Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar b hafta daha çok geriledik bu hafta biraz azmetsek dikkat etsek bişiler uygulasak filan ya

umarım iyi bi etkisi olur kzucum tadı kötü değil limonata gibi oluyor

benim çok sevdiğim bir karışım var Burcu, hani anneler evde limonata yapar ya, bardağa o özden koyarsın, sonra su eklersin, işte ben su yerine soda ekliyordum.. süper bi şey oluyor.. ama tabi limonata şekerli olduğu için diyette yapamayız.. tatlandırıcı da kullanmamak lazım zararlı malum :) pööff içmemem lazım ya, canım yeşil çay istio heee

canım bir bardağın zararı olmaz ya

evet, bu hafta çok dikkatli olalım... ben kesin 1 kilodan fazla farkla gelicem söz!! hepimiz 1 kio versek, wallahi derecedeyiiizz :)

verecezzzz verecezzzzzz bende dikkat etcem bu hafta zaten beni bozan perşembe gencaylara gitmek oluyor bu hafta perşembe evdeyim annem izin gününü değiştirdi doktora gitcezzz

canım bir bardağın zararı olmaz ya

ya Burcuumm, şimdi zaten son 3 ayda hergün en az 2-3 kupa içtim.. o yüzden bir süre içmiim ben diyorum.. normalde etkisi olmaz belki ama bir süre içmeyeyim bol su içsem, zayıflamada aynı etkiyi yapar bence, yapar di mi???

verecezzzz verecezzzzzz bende dikkat etcem bu hafta zaten beni bozan perşembe gencaylara gitmek oluyor bu hafta perşembe evdeyim annem izin gününü değiştirdi doktora gitcezzz

evet kuzum, gitme sen gencaylara bu ara doktora niye gidiyorsunuz? hayırdır cnm?

annem için canım annemde menisküs var kontrole gidicek ilaçlar etki etmediyse ameliyat olcak bakalım onun için gidiyoruz

zayıflamada su baş tacı kuzucum zaten yağların parçalanması için önemli su yağları parçalıo biraz hareket parçalanan yağları yakıo olay bu

hemen bakıyorum cnm...

geçmiş olsun kuzucum annene, inşallah iyi gelmiştir ilaçlar..

hemen bakıyorum cnm...

geçmiş olsun kuzucum annene, inşallah iyi gelmiştir ilaçlar..

umarım canım yoksa ameliyat olcak kaçarı yok

kuzum okudum ama çok kilo vereni görmedim.. bir trendy var, o zaman 20 kilo vermiş, onun ayrı hikayesini de yazmış.. bu kürü bir ara teyzem de yapıyordu ama o hep zayıf zaten 2-3 kilo vermek için.. veriyordu da... yani hepsinin bir faydası var mutlaka, denenebilir ama mucize beklememek lazım

sağlıklı besleniceksin, bol hareket ediceksin, su içeceksin olay buu, diğerleri yanında bonus

bende okudum şimdi trendy canım çok güzel kilo vermiş bizde veririz aslında yani bizim neyimiz eksik beaa ceren cumaya hedef koyuyoruzzzz tamam mı?

ben tabi şimdi özel durumlar da var, korkar oldum her şeyden ama siz deneyebilirsiniz kızlar bence... hızlandırmak önemli tabi.. bu arada, trendinin değişimi harika.. 66 kiloda fıstık gibi olmuş.. boyu kaç acaba? biraz inceleyeyim onu

kızlar b hafta daha çok geriledik bu hafta biraz azmetsek dikkat etsek bişiler uygulasak filan ya
kaçamaklar en aza indirgenmeli aslında..
Çogumum yapmıyoruz belki ama ben kendi adıma söyleyeyim.
Bi lokma sundan bundan derken, k,lo verimi yavaslıyor.sonrada kilo veremiyoruz.
benim sorunum bu acıkcası... :44:
evet, bu hafta çok dikkatli olalım... ben kesin 1 kilodan fazla farkla gelicem söz!! hepimiz 1 kio versek, wallahi derecedeyiiizz :)

oo herkes senin gibi olsa keşke ceren

o zaman katı kurallar koyalım kaçamak yapana kilo veremeyene filan hani takımlar yapıo ya tüm takımlara gidip yazıo filan o tarz şeyler bizde yapsak

kız geçtiğimiz hafta 100 gr verdim, reglimi bekliyorum, ona güveniyorum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…