umarım iyi bi etkisi olur kzucum tadı kötü değil limonata gibi oluyor
kızlar b hafta daha çok geriledik bu hafta biraz azmetsek dikkat etsek bişiler uygulasak filan ya
benim çok sevdiğim bir karışım var Burcu, hani anneler evde limonata yapar ya, bardağa o özden koyarsın, sonra su eklersin, işte ben su yerine soda ekliyordum.. süper bi şey oluyor.. ama tabi limonata şekerli olduğu için diyette yapamayız.. tatlandırıcı da kullanmamak lazım zararlı malum :) pööff içmemem lazım ya, canım yeşil çay istio heee
evet, bu hafta çok dikkatli olalım... ben kesin 1 kilodan fazla farkla gelicem söz!! hepimiz 1 kio versek, wallahi derecedeyiiizz :)
canım bir bardağın zararı olmaz ya
verecezzzz verecezzzzzz bende dikkat etcem bu hafta zaten beni bozan perşembe gencaylara gitmek oluyorbu hafta perşembe evdeyim annem izin gününü değiştirdi doktora gitcezzz
ya Burcuumm, şimdi zaten son 3 ayda hergün en az 2-3 kupa içtim.. o yüzden bir süre içmiim ben diyorum.. normalde etkisi olmaz belki ama bir süre içmeyeyimbol su içsem, zayıflamada aynı etkiyi yapar bence, yapar di mi???
evet kuzum, gitme sen gencaylara bu aradoktora niye gidiyorsunuz? hayırdır cnm?
hemen bakıyorum cnm...http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/491986-8-kilo-verdiren-kur.html
ceroşşşummm bi bak istersennnn
annem için canım annemde menisküs var kontrole gidicek ilaçlar etki etmediyse ameliyat olcak bakalım onun için gidiyoruz
zayıflamada su baş tacı kuzucum zaten yağların parçalanması için önemli su yağları parçalıo biraz hareket parçalanan yağları yakıo olay bu
ya Burcuumm, şimdi zaten son 3 ayda hergün en az 2-3 kupa içtim.. o yüzden bir süre içmiim ben diyorum.. normalde etkisi olmaz belki ama bir süre içmeyeyimbol su içsem, zayıflamada aynı etkiyi yapar bence, yapar di mi???
evet kuzum, gitme sen gencaylara bu aradoktora niye gidiyorsunuz? hayırdır cnm?
hemen bakıyorum cnm...
geçmiş olsun kuzucum annene, inşallah iyi gelmiştir ilaçlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/491986-8-kilo-verdiren-kur.html
ceroşşşummm bi bak istersennnn
kuzum okudum ama çok kilo vereni görmedim.. bir trendy var, o zaman 20 kilo vermiş, onun ayrı hikayesini de yazmış.. bu kürü bir ara teyzem de yapıyordu ama o hep zayıf zaten2-3 kilo vermek için.. veriyordu da... yani hepsinin bir faydası var mutlaka, denenebilir ama mucize beklememek lazım
sağlıklı besleniceksin, bol hareket ediceksin, su içeceksin olay buu, diğerleri yanında bonus
kuzum okudum ama çok kilo vereni görmedim.. bir trendy var, o zaman 20 kilo vermiş, onun ayrı hikayesini de yazmış.. bu kürü bir ara teyzem de yapıyordu ama o hep zayıf zaten2-3 kilo vermek için.. veriyordu da... yani hepsinin bir faydası var mutlaka, denenebilir ama mucize beklememek lazım
sağlıklı besleniceksin, bol hareket ediceksin, su içeceksin olay buu, diğerleri yanında bonus
bende okudum şimdi trendy canım çok güzel kilo vermiş bizde veririz aslında yani bizim neyimiz eksik beaaceren cumaya hedef koyuyoruzzzz tamam mı?
koyalım kuzum...
hastalanırım heralde artık 2 güne, cumaya inerim o zaman.. 69,5 koyuyorum hedefimi... uygun mu?
bana uyar kuzucum bende 64 koyuyorum hadi gazamız mübarek ola
Burcuuu, daha altına inmem lazım benim... çünkü 21 haziran cuma, 68,6yı görmeliyim ki tam 10 kilo ile tatile gideyim... neyse, bu 2 hafta çok kritik benim için
kaçamaklar en aza indirgenmeli aslında..kızlar b hafta daha çok geriledik bu hafta biraz azmetsek dikkat etsek bişiler uygulasak filan ya
evet, bu hafta çok dikkatli olalım... ben kesin 1 kilodan fazla farkla gelicem söz!! hepimiz 1 kio versek, wallahi derecedeyiiizz :)
kaçamaklar en aza indirgenmeli aslında..
Çogumum yapmıyoruz belki ama ben kendi adıma söyleyeyim.
Bi lokma sundan bundan derken, k,lo verimi yavaslıyor.sonrada kilo veremiyoruz.
benim sorunum bu acıkcası... :44:
oo herkes senin gibi olsa keşke ceren
kaçamaklar en aza indirgenmeli aslında..
Çogumum yapmıyoruz belki ama ben kendi adıma söyleyeyim.
Bi lokma sundan bundan derken, k,lo verimi yavaslıyor.sonrada kilo veremiyoruz.
benim sorunum bu acıkcası... :44:
oo herkes senin gibi olsa keşke ceren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?