yumurta ve peynir vardı. dönüp dönüp emooş bak su böreği patates kızartması dedi durdu ama yok ben kanmadım yemedim :) o da çok takdir etti :) sonra alışverişe gittik defactodan bi pantolon beğendim 38 büyük geldi 36 aldım :) sonra da tişört aldım colinsten o da small hatta o bile bol bugün tepkiler yönünden çok mutlu olduğum bi gündü amaaaaa sevdiceğimi göndermek çok da zordu yarım saat ağladım askere nasıl göndercem bilmiyorum muhtemelen her haftasonu giderim görmeye :)
biraz uzun oldu ama ne hissediyosam yazdım :)
senin adına çok sevindim canım bnim daha askerlik yapmadı mı aaaa nası beklicen kız sen 5 6 ay
yok canım geçen yıl okulu bittiği sırada bizim ilişkimiz çok inişli çıkışlıydı 2 yıllık ilişkmizde neredeyse 1 ay anca görüşmüştük o da üzerine 5-6 ay daha ekleyip riske atmak istemedi 1 sene yanında olayım sonra giderim dedi ama kaçış yok aralıkta göndericem galiba
ayyyy ben hazır askerliği yapmış aldım valla kafam rahatkız 5 6 ay ya mllet 15 ay beklio iyi tarafından bak
katlanıcam artık :) yakın yer olsun diye dua ediyorum haftasonları görebileyim en azından :)
burcum ben çıkıyorum ecoşla ilgileneyim biraz :) öpüyorum kocaman yarın görüşürüz
ve dün menüde paylaşamadım..
04.05.2013 menü
sabah 5.30 sirkeli su
kahvaltı 9.30
1 tan eçiçek ekmeğin ufak parçasına yumurta peynir ve 2 dilim domatesle sandeviç yaptım..
ara 11:00
3 adet kayısı kurusu
öğle 13:15
domatesli biberli kıymalı yumurta 2 yemek kaşığı kadar
1 bardak ayran
yarım demet maydanoz
1 adet salatalık
ara 16:30
1 dilim light etimek
üstüne ince dilim light beyaz peynir..
akşam 18:45
5 adet zeytinyağlı yaprak sarma
3 kaşık yoğurt..
su 2.5 litre
spor bol stres bol heyecan karışımı sabahtan akşam kadar
günaydın kızlar :) gerçi öğlen oldu amageçmişi okuyayım geliyorum
evet ya niye öyle olmuş burcu günaydın bu arada :)Günaydınnnn kızlarrrr aaa hiç kmse gelmemişşşş
günaydınnnnn..
dün hiç gelemedim..malum tayin açılandı telefon trafiği az sevinç çok endişe arası bir hal ve yoğunluk vardı..
04.05.2013 menü
sabah 5.30 sirkeli su
kahvaltı 9.30
1 tan eçiçek ekmeğin ufak parçasına yumurta peynir ve 2 dilim domatesle sandeviç yaptım..
3 adet kayısı kurusu
1 bardak ayran
yarım demet maydanoz
1 adet salatalık
1 dilim light etimek
3 kaşık yoğurt..
su 2.5 litre
gelelim anlatacaklarıma :)
kızlar bugün izmirden çok yakın bi arkadaşım geldi beni en son gördüğünde ben 76 kiloydum bana hep özüne dön diyip duruyodu. çünkü en zayıf hallerimi de görmüştü. neyse benim hiçbişeyden haberim yok sabah deli gibi kapıya vuruyo evde de uykusu hafif olan bi ben varım diğer ev arkadaşlarım evi yıkılsa battaniyem nerde der o derce :) neyse kalktım sabahın 6 sı daha. bi gözümü açtım çemkiriyorum ne bu sabahın köründe diyeüzerimde yazlık pijama vardı şort atlet. arkadaşım bi baktı pardon yanlış geldim galiba dedi sesini duyunca kendime geldim yaklaşık 2 saat boyunca bakıp bakıp naptın sen yağ mı aldırdın nasıl böyle değiştin dedi :) çok şaşırdı o şaşırdıkça ben sevindim neyse 8 gibi evden çıktık burda lüks diyebileceğimiz bi restoran var açık büfe kahvaltı veriyolar 15 lira. eskiden 3 liralık kahvaltıya 15 lira veriyorum diye deli gibi yer öğle yemeğin de aradan çıkartırdım ece yediklerimi görünce şok oldu tabağımda sadece yeşillik yumurta ve peynir vardı. dönüp dönüp emooş bak su böreği patates kızartması dedi durdu ama yok ben kanmadım yemedim :) o da çok takdir etti :) sonra alışverişe gittik defactodan bi pantolon beğendim 38 büyük geldi 36 aldım :) sonra da tişört aldım colinsten o da small hatta o bile bol bugün tepkiler yönünden çok mutlu olduğum bi gündü amaaaaa sevdiceğimi göndermek çok da zordu yarım saat ağladım askere nasıl göndercem bilmiyorum muhtemelen her haftasonu giderim görmeye :)
biraz uzun oldu ama ne hissediyosam yazdım :)
yok canım geçen yıl okulu bittiği sırada bizim ilişkimiz çok inişli çıkışlıydı 2 yıllık ilişkmizde neredeyse 1 ay anca görüşmüştük o da üzerine 5-6 ay daha ekleyip riske atmak istemedi 1 sene yanında olayım sonra giderim dedi ama kaçış yok aralıkta göndericem galiba
ayyyy ben hazır askerliği yapmış aldım valla kafam rahatkız 5 6 ay ya mllet 15 ay beklio iyi tarafından bak
günaydın tatlııımmm...Günaydınnnn kızlarrrr aaa hiç kmse gelmemişşşş
günaydınnnnn..
dün hiç gelemedim..malum tayin açılandı telefon trafiği az sevinç çok endişe arası bir hal ve yoğunluk vardı..
04.05.2013 menü
sabah 5.30 sirkeli su
kahvaltı 9.30
3 adet kayısı kurusu
1 bardak ayran
yarım demet maydanoz
1 adet salatalık
1 dilim light etimek
3 kaşık yoğurt..
su 2.5 litre
günaydın kızlar :) gerçi öğlen oldu amageçmişi okuyayım geliyorum
kızlar ben kahvaltıya geçiyorum :) misafirime kahvaltı hazırlattımbenim gibi ev sahibi olmaz olsun görüşürüz canlarım öpüyorum
günaydııııın kızlaaaarrr,
ayy çok mutluyum bu sabah, bir tartıldım, 74,1yani cumaya göre 700gr vermişim ve reglime 2 gün falan vaaaarr. ayyy sabrımın sonucunu görecek miyim artık neee.. ayyy nazar değmesin, böyle devam etsin , öpüyoruuuuumm sizii
harika Emoş, tebrikler cnm... çok güzel yazmışsın... askerlik geçer meark etme sen, gidersin görmeye, tlf falan.. içini ferah tut
dediğim gibi Emoş'uummm içini fereh tut, atlatırsınız siz...
alemsin Burcuuu, en güzeli
günaydın tatlııımmm...
günaydın cnm, sormuştum sana ama görmedin sanırım, tayin olayı neden?eşinden dolayı mı , mesleği neydi?
güzel cnm, akşamki dolmalar fazla gibi ama taşınma-tayin stresine verelim
günaydın cnm..
afiyet olsun güzelim...
kızlar, 2de spora gidicez biz, çıkıyorum şimdi, akşama gelmeye çalışırım çünkü 2 saat spor yapıp sonra biraz dışarı çıkalım diyoruz.
öpüldünüüüzzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?