Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy cnm ya geçmiş olsun
Saol canım.Yarın dr randevum vardı zaten.Bunuda söylerim artık..Uzun zamandır diyetteyim bak bakalım bi yeri bozmuş olmayalım diycektim
cerencim,burcucum teşekkürler..

hilalcim geçmiş olsun
Teşekkürler bebişim..

Kesinlikle katılıyorum.Şu yediklerimi telafi etmek zorunda olmasaydım bağırsakları takmayıp kendime enfesss bir makarna yapardım bugün.Kremalı mantarlı fln ama yapamam.Başka kaçamağa inşallah..

bak şimdi sen kremalı mantarlı dedin içimdeki canavar uyandı 3 aya yakındır diyetteyim bugü açlık çekiorum ya

light sütlüyü denicem tamam

Nihhihhiii
Ay kızlaaar yaz tatili hayalleri kurup duruyorum. İki yakın arkadaşımla İzmir, Kuşadası, Marmaris, Çeşme, Bodrum'u dolaşacağız. Sırtımızda bir çanta, bir çadır... Otostopla gezeceğiz. İzmir, Kuşadası ve Marmaris'te kalabileceğimiz evler var, Çeşme ve Bodrum'da çadırda kalacağız. Harika olacak! Bir şort, bir tişört, bir Toms bir de güzel bir sırt çantası ile hayal ediyorum kendimi

kızlar ben geldim nasılsınız? hepinizden çok özür diliyorum bu ara gereken ilgiyi gösteremiyorum bitirme projesinin son haftası ve ben hala biitiremedim onunla uğraşıyorum kaç gündür. en kısa zamanda dolu dizgin burdayım :) ebru gelmiş sanırım. geçmişi okuyamadım. mesaj listesi verdimi bilmiyorum ama bu hafta ben çok yoğun olacağım için bu hafta mesaj sayıları müsait olan birine atılsın 2 haftanın mesaj sayılarını düzenleyemedim daha. burda değilim ama menülerim düzenli merak etmeyin :) hedefime çok az kaldı. izine ayrılmayı düşündüm ama 3 hafta izinli olacağıma 3 haftada hedefime daha da yaklaşmış olurum diye düşündüm. ara ara girmeye çalışıcam. hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorum güzellerim

ımmm kolay gelsin emoşum sen braları merak etme mesaj listesini takip edecek bi gönüllü olur herhalde bnm sınav haftam yoksa ben devralırdım

emoş bide ısrarla bizim gruba girmeyen biri var dün buradanda yazdı katılmak isteyen alanına da illa 13 takım demiş :44:

Öyle özendim ki sana öyle özendim... İncecik olacaksın çok geçmeden. Seninle yakın zamanlarda başlamıştık, tabi farklı kilolardan ama yinede hayal kilolarımdasın senin adına çok mutluyum ve inancım tam. Biz de seni çok seviyoruz..

sabah(10:30)
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
1 dukan krep
1 şeftali
3 yeni dünya

ara(13:00)1 kase yoğurt yulaf kepekli 4 fındık

öğle(15:00)
4 yk madımak

akşam(19:30)
1 kase yayla çorba
döner
elma dilim patates, salata

3.9 lt su
30 dk walk at home
40 dk karın basen egzersizi
15 dk jilian
500 ml yeşilçay, 500 ml kayısılı form

ben topuz ekmek diye tercüme ettim ama dedigim sey rulo ekmegede benziyor. ama tam bugdayli olanindandi

canim dikkatli olmalisin.
bende dün aksam mutfaga girsem ne varsa yerim gibi hissediyordum.
hemen salatalik domates yedim karnim sisince tokluk hissi oldu. cisslardan uzak duralim ki cuma günleri moralimiz bozulmasin.

eger wc problemi icinse bana 5den asagisi fayda etmiyor.
normal zamanlarda en fazla 3 tane yiyorum.
ama kayisi bende hep ise yaramistir.
en son ki problemde etkisini biraz gec gösterdi ama gösterdi yani.
gün kurusu kayisisiz kendimi düsünemiyorum

evet ama su icince midem süzüyor benim iyce ac hissediyorum.
bana salatalik iyi geldi özellikle

Dondurma Karpuz kiraz

canim bunlarin icinde ge yenilmedigi takdirde sadece dondurma kacamak.
tek bunlari yediysen cok sorun olmaz, ama bunlari gec yediysen üzerinede baska seyler yediysen cok kötü olmus

kızlar bugün fırında elma dilim patates yapsam ysem ne derseniz :18:

ben diyetim bpyunca patates ve makarnadan uzak duruyorum canim.
patatesi pek öneremicem

diyetime basladigim günden beri meyve suyu icmiyorum
tadini özledim evet ama aslinda gereksiz birsey sonucta suda icsen rahatlayaccaksin yada ayran da güzel alternatif

birde 1 kez cafe au lait icmistim ara olarak oda iyi bir secimdi

anlattigin hic benim tarzima göre degil ama sana bol eglenceler dilerim canim.
bende bodrumda olacagim insallah.
birde reglime denk gelmezse deymeyin keyfime

tskler canim.
kolay gelsin, insallah güzelce cabucak atlatirsin bu dönemi.
seni daha zayif bekliyorum geldiginde

canım diyet boyunca bende yemedim ama nefis çekio işte bugün yedim bakalım yoksa artık kendimi biliorum sağa sola saldırırım bile çünkü evde yenio yani bn yetim gibi bakıorum artık olay çıkıcak yani

bugünki menüm

mide bulantisindan kahvalti yapamadim.

(13:30) ögleyi kahvalti gibi yaptim:
1 domates
salatalik
6 zeytin
2 kk beyaz peynir (45 % yag oranli)
1 dilim beyaz ekmek (tam bugday kalmamisti)

18:00
2 balik filet izgara + 1 limon
salata + 1tk zeytin yagi (2domates, salatalik)

19:00
1 gün kurusu kayisi

2lt su
1 bardak yesil cay

afiyet olsun canim.
sürekli yemedigine göre cokta zararli olmaz diyetine.

bazen benimde cok sevdigim seyler yapiliyor zor tutuyorum kendimi

canım herşey iyi güzel ama şu kahvaltı saatlerin çok geç ve bünyeni bi süreden sonra yavaşlatıosun çnkü çok aç kalıosun bak akşam 18 de yiyosun öğle 13 de yiyosun 17 18 saa bünye aç bi süre sonra enerji tükenio artık bazal metabolizmn durucak kıvama kadar gelio bunu unutma

canim ama benim sabahlari midem cok bulaniyor.
bu kadar gec vakte kadar olmuyor normalde, ama genelde saat 10dan önce yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…