ben kaçtım, öğleden sonra görüşürüüüzzzz...
Canım takım arkadaşlarım sizlere yine iş için şehir dışından yazıyorum. Yaklaşık iki haftadır kendimi nasıl kaybettiğimi, toparlamak için nasıl saçma sapan hallere düştüğümü fakat sonunda yine kendimi rezil ettiğimi okudunuz. Benim acil yardıma ihtiyacım var! Eski motivasyonumu geri kazanmam gerek! Çok kötü hissediyorum. Az önce lavaboda ağladım. Kızlar lütfen bu konuda sizden başka kimsem de yok
selam kizlar.
cok yogunum pek ugrayamiyorum dün aksamdan beri.
nasilsiniz?
Bakınca çok geldi benim de gözüme hihi ama hep böyle yiyormuşsun
Haftaya seni geçcem görörsööön
Aman dikkat et canım partyler çok tehlikeli
İnşallah tatilinden önce sen de ulaşırsın hedefine ben de ulaşırım
gecmis olsun canimKızlar bugün birden fenalaştım ateşim 38.5a yükseldi midem çok kötüydü dus aldım birde ağrı kesiciyle uyudum hiç bi şey anlamadım birden oldu şimdi daha iyim ama sadece baş ağrım kaldı ama anneme bulaşacak diye korktum o kaldıramaz şimdi menümü yazıp kaçaym kötüyüm çünkü hala :26:
Kızlaarr, ortak alanda paylaşım yaptım... :18::18::18:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-825.html#post30422179
dünki menüm
sabah 10:00
1 dilim tam bugday ekmegi
1 domates
1kk peynir
2 yumurta
15:00
5 kayisi (wc problemi icin)
2 tabak ezogelin corbasi
19:30
2 tabak ezogelin corbasi
yarim dilim tam bugday ekmegi
1 kase cacik
2 saat yürüyüs
2 lt su
3 bardak yesil cay
Begendiğine sevindim cnm, ne yazacağımı bilemedim walla..görüşürüzzz canımmmmmmYazını çok beğendimmmmmmmmmm
Saol cnm, tesekkurler..günaydın kızlar cerencim tebrikler
Venüüsss, cnm sen neden demotivesin ki? Ben var ya, herkese seni örnek gösteriyorum, kkda bir kız var, 2 ayda 14 kilo verdi diyorum... Tatlım sen harika gidiyorsun, bozmamalısın.. Hee arada kaçamak da olur, fazlası da olur, olduysa oldu, önümüze bakıcaz cnm... Biran önce toparlan, walla senin bilmediğin takipçilerin var sayemdeCanım takım arkadaşlarım sizlere yine iş için şehir dışından yazıyorum. Yaklaşık iki haftadır kendimi nasıl kaybettiğimi, toparlamak için nasıl saçma sapan hallere düştüğümü fakat sonunda yine kendimi rezil ettiğimi okudunuz. Benim acil yardıma ihtiyacım var! Eski motivasyonumu geri kazanmam gerek! Çok kötü hissediyorum. Az önce lavaboda ağladım. Kızlar lütfen bu konuda sizden başka kimsem de yok
Afiyet olsun cnm , çok güzel..sabah(11:00)
dukan krep
mantarlı omlet
5 zeytin
1 kk peynir
4 bardak şekersiz çay
domates salatalık
öğle(15:00)
1 kase şehriye çorba
1 kase cacık
ara(16:30)
500 ml yeşilçay
6 tane fındık
akşam(19:30)
4 yk madımak
1 tane tavuklu karnıyarık
1 kase cacık
3 lt su
1 saat walk at home
200 ip atlama
40 dk karın basen egzersizi
Selam kızlaarr, ay bugün öyle yoruldum ki anlatamam.. Sabah zaten biliyorsunuz, erken kalktım, sonra dışarı çıktım 10 gibi, işler alışveriş derken 4te geldim... Birsürü çiçek,saksı, toprak almıştım, onları eve taşıdım.. Minik bir akvaryumum vardı, onu boşattım temizledim.. Sonra çiçekleri dikmeye başladım.. İşler 7:30da bitti.. Hemen bir duş yaptım, kocişş geldi, bi şeyler yedik... Yeni kendime geliyorum walla.. Çokk yorulduummm...
Begendiğine sevindim cnm, ne yazacağımı bilemedim walla..
Saol cnm, tesekkurler..
Venüüsss, cnm sen neden demotivesin ki? Ben var ya, herkese seni örnek gösteriyorum, kkda bir kız var, 2 ayda 14 kilo verdi diyorum... Tatlım sen harika gidiyorsun, bozmamalısın.. Hee arada kaçamak da olur, fazlası da olur, olduysa oldu, önümüze bakıcaz cnm... Biran önce toparlan, walla senin bilmediğin takipçilerin var sayemde) onlara güzel haberlerini vermeliyim.. 3 ay oldu, 18 kilo verdi falan demeliyim )
Afiyet olsun cnm , çok güzel..
Bugünkü menüm:
Sabah(09:00)
Light sütlü nesfit( büyük bir kase yedim walla)
Ara(14:00)
Ananaslı activia
Akşam(20:00)
Haşlanmış brokoli-havuç + zyaglı ton balığı
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 kupa yeşıl çay
2 lt su
Spor yok ama çok hareketli bir gündü.. Sırtım-belim-bacaklarım ağrıoooo, PTden daha mı ağır iş yaptım acaba bugün
ceren nerdesin ya çok yalnız kaldım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?