Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy bu arada ben dün sizin 19 mayısını kutladım mııı? hayır

Hepimizin,19 Mayıs Ulu önderimiz Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun(geç olsun güç olmasın )
Burcuu, senne güzel günde doğmuşsun yaa, walla süper

tünaydın kızlar.bugün tayinler açıklandı içim buruk, arkadaşımızın tayini şırnağa çıktı,kendisi gidemeyecek eş götürülemeyen bir birliğe çıktı.çok üzüldüm

hilalcim geçmiş olsun haftasonu için bugün yeni bir gün

kizlar benim reglim yaklasti ve asiri yeme istegim var su saatte bile canim yemek istiyor.
sürekli aklima pasta börek geliyor.
nasil dindirecegim bu istegi
ya ben bu kadar pis bogaz olamam

cnm bol su iç, ayrıca yeşil çay iç.. mideni sıvıyla doldur, yer kalmayacak

olmuşla ölmüşe çare yok Hilal'cim.. olsun napalım, toparlayacağım diyorsan sana inanıyoruz... cumaya kadar -yi bulacaksın

Günaydın kızlaaar! Şimdi kahvaltımı yaptım biraz dinlenip evden çıkacağım. Yüzmeye gidip geleceğim, gelince yazarım. Geçmişe hiç bakmadım, gelince artık.

afiyet olsun Venüss, hadi bakalım düş yollara, dönüşte bekliyoruuzz

günaydınnn kızçelerim bugün temizlik ders çalışma filan fıstık baya bi yoğun olcam ama sizi ihmal etmem

ohh, hamarat kız bu Burcu yaa

Günaydın kızlar

Hilal sadece tv değil,kitaplık ve perde de aldırdım :-D kötüyüm ben kötüyüm

yeni eşya iyidir, tazelenirsiniz

umarım her şey yolunda gider, hayırlısıyla bir araya gelirler tekrar cnm...

cerencim meün ışarda olduğundan pek olmamış gibi,fazla mı hayır fazla değil kesinlikle ama sabah ve öğlen proteinden yoksun olmuş

canımcım hepimiz yapıyoruz arada öenmli olan telafi edebilmek ve sen bunu yapıcaksın inanıyorum ben sana

İnşallah Burcu :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Yapıcam inşallah:18::18::18::18::18::18:

Kız günü aç bitimişsin Yinede yazın en sevdiğim diyet tarzı
Ayy bu arada ben dün sizin 19 mayısını kutladım mııı? hayır

Hepimizin,19 Mayıs Ulu önderimiz Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun(geç olsun güç olmasın )
Teşekkürler canım.Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun

selam canımcım

minnoşum doydun mu sen ya

ahahahah illa 19 mayıs demişim 18 inde çıkmamışım

inşallah tekrar bir araya gelirler cnm

çoook hamaratım çıooook

cerencim meün ışarda olduğundan pek olmamış gibi,fazla mı hayır fazla değil kesinlikle ama sabah ve öğlen proteinden yoksun olmuş

evet cnm yaa, ama anca bu şekilde bi şeyler yapabildim..

selam canımcım

minnoşum doydun mu sen ya

ahahahah illa 19 mayıs demişim 18 inde çıkmamışım

çoook hamaratım çıooook

doyduk artık , doymıcaz da naapcaz Burcu
süper tarih walla, iyi ki 19unda doğmuşsun, gurur kaynağı
hamarat olduğun belli cnm, kayınvalide ziyaretleri falan da var arada

ya çalışan anne çocuğu olunca evin işleri bana kalıo e ucundan öğrendim yemek filan güzel yaparım yani

Bugün nasıl perişan oldum anlatamam kafamı kaldıramıyorum Tuvalete git gel rezil gibiyim.Evede gitmek istemedim Aylinle tuvalete bile gidemem.
Benim menümü tahmin edersiniz bugün.
Leblebi
leblebi
leblebi...

Bugün nasıl perişan oldum anlatamam kafamı kaldıramıyorum Tuvalete git gel rezil gibiyim.Evede gitmek istemedim Aylinle tuvalete bile gidemem.
Leblebi
leblebi
leblebi...

canım ne yedinde oldun öle bakıyım sen

2 menüde iyi cnım afiyet olsun
Ah ah hep öyle devam edebilsem...
venüscüğüm menülerin güzel olmuş afiyet olsun :)
:13: Teşekkür ederim bebeğim.
süperr, 500de iyi cnm, hareketler de başladı, haftaya artacak yine
Ay evet de canım hafta sonu kaçamaklarım falan... Bu hafta full yüzme, haftaya full yürüyüş. Umarım 1 Haziran'da 69-70 arası olurum fıstıkım:103:
Maşallah de bebeğim kilo veremezsem sorumlusu sensin

Amma yoğurt yemişsin kız beni geçicen az kaldı.
Hihihhi tamam tamam benim:120::89:
Diyetisyenim yoğurt veriyor ne yapalım:89:
tebrikler venüzzzz
Teşekkürler canım benimmm:93:
Burcum artık ne Batman ne de başka bir şey önemli değil. Sadece ve sadece kendime, hayallerime ve başarılarıma odaklandım. Evrene olumlu mesajlar yollayıp, hayallerim için, istediğim insan olmak için çok çalışacağım. Batman benden sonra 2. planda ve beni etkilemesine izin vermemeye karar verdim.:97:
Öyle yaptım canım, hafta sonumu böyle geçirdim. 2 aydan sonra biraz araya ihtiyacım vardı sanırım. Zaten öğrenci evindeydim ve param yoktu. Ne bulduysam onunla karnımı doyurdum.. Bugün daha iyi hissediyorum. Sabah erkenden spor işini halletmek iyi geliyor.:82: Akşama bırakınca aklım hep onda oluyor dinlenemiyorum.:86:
olsun canim kilo verelimde kim gecerse gecsin
Hihih evet tatlım:89::87::86:
kızlar venüs iş için ankaradaymış telefondan girdiği için geçmişi okuyamıomuş haberiniz olsun
Teşekkür ederim ilettiğin için bebeğimm:93:
Ay sen dünyanın en tatlı, en iyi niyetli insanlarından biri olmalısın sanırım. Ay gel sarılcam
Ay korkutucuuuuu:120:
Öğle yemeğini atlamışsın neredeyse canım. Kavurma yağlı mıydı bir de tantuni pek yağlıdır herhalde akşam yemeseymişsin daha iyi olurmuş bence. Afiyet olsun canımcım.
Ahhhh venüscüm ahhhh.Arada hepimiz olmuyormu sanki
Evet ama ben U dönüşü olayını çok takıyorum sanırım
Ay hadi bakalım canım ben de bu ay doğru düzgün diyet yapmadım. Ay sonuna kadar telafi etmeye çalışacağım. Hayırlısı hakkımızda:76::81:
kolay gelsin venüsüm
Teşekkür ederim burcummm
Ay üzüldüm arkadaşına :105:
afiyet olsun Venüss, hadi bakalım düş yollara, dönüşte bekliyoruuzz
1 gibi geldim ama anca yazabildim fıstıkım. Spor iyi geliyor vallahi:109::108:
Leblebi
leblebi
leblebi...

bu idealinde yürüyosun venüssssüüüüümmm

Günün beslenme tüyosu:

Kalorilerini içme!

Sıvı olduğu için içeceklerin kalorisiz veya çok düşük kalorili olduğu inancı fazlasıyla yaygın, bir o kadar da yanlıştır. Neden mi?

1 büyük su bardağı Limonata (240 ml) 103 kalori ve 9 küp şeker içerir

1 orta boy (473 ml) yağlı süt ile hazırlanmış White Chocolate Mocha 489 kalori, 1 ortaboy yağlı süt ile hazırlanmış Caramel Frappuccino 400 kaloridir.

1 orta boy çilekli milkshake ise 447 kalori içerir.

Yıllarca sağlıklı olduğu için sonsuz tüketmemiz gerektiğine inandığımız portakal suyu ise 120 kalori içerir. Portakalın kendisini yemek hem daha az kalori tüketmenize hem de vitamin, mineral ve lif alımınızın artmasına yardımcı olur. Oysaki bir adet portakal sadece 60 kaloridir.

İçeceklerden aldığın kalori miktarını en aza indirmek için filtre kahve, Americano, şekersiz şurup ve yağsız süt ile hazırlanmış Latte, yağsız süt ile hazırlanmış Cappuccino, ev yapımı tatlandırıcı ile hazırlanmış limonata ve meyve suyu istediğinde meyvenin kendisini tüketebilirsin :)

bu idealinde yürüyosun venüssssüüüüümmm
Evet Burcum, sizler olmasanız ne olurdum bilmiyorum. Hep birlikte yürüyoruz.

Ay şu tatlı kahvelerin kalorileri gerçekten şok edici değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…