o zaman katı kurallar koyalım kaçamak yapana kilo veremeyene filan hani takımlar yapıo ya tüm takımlara gidip yazıo filan o tarz şeyler bizde yapsak
yani koyalım, ben uyarım ama ne biliyim, sanki iş insanın kendinde bitiyo bee...
şuna ne dersiniz, herkesin 1 eşi olsun mesela ekipte, onunla tlf paylaşalım, ki çoğumuzda var zaten birimizin teli.. diyelim ki kaçamak yapılacak, hemen o kişiye bildirelim... belki bizi caydırır... ben de arada kaçamak yapıyorum yani ama biliyorsunuz çok çok az.. ben genellikle bebişi motivasyon olarak kullanıyorum.. diyorum 100kilo hamile olmiim, işte ben sağlıklı olursam o da sağlıklı olur falan... ama kaçamak yapacakken burcuya yazdığımı düşündüm de, tlfun tellerinden girer alır elimden heralde
aynen öle yolarım adamı kızım bu çok iyi bi fikir değil çünkü ben çok ağır da konuşurum yani
ağır konuşmaz bi şey diil de , birimizin işi olur, mesajı görmez... olmaz yani evet haklısın...
o zaman , kaçamağın boyutuna göre ek spor yaptıralım.. ne dersiniz?
1.o zaman öneriyi şöle yapalım kızlar cerenden çıkan öneriyi mesela en çok yapılan kaçamaklar neler dondurma vs. yediği kadar kaç kalori onu hangi sporla karşılar bakalım ona göre spor cezası verelim ne dersiniz ceren in önerisi
2.benim önerim haftalık en az kilo veren veya veremeyen diğer gruplara gitsin yazsın hani bizim gruba gelip yazıyorlar ya öle
başka önerisi olan buna ekleyerek devam etsin en son bişiler olurşturalım yani tam anlamıyla takım kuralı koyalım
kız bu kaçamak mesela bir hamburger menü ise, 1000 kalori falan oluyor patateslerle.. 1000kaloriyi sporla yapmak için 3 saat yürümesi lazım yüksek tempodaama yine de varım...
artııııı
gidip diğer gruplara yazsın, desin ki ben bilmem ne yedim, ekip bana kalori karşılığı şu kadar ceza verdi, onu yaptım, öldüm bittim
ikimizinki birleşsin kombo olsun, ne dersiniiizz?
o zaman katı kurallar koyalım kaçamak yapana kilo veremeyene filan hani takımlar yapıo ya tüm takımlara gidip yazıo filan o tarz şeyler bizde yapsak
Kızlaaar ben döndüüümNasılsınız bakalım? 7 gündür Gezi Park'ındaydım, öncesinde de final haftası malum. İzinli gösterilmek istemiştim ama gösterilmedim sanırım değil mi?:44:
olabilr.
caydırıcı kurallar koyabiliriz.
kilo veremeyenlere spor cezası olabilir.
kaçamak yapanlarda ertesi gün protein menüsü yapsın
benimde hedefim 79. inşaallah
Kızlaaar ben döndüüümNasılsınız bakalım? 7 gündür Gezi Park'ındaydım, öncesinde de final haftası malum. İzinli gösterilmek istemiştim ama gösterilmedim sanırım değil mi?:44:
öyle komboyu yerim benyani grupta öle büyük kaçamaklar olmuo cnm biliosun olrsa haftaya yada bi kaç güne filan yayarız
kız nazi kampına mı döndürdük ekibi nehatta haftalık hedefine % 80 yaklaşamayana da ceza verelim
hoşgeldin venüüüssss, bırakma bizi bi dahaaa, kilo durumun nedir , bildir bakalım güzellik
sınavların iyi geçmiştir umarım.. Gezi için de tebrik ediyorum tatlım, biz de oralardaydık ama 7 gün değil tabi, malum iş...
ok olabilir...
kız nazi kampına mı döndürdük ekibi ne
Canım bir yanda finaller, bir yanda iş, bir yanda ülkemizin şuan ki durumu ve bu durumu canlı izlemek vs. internete ayıracak vaktim olmadı. Siz neler yaptınız? En son tartıldığımda 70.8 kg çıkmıştım ama Gezi'de kamptayken ne bulduysam yedim. Pazartesi işe dönüş yapacağım tekrar düzenimi geri oturtmam lazım, Gezi'ye de akşamları gideceğim artık.gösterilemedin canım. iyiyz sen nasılsın çok merak ettik seni maillerime de cevap vermedin
Hoşbulduk canımcımmm, benim çok yoğun bir dönemime denk geldi. Sabah sınavdan çıkıp ofise ofisten çıkıp Gezi'ye, Gezi'den sabaha karşı çıkıp evde 2 saat uyuyup tekrar okula veya ofise... Son birkaç gündür çadır kurdum yani dayanamadım artık.hoşgeldin venüüüssss, bırakma bizi bi dahaaa, kilo durumun nedir , bildir bakalım güzellik
sınavların iyi geçmiştir umarım.. Gezi için de tebrik ediyorum tatlım, biz de oralardaydık ama 7 gün değil tabi, malum iş...
yani koyalım, ben uyarım ama ne biliyim, sanki iş insanın kendinde bitiyo bee...
şuna ne dersiniz, herkesin 1 eşi olsun mesela ekipte, onunla tlf paylaşalım, ki çoğumuzda var zaten birimizin teli.. diyelim ki kaçamak yapılacak, hemen o kişiye bildirelim... belki bizi caydırır... ben de arada kaçamak yapıyorum yani ama biliyorsunuz çok çok az.. ben genellikle bebişi motivasyon olarak kullanıyorum.. diyorum 100kilo hamile olmiim, işte ben sağlıklı olursam o da sağlıklı olur falan... ama kaçamak yapacakken burcuya yazdığımı düşündüm de, tlfun tellerinden girer alır elimden heralde
Canım bir yanda finaller, bir yanda iş, bir yanda ülkemizin şuan ki durumu ve bu durumu canlı izlemek vs. internete ayıracak vaktim olmadı. Siz neler yaptınız? En son tartıldığımda 70.8 kg çıkmıştım ama Gezi'de kamptayken ne bulduysam yedim. Pazartesi işe dönüş yapacağım tekrar düzenimi geri oturtmam lazım, Gezi'ye de akşamları gideceğim artık.
olabilir.. o zaman eşleşme yapalım.. nasıl yapıcaz :44:
illa tel ilede olmasın... haftalık eşler secelim,o eşler biribirini kontrol edip adapte etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?