- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
doğumdan sonra önerilmiyor.
dukanın sadece güçlendirme evresi yapılıyor emzirirken...
yapma ya , boşver
hep tavuk, yımırta :120:
Çıkmadan 2 tane dukan tarifi vereyim size
Eki Görüntüle 731295
Tavuklu Dukan dürüm:
Lavaşı için:
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yumurta
1/2 çay bardagı süt ve tuz
İçi için:
1 tavuk göğsü
soğan, kırmızı biber,yeşil biber,
mantar,domates
Lavası için krep gibi hazırlayıp, teflonda pişiriyoruz.
İçinide sote yapıp arasına koyuyoruz
Eki Görüntüle 731296
Lorlu Dukan Gözleme:
Yukarıdaki lavas mazlemeleriyle aynı.
Yalnız sütü 1 çay bardagı koyuyoruz.
1 tarafını pişirip cevirdikten sonra, yarısına peynir koyup kapatıyoruz.
Arkalı önlü pişiriyoruz..
Afiyet olsun
evet, kocam da boşver dukanı deditamam dukan yapmam ama arada dukan tariflerinden bişeyler yaparım artık..
saol cnm
öptüm kızlar, ben kaçıyorum biraz.. 1 saat sonra falan gelirim belki belli olmaz...
çok güzeeelll
Meleeekk, fırında kabak-b,ber süperdi di miiii?bak onu da benim canım çektiii bee...
kız senin dukan dürüm nasıl anlat bakiimm..
Burcuuumm, senin dukan dürüm nasıl, onu da anlat.. ben hiç dürüm yapmamıştım o dukan deneyimimde.. bu arada bir sayfa buldum, dukancılar ne kadar kilo vermiş, onu yazıyor, resimli falan.. çok iyiiii.. dur bi daba bakayım da, paylaşayım...
evet tarifler iyi oluyor..
görüşürüz canım...
bende cıkıyorum kzlar..
annemlere gidecegim...
Yarın ugramaya calısırım inş.
Hamilemisin?ya pahalılığı değil de bana çok yumurta dokunmuştu galiba.. bir dönem denemiştim ama çok uzun değil.. belki yine yaparım.. ya da beklerim doğumdan sonra yaparım.. şimdilik veriyorum nasıl olsa
Bugünkü mönüm;
08:30 1 haşlanmış yumurta,1 salatalık,yarım domates,yarım dilim tam buğday ekmeği
10:00 1 dilim kavun
14:30 1 şiş kıyma,közlenmiş 2 süs biberi,soğan,salata,4 parça kebap ekmeği(parçalar küçük çay bardağı altı büyüklüğünde ve çok ince),400ml ayran
15:30 1 bardak sade türk kahvesi
17:00 400ml sirkeli yeşilçay
19:00 yarım elma
20:00 sade soda
3lt su
Egzersizler
09:00 27 dk Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
19:15 1,5 saat sahilde hafif tempoda yürüdük
Hamilemisin?öyle ise sağlı beslenmede daha çok dikkat etmen lazım
öğlen hem geç yedim hemde yediklerim ağır geldi.O yüzden acıkmadım.Eşimde eve gelirken yok yaş pasta yok atıştırmalık bişeyler diye söylenip durducanım bugün menünü çok beğendim ben hatta çok iyi ama akşam en azından bi yoğurt salata bişi ye olur muyok sa nazar değmesin maşallah
öğlen hem geç yedim hemde yediklerim ağır geldi.O yüzden acıkmadım.Eşimde eve gelirken yok yaş pasta yok atıştırmalık bişeyler diye söylenip durdu
Seninde menün çok güzel.Kilo vermeye başlamadan önce bu şekilde beslenmiyordun sanırım.
Çok istikrarlısın eminim düğünün olana kadar kilon istediğin gibi olacak çıtır,güzel bir gelin ve İnşallah Allah kısmet ederse çıtır bir anne olacaksın
evet tarifler iyi oluyor..
görüşürüz canım...
bende cıkıyorum kzlar..
annemlere gidecegim...
Yarın ugramaya calısırım inş.
sabah(10:45)
1 tam bugday kızarmış roll ekmek
yarım kk dan peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
öğle(15:00)
1 kase mercimek çorba
domates soğan
1 dilim kavun küçük boy
akşam(19:30)
1 tavuklu karnıyarık
salata
yumurtalı ebegümeci
4 lt su
30 dk jillian
20 dk karın basen bacak egzersiz
500 ml yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı
bide gün boyu 1 küçük çay bardağı kadar sarı leblebi
Bugünkü mönüm;
08:30 1 haşlanmış yumurta,2 siyah zeytin,1 salatalık,yarım domates,yarım dilim tam buğday ekmeği
10:00 1 dilim kavun
14:30 1 şiş kıyma,közlenmiş 2 süs biberi,soğan,salata,4 parça kebap ekmeği(parçalar küçük çay bardağı altı büyüklüğünde ve çok ince),400ml ayran
15:30 1 bardak sade türk kahvesi
17:00 400ml sirkeli yeşilçay
19:00 yarım elma
20:00 sade soda
3lt su
Egzersizler;
09:00 27 dk Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
19:15 1,5 saat sahilde hafif tempoda yürüdük
Hamilemisin?öyle ise sağlıklı beslenmede daha çok dikkat etmen lazım
yok canım hamile değil ama 65 e düşünce hamile kalmak istio
Seninde menün çok güzel.Kilo vermeye başlamadan önce bu şekilde beslenmiyordun sanırım.
Çok istikrarlısın eminim düğünün olana kadar kilon istediğin gibi olacak çıtır,güzel bir gelin ve İnşallah Allah kısmet ederse çıtır bir anne olacaksın
kızlar bu arada mart 6 dan beri diyetteyim biliosunuz o günden itibaren arkadaşlar her burger king mcdonalds dediğinde orda harcayacağım kadar köşeye attım ve
mayıs 17 de bu yani okul bitince kapandı bu fasıl ve kaç ay yapıo 2 ay 10 gün filan yapıo ve o para şu an 85 lira olmuş ve çeyiz alcam kendime onunla
görüşürüüzz Meleeekk...
bravooo
işte buduuurrcnm anlatmışsın geç yedim şişkinlik yüzünden akşam yemedim diye ama bir salata-yoğurt iyi olur Burcunun dediği gibi, aç bırakma kendini...
yok cnm değilim , yakında çalışmalara başlıcaz ama
canımıniçi benim için cvp da yazarmış... kız acaba daha versem, biraz zayıflığın tadını sürsem sonra mı hamiş olsam diye düşündüm yine bu akşam... yaş da bi tarafta tabi ama.. bilemedim kiii...
Çıtır Burcu burayaaaa, burayaaa, burayaaaa...
Rüya gelin Burcu burayaaaa, burayaaa, burayaaaa...
Fıstık anne Burcu burayaaaa, burayaaa, burayaaaa...
bravo cnm.. benim de arada cnm çekio hee... 65e iniyim ödül vercem kendime...
ahahahha bak yapma böle çok havalanıyorummm yaaaaaçıtır burcu çıtır burcuuuuuu
kız yaşın geçio ama illa vercem diosan sıkı bi tempoya gir hemen ver kiloları hamile kallll
bende 60 a ineyim hemen bi waffle yemeğe gitcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?