Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canim ama benim sabahlari midem cok bulaniyor.
bu kadar gec vakte kadar olmuyor normalde, ama genelde saat 10dan önce yapamiyorum

o mide bulantında psikolojik bunu bilosun demi yada mideyle ilgili bi sıkıntın var norml bi insanın midesi bulanmaz bnce bi doktora gt derm

o mide bulantında psikolojik bunu bilosun demi yada mideyle ilgili bi sıkıntın var norml bi insanın midesi bulanmaz bnce bi doktora gt derm

bilmiyorum hic düsünmemistim benim midem hep böyleydi.
hatta kardesiminde ayni.
o benden daha fena her sabah afedersin istifra ediyor. kardesim doktora gitti ama bir sonuc cikmadi.

Kizlar uzun zamandir aklimda soracagim, ama sürekli unutuyorum.
Ramazanda diyetimizi nasil yapacagiz?

Ben bu yil Ramazanda ya hic TR'de olmayacagim yada sadece 1 hafta ramazan denk gelecek.
Benim yasadigim ülkede sahurla iftar arasi cok kisa (4 saat).

Siz ramazanda hic diyet yaptiniz mi?
Yapmadiysaniz bile nasil diyet yapmayi düsünüyorsunuz?
Sahurda ne yemeli, iftarda ne yemeliyiz?

Özellikle oruc tecrübesi olan arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim.

yok canim ac olarak sinava girmek ve mide bulantisi zor oluyor.
Psikolojik olan sinav günleri midemde sisiklik oluyor heyecandan

Diger durum psikolojik mi bilmiyorum.
Psikolojikse ne yapmaliyim, nasil asabilirim ki?

bünyeni yavaş yavaş da olsa erken kahvaltı yapmaya alıştırman lazım cnm bende sabah evden çıkmadan kahvaltı yapmazdım 2 3 zeytinle başladım biraz peynir filan derken baya baktım evde kahvaltı yapıorum ama yne sandviç filan tüketiyorum çünkü tok ttuo sende mesela saat 9 10 gibi kalkıp bi zeytin ye bulantın birz ksilir sonra kahvaltı yapmayı dene inan bünynen bnu çok sevicek

canım ben geçen sene diyet yapmadım ama ilk 2 gün kıtlıktan çıkmış gibi yiyince öldürdü beni nerdyse şeker tavan yaptı sonra diye gibi yaptım gece 1haşlanmış yumurta mulaka yedim yanında agır olmayan işte domates yayla gibi çorbalar içtim domates salatalık peynir zeytin ekmek bazn yedin bazen yemedim

iftardada çorba salata ekstra yemek varsa yemekten çok 2 yk filan yedim kiloda verdm ama çok tutamadım ben dayanamadım o yüzden kefaletini ödemiştim çünkü 14 saatti geçen sene ve okulda vardı üstten ders almıştım 4 gün okula gidiodum

bizim buralarda varda evdekiler bazen yiyo bazen yemio ama bende çok seviorum yoğurtlu bol sarımsaklı ımmm

hellooo, ben geldiiimm, spordaydım kızlar.. şimdi duşumu aldım, oturdum ama uyumak üzereyim.. uyumadan geçmişi okumayı planlıyorum ama kısmet

yarin deneyecegim insallah.

o halde ben normal kahvaltilarim gibi sahur yaparim insallah.
1 dilim tam bugday ekmegi 2 yumurta zeytin peynir domates salatalik.
iftardada corba ve yemek yerim.

yalniz benim her iftarda yemekten sonra siri derecede canim tatli istiyor bunu nasil durdurabilirim?

birde ben ramazanda cok hurma yerim.
sence sahurda ve iftarda kac hurma yemeliyim?

bizim buralarda varda evdekiler bazen yiyo bazen yemio ama bende çok seviorum yoğurtlu bol sarımsaklı ımmm

canim cekti ya. yarin yogurtlu biseyler yemeliyim.
ispanak yemegi ve cacik süper olurdu.
bakalim belki yaparim

hellooo, ben geldiiimm, spordaydım kızlar.. şimdi duşumu aldım, oturdum ama uyumak üzereyim.. uyumadan geçmişi okumayı planlıyorum ama kısmet

hosgeldin canim, sihhatlar olsun.
masallah sporu baya güzel yapiyorsun.
ben henüz yürüyüslerim ve egzersizlerimleyim, baya faydasini gördüm ama daha fazla kilo verdikten sonra güzel bir spora baslamaliyim.

canım hurma bi anda kan şekeri yükseltir bnce sahurda yeme iftardada 2 3 taneden fazla yeme bnce tatlı isteğini tarçınlı yoğurtla filan geçirmeye çalış geçenlerde bi yerde ender saracın programını izledm tatlı asla tok karnına yenilmemesi gerekiomuş yenildiği zaman yemekle yükselen kan şkerini iyice yükseltip yağ olarak depolanmaya yol açıomuş

diyetimin ez zor asamasi iftarda tatli yiyememek olacak
acken canim tatli istemiyorda hep yemegi yiyip doyduktan sonra istiyor.

insallah kilo almam ramazanda. veremesem bile ramazana basladigim kiloyla ayni kiloda olsam sevinirim yani

diyetimin ez zor asamasi iftarda tatli yiyememek olacak
acken canim tatli istemiyorda hep yemegi yiyip doyduktan sonra istiyor.

insallah kilo almam ramazanda. veremesem bile ramazana basladigim kiloyla ayni kiloda olsam sevinirim yani

canım beynini şartlama bak ben sana şöle anlatayım ben tatlı delisiydim gencyla kavga ederdim giderdim markete şu uzun çikolatalardan 10 paket filn alır oturur yerdim gece saat kaç olursa olsun canım tatlı çksin hiç üşenmem şeker pare elmalı kurabiye ıslak kek filan yapardım abartısızda yerdim yani hatta diyete başlamadan 3 4 gün önce filan gece saat 3 kalktım Allahım nası bi tatlı istio canım kapattım mutfagın kapısını ıslak kek yaptım orta boy bi tepsi ve yarısını yedim nerdeyse sonra diyete karar verdim ve 2 aydır yediğim 1 parça çikolata 1 dilim ıslak kek bide dün yediğim pasta yani isteyince yemiosun

vayy bee masallah.
ben hic gecenin bir vakti degil tatli icin baska birsey icin bile kalkip yemem.
ama sen gece kalkip pasta yapmana ragmen bunu biraktiysan bende insallah ramazani tatlisiz geciririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…