merhaba arkadaşlar nasılsınız?bebişle birlikte ailecek öğlen uykusuna yatmışız
ohh, miss.. ben bebişsiz yattım
Ay hadi bakalım
Tahmin ediyorum canım benim zaten sistemsel bir sorun olmuş.
Sana yetiyorsa menün ne denir ama yani minnak minnak
Anladım canım bende yok sanırım evet. Sporla toplanır ya, ben de spor yapmayı öğreneceğim hayırlısıyla
evet evet sporla ve zamanla geçicek bence de..
Kızlar benim evde biraz işim var akşam tekrar yazarım. Çamaşır, temizlik, spor, duş vs vs
kolay gelsin Venüsss...
ay inşallah inşallah okadar zayıf olmasamda olur sıska gibiydim ozamanlar ama şimdiki halimden iyidirevet çok şekerler Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
amin
kızlar dün konuştuğumuz takım içi eşleşmeyi kura çekerek yapıcam itirazı olan var mı
venüs ben ceren melek özlem hatice nur... izinlileri ve emoşu katmıyorum bi süre daha online olamayacğı için?
bana uyar cnm...
kura çekim sonucu
burcu----özlem
melek----venüs
nur------ceren
gayet adil şekilde çektğime emin olabilirsiniz kızlar. ilk hafta böle haftaya pazar tekrar kura çekeriz istersenizzz
Nur nerdeee, Nur'u bulun banaaa
inş. eritiriz canım . pazardan pazara çekeriz kurayı canım.
canım ben sna şöle diyim 1 kg yağ 7000 kalori almak filan değil yani doğrudur ama tamamıyle metabozlizma işi o bence sende 37 binde yağ olur bende 3 binde filan mesela ben ayranın beni şişirdiğini keşfettim geçen perşembede ayran içtim tartıda 300 gr fazla çıktım dünde ayran içtim 200 gram fazla çıktım yani benm metabolizmam yavaşzaten bende hipotiroidi var
kız biz bu takımın adını 13. Takım Hipotiroidliler olarak mı değiştirsek kiii.. sen-ben-nur baksana
Kızlar , 7000 kalori 1 kg yapıyor.
Atıyorum benim günlük almam gereken kalori 2000, ben günlük 300 yersem haftada 1 kg alıyorum.
Ama günlük 1000 kalori yersem, haftada 1 kg veriyorum.
ikiside saglıksız...
Onun için haftada 1 kg vermek istiyorsak,
Benim günlük 1500 kalori + 500 kalori harcatan bir spor yapmam lazım.
1000 kalori böyle dengelenmiş oluyor...
Kalori hesabı yapıyorum,ordan biliyorum.
Çok çok az degilde, dikkat ederek yiyerek ve düzenli spor yaparak çokda güzel kilo verilir.
Birde diyeti bıraktıgınızda yapabilecekseniz spor yapın diyordu...
Mesela ben 30 dk. spor yapabilirim hergün..
diyetten sonrada...
Ama bazıları 1.5 - 2 saat yapıyor ya, devam edemezseniz normal yemege dönüşte, kilo alırsınız diye okumustum..
Tabi düsturumuz,dengeli beslenme olmalı...
ayda 20 kez gitmek için, gün aşırı yetmiyor.. yani kıssadan hisse, spor çok güzel ama yalnız başına olmaz
Tickerimi hazırlarken üzüldüm ya
Bir zamanlar orda -18 yazıyordu.. Ne salagım ben
waayy, -18 mii?? yok cnm salaklık değil de, işte hepimizin yaptığı hatalar... ne güzel işte o zaman verdiysen , yine verebilirsin Melek...
bu arada avatarını beğendim, minnoş beyaz kedicik