kizlar benim reglim yaklasti ve asiri yeme istegim var su saatte bile canim yemek istiyor.
sürekli aklima pasta börek geliyor.
nasil dindirecegim bu istegi
ya ben bu kadar pis bogaz olamam
Kızlar günaydın.
Hiç saklamama gerek yok çünkü bildirim yaparken kaçamak yağtığım gün gibi aşikar olacak.Sizlere kaçamak yapmadım demekte sadece kendimi kandırmak olacak.
İtiraf ediyorum haftasonu çöp tenekesine çevirdim midoşumu:125::125::125::125::125::125::125:Ne bulsam yedim.Veee sonuç bağırsaklarım rezil durumdaİşe bile zor gelim umarım bi rezillik yaşamam
Müsadenizle menü de yazmayayım hafta sonu için.Ama söz veriyorum telafi edicem.Mutkala cuma günü - olacak bildirimim.Azimliyimdir biliyosunuz.Affettiricem size kendimi
Evdeki bilgisayarda bir anda çat dedi kapandı.Bi daha açamadım:26: Sonra bi açıldı ama o kadar yavaş o kadar yavaş ki internette bi sayfa açmak nerdeyse saat sürdü.
Yenisini almak gerekecek galibaBir bilgisayar eksikti
Günaydın kızlaaar! Şimdi kahvaltımı yaptım biraz dinlenip evden çıkacağım. Yüzmeye gidip geleceğim, gelince yazarım. Geçmişe hiç bakmadım, gelince artık.
günaydınnn kızçelerim bugün temizlik ders çalışma filan fıstık baya bi yoğun olcam ama sizi ihmal etmem
Günaydın kızlar
Hilal sadece tv değil,kitaplık ve perde de aldırdım :-D kötüyüm ben kötüyüm
tünaydın kızlar.bugün tayinler açıklandı içim buruk, arkadaşımızın tayini şırnağa çıktı,kendisi gidemeyecek eş götürülemeyen bir birliğe çıktı.çok üzüldüm
hilalcim geçmiş olsun haftasonu için bugün yeni bir gün
canımcım hepimiz yapıyoruz arada öenmli olan telafi edebilmek ve sen bunu yapıcaksın inanıyorum ben sana
Kız günü aç bitimişsinSabah(10:30)
1 kase nesfit (light sütlü)
ara(13:30)
4 grissini+ayran
ara(16:30)
1 activia (ananaslı)
ara(20:00)
ızgara et + salata + yoğurt
2 kupa yeşil çay
1,8lt su (su çok az biliyoruuumm, dışardaydım hep) ama neredeyse 1lt de çay içtim, sayılır mııı??
spor yok
Teşekkürler canım.Seninde geçmiş bayramın kutlu olsunAyy bu arada ben dün sizin 19 mayısını kutladım mııı? hayır
Hepimizin,19 Mayıs Ulu önderimiz Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun(geç olsun güç olmasın)
tünaydın kızlar.bugün tayinler açıklandı içim buruk, arkadaşımızın tayini şırnağa çıktı,kendisi gidemeyecek eş götürülemeyen bir birliğe çıktı.çok üzüldüm
Selam Kızlaaarrr,
haftaya öyle yoğun bir başlangıç yaptık ki , anca girebildim ...
birazdan geçmişi okumaya çalışırım, zaten çok fazla olamaz dün akşamdan beri :) sonra menü mü de yazıcam..
Sabah(10:30)
1 kase nesfit (light sütlü)
ara(13:30)
4 grissini+ayran
ara(16:30)
1 activia (ananaslı)
ara(20:00)
ızgara et + salata + yoğurt
2 kupa yeşil çay
1,8lt su (su çok az biliyoruuumm, dışardaydım hep) ama neredeyse 1lt de çay içtim, sayılır mııı??
spor yok
Ayy bu arada ben dün sizin 19 mayısını kutladım mııı? hayır
Hepimizin,19 Mayıs Ulu önderimiz Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun(geç olsun güç olmasın)
Burcuu, senne güzel günde doğmuşsun yaa, walla süper
cnm bol su iç, ayrıca yeşil çay iç.. mideni sıvıyla doldur, yer kalmayacak
olmuşla ölmüşe çare yok Hilal'cim.. olsun napalım, toparlayacağım diyorsan sana inanıyoruz... cumaya kadar -yi bulacaksın
afiyet olsun Venüss, hadi bakalım düş yollara, dönüşte bekliyoruuzz
ohh, hamarat kız bu Burcu yaa
yeni eşya iyidir, tazelenirsiniz
cerencim meün ışarda olduğundan pek olmamış gibi,fazla mı hayır fazla değil kesinlikle ama sabah ve öğlen proteinden yoksun olmuş
selam canımcım
minnoşum doydun mu sen ya
ahahahah illa 19 mayıs demişim 18 inde çıkmamışım
çoook hamaratım çıooook
evet cnm yaa, ama anca bu şekilde bi şeyler yapabildim..
doyduk artık , doymıcaz da naapcaz Burcu
süper tarih walla, iyi ki 19unda doğmuşsun, gurur kaynağı
hamarat olduğun belli cnm, kayınvalide ziyaretleri falan da var arada
Bugün nasıl perişan oldum anlatamamkafamı kaldıramıyorum Tuvalete git gel rezil gibiyim.Evede gitmek istemedim Aylinle tuvalete bile gidemem.
Benim menümü tahmin edersiniz bugün.
Leblebi
leblebi
leblebi...
canım ne yedinde oldun öle bakıyım sen
Ah ah hep öyle devam edebilsem...2 menüde iyi cnım afiyet olsun
:13: Teşekkür ederim bebeğim.venüscüğüm menülerin güzel olmuş afiyet olsun :)
Ay evet de canım hafta sonu kaçamaklarım falan... Bu hafta full yüzme, haftaya full yürüyüş. Umarım 1 Haziran'da 69-70 arası olurum fıstıkım:103:süperr, 500de iyi cnm, hareketler de başladı, haftaya artacak yine
Hihihhi tamam tamam benim:120::89:Maşallah de bebeğim kilo veremezsem sorumlusu sensin
Amma yoğurt yemişsin kız beni geçicen az kaldı.
Teşekkürler canım benimmm:93:tebrikler venüzzzz
Burcum artık ne Batman ne de başka bir şey önemli değil. Sadece ve sadece kendime, hayallerime ve başarılarıma odaklandım. Evrene olumlu mesajlar yollayıp, hayallerim için, istediğim insan olmak için çok çalışacağım. Batman benden sonra 2. planda ve beni etkilemesine izin vermemeye karar verdim.:97:venüscüm belkide tek derdin batman sizliktir yani o yanında olsa belki herşey daha güzel olcak şu an zaten taş gibisin tamam daha fazlasını istiosun ama biz her ne kadar seni motive tsek de seni aslında tek motive edecek insan batman bnce artık zamanı gelmiş kavuşmanın yoksa gerçekten dahada saçmalıcaksın sakın ağlama bide ne kadar güçlü olursan o kadar iyi gözükürsün kimse sana sulu gözlü pis şişko dememelişimdi elini yüzünü yıka makyajını düzelt ve aynada kocaman gül kendine ve asla kendni salma herşeyin telafisi vardır ama giden zamanın yoktur bunuda unutma
Öyle yaptım canım, hafta sonumu böyle geçirdim. 2 aydan sonra biraz araya ihtiyacım vardı sanırım. Zaten öğrenci evindeydim ve param yoktu. Ne bulduysam onunla karnımı doyurdum.. Bugün daha iyi hissediyorum. Sabah erkenden spor işini halletmek iyi geliyor.:82: Akşama bırakınca aklım hep onda oluyor dinlenemiyorum.:86:venüscüm seni çok iyi anlıyorum cnm.ben de bir iradesizlik söz konusu hiç böyle olmamıştım,çok zorlanıyorum ama ertelemek istemiyorum.sikelenip kendimize gelmemiz lazım.çok kötüysen yarını kendine ayır pişman olmadan suçluluk duymadan canının istediğini ye ama ertesi gün yepyeni bir gün olsun senin için yeniden başla.bu bana çok iyi geliyor bunaldığım zamanlarda.
Hihih evet tatlım:89::87::86:olsun canim kilo verelimde kim gecerse gecsin
Teşekkür ederim ilettiğin için bebeğimm:93:kızlar venüs iş için ankaradaymış telefondan girdiği için geçmişi okuyamıomuş haberiniz olsun
Ay sen dünyanın en tatlı, en iyi niyetli insanlarından biri olmalısın sanırım. Ay gel sarılcamVenüüsss, cnm sen neden demotivesin ki? Ben var ya, herkese seni örnek gösteriyorum, kkda bir kız var, 2 ayda 14 kilo verdi diyorum... Tatlım sen harika gidiyorsun, bozmamalısın.. Hee arada kaçamak da olur, fazlası da olur, olduysa oldu, önümüze bakıcaz cnm... Biran önce toparlan, walla senin bilmediğin takipçilerin var sayemde) onlara güzel haberlerini vermeliyim.. 3 ay oldu, 18 kilo verdi falan demeliyim )
Ay korkutucuuuuu:120:
Öğle yemeğini atlamışsın neredeyse canım. Kavurma yağlı mıydı bir de tantuni pek yağlıdır herhalde akşam yemeseymişsin daha iyi olurmuş bence.Menümu yazayım
Sabah: 10.30
2 dilim kepek ekmek
Peynirli biber kavurmasi
Domates salatalık ve çay
Öğle: 15.00
2 baget
1 bardak ayran
Ara:
Special K kraker
Akşam: 19.00
1 porsiyon tantuni
2 bardak ayran
30 dk yürüyüş
3 lt su
Evet ama ben U dönüşü olayını çok takıyorum sanırımAhhhh venüscüm ahhhh.Arada hepimiz olmuyormu sanki
Ay hadi bakalım canım ben de bu ay doğru düzgün diyet yapmadım. Ay sonuna kadar telafi etmeye çalışacağım. Hayırlısı hakkımızda:76::81:Kızlar günaydın.
Hiç saklamama gerek yok çünkü bildirim yaparken kaçamak yağtığım gün gibi aşikar olacak.Sizlere kaçamak yapmadım demekte sadece kendimi kandırmak olacak.
İtiraf ediyorum haftasonu çöp tenekesine çevirdim midoşumu:125::125::125::125::125::125::125:Ne bulsam yedim.Veee sonuç bağırsaklarım rezil durumdaİşe bile zor gelim umarım bi rezillik yaşamam
Müsadenizle menü de yazmayayım hafta sonu için.Ama söz veriyorum telafi edicem.Mutkala cuma günü - olacak bildirimim.Azimliyimdir biliyosunuz.Affettiricem size kendimi
Evdeki bilgisayarda bir anda çat dedi kapandı.Bi daha açamadım:26: Sonra bi açıldı ama o kadar yavaş o kadar yavaş ki internette bi sayfa açmak nerdeyse saat sürdü.
Yenisini almak gerekecek galibaBir bilgisayar eksikti
Teşekkür ederim burcummmkolay gelsin venüsüm
Ay üzüldüm arkadaşına :105:tünaydın kızlar.bugün tayinler açıklandı içim buruk, arkadaşımızın tayini şırnağa çıktı,kendisi gidemeyecek eş götürülemeyen bir birliğe çıktı.çok üzüldüm
1 gibi geldim ama anca yazabildim fıstıkım. Spor iyi geliyor vallahi:109::108:afiyet olsun Venüss, hadi bakalım düş yollara, dönüşte bekliyoruuzz
Bugün nasıl perişan oldum anlatamamkafamı kaldıramıyorum Tuvalete git gel rezil gibiyim.Evede gitmek istemedim Aylinle tuvalete bile gidemem.
Benim menümü tahmin edersiniz bugün.
Leblebi
leblebi
leblebi...
Ah ah hep öyle devam edebilsem...
:13: Teşekkür ederim bebeğim.
Ay evet de canım hafta sonu kaçamaklarım falan... Bu hafta full yüzme, haftaya full yürüyüş. Umarım 1 Haziran'da 69-70 arası olurum fıstıkım:103:
Hihihhi tamam tamam benim:120::89:
Diyetisyenim yoğurt veriyor ne yapalım:89:
Teşekkürler canım benimmm:93:
Burcum artık ne Batman ne de başka bir şey önemli değil. Sadece ve sadece kendime, hayallerime ve başarılarıma odaklandım. Evrene olumlu mesajlar yollayıp, hayallerim için, istediğim insan olmak için çok çalışacağım. Batman benden sonra 2. planda ve beni etkilemesine izin vermemeye karar verdim.:97:
Öyle yaptım canım, hafta sonumu böyle geçirdim. 2 aydan sonra biraz araya ihtiyacım vardı sanırım. Zaten öğrenci evindeydim ve param yoktu. Ne bulduysam onunla karnımı doyurdum.. Bugün daha iyi hissediyorum. Sabah erkenden spor işini halletmek iyi geliyor.:82: Akşama bırakınca aklım hep onda oluyor dinlenemiyorum.:86:
Hihih evet tatlım:89::87::86:
Teşekkür ederim ilettiğin için bebeğimm:93:
Ay sen dünyanın en tatlı, en iyi niyetli insanlarından biri olmalısın sanırım. Ay gel sarılcam
Ay korkutucuuuuu:120:
Öğle yemeğini atlamışsın neredeyse canım. Kavurma yağlı mıydı bir de tantuni pek yağlıdır herhalde akşam yemeseymişsin daha iyi olurmuş bence.Afiyet olsun canımcım.
Evet ama ben U dönüşü olayını çok takıyorum sanırım
Ay hadi bakalım canım ben de bu ay doğru düzgün diyet yapmadım. Ay sonuna kadar telafi etmeye çalışacağım. Hayırlısı hakkımızda:76::81:
Teşekkür ederim burcummm
Ay üzüldüm arkadaşına :105:
1 gibi geldim ama anca yazabildim fıstıkım. Spor iyi geliyor vallahi:109::108:
Evet Burcum, sizler olmasanız ne olurdum bilmiyorum. Hep birlikte yürüyoruz.bu idealinde yürüyosun venüssssüüüüümmm
Günün beslenme tüyosu:
Kalorilerini içme!
Sıvı olduğu için içeceklerin kalorisiz veya çok düşük kalorili olduğu inancı fazlasıyla yaygın, bir o kadar da yanlıştır. Neden mi?
1 büyük su bardağı Limonata (240 ml) 103 kalori ve 9 küp şeker içerir
1 orta boy (473 ml) yağlı süt ile hazırlanmış White Chocolate Mocha 489 kalori, 1 ortaboy yağlı süt ile hazırlanmış Caramel Frappuccino 400 kaloridir.
1 orta boy çilekli milkshake ise 447 kalori içerir.
Yıllarca sağlıklı olduğu için sonsuz tüketmemiz gerektiğine inandığımız portakal suyu ise 120 kalori içerir. Portakalın kendisini yemek hem daha az kalori tüketmenize hem de vitamin, mineral ve lif alımınızın artmasına yardımcı olur. Oysaki bir adet portakal sadece 60 kaloridir.
İçeceklerden aldığın kalori miktarını en aza indirmek için filtre kahve, Americano, şekersiz şurup ve yağsız süt ile hazırlanmış Latte, yağsız süt ile hazırlanmış Cappuccino, ev yapımı tatlandırıcı ile hazırlanmış limonata ve meyve suyu istediğinde meyvenin kendisini tüketebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?