kızlar ben geldim :) inanılmaz yorucu bi gün geçirdim son 1 ay kaldı diye hocalar sıkıştırıp duruyo. bu hafta benim için çok yoğun geçecek. bitirme projesini tamamlayabilmek için veri toplayıp database imi bitirmem gerekiyo bu da gezerek olacak sıcağın bağrında kapı kapı dolaşıcamneyse geçmişi okuyup geleyim :)
Kızlaaaarr, kimse yok yineee, kaynatmayı özledim bee...
ben yazayım bari.. karın ağrılarım devam ediyor ama hala tık yok, yrndan umutluyum, zaten yrndı günüm..
hadi olayım da cumaya -1kg görebilir miyim acaba yaaa :)
teşekkür ederim kızlar.kan değerlerinden biri baya düşük çıkmıştı.ayrıntılı incelediler çok şükür korkulacak kötü bişey çıkmadı.sadece değeri yükselene kadar dikkatli olcak yaralanmalara karşı kuzum benim.Allahım tüm hastalara acil şifalar versin.
ne güzel ya.. biri benid edersin basına otutrsa
işte bu duygu hiç birşeye degişilmez
hayırdır,ne olduda böyle sinirlendin burcu?:26:
adamın biri uyuz etti otobüste ben ilerliyorum oda peşimden gelio arkamda duruo filan bende çantamdaki çatal iğneyi çıkardım sapladım bağırdı napıosun filan die asıl sen napıosun gerizekalı filan muhabbetler geçti sinirlendim 5 durak önce indim yürüdüm eve 30 dk filan yürüdüm geçmei sinirim bi yarım saatte walk at home yaptım rahatladım
Cumartesi Menüm:
Sabah (10.00)
2 dilim ekmek
peynirli biber kavurması
domates salatalık ve çay
Öğle: (14.00)
3 kaşık makarna (annemlerdeydim)
Akşam: (19.30)
1 dilim ekmek
1 porsiyon kazan kebabı ve cacık
2 lt. su
20 dk. yürüyüş
Pazar menüm:
Sabah: (11.00)
2 dilim ekmek
Yarım porsiyon menemen
Peynir ve çay
Öğle: (15.00)
1 elma
1 bardak süt
Akşam: (19.30)
Bir tabak yeşil fasülye ve cacık
2 lt su
bence olacak bu sefer cereeeen :) azimli ol tam gaz devam :)
tekrar geçmiş olsun canım inşallah çabuk düzene girer
4 ay gezip gezip son 1 ay kalınca ben böyle oluyorum melekcim :) herşeyi sıkıştırıyorum havaların güzelliği de tuz biber oluyo
burcu geçmiş olsun ya çok sinir bozucu bi olay gerçekten. o yüzden otobüse oturabileceksem biniyorum ben :) tabi büyükşehirde bu biraz zor
makarna hiç olmamış canımhadi makarnayı yedin akşama ekmek yemişsin o hiç hiç olmamış suyu en az 2,5 yapmaya çalış, bi de yürüyüş yapabilirsin mesela spor olarak pek bişey göremedim ben 20 dk yürüyüş var sadece
şeytanları çıkarıyorum sert yorum yapıyorum diye alınma canım menün ne kadar sağlıklı ve düzenli olursa o kadar çabuk kurtulacaksın kilolarından :)
kızlar yemek saatim geçiyo bi yemek yiyip gelicem hemen :)
beni özleyin anacıııımmm baaay
afiyet olsun canım
saol bebeğimgeldim ama gidicem hoca büssürü görev verdi şimdi de mail atmış rapor hazırlamam lazımmış onları bi halledeyim tamamen sizinim
Günaydın kızlaaaaarrr,
emoş usulü haa, çok komikafiyet olsun cnm, güzel menü...
allah zihin açıklığı versin Burcuuuu
canım havuç konusu gerçekten karışık ama çiğ tüketilmesi ve az oranda tüketilmesi öneriliyo. yani yemeğin içindeki bi kaç dilimden sorun olmaz
evet canım biz ailecek adrenalini seviyoruz :) tandem diye bişi var 2 kişi uçuyosun önde yolcu arkada pilot. 3 kere uçma girişimimiz oldu hepsinde de rüzgar yüzünden iptal ettik. artık uçabileyim istiyorum ama başksıyla değil sevgilimle :) o duyguyu ilk onun yanındayken yaşamak istiyorum :)
yürüyüşleri de yazıyorum canım seninki 120 dk toplamda bu sadece 3 günlük bu hafta 6 günlük olarak devam edecek :)
hıdırellez konusu çok tartışmalı bi konu kimi kesim islami yargılara uygun kimi kesim uygn değil diyo. ama bana göre bağtıl inanç değil. yazın gelişinin kutlandığı dualar edilen bi gün/bayram. Kur'an-ı Kerim de de ismen olmasa da böyle bir velinin olduğu insanlara yardm ettiği geçiyo diye biliyorum.
afiyet olsun canım :) beni yiyip bitirmişsin gözümden kaçmadı :) burda çıkmıyo artık mevsim geçti en son 7 liraya buldum o da koydu o kadar para vermek :)
teşekkür ederim kızlar.kan değerlerinden biri baya düşük çıkmıştı.ayrıntılı incelediler çok şükür korkulacak kötü bişey çıkmadı.sadece değeri yükselene kadar dikkatli olcak yaralanmalara karşı kuzum benim.Allahım tüm hastalara acil şifalar versin.
kızlar ben azcık spor yapcam çok sinirliyim bi şekilde atmam lazım sinirimi öpüyorum gelirim yarım saat 1 saate
kızlar ben geldim :) inanılmaz yorucu bi gün geçirdim son 1 ay kaldı diye hocalar sıkıştırıp duruyo. bu hafta benim için çok yoğun geçecek. bitirme projesini tamamlayabilmek için veri toplayıp database imi bitirmem gerekiyo bu da gezerek olacak sıcağın bağrında kapı kapı dolaşıcamneyse geçmişi okuyup geleyim :)
selam kizlar ben geldim
nasilsiniz bugün?
hemen gecmise bakip geleyim
evet emos usulü
daha önce hic limonlu brokoli yememistim ama cok sevdim emos sagolsun
ben genelde salatama 1 tane avuc rendelerdim ama daha rendelemiyorum. artik hayitlisi olsun zayiflayayimda havuc yemesemde olur yani
hadi bakalim bu sefer rüzgar olmaz insallah ucarsiniz güzelce, hem 58 kilonun ucmasida kolay olur
canim ben hidirellez kutlamasi icin yazmadim onu, o kutlanabilir eger dilek tutulup nehire dilegin kabul olacak diye girilmesyecek, ates üzerinden atlayabilirsem dilegim kabul olur diye düsünülmeyecekse, yada ne bileyim dallar kopartilip bereket getirecek diye evlere asilmayacaksa, kagitlara dilekler yazilip kabul olur diye suya atilmayacaksa hidirellez kutlanabilir neden olmasin.
ben orada yazdigimi biri gül agacina dileginizi astinizmi gibi bir soru vardi ona karsi yazdim.
bizim oradada hidirellez kutlanir, ismi daha farkli bizim orada ama batil inanc katilarak kutlanmaz, yani senklik halinde gecer.
tesekkür ederim canim evet yedim bitirdim seni limonlubrokoli
canim gecmis olsun ama sarkintilik mi yapti anlamadim ben, adam sadece otobüste arkandan ilerlediyse bunda tek basina bir sey yok aslinda. ben mi yanlis anladim :44:
ama siniri atma cözümünü cok begendim
neye 1 ay kaldi canim?
hoşgeldin cnm
evet sarkıntılık yaptı canım bi nevi cinsel sarkıntılık diyelim sinirimi atamadım başka türlü
hosbuldum canim.
o cok kötü iste cok cok gecmis olsun az bile yaptin canim öylelerine kücük igne ucu az gelir
sinirlendim simdi
adamı rezil ettim ama bide yürüdüm sinirim geçmedi ama çogunlukla çok kız kurtardım ama ilk defa başıma gelio
kızlar ben azcık spor yapcam çok sinirliyim bi şekilde atmam lazım sinirimi öpüyorum gelirim yarım saat 1 saate
adamın biri uyuz etti otobüste ben ilerliyorum oda peşimden gelio arkamda duruo filan bende çantamdaki çatal iğneyi çıkardım sapladım bağırdı napıosun filan die asıl sen napıosun gerizekalı filan muhabbetler geçti sinirlendim 5 durak önce indim yürüdüm eve 30 dk filan yürüdüm geçmei sinirim bi yarım saatte walk at home yaptım rahatladım
sabah(07:15)
yarım kepekli rol ekmeğe yarım kk peynirle yağsız tost
öğle(11:45)
1 kase şehriye çorba
tavuk gögsü yoğurtlu
1 porsiyon köfte
1/2 dilim ekmek
akşam(19:30)
menemen 5 yemek kaşığı
5 zeytin
1 kk yağsız tuzsuz peynir
kalan kepekli roll ekmek
bol yeşillik
3 bardak şekersiz çay
1 saat yürüyüş
20 dk bacak egzersizi
mekik çekicemde kaç tane olr sonra yazarım
500 ml yeşilçay
adamı rezil ettim ama bide yürüdüm sinirim geçmedi ama çogunlukla çok kız kurtardım ama ilk defa başıma gelio
inanmiyorum ya desene orasi daha rezil buradan. burada otobüsler tiklim tiklim olsada öyle bisey yasamadim bu güne kadar cok sükür, arkadaslarimda yasamadi. demekki oradakilerin gözü daha ac, buradakilerin ne varsa ortada oldugundan gözleri doymus
tövbe estagf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?