Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaşlar nasılsınız?bebişle birlikte ailecek öğlen uykusuna yatmışız

ohh, miss.. ben bebişsiz yattım

evet evet sporla ve zamanla geçicek bence de..

Kızlar benim evde biraz işim var akşam tekrar yazarım. Çamaşır, temizlik, spor, duş vs vs

kolay gelsin Venüsss...

ay inşallah inşallah okadar zayıf olmasamda olur sıska gibiydim ozamanlar ama şimdiki halimden iyidir evet çok şekerler Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

amin

bana uyar cnm...

kura çekim sonucu

burcu----özlem
melek----venüs
nur------ceren

gayet adil şekilde çektğime emin olabilirsiniz kızlar. ilk hafta böle haftaya pazar tekrar kura çekeriz istersenizzz

Nur nerdeee, Nur'u bulun banaaa

kız biz bu takımın adını 13. Takım Hipotiroidliler olarak mı değiştirsek kiii.. sen-ben-nur baksana

çok güzel yorumlama olmuş.. ama sporu bırakacaksan yapmayacaksın kısmına katılmıyorum.. zararın neresinden dönülse kardır.. belki şekli değişir... kilo verilirken spor yapmak çok faydalı bence.. belki sürekli aynı tempoda yapılamaz ama hareketli olunduğu sürece sıkıntı olmaz.. zaten sporda ööle deli kaloriler harcanmıyor yani kızlar... yemeyi kesmeden kilo vermek imkansız... mesela ben, saatte 6km hızla yürürken (ki yüksek tempoludur), 30dkda 160kalori falan harcıyorum..(kilo girince aletler otomatik hesaplıo ya..) eğitimi biraz artırınca da 200 falan oluyor.. hadi 1 saat yapsam 350-400kalori demek ki çok kolay olmaz o tempoda 1 saat sööliim...400kaloriden 20kere spor yapınca 1 kg yağ yanıyor.(kilo başı 8000diye biliyorum ben)
ayda 20 kez gitmek için, gün aşırı yetmiyor.. yani kıssadan hisse, spor çok güzel ama yalnız başına olmaz

Tickerimi hazırlarken üzüldüm ya
Bir zamanlar orda -18 yazıyordu.. Ne salagım ben

waayy, -18 mii?? yok cnm salaklık değil de, işte hepimizin yaptığı hatalar... ne güzel işte o zaman verdiysen , yine verebilirsin Melek...
bu arada avatarını beğendim, minnoş beyaz kedicik

ayyyy melek ya onları bende çok yapıodum ya bol tuzlu bi patlamış mısır bi kocaman kase çekrdek filannn ayyy bak olmadı yaaaa canım çekti

Kızlar ben çıkıyorum.Dışarı çıkacağız.Akşam görüşürüz.
Kendinize iyi bakın, kendinizi üzmeyin, kendinizi sevin ki herşey güzel olsun

görüşürüzzzz canım sende kendine iyi bak üzme kendini

Az yiyince sundan kilo alınıyor.Diyeti bırakınca az az degilde doyana kadar yedigin için,vücut kilo yapıyor hemen.

Mesela, günlük 800 900 kaloriyel besleniyorlar..
Diyeti bırakıncada " ayy kilo aldık niyee" diye sızlanıyorlar

Be mübarek insan, sonrasında yiyorsun 2000 kalorilik sonrada kilo aldık diyorlar.

Ben 68 e inmiştim, o zaman bile benim günlük kalorim 1200- 1300 civarıydı

ahahahah ceren sen nurla nası yapacan ya gece girio yada hiç girmio neyse artık belki bu hafta gireceği tutarrrr aynen ya herkes hipotiroidi

kızlarrr evde o kadar çok sıkılıyorum ki bi yere gidemiyorum ortam karışık iş diyorum gencay mesleğim dışında çalışmamı istemiyo ben bakarım sana dio ama sıkılıyorum ya

hayır bi düğün filan da yok ki gidiyim göbek filan atıyımmmm

Altını cizdigim yeri, kelime hatası diyeyim..
Yani diyetten sonra yapabildiginiz kadar spor yapın gibi bişidi sanırım

verdim valla , ahh eşşek kafam ahhh

gel bize oyanayak Burcu Eki Görüntüle 731260

Menüm:

Öğle: 12.30
1 dukan dürüm
(Arasında 2 yumurta bol maydanoz ve yeşil soğan)
1 bardak cay

Ara:15.00
1 pkt diyet kraker
500 ml. form çayı

Akşam:19.00
1 tabak fırında sebze ( kabak,biber )
4 kasık yogurt (üzerine)
1 dilim ekmek

3 lt. su
30 dk. zumba

Son düzenleme:

ayyy yaaa keşke gelebilsem bende deli gibi evde tek başıma oynuyorumm Eki Görüntüle 731260

ay ben bunu çok beğendim beaaaaa

ayyy yaaa keşke gelebilsem bende deli gibi evde tek başıma oynuyorumm Eki Görüntüle 731260

ay ben bunu çok beğendim beaaaaa
di mi

uzun zamandan sonra ilk defa bende kendi menümü begendim
Cuma benim için milad. Bundan sonra dengeli beslenecegim,kaçamak yapmayacagım inş.

Sabah bayagı doyurucu oluyor bu dürüm. hep Yaparım artık ...

di mi

uzun zamandan sonra ilk defa bende kendi menümü begendim
Cuma benim için milad. Bundan sonra dengeli beslenecegim,kaçamak yapmayacagım inş.

Sabah bayagı doyurucu oluyor bu dürüm. hep Yaparım artık ...

evet çok iyi oluo dukan dürüm bak canım çekti yarın sabah bende yapııyım

çok güzeeelll
Meleeekk, fırında kabak-b,ber süperdi di miiii? bak onu da benim canım çektiii bee...

kız senin dukan dürüm nasıl anlat bakiimm..

evet çok iyi oluo dukan dürüm bak canım çekti yarın sabah bende yapııyım

Burcuuumm, senin dukan dürüm nasıl, onu da anlat.. ben hiç dürüm yapmamıştım o dukan deneyimimde.. bu arada bir sayfa buldum, dukancılar ne kadar kilo vermiş, onu yazıyor, resimli falan.. çok iyiiii.. dur bi daba bakayım da, paylaşayım...

çok güzeeelll
Meleeekk, fırında kabak-b,ber süperdi di miiii? bak onu da benim canım çektiii bee...

kız senin dukan dürüm nasıl anlat bakiimm..

kabagı yaparken aklıma sen geldin ceren
Kızartmadan cok farkı olmuyor, lezzetli..
artık hep yaparım

Ben önce lavasını hazırlıyorum.
2 kasık yulaf kepeği,1 yumurta, 1 çay bardagı süt azda tuz.

Peçeteyle teflon tavayı yaglıyorum.
Küçük istersen 2 tane cıkıyor.
ben 1 tane büyük yapıyorum..

İçine hersey koyabilirsin. tavuk sote, olur, yumurta olur sebze falan...

:) tadı çok güzel oluyor gerçekten kabağın.. afiyet olsun cnm
ben de denerim şu dukan dürümü.. kepek alayım bakayım.. arada yaparım walla..

ya pahalılığı değil de bana çok yumurta dokunmuştu galiba.. bir dönem denemiştim ama çok uzun değil.. belki yine yaparım.. ya da beklerim doğumdan sonra yaparım.. şimdilik veriyorum nasıl olsa

Çocuk annesine sordu:

- Anneciğim, babamın saçları neden dökülmüş?
- Çok düşündüğü için.
- Peki neden senin saçların bu kadar gür?
- Hadi bakalım, yemeğini ye de git yat!

doğumdan sonra önerilmiyor.
dukanın sadece güçlendirme evresi yapılıyor emzirirken...

yapma ya , boşver
hep tavuk, yımırta :120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…