Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler kızlarr yarın sabah uğrar giderim biliosunz yarın doğum günümmm tmm pasayı çok az yicem öptüm hepinizi

haklisin ama 1 kez pissin 2 ögünde yiyebileyim diye düsündüm birde dün party vardi orada yememek icin corbayla doymak istedim

iyi geceler kızlarr yarın sabah uğrar giderim biliosunz yarın doğum günümmm tmm pasayı çok az yicem öptüm hepinizi

canim dogum günün kutlu olsun. nice mutlu yillara insallah.

Allah korusun

Slm kızlar diyeceğim gecenin bir yarısı. Yorgun anne ancak bu saatte vakit bulabildi sizlere bakmaya. Kaç gündür aklımdasınız. Çok özledim sizleri. Oldukçada ihmal ettim burayı ama maalesef ki hiç fırsatım olmuyor buraya bakmaya. Bu hafta ikinci olmuşsunuz. Hepinizi çok çok tebrik ediyorum. Listede Melek ve Hilal'i gördüm çok sevindim. Tekrardan hoşgeldiniz ikinizde. Ceren'cim senide kocaman tebrik ediyorum harika kilo vermişsin maşallah. İnşallah bebişinide sağlıkla alırsın kucağına. Bireyselde yazdığın mesajı çok beğendim. Seninle çok bir arada olamadık ama ben eğer istersen çok iyi kilo verebileceğini biliyordum. Bunu sana söyleyemedim ama başarmışsın. Emine'cim çok az kalmış hedefine seninde maşallahın var. Geçmişe ait hiç bir mesajı okuyamadım. Ceren ve Ayşe'nin özelden yazdığı sütle ilgili mesajlar içinde çok teşekkür ediyorum.

Yarın yine gelmeye çalışacağım. Hazır gelmişkende kaptanlık olayını konuşalım istiyorum. Ben takım kaptanı olmaktan özellikle 13. takımın kaptanı olmaktan çok ama çok memnunum. Ama biliyorsunuz ki maalesef uzun zamandır sizlerle ilgilenemiyorum. Buda beni üzüyor. Sorumlu olduğum halde takımla bir arada olamamak beni rahatsız ediyor. Aranıza dönmeyi çok istiyorum çünkü yaklaşık 10 kilo fazlam var ama şuan ne zaman tam anlamıyla döneceğimide bilmiyorum. Bu nedenle bu kaptanlık işini konuşmak istiyorum sizinle. Gönüllü olarak kaptanlık yapabilecek birisi varsa eğer seve seve devredebilirim. Lütfen takımdaki herkes bu konu hakkında fikrini yazsın. Ne zamandır bu mesajı yazmayı düşünüyordum inanın ki hiç vaktim olmadı. Minik cadı tüm hayatımı değiştirdi. İnşallah biraz büyüyünce hayatım normale döner ama bebek bakmayı unutmuşum gerçekten çok zormuş. Ayrıca şuan ki fazla kilolarım beni o kadar rahatsız ediyor ki anlatamam. Sırf süt olayından dolayı hiç bişey yapamıyorum ama yinede kalorili şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.

Daha fazla geç olmadan kaçıyorum. Yarın görüşürüz inşallah. Öpüyorum hepinizi kocaman

Son düzenleme:
kizlar karnimda asiri siskinlik var.
hatta gece kivranip durdum.
dün 5 kayisi yemistim fakat hic fayda etmedi. tam aksine karnimda harp var adeta,
karnim sistikce sisti hicbir rahatlama yok.

yarin sabah ac karina 2 bardak sicak su ve en az 5 kayisi yemek istiyorum insallah fayda eder

Burcu'cum doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara

Aleykümselam kaptancim.
Sen suan dünyanin en kutsal görevini anneligini yapiyorsun.
Bu görevden ziyade gercek anneler icin zevdir fakat ne kadar zor oldugunu hepimiz biliyoruz.
Allah bebegini hayirlisiyla büyütmeni nasip etsin.

Kaptanlik konusuna gelince, ben pek eski sayilmam ama suan sen kaptan ve emine kaptan yardimcisi olarak gayet iyi gidiyoruz.
Yani sen istemedikce görevinden ayrilmani ben sahsen istemem.
Fakat mutlaka görevi bitirmk duurmundayim diyorsan Eminenin kaptan olmasini isterim.
Kendisi hem güzel bir örnek, hem isini ciddiye aliyor sorumluluk sahibi vede hepimizi taniyor eski oldugu icin.

Hayirlisi olsun herkes icin,
iyi geceler kaptancim

Nur'cum yarın sabah içeceğin suyu ayakta iç sıcak olmasın oda sıcaklığında bir bardak suyu ayakta iç. Çok kısa zamanda faydasını göreceksin. Ama suyu mutlaka ayakta ve bir seferde iç. Bende çok işe yarıyor.

Tavsiyen icin tesekkür ederim, öyle yapacagim.
Insallah bendede ise yarar

iyi geceler fıstıklar.burcum nice yıllara tatlımmm

teşekkürler canım

haklisin ama 1 kez pissin 2 ögünde yiyebileyim diye düsündüm birde dün party vardi orada yememek icin corbayla doymak istedim

canim dogum günün kutlu olsun. nice mutlu yillara insallah.

Allah korusun

sağol canım benim

kaptancım gelmiş hoşgelmiş nasılsın iyi msin bebiş nasıl inşallah oda iyidir

kaptanlık mevzusuna gelince biz yne sen ol başımızda isteriz yani buralarda olmasanda varlığınla buradasın kaptancım ama illa devredeyim diosan emoş bnun üstesinden gelir die umuyorum çok öptüm bebişi ve seni

Burcu'cum doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara

teşekkürler kaptancım

Ebrucum Allah kolaylık versin canım.bence bu şekilde güzel idare ediyoruz.emoş zaten yardımcın.kapatanın olmadığı zamanlada yardımcısı tam yetkilidir, kaptan sayılır.en fazla 1 ay sonra sen de, bebişinde toparlanacak uykusu düzene girecek,ozaman vakit bulabileceksin listeye de girersin.eğer sen bırakmak istemiyorsan böyle kalsın derim ben de....

Nur'cum bende bırakmak istemiyorum kaptanlığı ama dediğim gibi size haksızlık yapıyormuşum gibi hissettiğim için sizlere sorma gereği duydum. O nedenle herkesin fikrini almak istiyorum ortak birkarar verebilmek için. Önemli olan takımın ayakta kalması.

Tavsiyen icin tesekkür ederim, öyle yapacagim.
Insallah bendede ise yarar
İnşallah canım çünkü ben yıllardır kabızlık yaşamışım farkında bile olmadan. Ama bu yöntem sayesinde hiç bir sorunum kalmadı. Çok şükür

Yukarda da yazdığım gibi Burcu'cum kalbim gönlüm aklım hep burda sizlerle ama fiilen burda olmamak rahatsız etti beni. Herkesin ortak fikrine göre hareket edeceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…