Evet Burcum, sizler olmasanız ne olurdum bilmiyorum. Hep birlikte yürüyoruz.
Ay şu tatlı kahvelerin kalorileri gerçekten şok edici değil mi?
Saol canım.Yarın dr randevum vardı zaten.Bunuda söylerim artık..Uzun zamandır diyetteyim bak bakalım bi yeri bozmuş olmayalım diycektimayy cnm ya geçmiş olsun
Teşekkürler bebişim..cerencim,burcucum teşekkürler..
hilalcim geçmiş olsun
Günün beslenme tüyosu:
Kalorilerini içme!
Sıvı olduğu için içeceklerin kalorisiz veya çok düşük kalorili olduğu inancı fazlasıyla yaygın, bir o kadar da yanlıştır. Neden mi?
1 büyük su bardağı Limonata (240 ml) 103 kalori ve 9 küp şeker içerir
1 orta boy (473 ml) yağlı süt ile hazırlanmış White Chocolate Mocha 489 kalori, 1 ortaboy yağlı süt ile hazırlanmış Caramel Frappuccino 400 kaloridir.
1 orta boy çilekli milkshake ise 447 kalori içerir.
Yıllarca sağlıklı olduğu için sonsuz tüketmemiz gerektiğine inandığımız portakal suyu ise 120 kalori içerir. Portakalın kendisini yemek hem daha az kalori tüketmenize hem de vitamin, mineral ve lif alımınızın artmasına yardımcı olur. Oysaki bir adet portakal sadece 60 kaloridir.
İçeceklerden aldığın kalori miktarını en aza indirmek için filtre kahve, Americano, şekersiz şurup ve yağsız süt ile hazırlanmış Latte, yağsız süt ile hazırlanmış Cappuccino, ev yapımı tatlandırıcı ile hazırlanmış limonata ve meyve suyu istediğinde meyvenin kendisini tüketebilirsin :)
Saol canım.Yarın dr randevum vardı zaten.Bunuda söylerim artık..Uzun zamandır diyetteyim bak bakalım bi yeri bozmuş olmayalım diycektim
Teşekkürler bebişim..
Kesinlikle katılıyorum.Şu yediklerimi telafi etmek zorunda olmasaydım bağırsakları takmayıp kendime enfesss bir makarna yapardım bugün.Kremalı mantarlı flnama yapamam.Başka kaçamağa inşallah..
aynen canım o yüzden starbucks öldü bnm için
Starbucks ile aşkımız light sütlü latte ile devam ediyor. Tavsiye ederim.
light sütlüyü denicem tamam
kızlar ben geldim nasılsınız? hepinizden çok özür diliyorum bu ara gereken ilgiyi gösteremiyorum bitirme projesinin son haftası ve ben hala biitiremedim onunla uğraşıyorum kaç gündür. en kısa zamanda dolu dizgin burdayım :) ebru gelmiş sanırım. geçmişi okuyamadım. mesaj listesi verdimi bilmiyorum ama bu hafta ben çok yoğun olacağım için bu hafta mesaj sayıları müsait olan birine atılsın 2 haftanın mesaj sayılarını düzenleyemedim daha. burda değilim ama menülerim düzenli merak etmeyin :) hedefime çok az kaldı. izine ayrılmayı düşündüm ama 3 hafta izinli olacağıma 3 haftada hedefime daha da yaklaşmış olurum diye düşündüm. ara ara girmeye çalışıcam. hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorum güzellerim
kızlar ben geldim nasılsınız? hepinizden çok özür diliyorum bu ara gereken ilgiyi gösteremiyorum bitirme projesinin son haftası ve ben hala biitiremedim onunla uğraşıyorum kaç gündür. en kısa zamanda dolu dizgin burdayım :) ebru gelmiş sanırım. geçmişi okuyamadım. mesaj listesi verdimi bilmiyorum ama bu hafta ben çok yoğun olacağım için bu hafta mesaj sayıları müsait olan birine atılsın 2 haftanın mesaj sayılarını düzenleyemedim daha. burda değilim ama menülerim düzenli merak etmeyin :) hedefime çok az kaldı. izine ayrılmayı düşündüm ama 3 hafta izinli olacağıma 3 haftada hedefime daha da yaklaşmış olurum diye düşündüm. ara ara girmeye çalışıcam. hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorum güzellerim
selam kizlar gecmisi okuyup geliyorum
Ahhhh venüscüm ahhhh.Arada hepimiz olmuyormu sanki
Bu hafta bende biraz cıvıtarak döndüm.Hafta sonu bende duvarları yıktım döktüm.Bir pazar kahvaltısı beni yerle bir etti sanırımKaldığım yerden devam ne yapayım
Bizde tavukla yapılan karnıyarığın adı Beykoz kebabı..Üstünede kaşarrrrr..
Öğle yemeği kaynamış ama bence fena değil.
Tekrar doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnn...
Hoşbulduk kaptancım.
Bana laf düşmez şimdiden ama bencede böyle idare sıkıntısı yok gibi.Kaptan olarak bende seni görmek isterim takımda Ebrucum.
Bende bu sıkıntıyı çok yaşayan biri olarak yazacaktım önerilerimi ama galletmişsin.Çözülmesine çok sevindim.
Pasta neyse de beypazarı kurusu neden listede Burcucuk
Topuz ekmek dikkatimi çekti.Malum takımda roll ekmek çok popüler
Tv bozuk dediğine göre sanırım yeni tv aldırdın
Special k çok lezzetli değil mi melek?
Kızlar günaydın.
Hiç saklamama gerek yok çünkü bildirim yaparken kaçamak yağtığım gün gibi aşikar olacak.Sizlere kaçamak yapmadım demekte sadece kendimi kandırmak olacak.
İtiraf ediyorum haftasonu çöp tenekesine çevirdim midoşumu:125::125::125::125::125::125::125:Ne bulsam yedim.Veee sonuç bağırsaklarım rezil durumdaİşe bile zor gelim umarım bi rezillik yaşamam
Müsadenizle menü de yazmayayım hafta sonu için.Ama söz veriyorum telafi edicem.Mutkala cuma günü - olacak bildirimim.Azimliyimdir biliyosunuz.Affettiricem size kendimi
Evdeki bilgisayarda bir anda çat dedi kapandı.Bi daha açamadım:26: Sonra bi açıldı ama o kadar yavaş o kadar yavaş ki internette bi sayfa açmak nerdeyse saat sürdü.
Yenisini almak gerekecek galibaBir bilgisayar eksikti
canım kayısı bana hiç etki etmedi 4 tane yedim üzerine bi şişe su içtim hemde ayakta ama tık olmadı
teşkkür ederim kuzucumvalla kurulara dayanamadım Allah tan parmak kuruydu da gencay 5 te durdurdu yoksa cerez niyetine paketi alıp yicektim ama şükür hayvan gibi yememe rağmen artıda değilim ha tamam eksidede değilim ama yne artı görmemek de güzel
canımcım hepimiz yapıyoruz arada öenmli olan telafi edebilmek ve sen bunu yapıcaksın inanıyorum ben sana
kolay gelsin venüsüm
tünaydın kızlar.bugün tayinler açıklandı içim buruk, arkadaşımızın tayini şırnağa çıktı,kendisi gidemeyecek eş götürülemeyen bir birliğe çıktı.çok üzüldüm
hilalcim geçmiş olsun haftasonu için bugün yeni bir gün
cnm bol su iç, ayrıca yeşil çay iç.. mideni sıvıyla doldur, yer kalmayacak
olmuşla ölmüşe çare yok Hilal'cim.. olsun napalım, toparlayacağım diyorsan sana inanıyoruz... cumaya kadar -yi bulacaksın
afiyet olsun Venüss, hadi bakalım düş yollara, dönüşte bekliyoruuzz
ohh, hamarat kız bu Burcu yaa
yeni eşya iyidir, tazelenirsiniz
DondurmaKarpuz kiraz
kızlar bugün fırında elma dilim patates yapsam ysem ne derseniz :18:
Günün beslenme tüyosu:
Kalorilerini içme!
Sıvı olduğu için içeceklerin kalorisiz veya çok düşük kalorili olduğu inancı fazlasıyla yaygın, bir o kadar da yanlıştır. Neden mi?
1 büyük su bardağı Limonata (240 ml) 103 kalori ve 9 küp şeker içerir
1 orta boy (473 ml) yağlı süt ile hazırlanmış White Chocolate Mocha 489 kalori, 1 ortaboy yağlı süt ile hazırlanmış Caramel Frappuccino 400 kaloridir.
1 orta boy çilekli milkshake ise 447 kalori içerir.
Yıllarca sağlıklı olduğu için sonsuz tüketmemiz gerektiğine inandığımız portakal suyu ise 120 kalori içerir. Portakalın kendisini yemek hem daha az kalori tüketmenize hem de vitamin, mineral ve lif alımınızın artmasına yardımcı olur. Oysaki bir adet portakal sadece 60 kaloridir.
İçeceklerden aldığın kalori miktarını en aza indirmek için filtre kahve, Americano, şekersiz şurup ve yağsız süt ile hazırlanmış Latte, yağsız süt ile hazırlanmış Cappuccino, ev yapımı tatlandırıcı ile hazırlanmış limonata ve meyve suyu istediğinde meyvenin kendisini tüketebilirsin :)
Nihhihhiii
Ay kızlaaar yaz tatili hayalleri kurup duruyorum. İki yakın arkadaşımla İzmir, Kuşadası, Marmaris, Çeşme, Bodrum'u dolaşacağız. Sırtımızda bir çanta, bir çadır... Otostopla gezeceğiz.İzmir, Kuşadası ve Marmaris'te kalabileceğimiz evler var, Çeşme ve Bodrum'da çadırda kalacağız. Harika olacak! Bir şort, bir tişört, bir Toms bir de güzel bir sırt çantası ile hayal ediyorum kendimi
ben topuz ekmek diye tercüme ettim ama dedigim sey rulo ekmegede benziyor. ama tam bugdayli olanindandi
canim dikkatli olmalisin.
bende dün aksam mutfaga girsem ne varsa yerim gibi hissediyordum.
hemen salatalik domates yedim karnim sisince tokluk hissi oldu. cisslardan uzak duralim ki cuma günleri moralimiz bozulmasin.
eger wc problemi icinse bana 5den asagisi fayda etmiyor.
normal zamanlarda en fazla 3 tane yiyorum.
ama kayisi bende hep ise yaramistir.
en son ki problemde etkisini biraz gec gösterdi ama gösterdi yani.
gün kurusu kayisisiz kendimi düsünemiyorum
evet ama su icince midem süzüyor benim iyce ac hissediyorum.
bana salatalik iyi geldi özellikle
canim bunlarin icinde ge yenilmedigi takdirde sadece dondurma kacamak.
tek bunlari yediysen cok sorun olmaz, ama bunlari gec yediysen üzerinede baska seyler yediysen cok kötü olmus
ben diyetim bpyunca patates ve makarnadan uzak duruyorum canim.
patatesi pek öneremicem
diyetime basladigim günden beri meyve suyu icmiyorum
tadini özledim evet ama aslinda gereksiz birsey sonucta suda icsen rahatlayaccaksin yada ayran da güzel alternatif
birde 1 kez cafe au lait icmistim ara olarak oda iyi bir secimdi
anlattigin hic benim tarzima göre degil ama sana bol eglenceler dilerim canim.
bende bodrumda olacagim insallah.
birde reglime denk gelmezse deymeyin keyfime
tskler canim.
kolay gelsin, insallah güzelce cabucak atlatirsin bu dönemi.
seni daha zayif bekliyorum geldiginde
canım diyet boyunca bende yemedim ama nefis çekio işte bugün yedim bakalım yoksa artık kendimi biliorum sağa sola saldırırım bile çünkü evde yenio yani bn yetim gibi bakıorum artık olay çıkıcak yani
bugünki menüm
mide bulantisindan kahvalti yapamadim.
(13:30) ögleyi kahvalti gibi yaptim:
1 domates
salatalik
6 zeytin
2 kk beyaz peynir (45 % yag oranli)
1 dilim beyaz ekmek (tam bugday kalmamisti)
18:00
2 balik filet izgara + 1 limon
salata + 1tk zeytin yagi (2domates, salatalik)
19:00
1 gün kurusu kayisi
2lt su
1 bardak yesil cay
canım herşey iyi güzel ama şu kahvaltı saatlerin çok geç ve bünyeni bi süreden sonra yavaşlatıosun çnkü çok aç kalıosun bak akşam 18 de yiyosun öğle 13 de yiyosun 17 18 saa bünye aç bi süre sonra enerji tükenio artık bazal metabolizmn durucak kıvama kadar gelio bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?