Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Masallah Allah muhabbetinizi daim etsin.
Üstüme alacagim bir durum olmadigi icin sorun yok canim
Ben sevgisinden, saygisindan 1 saniye süphe etmiyorum.
Saydigi nedenler gercekci fakat ben asacagimizi düsünüyorum.
Bizim isimiz herkesten daha zor cünkü hem cok uzak yasiyoruz hem yas farki cok.
Buna ragmen uyumu cok güzel yakaladigimizi düsünüyorum.
Tek nedenin bana ileride yetisemeyip beni mutsuz edecegini düsünmesi gerek maddi gerekse yas farkindan dolayi.
Bir erkek olarak bunlari ince düsünmesi hosumada gidiyor acikcasi,
düsünmese asil ozaman sorun olurdu.
Simdi tek yapmam gereken sey ona herzamankinden cok sahip cikmak.
onu her halinle sevdigimi kendisi de biliyor fakat dedigim gibi bizim iliskimiz toplumdaki genele göre cok daha zor oldugu icin dönem dönem böyle seyler yasamamizin normal oldugunu düsünüyorum.
Evet cok üzülüyorm agliyorum ama onu da anliyorum.
Yasi benden büyük oldugu icin bunu cok sorun yapiyor, bana cok nadir yansitiyor ama biliyorum bu ona göre büüyk sorun ve icini kemiriyor.
Ama ben herzaman diyorum o benim olgun askim ben onu her haliyle cok seviyorum, beni böyle bazen üzsede degismiyor bu

o zaman bi sıkıntı yok canım

mısırlar ve ekmek birlikte olunca hafif bir sıkıntı yaratabilir cnm, bir de musakka kızartma değildir umarım

proteini azaltma burcumm, sabahları yumurtanı tam yeee...

geçmiş olsun kuzum , nazar değdi

mısırlar ve ekmek birlikte olunca hafif bir sıkıntı yaratabilir cnm, bir de musakka kızartma değildir umarım

proteini azaltma burcumm, sabahları yumurtanı tam yeee...

geçmiş olsun kuzum , nazar değdi

canım yumurta bilerek azaltma değil annem ben yemicem dedi bende 1 tane haşladım yarısına çöktü valla nazar değdi kuzum ya

canım yumurta bilerek azaltma değil annem ben yemicem dedi bende 1 tane haşladım yarısına çöktü valla nazar değdi kuzum ya

hmmm anladım o zaman tamam cnm

cnm, buz kompresi iyi gelir, bir beze sar, kompres yap... şişliğe de iyi gelir, ben eskiden takımda basketbol oynarken yaralanmalarda yapardık.

bi de arkanı kaşı, nazar gitsin

hmmm anladım o zaman tamam cnm

cnm, buz kompresi iyi gelir, bir beze sar, kompres yap... şişliğe de iyi gelir, ben eskiden takımda basketbol oynarken yaralanmalarda yapardık.

bi de arkanı kaşı, nazar gitsin

ahahahahhahah yaptım canım buz uygulama merak etme hemşire var karşında gözlüğe geri döndüm o canımı sıktı numaram büyümüş yine takıyım bari dedim hadi iyi geceler kuzummmmmm

7 den sonra içmem yeşilçay ve suya yüklenirim 2 gün sabretmem lazım

bende yarin disimi skacagim artik.
sabah kahvaltisi tam sevdigim sekilde oldugu icin sorun yoktu aslinda ama yumurta yok.
sanirim alisveriste yapilmadi bugün. yarinda peynir domates salatalik ekmek yicem artik.

ahahah ben buzdolabının üzerine yazdım astım '' burcu yapma'' diye

ciddimisin ben yapamam ya cok misafir geliyor kaldirmayi unuturum felan
yakin cevremdekilerin cogu bile bilmiyor diyet yaptigimi.
hatta zayifladigimi kimse farketmedi sadece 1 tanidigin kizi dedi zayiflamissin sanki.
kendiside diyet yapiyor uzun zamandir ondan farkediyor heralde tecrübe iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…