Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar, yarın diyete başlamaya karar verdim bana destek olun lütfeenn 15 kilo vermem lazım
merhaba cnm, ortak paylaşım alanına yazarsan kaptan ya da yardımcımız seni çağırabilir.. ya da başka bir takımdan davet alabilirsin... umarım ,stediğin şekilde kilo verirsin

sağol cerencim iyi olduda kafama tek takılan tuvalet sorunum günlük çıkamıorum ya
cnm sabahları kayısı işe yaramıyor anlaşılan... içinde sinameki olan çaylardan denesen? onlar beni fena yapıyor ama kullananlar var.. ben sevmiyorum... doktora gitsen o toz ya da şurup ilaçlardan veriyor.. tatları rezalet, ben o yüzden kayısıyla çözmeye çalışıyorum mümkün olduğunca

canım kayısı acı yağ hiç bi şekilde fayda etmedi dün zar zor çıktım doktordan almak istemiorum ya işte son çare bi doğadanın kayısılı form çayı var onu alcam baktım oda olmuo doktorun yolları taştn olcak yeşilçayda doğadan benm bi zararını görmedim formundan olmaz herhalde lipton almıştım zamanında çok agır gelmişti

hayır davet edilmedim. gereklimi peki?

evet canım katılmak isteyenler diye bi başlık var oraya özelliklerini hedefini filan yazarsan uygun olan bi takım kaptanı seni çağıracaktır umarım kiloalrını hemen verrsin bizim takımda olursan görüşürüz

anladım cnm, iyi bakalım, düzelir inşallah tatlım...

hadi ben kaçıyorum kızlaaarrr.. mucuuukksss

valla bana hiç etki etmedi canım sanırım bu haftada düzene girmezse doktora gidicem

canım su çok ama çok az olmuş menü güzel

gecmis olsun canim.

suyu 1 lt daha ictim.ö belki biraz daha icerim uyuyana kadar :)

nurcum form çayları çok etkili 1 bardak içince wc den çıkamıyorum ben

bende 1 bardak ictim ama kayisi cok iyi gercekten.

tsk ederim kaptancim.
arkadaslarda sölylemisti ondan birakmistim 5i 1yerde cayini.
ama ictigimde baya bagirsaklari calistiriyordu, ondan aklima gelince ictim.
artik herzaman icmiyorum, daha dogrusu hic icmiyordum baya zamandir taaki bu güne kadar :)

suyu cogalttim kaptancim.

kahvaltiyi ben erken yapamiyorum cok mide bulantim oluyor.
genelde en erken 10 gibi yiyebiliyorum.
cok nadir 8-9 gibi yapiyorum oda zar zor oluyor

süper olmuş Burcuuumm, eğlendiğinize sevindim.. öpücükler doom günü çocuuuu

hahhaaaa, süper gözün aydın...

biz de öptük kaptancııımm ,

tsk ederim

kizlar benim reglim yaklasti ve asiri yeme istegim var su saatte bile canim yemek istiyor.
sürekli aklima pasta börek geliyor.
nasil dindirecegim bu istegi
ya ben bu kadar pis bogaz olamam

Ahhhh venüscüm ahhhh.Arada hepimiz olmuyormu sanki
Bu hafta bende biraz cıvıtarak döndüm.Hafta sonu bende duvarları yıktım döktüm.Bir pazar kahvaltısı beni yerle bir etti sanırımKaldığım yerden devam ne yapayım
Bizde tavukla yapılan karnıyarığın adı Beykoz kebabı..Üstünede kaşarrrrr..

Öğle yemeği kaynamış ama bence fena değil.

iyi geceler kızlarr yarın sabah uğrar giderim biliosunz yarın doğum günümmm tmm pasayı çok az yicem öptüm hepinizi
Tekrar doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnn...
Hoşbulduk kaptancım.
Bana laf düşmez şimdiden ama bencede böyle idare sıkıntısı yok gibi.Kaptan olarak bende seni görmek isterim takımda Ebrucum.
Bende bu sıkıntıyı çok yaşayan biri olarak yazacaktım önerilerimi ama galletmişsin.Çözülmesine çok sevindim.

Pasta neyse de beypazarı kurusu neden listede Burcucuk

Topuz ekmek dikkatimi çekti.Malum takımda roll ekmek çok popüler

Selam kızlar.Netin faturasıni ödemeyi unutmuşuz,pcden giremedim.Televizyonumuz bozulmuş,iki gündür onunla uğraşıyorum.Eşimi de iyice borca soktum iyi oldu,sağa sola vereceğine eve gitsin daha iyi :-D
Tv bozuk dediğine göre sanırım yeni tv aldırdın

Special k çok lezzetli değil mi melek?

Kızlar günaydın.
Hiç saklamama gerek yok çünkü bildirim yaparken kaçamak yağtığım gün gibi aşikar olacak.Sizlere kaçamak yapmadım demekte sadece kendimi kandırmak olacak.
İtiraf ediyorum haftasonu çöp tenekesine çevirdim midoşumu:125::125::125::125::125::125::125:Ne bulsam yedim.Veee sonuç bağırsaklarım rezil durumdaİşe bile zor gelim umarım bi rezillik yaşamam
Müsadenizle menü de yazmayayım hafta sonu için.Ama söz veriyorum telafi edicem.Mutkala cuma günü - olacak bildirimim.Azimliyimdir biliyosunuz.Affettiricem size kendimi
Evdeki bilgisayarda bir anda çat dedi kapandı.Bi daha açamadım:26: Sonra bi açıldı ama o kadar yavaş o kadar yavaş ki internette bi sayfa açmak nerdeyse saat sürdü.
Yenisini almak gerekecek galibaBir bilgisayar eksikti

Günaydın kızlaaar! Şimdi kahvaltımı yaptım biraz dinlenip evden çıkacağım. Yüzmeye gidip geleceğim, gelince yazarım. Geçmişe hiç bakmadım, gelince artık.

canım kayısı bana hiç etki etmedi 4 tane yedim üzerine bi şişe su içtim hemde ayakta ama tık olmadı

teşkkür ederim kuzucum valla kurulara dayanamadım Allah tan parmak kuruydu da gencay 5 te durdurdu yoksa cerez niyetine paketi alıp yicektim ama şükür hayvan gibi yememe rağmen artıda değilim ha tamam eksidede değilim ama yne artı görmemek de güzel

canımcım hepimiz yapıyoruz arada öenmli olan telafi edebilmek ve sen bunu yapıcaksın inanıyorum ben sana

Günaydın kızlaaar! Şimdi kahvaltımı yaptım biraz dinlenip evden çıkacağım. Yüzmeye gidip geleceğim, gelince yazarım. Geçmişe hiç bakmadım, gelince artık.

kolay gelsin venüsüm

günaydınnn kızçelerim bugün temizlik ders çalışma filan fıstık baya bi yoğun olcam ama sizi ihmal etmem

Günaydın kızlar

Hilal sadece tv değil,kitaplık ve perde de aldırdım :-D kötüyüm ben kötüyüm

Selam Kızlaaarrr,
haftaya öyle yoğun bir başlangıç yaptık ki , anca girebildim ...
birazdan geçmişi okumaya çalışırım, zaten çok fazla olamaz dün akşamdan beri :) sonra menü mü de yazıcam..

Sabah(10:30)
1 kase nesfit (light sütlü)

ara(13:30)
4 grissini+ayran

ara(16:30)
1 activia (ananaslı)

ara(20:00)
ızgara et + salata + yoğurt

2 kupa yeşil çay
1,8lt su (su çok az biliyoruuumm, dışardaydım hep) ama neredeyse 1lt de çay içtim, sayılır mııı??
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…