Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tabrikleryarışmaya geldiğin kilo 61.5 tu değilmi, ilk mesajda öyle yazıyordu.
ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda bir gün istediklerini fazla abartmama şartı ile yiyebilir.
2. Bir hafta içinde 1 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri tatlıyı fazla abartmama şartı ile yiyebilir.
buna göre güzelim sen 1. madde ile,
fikriye, nacticall ve genciza sizler de 2. madde ile ödüllendirildiniz.
Ama çok abartmayın canlarım
kızlar ben de 60.1 kiloyum. 400 gr vermiş görünüyorum ama aslında daha fazla çünkü hafta sonu 62leri gördüm söylememiştim ama çok et yemiştim (mangal keyfi) :kedi:
ferdacım az önce lavaboya gitmeden tartılmıştım
şimdi düzeltiyorum kilo 63,60 oran:1,54 tam 1 kilo vermişim:dance:
Günaydın arkadaşlar.a.s.Tardıldım bende şimdi 66 kiloyum.Çoooook Mutluyum:lepi: 4 kiloyu vermişim.Zaten çevremdekilerde kalçandan gitti diyordu.Demekki vermişim.hihoyyyt![]()
Arkadaşlar isteyen olursa egzersizleri nerden indirdiğimi özelden atabilirm.Tüm egzersizlerin site isimlerini.Burdan yasak çünkü site adı vermek.
aslinda tarti bana oyun oynadi bu sabah 1 defa 70,4 2 defada 69,6 ciktim, insallah dogrudur ve haftaya moralim bozulmaz.
herkese merhabalar.anca fırsat buldum kızlar. geçmişi okudum ama inanın hepsine yanıt yazacak halim yok. bu seferlik böyle geçiştiriyorum. başta güzelim olmak üzere kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. sonuçlar açıklanmadı daha herhalde, ama sanırım 1. olmuşuzdur. çok oykum var kızlar,inanın bişey yapacak halim yok. bugün yediklerimi yazayım.
sabah:1 dilim krem peynir ve reçelli ekmek, yarım yumurta.1 fincan yeşil çay.
öğle 1 kase k-flakess
birazdan 1 elma yiyeceğim saat 4 gibi.
akşamda 1 kase salata,1dilim kepek ekmeği yerim ve 1 fincan yeşil çay içerim.
sanırım bugün iyiyim.
kızlar kızımı doktora gtürdüm bugün çocuk cerrahisine kabızlığı artık canımdan bezdirdi beni. Ö.sonra o işlerle uğraştık öğlen yemek yiyemedik kızımla işimiz çok uzadı taa 6'da yedik dışarıda açlıktan ne kadar gözümün döndüğünü tahmin edersiniz. Kumpir yedim hem de full, çok şiştim midem o kadar şiştiki kalbime baskı yaptı tıkandım çarpıntım oldu, çok pişmanım yaşasın az yemek. Her türlü oklavaya domatese hazırım. Ama zaten herhalde birkç yıl kumpir uzun bir süre de bu kadar çok yemem. Aslında çok değildi tabi ama boş mideye böyle oldu. Neyse işte:kedi:
baharcim iyi aksimlar canim,bugun nasilsin?