Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

azalttım ceren ama tartıda iyi bişi görmedm cumrtesi tartıldım 66.600 geldim bu sabah tartıldım yne 66.900 geldim 300 gr nası geri geldi anlamadım çok moralim bozuldu bugün menüdeki tek sıkıntı öğlen yediğim ekmek haa suyumu unutmuşum du yazıyım sende duy 3.9 litre valla zehirlencem

menümü yazayım

12 gibi

1 yumurta
peynir

18 gibi

kıyma kavurma
yoğurt
2 dlim ekmek:26:

3,5 lt su

20 dk egzersiz

ben de 3,5 oldu frenliyorum içtikçe içesim geliyor bakalım tutabilirsem kendimi

3,9 muuu, kız walla zehirlenicen, 4ü geçme sakın heee...
ben 2 içtim şimdiye kadar. 700ml de yeşil çay içtim...
günü 2,5-3le bitiririm, belki 1 tane daha yeşil çay içerim... bakalım...

menümü yazayım

12 gibi

1 yumurta
peynir

18 gibi

kıyma kavurma
yoğurt

3,5 lt su

20 dk egzersiz

ben de 3,5 oldu frenliyorum içtikçe içesim geliyor bakalım tutabilirsem kendimi

menü ekmek hariç iyi olmuş ayşecimde karatayda ekmek yasak değil mi? su ben şimdi bıraktım yatmadan 330 ml daha içicem tmm yoksa su zehirlenmesi olacam yani

her zamanki gibi afiyet olsun burcucum

3,9 muuu, kız walla zehirlenicen, 4ü geçme sakın heee...
ben 2 içtim şimdiye kadar. 700ml de yeşil çay içtim...
günü 2,5-3le bitiririm, belki 1 tane daha yeşil çay içerim... bakalım...

bugün var ya ceren hiç farkına varmamışım o kadar su içtiğimin sanki suyu içmiorum eskiden 1 bardağı zor içerdim şimdi küçük şişeyi dikiorum kafama bitio kayıyo gidio boğazımda

bugün var ya ceren hiç farkına varmamışım o kadar su içtiğimin sanki suyu içmiorum eskiden 1 bardağı zor içerdim şimdi küçük şişeyi dikiorum kafama bitio kayıyo gidio boğazımda

kız ben 2ltye bile habire tuvalete gittim, senin çıkamaman lazım.. pööff, işyerinde de çok zor oluyor hee habire tuvalet...

sen de yemekleri çok azalttın cnm yaa Burcu gibi... afiyet olsun güzel ama... su harika ama 4ü geçmeyin , zararlı diye okudum biyerlerde...

aslında suyu eger atamıosan zararlı cerencim hücreyi şişirir patlatır hücreden çıkan potasym zehirler ama ben dün kendime hastalara yaptığımız gibi aldığı çıkardığı takibi yaptım tam dengelemişim hatta çıkardığım 100 ml daha fazlaydı yanii vücudum su tutmuo demek bu

bugünki menüm

kahvalti 11:00
2 yumurta ve 1 kk peynir (45%) ile omlet
1 dilim tam bugday tost ekmegi
2 bardak yesil cay

14:30
2 kuru kayisi koyu

17:00
1 balik filet izgara+ 1 limon
salata + 1tk yag (1 domates, 1 salatalik, eisberg, 1 limon)
2 bardak yesil cay

toplam 4 bardak yesil cay
2lt su (daha icecegim)
1 saat yürüyüs (herkese tavsiye ediyorum faydasini görüyorum, inanamiyorum ama kalcalarim incelmis )

kizlar birde aksam fasulye yemegi yemeyi düsünüyordum ama saat 20:00 oldu artik bu saatten sonra yemiyim ben en iyisi

menü ekmek hariç iyi olmuş ayşecimde karatayda ekmek yasak değil mi? su ben şimdi bıraktım yatmadan 330 ml daha içicem tmm yoksa su zehirlenmesi olacam yani

içme burcucum fazlası ciddi tehlikeli.böbreklerini yorar.karatayda ekmek hiç tavsiye edilmiyor.illa yiyeceksenizde spor yapın deniyor.bugün uzun süreden sonra ekmek yedim.tüm gün içinde 2 dilim ekmek çokta gelmedi açıkcası

güzel olmuş nurcum.bence de fasulyeyi yeme artık

canım öğünlerde bi dengesizlik var ama bence şöle yap bak saat 11 de kahvaltı 15 de öğle en geç 19 da akşam ye ben evde olunca öle yapıyorum

yok banada çok gelmedi de karatay da yoktu die hatırladım ondan dedim. canım bence benim böbrekler bayram ediyor şu an çnkü ben ocak ayında böbrek kuruluğu olduğu çıktı şimdide böbrekler iflas edermiş aman allah korusun içmiyorum canım dha fazla zaten

canım makarna hariç güzel menü bide suyu bi tık daha fazlalaştırsan süpper olacak
annemlereydim,başka alternatif yoktu

bende yemeğe saldırırdım ama sabah tartıldım sabit çıktım tekrar moralim bozuldu açıkçası
cumaya daha 4 gün var,verirsin pes etme

bende kpss ye calısırken öyle oluyorum ders konusunda

haklısın makarna olmamalıydı ama oldu işte..
sporuda kurstan gelince ev işi falan cok yoruluyorum. anca şimdi oturabildim mesela..
şimdide oglanı doyurucam,uyut falan derken yatma vakti geliyo...
bahane degil tabi.. sabah erken kalksam olabilir aslında...

melekcim makarna ve ekmekler birleşince karbonhidrat fazla görünüyor menünde.

ohh afiyet olsun
menümü yazayım

12 gibi

1 yumurta
peynir

18 gibi

kıyma kavurma
yoğurt

3,5 lt su

20 dk egzersiz
afiyet olsun ayşecim..
Ya ben seni hiö online göremiyorum,ne ara yazıp cıkıyorsun

afiyet olsun

Menüm:

Sabah: (8.00)

1 dilim peynirli tost
1 ayran

Ara:
1 elma

Öğle: (14.00)

4 kaşık kıymalı mantar sote
Çoban salata
Yarım dilim ekmek

Akşam: (19.00)
3 yaprak sarma
1 kase mercimek çorbası

2.5 lt. su
20 dk. zumba

Sarmadan 7-8 tane yicektim ,sizden korktum valla
Suyumu cogalttım,sporda yaptım. ii bugün
Ama şimdi siz niye sarma yedin dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…