Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlaaaaarrrr,
hepimize hafif , sağlıklı bir ptesi diliyorum.. haftaya hafif başlayalım hafif gitsin :16::16::16::16:

ben pek iyi başlamadım sanırım bu hafta yaa bilmiyorum yaniiii
adımsayar nedir kaptan? ilk defa duyuyorum

telefona mı indiedin burcu? ben de netten araştırayım şimdi. sışarda yürürken çok işime yarar.

kesinlikle korktuğum gibi kötü değilmiş. sütle fena olmadı :)

pasta dışında gayet iyi bir menü. bu arada sahurda yağsız peynirli tost yersek tok tutar mı sizce?

ilginç bir yöntemmiş. çok uzun vadeli ama

ben hiç bakmamıştım bugün bakarım

kısır ve pasta var menüde ama bu kadar börek çörek içinde sadece bunları yemen bile bir başarı bence.

özlemcim sen aç yaşıyorsun ya :1: öğle öğünlerin hep böyle az oluyor.

bence süper bir menü :nazar:

afiyet olsun kaptan menün süper

alkış annene bize yetişmiş:nazar:

hoşgeldin aramıza. ben de burcu. 27 yaşındayım 18 aylık bir oğlum var. ben de grubun yenilerindenim

tebrik ederim tekrar süpersiniz.

tekrar hoşgeldin.

allah şifa versin canım

hahhahhaa :1:

ben cumartesiyi göndermedim değil mi? en iyisi bir dasha çıkarken son halini göndereyim. geçmişii okuyup sayarım şimdi.

harika bir menü süpersin burcu

:1::1::1: benim ayakalşrım da çok şekilsizdir.

allah korumuş valla ya

bu kadarcık kaçamak nazar boncuğu olmuş kaptan telafi edersin sen

canım sabah hem kek hem patates olmamış. kek yarım dilim ama yıne de yeme artık. öğle gayet iyi. akşam da hem çok az hem çok şekerli bir menü olmuş. suyu 3 lt ye tamamlamalısın .

su böreği mi :52: evet evet telafi etmişsin :42:

gözün aydın burcu

günaydınlarrrr

canım ben googleplayden accupedo diye bi program indirdim şimdiye kadar en sağlıklısı bu çıktı

merhaba arkadaşlar. hafta sonu malesef diyete uygun geçmedi. rezil menülerimi utanarak paylaşıyorum
cumartesi

sabah(7.30)
yarım simit
1 bardak şekeris çay
peynir,domates,salatalık

öğle(13.30)
dışarda yürürken 1 simit

akşam(18.00)
1 tabak bezelye.

gün içinde 15 km yürümüş olmalıyım. 12 de tapuyu takipçiden almak için çıktım. çok uzakmış yeri.eskişehir de genel olarak yayaların şehri. merkezde her yere otobüs minibüs yok. biraz da ben uzattım yolumu. eve geldiğimde saat 3tü. tabi yolda acıkınca yıne kan şekerim düştü. önüme gelen ilk simitçiden simit aldım. hem sabah hem öğlen simit yemiş oldum. :14:

pazar

sabah(9.30)
patatesli yumurta
peynir,domates,salatalık
2 dilim beyaz ekmek (eşim buğday ekmeği bulamamış)

ara(12.00)
oğluma muhallebi yedirken 2 tatlı kaşığı kalanı yedim.

öğlen(14.00)
1 kase mantar sote
1 dilim beyaz ekmek

akşam(18.00) mangala gittik
2 parça tavuk
1 dilim beyaz ekmek
2 bardak kola
1 bardak çay

pazar günü yürümedim sadece 1,5 saat temizlik yaptım.

su miktarlarımı sayamadım ama 2,5 lt yi geçtiğimi düşünüyorum.

hafta içi telafi ederim umarm. simitlerle,beyaz ekmeklerle,kolalarla tüm haftanın emeği gitti :14:

canım olmamış yaaaa umarım telafi edersin

Dünkü menüm

07:30
nesfit -süt

12:30
biraz peynir
sürk
4 zeytin
bir parça ekmek

14:00
sade türk kahvesi

18:00
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk

18:30
1 fincan kayısılı form çayı

19:30
minik 1 parça pasta
1 küçük bardak kola

3 litre su

Egzersizler

21:00
1,5 saat sahilde yürüyüş​

canım çok sağlıksız bu yaaaaaa

Ne kadar kötü oluyormuş dimi biriktirmek. Ben bide geçmişi okumadan yapamıyorum öyle bir alışkanlık olmuş ki. Bide illaki cevap yazcam yazmasam olmuyor:9:

Burcu yaa maşallahın var canım, pek bir hamaratsın. Arada bana da uğrasan ne güzel olur öyle:16:Şu aralar hiç temizlik yapamıyorum. TV ünitesinin üzerine beni temizle diye not düşebilirsiniz mesela :30:

Hayır canım böyle listelemen yeteri. Ben not aldım. Son durumu.

Bu pazarın en iyi menüsü senin menün. Tebrik ederim. :nazar::46:

Tartıdaki rakam ok iyi. Cumaya yine güzel bir sonuç geliyor desene. Bu arada bende bugün pediküre gideceğim o zaman bende çekeyim ayaklarımı :9:Yoksa şuan berbat görünüyorlar. :52:

Herşeye şükretmek lazım çünkü beterin beteri var. Geçmiş olsun canım. :16:

Bence güzel olmamış, Kızlar yaa menümü yorumlarken çekiniyor musunuz? Yoksa takım olarak eksikliklerimiz mi var. Bir defa menümde öğle yemeği yok. Mecburiyetten yiyemedim oda akşam kaçamak yapmama sebep oldu. Kolayı hiç ağzıma sürmemem gerekirken kola içtim. Lütfen çekinmeyin menü yorumlarında. :34:

Patates, kek ve akşam ki karpuzun vakti olmamış canım. Menülerine saat eklersen daha güzel yorumlayacağız. Birde zayıflamak istiyorsan mutlaka ve mutlaka çok su içmen lazım unutma bunu.

Olmaz canım kafamıza takmamız lazım ki sağlıklı yaşamayı ve beslenmeyi öğrenelim.

Sabahın rezalet:47: Öğle güzel olmuş ama akşam patatesle bozmuşsun. Menün çok kötü Tuba'cım. :47:Takım olarak dün çok berbat bir gün olmuş.

Hadi bakalım gözün aydın. İyi eğlenceler. Kaçamak yapma sakın. :16:

Adımsayar günlük ettiğin hareket miktarını hesaplıyor. Normal bir insanın günde en az 7000 adım atması gerekiyor. Çok pahalı bişey değil. Benim yok ama almak istiyorum. Araştır bakalım internetten. Ben Burcu'ya sordum ama sanırım görmedi mesajı. Telefonuma indirebilirsem indireyim bende.

Burcu'cum senin menülerde rezalet. Lütfen kızlar bundan sonra çok ama çok dikkat edelim. Çünkü bu diyet işi ne kadar uzarsa o kadar zorlanıyor insan. Biran önce hedeflere ulaşalım. Bunun içinde artık kimseden kaçamak istemiyorum. Bugünden itibaren her kaçamağa acımasız cezalar vereceğim haberiniz olsun. Ben bir bardak kola içtim diye kendime kızıyorum, sizler ooooooo dilim varmıyor isimlerini yazmaya. :47:

Özlem sana hiç bişey söylemiyorum. Çok ama çok sağlıksız bir menü. :47:
Kolay gelsin sana canım. Bende hiç sevmiyorum banka işini ama şükret ki gün içinde hareket imkanı buluyorsun. Benim işimde hep masa başı. Kötü oluyor gün boyu oturarak çalışmak.

geliyim kaptan ayıp ettin aaa hamarat olmak zorunda kaldım annem çalışıyor bu sene tüm işleri yıktı yemek temizlik ütü çamaşır filan valla zor iş
Kizlar ben biraz erken ciktim isten, kuzenimin yanina geldim, firsat bulursam yazsam size arada... Cok morali bozuk, sonra anlatirim, boole yani, optumm, aksam bozmayin diyetleri ;))

okudumda üzüldüm canım kuzeninin hakkında hayırlısı olsun

slm kızlar ben geri döndüm :( tedavim yarım kaldı :14::14: ağustos da tekrar başlayacağız bu nedenle tekrar sizlerleyim :16:

canım çok üzüldüm hayırlısı neyse o olsun sıkma canını

Bugünkü Menüm

03:00
1 kibrit kutusu kadar pane harçlı tavuk
1 parça ekmek
biraz peynir
1 litre su

20:10

1 litre su
tavuklu karnıyarık ve yoğurt
karnıyarık kızartılmamış:34:

Eki Görüntüle 751113

Egzersizler

18:15
1 saat 10 dakika sahilde bebek arabasıyla yürüyüş​

afiyet olsun cnm

Bugunki menum

Sabah 9:30
1 yumurtayla menemen
3-4 zeytin
Azicik orgu peyniri

Oglen 14:30

2 kasik patlican salatasi
2-3 kasil kabak yemegi
2 kasik tavuk kusbasi

Ara 17:15
3-4 lokma tavuk gogsu

Aksam 18:30
2 kasik tavuk kusbasi
1 kase yogurt
3 kucuk zeytinyagli sarma

Su 3 lt simdilik, yatana kadar icerim daha
2 kupa yesil cay

Spor yapamadim

ben beğendim kuzucummm

merhaba kızlar Tlf dan siteye girmeyi öğrendim bu akşamki menümu paylasayim hemen
sabah 7.30
1dilim ekmek
1bardak şekersiz çay
peynir domates salatalık

öğle 12.45
1 tabak etli bezelye
1dilim ekmek

ara 16.15
1 dilim ekmek
4zeytin

akşam 18.30
bir parça firinda tavuk
salata
1dilim ekmek

bugün 5km kadar yürüdüm
3litre suyu geçtim.

canım bezelyenin şeker oranı yüksek dikkayt etmelisin

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim beyaz peynir
bol bol salatalık
2 dilim kepekli ekmek
çay

öğlen(12:00)
1/2kase mercimek çorbası
1 tabak nohut yemeği (normal porsiyondan az istedim)

ara(16:30)
8 badem

akşam(19:00)
ızgara köfte + piyaz
1 dilim kepekli ekmek

2lt su :17::17::17: çok fena ama biliyorum, içemedim walla şimdi biraz içiyorum ama 2,5u bulamam :17:
spor yok ..

su hariç güzel bi menü canım
kızlar ben kaçıyorum, eve bu kadar geç gelince biraz kocişşle ilgilenmek lazım :52::52::52:
yrn görüşürüüzzzz..:54::54::54::54:

iyi geceler kuzum

Son düzenleme:
Kızlar aslında acıktığımı hissediyorum biraz bu saatte de ne yenir ki? nesfit yesem fazla olur sanırım.:50:

Jiilian yapicaktım ama canım müzik dinleyip yürümek istiyor şuanda.:8::8:

Kızlar bugün garip bi gündü sabah kardiyolojiye gittim sinirine stresine ruh haline hakim ol dedi bana doktorcum. çok da severim kendisini. neyse sonra araştırma için hastamın yanına gittim çocgun durumu çok kötüydü ondan etkilendim sanırım biraz bi baş ağrısı geçmek bilmedi. sonra o gögüs ağrısı geri geldi önce çaktirmadım kmseye ama sonra kötüleşince gencay a söledim hastaneye gittik bi ekg baktı kötü bi dil altı verdi geçti biraz gözlediler sonra yolladılar ama başım çok ağrıo halaa bugün menümde saçmaydı biraz umarım bu hafta kendimi toplarım birazz

Selam millet. Yeni geldik eve. Çok gezmeciyiz yaaaa:9:Kızlar buralardadır dedim ama kimsecikler kalmamış. Ben sahura kadar buralardayım sanırım. Geçmişi okuyup döneyim hemen. :16:

Son düzenleme:
Kızlar 411 kalori yaktımda geldim:52: 1 saatte 4.85 kilometre yürümüşüm birazda koşmuşum:41::41:
Suyumuda 3 litreye tamamlamıştım onuda belirtmek istedim..:34:

Son düzenleme:
Kızlar bugün garip bi gündü sabah kardiyolojiye gittim sinirine stresine ruh haline hakim ol dedi bana doktorcum. çok da severim kendisini. neyse sonra araştırma için hastamın yanına gittim çocgun durumu çok kötüydü ondan etkilendim sanırım biraz bi baş ağrısı geçmek bilmedi. sonra o gögüs ağrısı geri geldi önce çaktirmadım kmseye ama sonra kötüleşince gencay a söledim hastaneye gittik bi ekg baktı kötü bi dil altı verdi geçti biraz gözlediler sonra yolladılar ama başım çok ağrıo halaa bugün menümde saçmaydı biraz umarım bu hafta kendimi toplarım birazz

Demek ki ağrılarının sebebi üzüntüymiş cnm.Geçenlerde üzüntülüydün,stresliydin ondan ağrın olmuştur sanırım.Bugünde hastana üzüldün.:50: Dikkat etmen lazım kendine.Geçmiş olsun burcucum:16::16::16:

Selam millet. Yeni geldik eve. Çok gezmeciyiz yaaaa:9:Kızlar buralardadır dedim ama kimsecikler kalmamış. Ben sahura kadar buralardayım sanırım. Geçmişi okuyup döneyim hemen. :16:

Hoşgeldiniz:3::3: Akşam pek kimse yoktu:44: Benimde deli gibi bu saatte müzik dinleyerek yürüyesim tuttu.Efkarlımıyım ne?:52:

Son düzenleme:
kızlar büronun bilgisayar i çöktü format atmaya götürdüler kaldım bilgisayarsiz. tüm işler de kaldı inşallah masa üstünü kurtarır .
o yüzden giremedim yarın a yetistirecek inşallah. Tlf dan girmek de işkence ya yarım saattir grubu arıyorum. hala geriye dönük mesajlar nerden okunuyor bulamadın. ancak iletı yazabiliyorum
İnşallah düzelir biran önce. Bu devirde bilgisayarsız kalmak zor gerçekten. Hele ki iş yerinde.

Bence 1 tek ayran olmaz akşamın ilerleyen saatlerinde acıkabilirsin.Salata vardır muhtemelen gideceğiniz yerde.Salata+ayran:56: Servis şeklinde yeme imkanın olursa ekmeklerini yemeyebilirsin. Olmadı dürümlerin bütün ekmeklerini çıkartırsın sadece az bişey bırakırsın oda içindekiler dökülmesin diye:34:

kaptan öğle yemeğini geç yer akşam ayranla geçiştirirsen gece acıkırsin. bence ogun atlama saatleri degistirme. disarda ekmek arası yerine ızgara ye. kebapçıya gidersen de tavuk şiş ye Lavaş isteme yanına da ayran.
Aç kaldım kızlar bu akşam. Hala çok açım ama dayanıyorum. :52:Menümü yazınca görürsünüz.

Kabızlığım var bu ara o yüzden bildirimdeki kilomun altına inemedim henüz hatta çok az üstündeyim..:17::17:
İnşallah cumaya kadar geçer şişkinliğin güzel bir sonuç görürsün tartıda. Ama unutma her gün tartılmak moralini bozar.

slm kızlar ben geri döndüm :( tedavim yarım kaldı :14::14: ağustos da tekrar başlayacağız bu nedenle tekrar sizlerleyim :16:
Geçmiş olsun canım. Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah biran önce allah dileklerini kabul eder. Bu arada bu hafta bildirim yapmadığın için seni izinli yazmıştım. Haftaya da listeye giremeyeceksin. Ama yine diyetine devam. Çünkü izin dönüşü kilolar bölünüyor.

Bugünkü Menüm

03:00
1 kibrit kutusu kadar pane harçlı tavuk
1 parça ekmek
biraz peynir
1 litre su

20:10

1 litre su
tavuklu karnıyarık ve yoğurt
karnıyarık kızartılmamış:34:

Eki Görüntüle 751113

Egzersizler

18:15
1 saat 10 dakika sahilde bebek arabasıyla yürüyüş​
Oruç tuttun sanırım canım. Afiyet olsun ama sahur çok az olmuş. Nasıl dayandın? Bide hangi şehirdesin Özlem? İftar saati bizde 20;30 felan olacak sanırım. Henüz bakmadım :9:

Bugunki menum

Sabah 9:30
1 yumurtayla menemen
3-4 zeytin
Azicik orgu peyniri

Oglen 14:30

2 kasik patlican salatasi
2-3 kasil kabak yemegi
2 kasik tavuk kusbasi

Ara 17:15
3-4 lokma tavuk gogsu

Aksam 18:30
2 kasik tavuk kusbasi
1 kase yogurt
3 kucuk zeytinyagli sarma

Su 3 lt simdilik, yatana kadar icerim daha
2 kupa yesil cay

Spor yapamadim
Tavuk göğsü ve sarma haricinde güzel bir menü. Keşke sporda olsaydı.

Bu arada hanimlar, komsuya gidicem demistim ya, yiyip gittim evde, ve ordaki tabagima hic dokunmadim, tabakta borek vardi cok severim, amerikan salatasi vardi onu da cokseverim, kurabiye ve zeytinyagli dolmA vardi, hicbirine dokunmadim:) sonradan tavukgogsu getirdiler, onada dokunmadim aslinda ama sonra benim ufklik gelip yedi birazini, bEnde oyle aldim azicik ...
İnsan nefsine hakim olunca pek bi mutlu oluyor canimm:)))
Bu kadar şeyi reddettiğin için tebrik ederim seni.:46:

merhaba kızlar Tlf dan siteye girmeyi öğrendim bu akşamki menümu paylasayim hemen
sabah 7.30
1dilim ekmek
1bardak şekersiz çay
peynir domates salatalık

öğle 12.45
1 tabak etli bezelye
1dilim ekmek

ara 16.15
1 dilim ekmek
4zeytin

akşam 18.30
bir parça firinda tavuk
salata
1dilim ekmek

bugün 5km kadar yürüdüm
3litre suyu geçtim.
Ekmeklerin çok olmuş Burcu'cum. Birde bezelyenin glisemik indeksi yüksek. Çok çabuk acıkmana sebep olur. O nedenle mümkün olduğunca tüketmemeye çalış. Spor ve su harika. Adımsayarı araştır unutma. Çok işine yarayacak.

selam kızlar, şimdi eve geldim... kuzenimin morali çok bozuk.. yaklaşık 1,5-2 sene kadar önce eşinden ayrılmıştı..7-8 yıl evli kalmışlardı.. araları da çok iyiydi ama kendisi de söylüyor ama ayrıldılar işte, sanıyorum eşi çocuk istemediği için...
neyse, sonra kuzenim 4-5aydır biriyle birlikteydi.. hatta eylülde evlenmeyi planlıyorlardı, bir ara çocuk hemen evlenelim yurtdışında falan demiş.. neyse işte, sonra 1 hafta araları bozulmuş, çok garip davranmaya başlanmış.. dün ne dese beğenirsiniz, ben eski eşime bir şans daha vericem!!! (o da önceden evliymiş 2 sene kadar önce boşanmış, hatta aynı insandan 2 kez).. yuh yani...

kuzenim çok fena, kızcağız ilaçlarla ayakta duruyor :43::43::43: çok seviyordu, anlam da veremiyor.. biz de anlayamıyoruz walla.. bööle işte.. anlatayım dedim.. menümü yazacağım şimdi de....
Her işte bir hayır vardır Ceren'cim. Umarım kuzenin en az hasarla atlatır bu dönemi. Allah yardımcısı olsun.

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim beyaz peynir
bol bol salatalık
2 dilim kepekli ekmek
çay

öğlen(12:00)
1/2kase mercimek çorbası
1 tabak nohut yemeği (normal porsiyondan az istedim)

ara(16:30)
8 badem

akşam(19:00)
ızgara köfte + piyaz
1 dilim kepekli ekmek

2lt su :17::17::17: çok fena ama biliyorum, içemedim walla şimdi biraz içiyorum ama 2,5u bulamam :17:
spor yok ..
Menü gayet güzel. Su az ve spor yok. Daha çok dikkat et lütfen. Neden az kilo verebildiğin anlaşılıyor. Su ve spor önemli canım. Eğer düzenli yaparsan çok iyi kilo verebilirsin.

kızlar gece sahurda yulaf ezmesi bile yemeyi düşünüyorum :52:
Neden? Özel bir sebebimi var?

Kızlar aslında acıktığımı hissediyorum biraz bu saatte de ne yenir ki? nesfit yesem fazla olur sanırım.:50:

Jiilian yapicaktım ama canım müzik dinleyip yürümek istiyor şuanda.:8::8:
Bence de yeme sahur geldi sayılır. Ben ölüyorum ama açlıktan. #direnebru :60::60:

Geçmiş olsun kuzucum. Dikkat et kendine. Takma artık kafana hiç bir şeyi. Menüyü yazmamışsın ama?

Kızlar 411 kalori yaktımda geldim:52: 1 saatte 4.85 kilometre yürümüşüm birazda koşmuşum:41::41:
Tebrik ederim çok güzel yürümüşsün. :46:

Kızımın mamasını içirip geliyorum. Sanırım bi Özlem' le ben varım. :9:

MENÜM

Sabah (10:00)

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde beyaz peynir
3 tane zeytin
Domates, salatalık
1 dilim köy ekmeği

Ara(13:00)

1 avuç leblebi

Öğle (15:00)

1 tabak sarmısaklı yoğurtlu kabak yemeği
Soğan
1 dilim köy ekmeği

Ara (18:00)

1 avuç leblebi

Akşam (20:00)

Küçük bir tabak salata

3 litre su, bol bol yürüdüm elimde pusetle:53:

Şuan açlıktan ölmek üzereyim ama kararlıyım hiç bişey yemeyeceğim. Bu arada yarın oruç tutamayacağım çünkü reglim bitmedi. İnşallah ikinci gün tutabilirim. :17:

Sanırım bu saatten sonra gelen olmaz. Bende eşimin kahvaltısını hazırlayıp yatıyorum. İyi geceler. Oruç tutanların allah orucunu kabul etsin inşallah. Bu arada oruç tutanlar bu hafta perşembe iftardan önce tartılacak. Tutmayanlar ise yine cuma günü sabah tartılacak. Unutmayın bunu olur mu?

Demek ki ağrılarının sebebi üzüntüymiş cnm.Geçenlerde üzüntülüydün,stresliydin ondan ağrın olmuştur sanırım.Bugünde hastana üzüldün.:50: Dikkat etmen lazım kendine.Geçmiş olsun burcucum:16::16::16:

aynen canım herşey üzüntüdenmiş

İnşallah düzelir biran önce. Bu devirde bilgisayarsız kalmak zor gerçekten. Hele ki iş yerinde.

Aç kaldım kızlar bu akşam. Hala çok açım ama dayanıyorum. :52:Menümü yazınca görürsünüz.

İnşallah cumaya kadar geçer şişkinliğin güzel bir sonuç görürsün tartıda. Ama unutma her gün tartılmak moralini bozar.

Geçmiş olsun canım. Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah biran önce allah dileklerini kabul eder. Bu arada bu hafta bildirim yapmadığın için seni izinli yazmıştım. Haftaya da listeye giremeyeceksin. Ama yine diyetine devam. Çünkü izin dönüşü kilolar bölünüyor.

Oruç tuttun sanırım canım. Afiyet olsun ama sahur çok az olmuş. Nasıl dayandın? Bide hangi şehirdesin Özlem? İftar saati bizde 20;30 felan olacak sanırım. Henüz bakmadım :9:

Ekmeklerin çok olmuş Burcu'cum. Birde bezelyenin glisemik indeksi yüksek. Çok çabuk acıkmana sebep olur. O nedenle mümkün olduğunca tüketmemeye çalış. Spor ve su harika. Adımsayarı araştır unutma. Çok işine yarayacak.

Her işte bir hayır vardır Ceren'cim. Umarım kuzenin en az hasarla atlatır bu dönemi. Allah yardımcısı olsun.

Menü gayet güzel. Su az ve spor yok. Daha çok dikkat et lütfen. Neden az kilo verebildiğin anlaşılıyor. Su ve spor önemli canım. Eğer düzenli yaparsan çok iyi kilo verebilirsin.

Bence de yeme sahur geldi sayılır. Ben ölüyorum ama açlıktan. #direnebru :60::60:

Geçmiş olsun kuzucum. Dikkat et kendine. Takma artık kafana hiç bir şeyi. Menüyü yazmamışsın ama?

kaptiş valla bugünlük affet beni menü yazmayım olr mu çünkü çok yedim kaçamak değil ama çok yedim :52:

MENÜM

1 tane haşlanmış yumurta
3 tane zeytin
Domates, salatalık
1 dilim köy ekmeği

1 avuç leblebi

Soğan
1 dilim köy ekmeği

1 avuç leblebi

Küçük bir tabak salata

Şuan açlıktan ölmek üzereyim ama kararlıyım hiç bişey yemeyeceğim. Bu arada yarın oruç tutamayacağım çünkü reglim bitmedi. İnşallah ikinci gün tutabilirim. :17:

owww açlık yoksunluk sendromu çekmişsin resmen menü uzun olsada doyurucu olmamış kaptiş

Sanırım bu saatten sonra gelen olmaz. Bende eşimin kahvaltısını hazırlayıp yatıyorum. İyi geceler. Oruç tutanların allah orucunu kabul etsin inşallah. Bu arada oruç tutanlar bu hafta perşembe iftardan önce tartılacak. Tutmayanlar ise yine cuma günü sabah tartılacak. Unutmayın bunu olur mu?

anlaşıldı kaptiş

Tamamdir kapptan

kızlar günaydııınnn,

ay aptal gibiyim walla, dün o kadar üzüntü içime çöktü.. hiç bugün salı gibi gelmiyor, hafta bitmeli artık, haftasonu gelmeli :52::52:

neyse, bu sabah tartıldım 70,1im.. acaba 1-2 güne hastalanıcam diye mi yaa:44::44::44: izne ayrıldığım kiloya inmem lazım cumayaaaa 69,7 yani...

bu arada kaptiş, aklım bir yerlerde, dün sana cvp yazdım mı hatırlamıyorum, hergün tartılmadan duramam ben yaa.. alışkanlık oldu... boşver mutluyum da.. diyetisyen de haftada 1 diyor, haklısın sen, doğrusu o ama ben dayanamıyorum işte :17::52:

ben pek iyi başlamadım sanırım bu hafta yaa bilmiyorum yaniiii

canım ben googleplayden accupedo diye bi program indirdim şimdiye kadar en sağlıklısı bu çıktı

canım olmamış yaaaa umarım telafi edersin

canım çok sağlıksız bu yaaaaaa

geliyim kaptan ayıp ettin aaa hamarat olmak zorunda kaldım annem çalışıyor bu sene tüm işleri yıktı yemek temizlik ütü çamaşır filan valla zor iş

okudumda üzüldüm canım kuzeninin hakkında hayırlısı olsun

canım çok üzüldüm hayırlısı neyse o olsun sıkma canını

afiyet olsun cnm

ben beğendim kuzucummm

canım bezelyenin şeker oranı yüksek dikkayt etmelisin

su hariç güzel bi menü canım

iyi geceler kuzum

saol Burcum :16:

cnm bir yorumda bulunmadı mı doktor ekg'ye? ok üzüntüden oluyordur ama ne biliyim... :44: naapacakmışsın peki?

ohh gezin walla kaptişş havalar güzelken...

dsol Kaptiş.. inşallah hayırlısı dediğin gibi..
bu arada ben 3 hafta öncesine kadar çok yoğun spor yapıyordum kaptiş yaa, ondan yavaş veriyor olamam..suyum da bir ara coşmuştu ama normalde hep 2,5-3 arası.. onu artırayım ok.. spora da yeniden bi başlamak lazım, haklısın kaptişş...

MENÜM

1 tane haşlanmış yumurta
3 tane zeytin
Domates, salatalık
1 dilim köy ekmeği

1 avuç leblebi

Soğan
1 dilim köy ekmeği

1 avuç leblebi

Küçük bir tabak salata

menü güzel de cnm leblebiler seni kabız yapmıyor mu? :52::52: beni çok etkiliyor :52::52:
bir de köy ekmekleri doygun büyük dilimlerse, 2 avuç leblebi ile acaba çok mu karbonhidrat oldu :44::44: emin olamadım kaptiş, sen daha iyi bilirsin...
öğlen akşam protein yok (yoğurt dışında) ama sabahki bol miktarda olmuş.. afiyet olsun :32:

Gunaydin hanimlarr
Gidip bi tartilayim , ayran deoksuna baslicam bugun ,
Cerencim uzuldum ya kuzeninin durumuna, hayirlisi insallah

Ozlemcim ayran sade degil , icinde bulgur yesisl mercimek nohut ve salatalik var :)

Back
X