var cnm en az 2.5 iç die boşuna demiorum. su vücuttaki yağları serbest hale getirip az bi hareketle bile yakılmasını kolaylştıro
Bak burcu cuma günü tartıda seni ya tebrik yada tevkif edicem
An itibaritle gözümün önünde sen tam 2 lt suyu bitirdim.
3 yeşil çay - 1 siyah çay - 1fincan yağsız süt ile yapılmış kahve hariç.
uuuhuuu süpersin canım benimAn itibarıyla içtiğim su 2,8LTye ulaşmıştır... vatana-millete-bizim takıma hayırlı olsun
artık 2 saat içmem, sonra sporda habire tuvalete gitmem gerekir... spor zamanı içerim, zaten çoğu terle atılıyor...
bugün 3,5 garantiwauwwwwww
Ay inşallah canım tamam iç bacak çalışacağım, bacaklarım güzel gözüksün de başka bir şey istemiyorum.Baktım canım evet iç bacaklara ağırlık versen daha hızlı değişir görüntü.Ama bence şimdiden çok başarılısın asla vazgeçme yaz bitince fitfitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..............
Kızlar bugünlük bana müsade.Yarım lt su ile çıkıyorum yola eve gidince ip atlamayı düşünüyorum
Menümü de sabah paylaşırım.Bu arada burcu canım mesaj sayısı limitiniz varmıydı takım da sorucam her mesajda unutuyorum
kızlar annemlerdeyim.bugün fazla giremedim.burcu'm gelip gidip seni görüyorum burda canım ya
hilal sen hangi takımdan gelmiştin ya
Dünkü menüm:
sabah:
1 dilim peynirli salçali tost
ogle:
Tavuklu salata
akşam:
1 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek
3lt su
20 dk zumba
Anladım canım
9. takımdan kaçan kaçana :-D
Menüm de şok gelişme var değil mi Burcu
Bana diyetisyen bi liste vermişti.Cuma iyi bir kilo verişi olmazsa onu deneyeyim diyorum.Insaallah kilo vermişimdir,tartılmadim daha
Listede şekerli birşey yok,sucuk salam yok.Salam yemiyorum ama diğerlerinden bazen azda olsa tadıyorum.Uyamıyorum gibi geliyor banada.
Sende vermişsindir ins.sıkıntı yapma.ya birde sen çok spor yapıyorsun.bir saatte sonra vücut çok spora alıştığı için kiloyu etkilemiyor.öyle bi durum mu oldu acaba?
Geçmiş olsun.Sen yinede ümidini kaybetme ;-)
aaaaa haftaya bende kraliçe olmak istiyoru o zaman.Her zaan çıtıcıklar pıtıcıklar prenses kraliçe olur sanıyorum.. Bizden de oluyoruş demekkiyok cnm ama ne kadar çok paylaşım o kadar iyi biz takımda her şeyin en fazlasını yapanı haftalık kraliçe seçiyoruz su kraliçesi spor mesaj filan
Kızlar annemlerdeyim.Bugün fazla giremedim.Burcu'm gelip gidip seni görüyorum burda canım ya
Hilal sen hangi takımdan gelmiştin ya
Anladım canım
9. takımdan kaçan kaçana :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?