Slm kızlar diyeceğim gecenin bir yarısı. Yorgun anne ancak bu saatte vakit bulabildi sizlere bakmaya. Kaç gündür aklımdasınız. Çok özledim sizleri. Oldukçada ihmal ettim burayı ama maalesef ki hiç fırsatım olmuyor buraya bakmaya. Bu hafta ikinci olmuşsunuz. Hepinizi çok çok tebrik ediyorum. Listede Melek ve Hilal'i gördüm çok sevindim. Tekrardan hoşgeldiniz ikinizde. Ceren'cim senide kocaman tebrik ediyorum harika kilo vermişsin maşallah. İnşallah bebişinide sağlıkla alırsın kucağına. Bireyselde yazdığın mesajı çok beğendim. Seninle çok bir arada olamadık ama ben eğer istersen çok iyi kilo verebileceğini biliyordum. Bunu sana söyleyemedim ama başarmışsın. Emine'cim çok az kalmış hedefine seninde maşallahın var. Geçmişe ait hiç bir mesajı okuyamadım. Ceren ve Ayşe'nin özelden yazdığı sütle ilgili mesajlar içinde çok teşekkür ediyorum.
Yarın yine gelmeye çalışacağım. Hazır gelmişkende kaptanlık olayını konuşalım istiyorum. Ben takım kaptanı olmaktan özellikle 13. takımın kaptanı olmaktan çok ama çok memnunum. Ama biliyorsunuz ki maalesef uzun zamandır sizlerle ilgilenemiyorum. Buda beni üzüyor. Sorumlu olduğum halde takımla bir arada olamamak beni rahatsız ediyor. Aranıza dönmeyi çok istiyorum çünkü yaklaşık 10 kilo fazlam var ama şuan ne zaman tam anlamıyla döneceğimide bilmiyorum. Bu nedenle bu kaptanlık işini konuşmak istiyorum sizinle. Gönüllü olarak kaptanlık yapabilecek birisi varsa eğer seve seve devredebilirim. Lütfen takımdaki herkes bu konu hakkında fikrini yazsın. Ne zamandır bu mesajı yazmayı düşünüyordum inanın ki hiç vaktim olmadı. Minik cadı tüm hayatımı değiştirdi. İnşallah biraz büyüyünce hayatım normale döner ama bebek bakmayı unutmuşum gerçekten çok zormuş. Ayrıca şuan ki fazla kilolarım beni o kadar rahatsız ediyor ki anlatamam. Sırf süt olayından dolayı hiç bişey yapamıyorum ama yinede kalorili şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.
Daha fazla geç olmadan kaçıyorum. Yarın görüşürüz inşallah. Öpüyorum hepinizi kocaman
kizlar karnimda asiri siskinlik var.
hatta gece kivranip durdum.
dün 5 kayisi yemistim fakat hic fayda etmedi. tam aksine karnimda harp var adeta,
karnim sistikce sisti hicbir rahatlama yok.
yarin sabah ac karina 2 bardak sicak su ve en az 5 kayisi yemek istiyorum insallah fayda eder
Amin canım çok teşekkürler. Güzel düşüncelerin içinde ayrıca teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi düzelir biran önce düzelir herşeyde dönerim aranıza. Bu konuyu sizlere sormamın nedeni aranızdan rahatsız olanlar olabilir düşüncesi bi nevi. Yoksa benim için bi sorun yok.Ebrucum Allah kolaylık versin canım.bence bu şekilde güzel idare ediyoruz.emoş zaten yardımcın.kapatanın olmadığı zamanlada yardımcısı tam yetkilidir, kaptan sayılır.en fazla 1 ay sonra sen de, bebişinde toparlanacak uykusu düzene girecek,ozaman vakit bulabileceksin listeye de girersin.eğer sen bırakmak istemiyorsan böyle kalsın derim ben de....
Nur'cum bende bırakmak istemiyorum kaptanlığı ama dediğim gibi size haksızlık yapıyormuşum gibi hissettiğim için sizlere sorma gereği duydum. O nedenle herkesin fikrini almak istiyorum ortak birkarar verebilmek için. Önemli olan takımın ayakta kalması.
İnşallah canım çünkü ben yıllardır kabızlık yaşamışım farkında bile olmadan. Ama bu yöntem sayesinde hiç bir sorunum kalmadı. Çok şükür
Yukarda da yazdığım gibi Burcu'cum kalbim gönlüm aklım hep burda sizlerle ama fiilen burda olmamak rahatsız etti beni. Herkesin ortak fikrine göre hareket edeceğim inşallah.
ayyy, korkunçç , allah korusun :26::26:
Kaptancım, sen suçluluk duyma, içini ferah tut... sonuçta gayet güzel devam ediyoruz.. 1 hafta 7. olduk o kadar.. sonra hep derecelerdeyiz :) yani başımız boş değil, dağıtmadık...
Emoş bizi çok iyi toparlıyor.... sonra hepimiz de bilinçli insanlarız , güzel gidiyoruz merak etme sen... Eğer kaptanlığı bırakmak istemiyorum, sadece huzursuzum o yüzden diyorsan, böyle devam ederiz, sen hazır hissettiğinde de gelirsin :) zaten sen yokken emoş her şeyi layıkıyla yapıyor... yani benim bu durumdan bir şikayetim yok, geleceğin zamanı bekliyoruz takım olarak, ama gerçekten devretmek istersen de Emoş'un hakkıyla yapabileceğini düşünüyorum...
ayrıca çok teşekkür ederimbomba oldu bu hafta walla... 8 hafta 3.9 kiloyken, 9 haftada 6.3kilo vermiş oldum
aman nazar değmesin
öpüyorum cnm, seni de bebişi de...
cnm 5 kayısı çok değil mi? bence 3 maks 4 iyidir ama sen bilirsin... ben açkarnına suyla içince iyi geliyordu hep...
günaydın kızlaaaarrrr,
Burcuuuuuuummm doğum günün kutlu olsun, hepi börtdey cnm
kizlar hava cok güzel yürüyüse cikmak istiyorum ama karnim cok fena.
kan gündür wc problemi yasiyorum.
bu sabah ayakta 2 bardak su ictim.
5 gün kurusu kayisi yedim.
ama fayda etmedi.
üzerine 1 bardak yesil cay ictim.
tam aksine karnim sistikce sisiyor suan patlayacak gibiyim
önerileriniz var mi?
en kötü ihtimal 1yk zeytin yagi icmek aklima geliyor.
baska önerileriniz varsa söyleyin kizlar.
yoksa diyetimi etkileyecek bir hareket yapacagim yag icerek istemesemde
cünkü karnim coook kötü
dogadan 5i 1yerde cayi var ondan icsem ise yarar mi
veya mate cayi?
sağol cerencimmmm
canım banada hiç bişi yaramadı 4 gün sonnda kendim çıktım valla bekledim yani
kızlarrrr bugün çok güzel bi gündü gencay çok güzsel süpriz bi parti yaptı arkadaşlarım filan zorla pikniğe götürdü ama süprizmişçok mutlu oldum
diyet noldu derseniz pasta dışında diyeti bozacak bişi yapmadım şimdi erkende geldim sporumu yapıcam ama egzersiz olarak sadece
kayisi etkisini gösterdi
ohh canim ne güzel masallah.
ben daha 1 dogum günümü sevdigimle geciremedim
bugünki menüm
10:00
5 kayisi (wc problemi icin; daha azi bana fayda etmiyor)
12:00
menemen yagsiz
yarim topuz ekmek tam bugday
17:30
2 balik filet izgara + 1 limon
salata+ 1 tk zeytin yagi (2 domates, salatalik)
simdiye dek 1 lt su. yatana kadar en az 1 lt daha icecegim
1 bardak yesil cay
1 bardak dogadan 5i 1yerde cayi
bugün spor yapmadim
nurcum form çayları çok etkili 1 bardak içince wc den çıkamıyorum ben
İnşallah düzelirsin biran önce diyecektim ki kayısılar işe yaramış. Geçmiş olsun yeniden.ozaman bu sekilde dvm edelim bence. emos kaptan yardimcisi olarak görevini cok güzel yapiyor. sen gelene kadar emos dvm eder. sen geldiginde kaldigin yerden dvm edersin kaptancim. bence haksizlik olmuyor bize, kaptan olarak kalmalisin
normal zamanlarda bu bende ise yarardi ama suan halen karnim cok siskin
normal zamanlarda 3 olmali, ama suan durum vahim
ben bu gibi durumlardan 5 ten az yesem fayda etmiyordu simdi 5 bile fayda etmedi.
cok zor durumdayim.
böyle dvm ederse 1 yk zeytin yagi icecegim sonunda patliyorum resmen karnim davul gibi ve cok agiriyor
Form çaylarını mümkün olduğunca içmemeye çalış çünkü barsakların normal florasını bozuyor ve tuvalet sorununu artırıyor. Anlayacağın sağlıklı değil form çayları.kizlar hava cok güzel yürüyüse cikmak istiyorum ama karnim cok fena.
kan gündür wc problemi yasiyorum.
bu sabah ayakta 2 bardak su ictim.
5 gün kurusu kayisi yedim.
ama fayda etmedi.
üzerine 1 bardak yesil cay ictim.
tam aksine karnim sistikce sisiyor suan patlayacak gibiyim
önerileriniz var mi?
en kötü ihtimal 1yk zeytin yagi icmek aklima geliyor.
baska önerileriniz varsa söyleyin kizlar.
yoksa diyetimi etkileyecek bir hareket yapacagim yag icerek istemesemde
cünkü karnim coook kötü
dogadan 5i 1yerde cayi var ondan icsem ise yarar mi
veya mate cayi?
Güzel bir gün olmuş senin için. Yeniden doğum günün kutlu olsun canım. Diyetine dikkat etmen harika olmuş. Aferin sanakızlarrrr bugün çok güzel bi gündü gencay çok güzsel süpriz bi parti yaptı arkadaşlarım filan zorla pikniğe götürdü ama süprizmişçok mutlu oldum
diyet noldu derseniz pasta dışında diyeti bozacak bişi yapmadım şimdi erkende geldim sporumu yapıcam ama egzersiz olarak sadece
Gayet güzel bir menü.sabah(12:00)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zytin
5 tane beypazarı kurusu :18:
domates salatalık
öğle ve akşam(15:00-18:00)
ızgara tavuk
domates salatalık
1 dilim pasta inceydi
2.5 litre su
koşuşturmaca
30 dk walk at home
40 dk karın basen egzersizi
Umarım suyu çoğaltmışsındır. Çünkü su az olmuş. Bide kahvaltın geç olmuş. Biliyorsun ki metabolizmayı erken çalıştırmak lazım.bugünki menüm
10:00
5 kayisi (wc problemi icin; daha azi bana fayda etmiyor)
12:00
menemen yagsiz
yarim topuz ekmek tam bugday
17:30
2 balik filet izgara + 1 limon
salata+ 1 tk zeytin yagi (2 domates, salatalik)
simdiye dek 1 lt su. yatana kadar en az 1 lt daha icecegim
1 bardak yesil cay
1 bardak dogadan 5i 1yerde cayi
bugün spor yapmadim
İnşallah düzelirsin biran önce diyecektim ki kayısılar işe yaramış. Geçmiş olsun yeniden.
Form çaylarını mümkün olduğunca içmemeye çalış çünkü barsakların normal florasını bozuyor ve tuvalet sorununu artırıyor. Anlayacağın sağlıklı değil form çayları.
Güzel bir gün olmuş senin için. Yeniden doğum günün kutlu olsun canım. Diyetine dikkat etmen harika olmuş. Aferin sana
Gayet güzel bir menü.
Umarım suyu çoğaltmışsındır. Çünkü su az olmuş. Bide kahvaltın geç olmuş. Biliyorsun ki metabolizmayı erken çalıştırmak lazım.
Selam kızlar.Netin faturasıni ödemeyi unutmuşuz,pcden giremedim.Televizyonumuz bozulmuş,iki gündür onunla uğraşıyorum.Eşimi de iyice borca soktumiyi oldu,sağa sola vereceğine eve gitsin daha iyi :-D
Menümu yazayım
Sabah: 10.30
2 dilim kepek ekmek
Peynirli biber kavurmasi
Domates salatalık ve çay
Öğle: 15.00
2 baget
1 bardak ayran
Ara:
Special K kraker
Akşam: 19.00
1 porsiyon tantuni
2 bardak ayran
30 dk yürüyüş
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?