Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyy kuzum ya o zaman içme başka bişiler iç su iç sen su

evet su içcem bol bol ...
inşallah bu zaman kadar içtiğim foliklerin de etkisi azalmamıştır..
bu arada hala hastalanmadım ama şüphem yok
bence ilacı ocakta bıraktım ya, düzenlenme daha yeni oluyor.. ilk 3 ay 26günde hastalanıyordum, son 2 aydır 29-30 oldu, bence o yüzden bu bekleme bugün en geç yrn gelicek

ahahahha geçen ay ne panik olmuştuk yaaaa bende sodalı form çayımı içiyim bariiii

aynne bak onu yazmayi unutmusum, seferi iken oruc farz degildir.
ben gecen yil ramazana denk gelmisti trden almanyaya dönmem, orucumu kazaya birakmistim.

hatta namazlar bile farzlari 4rekat olan vakitleri 2 rekat olarak kilinir.
araba yolculugum 2-3 gün sürecek rabbim ne güzel kolaylik vermis, farz namazlari 2 rekat olarak kilacagim aksam haric.
bodrumda 3 gün kalacagim icin yine seferiyim. cok büyük rahatlik gercekten cok sükür

canim sakin ikindi ile aksam arasi uyuma. insan sersem gibi oluyor tibben kalbe iyi degil, tansiyona iyi degil, yapilmamasi gereken bisey.
hatta Peygamber efendimiz sav. binlerce yil önce bile zararli oldugundan o saatlerde uykudan kacinilmasi gerektigini buyuruyor.

kizlar behlül kacar

bugün evde misafirleri olacak kardesimin.
evden uzaklastirma cezasi aldik ailecek
bisey degil evin altini üstüne getirmesele
ev temiz ama biraz üzerinden geceyim hersey kardesime kalmasin

görüsmek üzere eger yine bir net faciasi yasamazsam

kolay gelsin canım bnm görüşürüzzz

burcu sen dün sormustun galiba egzersiz ne kadar sürüyor diye.
2 dk bile sürmedi canim
ama kaslara cok iyi geliyor zaten uzun yapamiyorsun ama günde bir kac kez tekrarlayabilirim

yok uyumam asla.normaldede yatmam zaten..
klerahat vakti çünkü

ahahahha geçen ay ne panik olmuştuk yaaaa bende sodalı form çayımı içiyim bariiii

walla yaa, yok bu sefer rahatım, alıştım artık.. 3 yıl hap içince tabi o kadar düzenli oluyor ki, saatini bile şaşmıyordu
şimdi heralde yeni oturuyor günleri...

iç bakalım kuzum, etkilerini söölersin bize....

umarım iyi bi etkisi olur kzucum tadı kötü değil limonata gibi oluyor

sıcaklardan mı acaba benim.. benim de canım istemiyor ... pazar gidicem ben ama, bizim spor salı-cuma-pazar şeklince program yaptık ama dün gidemedim.. bakalım..

ankara iyi kuzucum ama bi üşengeçlik var ya valla zorunda olmasam hiç evi bile toplamıcam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…