Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

guzelim tebrik ederim canımalkisalkisalkis takımın hatta kk.nın şampiyonu sensin sanırım:hooray: ama bi haftada 4 kilo çok fazla dikkat et canım sağlığın bozulmasın bide çabuk verilen kilolar çabuk alınıyor.bundan sonraki hafta kilonu korumaya dikkat et.yerimseniben

bana da çok geldi canım ama çok spor yapmış onun etkisi çok bence.

durucuk naapıyor?

listemiz tamam bir tek astiko kaldı.

guzelim tebrik ederim canımalkisalkisalkis takımın hatta kk.nın şampiyonu sensin sanırım:hooray: ama bi haftada 4 kilo çok fazla dikkat et canım sağlığın bozulmasın bide çabuk verilen kilolar çabuk alınıyor.bundan sonraki hafta kilonu korumaya dikkat et.yerimseniben

Teşekkür ederim canım,evet bu hafta seviniyorum ama inşallah haftaya üzülmem.Doktorumla konuştum yediklerimi ve egzersiz yapıyorum kalbime bişey olmaz demi diye.O da yaparken çarpıntın yoksa olmaz dedi.Çarpıntım oldu mu bırakıyorum zaten.Sadece aç kalmamam gerekiyor,çünkü tansiyonum düşüyor.

Teşekkür ederim canım,evet bu hafta seviniyorum ama inşallah haftaya üzülmem.Doktorumla konuştum yediklerimi ve egzersiz yapıyorum kalbime bişey olmaz demi diye.O da yaparken çarpıntın yoksa olmaz dedi.Çarpıntım oldu mu bırakıyorum zaten.Sadece aç kalmamam gerekiyor,çünkü tansiyonum düşüyor.

haftaya sabit kalabilirsin ya da bir miktar geri alabilirsin canım sakın üzülme. Sabitlenecek kilon bir sonraki, hafta yeniden verirsin.

haftaya sabit kalabilirsin ya da bir miktar geri alabilirsin canım sakın üzülme. Sabitlenecek kilon bir sonraki, hafta yeniden verirsin.

İnşallah canım.Ama şu 55 kiloya sağlıklı fit bir vücutla geleyimde isterse 7 ayda olsun önemli değil.

Arkadaşlar isteyen olursa egzersizleri nerden indirdiğimi özelden atabilirm.Tüm egzersizlerin site isimlerini.Burdan yasak çünkü site adı vermek.

ÖDÜLLER
1.
Bir hafta içinde 2 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda bir gün istediklerini fazla abartmama şartı ile yiyebilir.

2. Bir hafta içinde 1 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri tatlıyı fazla abartmama şartı ile yiyebilir.

buna göre güzelim sen 1. madde ile,
fikriye, nacticall ve genciza sizler de 2. madde ile ödüllendirildiniz.
Ama çok abartmayın canlarım

5.TAKIM **126.ETAP**

canzi3445 ( 75.1 / 74.9 / 02 / 0.27% )
bijoux ( 63.4 / 63.1 / 0.3 / 0.47% )
chocolategirl ( 77.3 / 77.1 / 0.2 / 0.26% )
mersa ( 78.0 / 78.0 / 0.0 / 0.00% )
cedric ( 105.3 / 105.3 / 0.0 / 0.00% )
Pia ( 62.6 / 62.5 / 0.1 / 0.16% )
ohcanimadeysin ( 64.0 / 62.7 / 1.3 / 2.07% ) ( yeni üye )

5.Takım toplam kilo ( 525.7 / 523.6 / 2.1 / 0.40% )

selamlarr güzeller... melisim canımbizim sonuçlar tamam canım boş zamanında bir bakarsın anım..

13.TAKIM 126. ETAP

ad1 (52.5 / 52.5/ 0.0 / 0 %)
dosba (65.5 / 65.5 / 0.0 / 0%)
melankoli_84(72.5 / 72.3 / 0.2 / 0.28%)
shopaholic (73.5 / 73.9 / -0.4 / -0.54%)
bhr.87 (83.3 / 83.8 / -0.5 / 0.60%)
melis08 (60.5 / 60.1 / 0.4 / 0.66%)
melzeyit (77, geri dönmek üzere ayrıldı)
patbori (75.6 / 75.1 / 0.5 / 0.66%)
fikriye_bg (72.0 / 71.0 / 1.0 / 1.39%)
güzelimm (70.0 / 66.0 / 4.0 / 5.71%) yeni üye :nazar:
Nachtigall (61.5 / 60.5 / 1.0 / 1.63%) yeni üye :nazar:
aSkiTo (70.7 / 69.6 / 1.1 / 1.56%) yeni üye :nazar:
genciza (64.6 / 63.6 / 1.0 / 1.55%) yeni üye :nazar:

13. TAKIM TOPLAM KıLO (822.2 / 813.9 / 8.3 / 1.01%)

Son düzenleme:
oh be girebildimm..
mahfoldum yhaa 1 saattir internet baglantim yoktu :(((
cok pardonn

gecen hafta 70,7 / bu hafta 69,6 / 1,1 kg .. 1,55%

durucum iyi canım yanımda sağı solu karıştırıyor sırnaşık şey

melisede sıhhatler olsunŞeniz

melis uyudu :) rahatladım, bir an durmuyor.

oh be girebildimm..
mahfoldum yhaa 1 saattir internet baglantim yoktu :(((
cok pardonn

gecen hafta 70,7 / bu hafta 69,6 / 1,1 kg .. 1,55%

olsun canım geleceğini biliyordum beklettim.
tebrikler güzel vermişsin bir de ümitsizliğe kapılmıştın.
Sen de 2. numara ile ödüllendirildim. Hafta sonu istediğim tatlıyı çok bartmamak kaydıyla yiyebilirsin.kaydirigubbakcemile3

saol meliscim yha..
aha dedim acilmayacak internet.. mahcup oldum cokkk

aslinda tarti bana oyun oynadi bu sabah 1 defa 70,4 2 defada 69,6 ciktim.

insallah dogrudur ve haftaya moralim bozulmaz.

tatli konusunu bir düsünmem gerekkk :) yemeye bilirim..

güzelimm 4 kilomu vermiss.. woww .. birden 66 olmussun sekerim naptinn senn :))

saol meliscim yha..
aha dedim acilmayacak internet.. mahcup oldum cokkk

aslinda tarti bana oyun oynadi bu sabah 1 defa 70,4 2 defada 69,6 ciktim.

insallah dogrudur ve haftaya moralim bozulmaz.

tatli konusunu bir düsünmem gerekkk :) yemeye bilirim..

güzelimm 4 kilomu vermiss.. woww .. birden 66 olmussun sekerim naptinn senn :))

reca ederim ne demek.
dijital mi tartın canım? hep yapıyorlar bunu. İnşallah doğrudur.
tabi tatlı isteğe bağlı isteyen bu hakkını kullanmaz ama kullanmayanın ki yanıyor :sm_cool:
güzelimm çok spor yapmış sen ilk hafta 3 kilo vermiştin ya işte o da 4 vermiş ilk haftalar güzel kilo veriliyor kaydirigubbakcemile3

nickimin anlami ise.. koci$e hep a$kitom diyorum ..üye olurkende bir tek o geldi aklima :)

doğru tahmin etmişim ama kociş sana diyor sanmıştım kaydirigubbakcemile5
benim de bir tek kızımın ismi gelmişti aklıma şimdi karışıklık oluyor o da bir birey artık ne yediğini içtiğini yazıyoruz sırnaşık şey

kızlar bu hafta süperiz yeni arkadaşlar takıma renk getirdiler 1. olabiliriz. Hepinizi öpüyorum tekrardan hoşgeldiniz diyorum.a.s.

walla bende bu hafta yeni baslasaydim güzelim ve ben direk 7 kilo oluyordu kesin birinciydik :))

evet canim kocaman oldular..
nickini degistirebilirsin istersen ?

walla bende bu hafta yeni baslasaydim güzelim ve ben direk 7 kilo oluyordu kesin birinciydik :))

evet canim kocaman oldular..
nickini degistirebilirsin istersen ?

olsun canım sağlık olsun. Bu haliyle de 1. oluruz sanırım. Güzelimde bireyselde 1. olur herhalde.

nickimi değiştirebilirim belki herkes beni böyle tanıyor başta ben hrkes garipser galiba ama belki değiştiririm bakalım.

kızlar listeleri verdim hayırlı uğurtlu olsun. Analizleri akşama doğru yaparım şimdi azıcık kızımla ilgileneyim.

Kızlar ben çıkyorum,hepimize hayırlı zayıflamalar şu günden sonra.Ortalığı topladım ama kayınvalideme bi kaç bişey yapayım,yemesi için.Hepiniz kib.Sonra girmeye çalışırım.
Bugün yediklerim;
1 elma
sabah 2 domates,1 salatalık,biber (yağsız)
Ekmek yarım dilim,2 dilim peynir.
öğlen brokoli
arada 1 kase yoğurt.Sabahta klasik egzersizi mi, yaptım.Callentesde bugün dinlenme günüm.

Back
X