Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam genzcizam hoşgelin özelden mesaj atmıştın anlamadım kim için sordun, sen girmiştin takıma zaten, başkası içinmi?

Kızlar anneminde 15 gün sürüyordu.Kist varmış ondanmış.

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın bu arada ben ankaraya gidiyorum dedemin 7siydi mevlüt okutulacak ikigün kalmayı planlıyorum ve yarıyıl tatilinde 5 gün tatile gidecem karar aldım o güne kadar 63 kilo alacam

iNŞALLAH CANIM.bEKLİYORUZ

iyi yoklculukar canım, ben de yarıyıl tatiline kadar mezun olayım diyorum

bu arada ben 66 idim bu sabah itibariyle 64,6 olmuşum yani 1,4 kilo vermişim hedef kilom 58 :)

melankolim uzun sürmesi bencede normal değil ama ilk günden beriyse belki yapısaldır ama sonradan olduysa kontrol ettirsen iyi olur.

serasucum d.kontrol hapı kullanan varmı bilmşyorum çok bir bilgim yok o konuda.

kızlar baya yazmışsınız ben markete gidip gelene kadar :)
normalde markete kendim gitmezdim yakın olmasına rağmen hep erkek kardeşimi yollardım ama bu defa kendim gittim ne kadar kalori yakarsam kardır di mi yerimseniben
öğle yemeği için dolabı açtım bir tane kendime uygun bişey bulamadım dolapta patlıcan ve patates oturtmasıyla pilav vardı şimdi ben onları yesem en az 2 saat spor yapmam lazım tek başıma yediğimden çorba yapmaya da üşendim 1 dakikada hazırlanan hazır çorbalar var ya gidip onlardan aldım şu an onu içiyorum kupamla arkasına baktım 57 kaloriymiş çok hafif eğer doğruysa tabi :uhm:

iyi yoklculukar canım, ben de yarıyıl tatiline kadar mezun olayım diyorum

ne muzunu duymadım zayıflasakta burdayız ona göre sen başkanımızsın bizim sonra sana inşallah kilo alırsın diye dua ederim şişman olur melisin annesi sonra tekrar yanımıza gelirsin ona göre

baharcığım sakın hazır çorbalardan içme içinde bir madde ödem oluşmasına su tutmasına sebeb oluyor kalorilere sakın aldanma

Vazgeçtim kızlar dışarısı çok sıcak akşam üstü giderim artık
Sıcakta kalbim tekliyor sonra.

Tecrübeli arkadaşlardan ricam ilk hafta kilo verme sürecinde nelere dikkat etmek gerekir?

Şimdi 45 dk eliptik bisiklete bineceğim. Arkasından da bir elma yiyeceğim. Kilo çizelgemi hazırladım, url bağlantısını kopyaladım. Ama göremiyorum. Benim bilgisayarda sorun var herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…