Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın Kııızzzzllaaaaaarrrr :33::33::33::33::33::33:

bugün kaç çıktım tartıdaaaaa :52::52::52::52: 69,7 :52::52::52::52::52::52::52:

Burcuuuuuu, cumaya halay çekeliiimm, ama hemen çekmeyelim, şimdi şişlik olur falan, 1 kez görmüştüm demeyelim sonra... :52::52::52:
ama dayanamadım sööliim dedim 69lu bir rakamı heralde 12-15 senedir görmemiştim ben :nazar::nazar::nazar::nazar:

hoooollllleeeyeyyyyyyyyyyyy:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ayyyy darısı basıma yaaaaa, insallah insallaaahhhh:16::16::16::16:

gunaydıııınnn kızlarrrr

bugun de gune bomba gibi basladım, sabah saat 5:30 da cıkıp tam 1 saat tempolu yurudum, arada da kostum, bir de 10 dk kadar egzersizler yaptım.. kendimi cok iyi hissediyorum, spor super oluyor yaa, cok iyi hissettiriyor insana kendini.. :52::52::52:
kahvaltıda ama tost yedim yaa :36::36:, sporuma guvendim biraz herhalde.. neyse bu tost beni uzun sure tutar..:52:

gunaydıııınnn kızlarrrr

bugun de gune bomba gibi basladım, sabah saat 5:30 da cıkıp tam 1 saat tempolu yurudum, arada da kostum, bir de 10 dk kadar egzersizler yaptım.. kendimi cok iyi hissediyorum, spor super oluyor yaa, cok iyi hissettiriyor insana kendini.. :52::52::52:
kahvaltıda ama tost yedim yaa :36::36:, sporuma guvendim biraz herhalde.. neyse bu tost beni uzun sure tutar..:52:

günaydın canım afiyet olsun akşama telafi edersin sakın o spor bugün kaçamak yapıp heba etme bak :52:

kızlar ben temizlik yapmaya gidiyorum ya karnımda çok ağrıo ama oturunca daha çok ağrıo yavaş yavaş hareket ediyim bari karnım çok şiş çok fenayım bugün arada uğrarım öptüm hepinizi :54::59::25::14:

kızlar simdi babama aldıgım pantolonu degiştirmeye gitmem lazım, yani en az 2 saatlik avm yuruyusu yapıcam yine:) evde de yemek yok, temizlenmesi lazım, ayyy hemen gidip geleyim de su işleri bitireyim eşim gelmeden ... hadi baklaım kızlar, gorusuruzzzz:5::5::5::5:

kızlar ben temizlik yapmaya gidiyorum ya karnımda çok ağrıo ama oturunca daha çok ağrıo yavaş yavaş hareket ediyim bari karnım çok şiş çok fenayım bugün arada uğrarım öptüm hepinizi :54::59::25::14:

yaaa canım benim yaa, gecmiş olsun , beline kalın birsey sar, sıcak tut belini...

hoooollllleeeyeyyyyyyyyyyyy:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ayyyy darısı basıma yaaaaa, insallah insallaaahhhh:16::16::16::16:

inşallah cnm :16::16::16:

kızlar ben haftayadan itibaren perşembe cumaları yokum yine annemin izni bayramdan sonraya kalınca tatilde kaldı bende bu sene alacağım derslerden birini yaz okulnda alcam seneye derslerim azalmış olcak filan o yüzden

ben haftaya yokum zaten güzeller.. perş cuma akşamları da mı giremezsin kuzuuuum? :43: neyse beee, idare ederiz 2 güncük.. :35:

gunaydıııınnn kızlarrrr

:46::46::46: bravooo

geçmiş olsun tatlım :43:

kızlar simdi babama aldıgım pantolonu degiştirmeye gitmem lazım, yani en az 2 saatlik avm yuruyusu yapıcam yine:) evde de yemek yok, temizlenmesi lazım, ayyy hemen gidip geleyim de su işleri bitireyim eşim gelmeden ... hadi baklaım kızlar, gorusuruzzzz:5::5::5::5:
kolay gelsiiiinn :54:

Kızlaarrr, bu hafta mesaj sayılarını kime yazıyorduk yaa?

ben bu hafta venüs sonra melek diye not almışım ama sanki melek bu hafta bana atın demişti :53: aklım karıştııı...
neyse ben saydım, cvp gelince atarım özelden yine :52::52:

17/06/2013--> 8

yaaa canım benim yaa, gecmiş olsun , beline kalın birsey sar, sıcak tut belini...

ay hiç bişi kar etmio tubi ya

inşallah cnm :16::16::16:

ben haftaya yokum zaten güzeller.. perş cuma akşamları da mı giremezsin kuzuuuum? :43: neyse beee, idare ederiz 2 güncük.. :35:

:46::46::46: bravooo

geçmiş olsun tatlım :43:

kolay gelsiiiinn :54:

akşamlarıda erken giremiyoru kuzum zaten dersim şu an 08:30-16:30 gözüküo bakalım akşamda laptopu bizimkiler alıo ellerinden kurtarırsam girerim :50:

ben bu hafta venüs sonra melek diye not almışım ama sanki melek bu hafta bana atın demişti :53: aklım karıştııı...

17/06/2013--> 8

meleğe atıyoruz canım bu hafta venüsle yer değiştirdiler
:51:

17/06/2013--> 8

Bana atıyorsunuz cnm ,not aldım tekrar atmana gerek yok :1:

kızlar nasılsınız napıyosunuz? interneti kapattırmıştım telefonun internet paketi de bitti kaldım ortada ev arkadaşlarım olmadığından yeni interneti salladım :) en kısa zamanda gelcek inşallah :) şu an okuldayım hocamla proje yetiştiriyoruz. bugün bu derdim de bitecek inşallah :) şimdilik çıkmam lazım hepinizi öpüyorum. görüşürüz bebişlerim :16:

kızlar nasılsınız napıyosunuz? interneti kapattırmıştım telefonun internet paketi de bitti kaldım ortada ev arkadaşlarım olmadığından yeni interneti salladım :) en kısa zamanda gelcek inşallah :) şu an okuldayım hocamla proje yetiştiriyoruz. bugün bu derdim de bitecek inşallah :) şimdilik çıkmam lazım hepinizi öpüyorum. görüşürüz bebişlerim :16:

kolay gelsin canım görüşürüz emoş :52:

Hoşgeldin Emoş,kolay gelsin...
Görüşürüz :54:

ay hiç bişi kar etmio tubi ya

akşamlarıda erken giremiyoru kuzum zaten dersim şu an 08:30-16:30 gözüküo bakalım akşamda laptopu bizimkiler alıo ellerinden kurtarırsam girerim :50:

meleğe atıyoruz canım bu hafta venüsle yer değiştirdiler
:51:

saol kuzumm :16::16::16::16:

Bana atıyorsunuz cnm ,not aldım tekrar atmana gerek yok :1:

tamam Melek'çim, sonrakileri atarım cnm :16::16::16::16:

kolay gelsin Emoooşşşş... ararsan, biz burdayız :52::52::52::52:

kızlar bu arada 2 gündür bir iştahsızlık var bende, süper walla :52::52::52::52:
heralde ptesi 71i görünce kapandı, neyse bugün hallettik ama hala içimden bi şey yemek gelmio... inşallah tatilde de böyle devam eder.. :52::52::52::52::52::52:

:nazar::nazar::nazar:aman nazar değmesin, bu durum geçmesin, iştah açılmasın :33::33::33::33::33:

kızlar bu arada 2 gündür bir iştahsızlık var bende, süper walla :52::52::52::52:
heralde ptesi 71i görünce kapandı, neyse bugün hallettik ama hala içimden bi şey yemek gelmio... inşallah tatilde de böyle devam eder.. :52::52::52::52::52::52:

:nazar::nazar::nazar:aman nazar değmesin, bu durum geçmesin, iştah açılmasın :33::33::33::33::33:

kız iştahsızlık iyi bişi değil bak anoreksiya olursun filan mazallah :52:

sabah(11:00)
1 haşlanmış yumurta
çok az peynir
5 zeytin
1 dilim kızarmış tam bugday
domates
şekersiz çay

öğle(15:30)
1 tavuklu karnıyarık
salata

akşam(18:30)
1 kaseden az mercimek çorba
5 yk semiz yemeği
salata

3.5 lt su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form çay
spor yok
:14:

:42::42:

slm kızlar :16: haftaya cumartesi falan ankara gideceğim,,ankaraya gidince internet olmadığından giremem de :14:

sanırım takıma da alınmayacağım :43: geçen hafta elimden geldiğince sizlere ayak uydurmaya çalıştım :26: alınmadığım için menümü bildirsem de bildirmesem de dikkate alınmayacağımı düşünüyorum :44: olmazsa ben yine kendi çapımda yememe içmeme dikkat ederim arada sırada mesajlarınıza katılırım :5:

Back
X