Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah 1 nescafe 3ü bir arada .. yarim bardak ictim.

öglen 2 tavuk gögüsü ..

aksamda mercimek corbasi iccem

arada kuru kayisi yerim.

sabah 1 nescafe 3ü bir arada .. yarim bardak ictim.

öglen 2 tavuk gögüsü ..

aksamda mercimek corbasi iccem

arada kuru kayisi yerim.

canım tabrikleryarışmaya geldiğin kilo 61.5 tu değilmi, ilk mesajda öyle yazıyordu.

Canım, doğrusun. Öyle dedim ama kilo çizelgemde buçuklu rakam yazmadım geçen cuma. Bugün de çizelgeyle dediklerim arasında uyumsuzluk olmasın diye 500 gr verdim dedim.

ÖDÜLLER
1.
Bir hafta içinde 2 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda bir gün istediklerini fazla abartmama şartı ile yiyebilir.

2. Bir hafta içinde 1 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri tatlıyı fazla abartmama şartı ile yiyebilir.

buna göre güzelim sen 1. madde ile,
fikriye, nacticall ve genciza sizler de 2. madde ile ödüllendirildiniz.
Ama çok abartmayın canlarım

Canım, aslında 1 haftada bir kilo verdim görünüyor ama 2 hafta önce diyete başlamıştım, ve geçen cumaya kadar vücudumda tık yoktu. Cumadan sonra bence iki haftalık kilo gitti.
Ağır aksak gidiyorum. Ama, yapacak bi şey yok, mecbur devam zemuszemus

kızlar ben de 60.1 kiloyum. 400 gr vermiş görünüyorum ama aslında daha fazla çünkü hafta sonu 62leri gördüm söylememiştim ama çok et yemiştim (mangal keyfi) :kedi:

Tebrik ediyorum canım. Kesinlikle doğrusun, ufak bir kaçamak hemen diyeti etkiliyor. Önümüzdeki cumaya daha iyi olacak..

ferdacım az önce lavaboya gitmeden tartılmıştım :utangac:
şimdi düzeltiyorum kilo 63,60 oran:1,54 tam 1 kilo vermişim:dance:

Tebrik ediyorum canım. Devamını diliyorum.

Günaydın arkadaşlar.a.s.Tardıldım bende şimdi 66 kiloyum.Çoooook Mutluyum:lepi: 4 kiloyu vermişim.Zaten çevremdekilerde kalçandan gitti diyordu.Demekki vermişim.hihoyyyt:nazar:

Canım, tebrik ediyorum. Çok güzel kilo vermişsin. Ama, ilerleyen haftalarda aynı performansı gösteremezsen sakın canını sıkma. İlk hafta hızlı gidebiliyor. Başarılarının devamını diliyorum kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar isteyen olursa egzersizleri nerden indirdiğimi özelden atabilirm.Tüm egzersizlerin site isimlerini.Burdan yasak çünkü site adı vermek.

İstiyorum canım, adresi.

aslinda tarti bana oyun oynadi bu sabah 1 defa 70,4 2 defada 69,6 ciktim, insallah dogrudur ve haftaya moralim bozulmaz.

canım , benim tartı da bana öyle çok oyun oynuyor. Acaba, eski usul tartı mı almak lazım? Bilgin var mı?

herkese merhabalar.anca fırsat buldum kızlar. geçmişi okudum ama inanın hepsine yanıt yazacak halim yok. bu seferlik böyle geçiştiriyorum. başta güzelim olmak üzere kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. sonuçlar açıklanmadı daha herhalde, ama sanırım 1. olmuşuzdur. çok oykum var kızlar,inanın bişey yapacak halim yok. bugün yediklerimi yazayım.
sabah:1 dilim krem peynir ve reçelli ekmek, yarım yumurta.1 fincan yeşil çay.
öğle 1 kase k-flakess
birazdan 1 elma yiyeceğim saat 4 gibi.
akşamda 1 kase salata,1dilim kepek ekmeği yerim ve 1 fincan yeşil çay içerim.
sanırım bugün iyiyim.

herkese merhabalar.anca fırsat buldum kızlar. geçmişi okudum ama inanın hepsine yanıt yazacak halim yok. bu seferlik böyle geçiştiriyorum. başta güzelim olmak üzere kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. sonuçlar açıklanmadı daha herhalde, ama sanırım 1. olmuşuzdur. çok oykum var kızlar,inanın bişey yapacak halim yok. bugün yediklerimi yazayım.
sabah:1 dilim krem peynir ve reçelli ekmek, yarım yumurta.1 fincan yeşil çay.
öğle 1 kase k-flakess
birazdan 1 elma yiyeceğim saat 4 gibi.
akşamda 1 kase salata,1dilim kepek ekmeği yerim ve 1 fincan yeşil çay içerim.
sanırım bugün iyiyim.

Merhaba canım, bugün güzel yemişsin kaydirigubbakcemile3
T4 testinden bir şey çıkmadı umarım.

Ben de bugün yedikerimi yazayım. Kahvaltıdan sonra 1 pk etiform, 1 bardak diet süt, aradan 3 saat geçtikten sonra 5 kuru kayısı, öğlen 16 tane kuşbaşı hindi, ayran, salata, 1 dilim ekmek. Akşama da fasülye, 1 dilim ekmek, ayran ve salata. Şu ana kadar 1,5 lt su içtim. 2. bardak yeşil çayımı içiyorum. Arada 45 dk bisiklete bindim.

bugun yediklerimi 2 elma,3 zeytin,1 ceviz,1 nescafe,bir paket bestini bu odulum olsun.bundan sonra bisey yemiyecem sadece limonlu cay ve su icerim.

sabah bi yumurta,iki domates,bi dilim uno
öğlen 5 yulaflı bisküvi bi fincan şekersiz nescafe
ikindi 1 yeşil elma
akşama balık salata var,
eşimden bi fıstıklı çikolata istedim ödül olarak:utangac:

güzelim şimdi senden istediğim haftanın birincisi olduğun için deneyimlerini yazman aslında yazmıştın ama bir toparlarsan paylaşım alanına eklememeiz lazım yarışmanın kuralı.
ıster sen yaz (daha iyi olur) ister sen takıma yaz ben ekleyeyim paylaşıma sen bilirsin yardım ederim.

kızlar kızımı doktora gtürdüm bugün çocuk cerrahisine kabızlığı artık canımdan bezdirdi beni. Ö.sonra o işlerle uğraştık öğlen yemek yiyemedik kızımla işimiz çok uzadı taa 6'da yedik dışarıda açlıktan ne kadar gözümün döndüğünü tahmin edersiniz. Kumpir yedim hem de full, çok şiştim midem o kadar şiştiki kalbime baskı yaptı tıkandım çarpıntım oldu, çok pişmanım yaşasın az yemek. Her türlü oklavaya domatese hazırım. Ama zaten herhalde birkç yıl kumpir uzun bir süre de bu kadar çok yemem. Aslında çok değildi tabi ama boş mideye böyle oldu. Neyse işte:kedi:

Analiz

Ad: 1. hafta kilo vermiş, 2. hafta sabit sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadar 51.9 olmalı
dosba: 1. hafta kilo vermiş, 2. hafta sabit sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadar 65.1 olmalı
melankoli: 1. hafta sabit, 2. hafta kilo vermiş sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadar 71.5 olmalı
shopaholic: 1. hafta kilo vermiş, 2. hafta kilo almış sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadar 73.4 olmalı
bhr: 1. hafta sabit, 2. hafta kilo almış sonuç: 2 uyarı, 30 ekime kadar 82.3 olmalı
melis: 1. hafta sabit, 2. hafta kilo vermiş sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadar 59.5 olmalı
patbori: 1. hafta sabit, 2. hafta kilo vermiş sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadar 74.6 olmalı

fikriye: 1 hafta sabit, 2. hafta kilo vermiş sonuç: 1 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış
güzelim: 2. hafta kilo vermiş sonuç: 0 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış

nachtigall: 2. hafta kilo vermiş sonuç: 0 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış
askito: 2. hafta kilo vermiş sonuç: 0 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış
genciza: 2. hafta kilo vermiş sonuç: 0 uyarı, 30 ekime kadarki hedefine ulaşmış

KURALLAR

1. 1 ayda en fazla 1 kere kilo alınabilir.
2. 1 ayda en fazla 2 kere sabit çıkılabilir.

Son düzenleme:
kızlar kızımı doktora gtürdüm bugün çocuk cerrahisine kabızlığı artık canımdan bezdirdi beni. Ö.sonra o işlerle uğraştık öğlen yemek yiyemedik kızımla işimiz çok uzadı taa 6'da yedik dışarıda açlıktan ne kadar gözümün döndüğünü tahmin edersiniz. Kumpir yedim hem de full, çok şiştim midem o kadar şiştiki kalbime baskı yaptı tıkandım çarpıntım oldu, çok pişmanım yaşasın az yemek. Her türlü oklavaya domatese hazırım. Ama zaten herhalde birkç yıl kumpir uzun bir süre de bu kadar çok yemem. Aslında çok değildi tabi ama boş mideye böyle oldu. Neyse işte:kedi:

inşallah tatlı cadının kısa sürede çözülür kabızlık sorunu canım..
akşama kadar aç mideyle sıcak patates yiyince şişkinlik yapmış sanırım ama en azından gerçekten uzun süre canın istemez kumpiri dilin yanmış bi kere yerimseniben

ben bu aksam dayanamadim evde balik var ben baligi cok severimcokacimcoook kocaman bir balik bitirdim,yaninda da yesil salati ve 14 dilim ekmek.1 cay bardagi da meyve suyu,coooooook utaniyorum:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:,dana gibi yadim ya uffffkaydirigubbakcemile

baharcim iyi aksimlar canim,bugun nasilsin?

teşekkür ederim canım ayaklandım toparlanıyorum bi de şu mendil elimden düşse artık daha memnun olucam burnum palyaçoların burnu gibi kıpkırmızı kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın kendi evinde olmak gibisi yok di mi yerimseniben

ay canim gecmis olsun,evet evde en guzeli,acicasi annemin evindeydim ama daha cok yoruldum,burda istedigim gibi kendime gore zamanimi geciririm bu benim icin cok onemli,orayken bir bahcede amcalarim ve biz variz yani herkese gore hareket etmek zorundayiz ama bu seyler benim canimi sikiyor,onlar gece misil misil uyurken ben birkac kez kalkmisim belki,bebegim var biliyorsun ve sabah korunde onlar kalkinca ben de kalmam lazimda,iste boyleydi.evim guzel evim.

senin burnunu gormek lazim:tomato: yakismistir sana :roflol:

Back
X