Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eşim acıkmış bişeyler hazırladım kendisine.sen acıkmadın mı?dünya tersinemi döndü?sen benden önce acıkırdın.beraber ydik sen nasıl acıkmadın? falan diye söyleniyor şimdi.

şimdi gidip acıktım desen hani diyet yapıodun noldu filab dicek erkek milleti

ahahha muhteşemsin kankiiiiiiii bişi olmaz 1 kupadan yarın sabah bi tartıl bakalım

mid_night_sun adın neydi en iyisi geçmişe biraz bakim kendi tanıtanlar olmuştu bana ama karıştırdım galiba:44: inşallah en kısa zamanda anne olursun.az kalmış hedef kilona ha gayret

şimdi gidip acıktım desen hani diyet yapıodun noldu filab dicek erkek milleti

ahahha muhteşemsin kankiiiiiiii bişi olmaz 1 kupadan yarın sabah bi tartıl bakalım

kız her gün tartılıyorum ki
70.8dim bu sabah ama hala regl olmadım.. bi olsam incem heralde

şüphem yok diye diye karnım şişermiş benim yok yok, bu ay hiç şüphem yok yaa..
ama niye olmadım kii :26::26::26:

havalardan filandır kuzucum benmde daha 7 8 gün var rehafeti çöktü bana agresif ve tahammülsüz olmaya başladım

bu dukan krepler çok güzel görünüyor.Ekmek yerine bundan yiyebiliriz.köfteleri,kebapları sarıp dürüm yapabiliriz:d verilen ölçüden kaç tane çıkıyor acaba.kaç tane yememiz gerekir?

güzeller ben kaçaarrr.. eşim hasta oluyor gibi.. onunla ilgileniim, nazlı kocam benim

byeeezzz

geçmiş olsun canım iyi gecelerrr

bu dukan krepler çok güzel görünüyor.Ekmek yerine bundan yiyebiliriz.köfteleri,kebapları sarıp dürüm yapabiliriz:d verilen ölçüden kaç tane çıkıyor acaba.kaç tane yememiz gerekir?

evet canım valla ölçüne göre değişio netten bak istersen ben çok büyük yapıyorum bi tane çıkıo

Özlem'cim ölçülerden iki küçük krep çıkıyor,yada büyük bir tane çıkıyor.iki küçük yapmak daha iyi oluyor yerken

yani yaptığımız ölçünün hepsini yiyebiliriz melek
Bugün mesaj sayısı bildirmiyoruz sanırım.:44:
Herkese iyi geceler...

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr uyanın sabah oldu Kahvaltımı ettim biraz daha kendime gelim spor yapacağım. yeni haftanızın az kalorili, bol sporlu,sağlıklı ve mutlu geçmesini diliyorum şimdilik hoşçakalın

ben de çok memnun oldum...

Evet haklısın yediklerim başta çok mahsum geliyor akşam olup düşündüğümde içim yanmıyo değil... Düzelteceğiz beraber inşallah yanlışımı da..

8 HAZİRAN mesaj sayım; 10.

kura çekim sonucu

burcu----özlem
melek----venüs
nur------ceren

gayet adil şekilde çektğime emin olabilirsiniz kızlar. ilk hafta böle haftaya pazar tekrar kura çekeriz istersenizzz
Melekciğimmm yoldaş mı olduk biz enem
Ben böyle diyetleri pek sağlıklı bulmuyorum canım ya dikkatli uygulamak gerek. :44:
Venüs gözüm üstünde
Tamamdır ortak
Tickerimi hazırlarken üzüldüm ya
Bir zamanlar orda -18 yazıyordu.. Ne salagım ben
Aynısını ben de yaşadım. Nasıl kötü bir şeydir iyi bilirim. Fakat bunu düşünmek seni sürekli geriye iter. Sürekli önüne bak canım.
evet evet sporla ve zamanla geçicek bence de..

kolay gelsin Venüsss...
Teşekkür ederim Cerenciğim Umuyorum bir kaç aya büyük gelişmeler göstereceğiz.

Afiyet olsun ortakcığım menünü beğendim. 1 paket diyet kraker hangisi?

Ay bunları yapmayı öğrenmek istiyorum. Çok leziz duruyorlar.

Ebegümeci ney?
Afiyet olsun Burcumm
Öğle yemeğin çok dolu dolu olmuş ama ilerleyen saatlerde dengelemişsin canım. Sporunu da yapınca süper olmuş. Afiyet olsun. :13:
Afiyet olsun canım. Salata yağına dikkat et. Diyetisyenim ekletmiyor benim. Eğer alışabilirsen sen de deneyebilirsin. :13:
Günaydın kızlarr uyanın sabah oldu Kahvaltımı ettim biraz daha kendime gelim spor yapacağım. yeni haftanızın az kalorili, bol sporlu,sağlıklı ve mutlu geçmesini diliyorum şimdilik hoşçakalın
Günaydııınnn! Çok teşekkür ederim canım, umarım senin de günün böyle güzel geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…