Şimdi 45 dk eliptik bisiklete bineceğim. Arkasından da bir elma yiyeceğim. Kilo çizelgemi hazırladım, url bağlantısını kopyaladım. Ama göremiyorum. Benim bilgisayarda sorun var herhalde.
tesekkur ederım canım kılom 77 suan baglı oldugum bı yet lıstem yok ama 3 ana 3 ara ogun yemeye calısıyorum sebze ve meyve agırlıklı beslenmeye özen gösterıyorum spor yapıyorum yuruyus ve plates yapıyorum
Merhabalar,
Ben de katıldım aranıza:) Teşekkür ederim. Şu anda tartıldım, 61,7. Hedefim 55 olmak. Geçen yıl 70 idim. kilolar azaldıkça vermesi zorlaşıyor. Ama az önce 1 dilim pizza yemiştim. 2 haftadır diyet yapıyorum kendi kendime. Tatminkar kilo veremediğim için canım sıkıldı, hırsımı pizzadan aldım. Biraz sonra spor yapmayı planlıyorum. 50 dk bisiklete binsem yakarım inşallah o pizzayı.
canım sen de gönlüne göre biriş bulacaksınz inşallah.
biliyorum baharım sen çok dikkat ettin bu hafta haftaya belki bu haftanınkşyle birlikte 2 kilo verir bir gün istediğini yeme hakkına kavuşursun :)
kızlar ya ben dogum konturol hapı kullannıyorum umarımzayıflamamı etkılemez aranızda kullanan varmı kılo aldımı
canım bir topikte okudum sıcak su içerek zayıflayanlar die deneyeyim dedim limon da iyi gider diye düşündüm özel bir nedeni yok içimimi kolaylaştırıyor.
varım canım.
hangi yorumlar :kedi: anlamadım
kızlar ben biraz fıstığımı gezdireyim hava güzel sokak istiyor cadı. Gelince görüşürüz.
Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.56 kiloyla evlendim doğumdan sonraki kilom 74.Umarım sizlerle beraber daha kolay kilo verebilirim.Kızım 1 yaşında oldu artık emzirmiyorum da.Şimdi tek hedefim eski kiloma geri dönmek.
bu arada ben 66 idim bu sabah itibariyle 64,6 olmuşum yani 1,4 kilo vermişim hedef kilom 58 :)
baharcığım sakın hazır çorbalardan içme içinde bir madde ödem oluşmasına su tutmasına sebeb oluyor kalorilere sakın aldanma
Tecrübeli arkadaşlardan ricam ilk hafta kilo verme sürecinde nelere dikkat etmek gerekir?
Hoşbulduk canımherkese merhabalar.Cok uzul dilerim sizden bugun zamaninda kilomu belirtemedim,Kacgundur net baglintim yoktu ancak simdi geldi,maalesef kucuk bir yerdeyim ve internet kafe gibi bir imkani olmainca size katilmama imkansizdi.
bu hafta sadece 200 gr vermisim pek yemedigime ragmen vazla vermemisim,bence yeterli su icmedim sebep oldu,
gecmisi okuyamiyacam simdidaha sonra okurum,
anladigim kadariyle yeni arkadaslarimiz var Size hosgeldiniz dmek istedim,
[sıze="2"]kızlar kimse sorduğuma cvp yazmadı ama 2 kere yazdım aynı şeyi.[/sıze]
canım saydığın bitki çayları bende sadece ödemi atıyor ama lahanayı merak ettim doğrusukurallar ıyı ama yuzde hesabı nasıl yapıcam bıraz yardıma ıhtıyacım olur sanırım ben sabahları bıtkı cayı ıcıyorum bıberıye,funda,kekık,yesıl cay karıstırıyorum bı yerde duymustum toksınlerı atmaya zayıflamaya yardımcı oluyomus bıde lahana suyu ıcıyorum gunde ıkı bardak
hoşgeldin canım sağlıklı zayıflamalarMerhabalar,
Ben de katıldım aranıza:) Teşekkür ederim. Şu anda tartıldım, 61,7. Hedefim 55 olmak. Geçen yıl 70 idim. kilolar azaldıkça vermesi zorlaşıyor. Ama az önce 1 dilim pizza yemiştim. 2 haftadır diyet yapıyorum kendi kendime. Tatminkar kilo veremediğim için canım sıkıldı, hırsımı pizzadan aldım. Biraz sonra spor yapmayı planlıyorum. 50 dk bisiklete binsem yakarım inşallah o pizzayı.
hoşgeldin merhaba canım a.s.herkese merhaba a.s.
ii yolculuklar canım ... gelince görüşürüzkızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın bu arada ben ankaraya gidiyorum dedemin 7siydi mevlüt okutulacak ikigün kalmayı planlıyorum ve yarıyıl tatilinde 5 gün tatile gidecem karar aldım o güne kadar 63 kilo alacam
hoşgeldin canım başlangıç kilolarımız aynı ama tek farkla benim daha bebeişim yok :)Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.56 kiloyla evlendim doğumdan sonraki kilom 74.Umarım sizlerle beraber daha kolay kilo verebilirim.Kızım 1 yaşında oldu artık emzirmiyorum da.Şimdi tek hedefim eski kiloma geri dönmek.
ooo renk geldi baharcım :))kızlar baya yazmışsınız ben markete gidip gelene kadar :)
normalde markete kendim gitmezdim yakın olmasına rağmen hep erkek kardeşimi yollardım ama bu defa kendim gittim ne kadar kalori yakarsam kardır di mi yerimseniben
öğle yemeği için dolabı açtım bir tane kendime uygun bişey bulamadım dolapta patlıcan ve patates oturtmasıyla pilav vardı şimdi ben onları yesem en az 2 saat spor yapmam lazım tek başıma yediğimden çorba yapmaya da üşendim 1 dakikada hazırlanan hazır çorbalar var ya gidip onlardan aldım şu an onu içiyorum kupamla arkasına baktım 57 kaloriymiş çok hafif eğer doğruysa tabi :uhm:
sana katılıyorum canımbaharcığım sakın hazır çorbalardan içme içinde bir madde ödem oluşmasına su tutmasına sebeb oluyor kalorilere sakın aldanma
canım 6 öğün beslenmek en ideali... şok diyetlere başvurmayın... suyunuza dikkat edinTecrübeli arkadaşlardan ricam ilk hafta kilo verme sürecinde nelere dikkat etmek gerekir?
neyse kızlar size iyi muhabbetler,ben çıkıyorum akşama uğrarım tekrar...
Canım url olan yerdeki tariften yapma olmuyor ordan başka var orda bir tarif ordan yap şifre istemeyn yerden ordan daha kolay oluyor.Bende senin gibi zorlandım başta.
hoşgeldin canım sağlıklı zayıflamalar
kilon gayet ii son zamanlarda vermek gerçekten de zor
sende hoşgeldin canım a.s.
pizza lafımı geçti burdaaaa delikafadulden
uzun zamandır yemiyorum da tadına hasret kaldık valla 1 dilimle kurtarmışsın bence çok da fazla değildir kalorisi biz pizza manyakları bi oturuşta bi orta boy yiyoduk nerden geldi bu kilolaaarrrklava:
canım bende bi hafta oldu daha diyete başlayalı ama bildiklerimi aktarayım
öncelikle sık ve az yemeye dikkat ediyorum.
aralarda genellikle meyve yiyorum.
gün içinde bol bol su içiyorum
yağlı,tatlı,hamurişi yemiyorum.günde yediğim ekmek 2 dilim unoyu geçmiyor.
yaklaşık 1 saat egzersiz ve yürüyüş yapıyorum.
YUKARIDAKİLERİ YAPARAK 1 HAFTADA 1,4 KİLO VERDİM.UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.:1hug:
bhr.87 teşekkür ederim canım kızım adına :)
kiloyuda evet bir haftada verdim.zaten bir haftadır diyet yapıyorum sanırım ilk hafta olduğu için fazla gitti.bakalım bi sonraki hafta ne kadar vericem keşke hep böyle devam edebilse.
ben bu yüzden doktora gittim hatta kendimden kis olmasında şüphheleniyodum ama hormonlarımda hiçbir eksiklik çıkmadı kisde çıkmadı yani sağlık açısından problemim yok eskiden beri hep böle oluyorum,azmedince oluyo ama inş. kilo verebilirim...
ooo renk geldi baharcım :))
sana tavsiyem hazır çorba içme diyetisyenimin en başta yasakladığı şeylerden biri
Baharcım, az önce senden alıntı yapmayı beceremedim :) Hoşbuldum canım. Bizim işimiz zor benneyaptımki Yemek yemek isteriz, yiyince de vicdan azabı çekeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?