Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin hanimlarr
Gidip bi tartilayim , ayran deoksuna baslicam bugun ,
Cerencim uzuldum ya kuzeninin durumuna, hayirlisi insallah

Ozlemcim ayran sade degil , icinde bulgur yesisl mercimek nohut ve salatalik var :)
Ayda en fazla iki defa yapılabiliyor biliyorsun dimi? Bi ara bende denemek istiyorum. Vücudumuz toksinlerden arınıyor böylelikle.

Vuuuuhuuuuuuuuu

69.2
69.2
69.2
69.2

:)))) harikaaaaaaaaaaa

Rakiplerime duyruluuuurrrrr :P
Aferin sana. Bakalım bu cuma neler olacak. Geçen haftanın kaydını alayım. Sonra değişen sıraları takip etmek kolay olur. Tickerını değiştirsene hala 71 de duruyor.

Geçti sanırım şişkinliğim.:32: Sanki hergün yapmam gereken bir ihtiyaç gibi gidip gelip tartılıyorum.Eşim tartıyı almak istememekte haklıymış:50:
pek yiyesim yoktu.:56: Akdenizin doğu kıyılarında bir şehirde:34:

Yemedim zaten.1 tane karnıyarık yedim patliyacak gibi hissettim kendimi ama aslında az yemişim ondan acıktım sanırım.:56::56:

Kaptan aslında jillian yapıyordum. 1 aylık 1 programı bitirdim.Sonra yürüyüşlere ilave olarak jillianın 2 tane ayrı programını yapmaya başlamıştım.1 haftayı geçmiştir yapmadım. sence yürüyüşler yeterlimi? Spor listem duruyor bir ara paylaşırım:44::44:
Yürüyüş yeter canım. Jilianı bence hedefine ulaştıktan sonra sıkılaşmak için yap. Bu arada sahil varsa eğer bulunduğun yerde nerde olduğunu biliyorum, şuan büyük kızımda orda tatilde. Ama merkezde. İsminini söylemek istemedin sanırım kaldığın yeri? Pot kırmayayım diye bende yazmadım. Sizin oralarda yaşayıp da diyet yapmak çok zor :52:
Her sene nasil basariyorum bilmiyorum ama mutlaka ramazanin ilk gunu ben regl oluyorum. Herkesle birlikte o heyecani yasayamiyorum.. Ben herkesten sonra basliyorum yani , hic sevmiyorum bu durumu:( daha benim yaklasik bir haftam var ramazanima...
Ne güzel işe başında geçiyor. Bazen hem başına hem sonuna denk geliyor yada arada bırakmak daha zor oluyor. Bende yarın başlıyorum inşallah. Bugün güvenemedim çünkü reglimin son günleri.

Dün gelemedim. Çalışmaya alışamadım onu anladım dün. Akşam sekiz buçuk gibi dönüyorum işten. Dün yemek yedikten sonra balkonda uyumus kalmışım tee sahura kadar. Uyandığımda hala yorgundum. Aslında şu anda da öyleyim. Sanırım aç hissettiğim için böyle. Dünkü menümü yazayım.

Sabah:(8:30) (uyuya kalmışım on dakikada evden fırladım. Dolapta elime ilk geçen şeyi kahvaltı diye aldım. :52: )
1 tane büyük kırmızı biber

Öğle (15:00 civarı)
tavuk dönerin içini
Lavaşın da ucundan bir parça
1 ayran

Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
1,5 bardak ayran
su yarım litre içim :17: spor da yok. :17:

Kahvaltı mutlaka yapmalısın canım. Öğle yemeğini de çok geç yemişsin. Yiyecekler açısından menün güzel yanlış bişey yememişsin ama düzensiz olmuş. Ekmek yemiyor musun normalde yoksa diyet için mi bıraktın? Su olmazsa olmaz. Hele ki bu sıcaklarda. Biran önce suyu artırmaya çalış canım. Su sağlık içinde çok önemli.

yok canım kahve genelde staja gittiğim zaman tercih ediyorum oda yada yılda bir yasak değil ama aram yok :1:
Kahve çarpıntı yapıyor canım. Biliyorsun dimi?

Son düzenleme:
bana gelio köyden valla katkısızzzz teyzem gönderio :52:
Bence yiyebilirsin sakıncası yok. Zaten yağı hayatınızdan tamamen çıkartmayın. Yiyin ama abartmadan. Çünkü eninde sonunda bitecek bu diyet. Normal hayata döndüğümüz zaman afallamaması lazım vücudun. Azar azar tüketmekte hiç bir sakınca yok bence.

Bence yiyebilirsin sakıncası yok. Zaten yağı hayatınızdan tamamen çıkartmayın. Yiyin ama abartmadan. Çünkü eninde sonunda bitecek bu diyet. Normal hayata döndüğümüz zaman afallamaması lazım vücudun. Azar azar tüketmekte hiç bir sakınca yok bence.

kaptişşş peki o tereyağın üstüne reçel filan :52:

Kizlar cok mutluyum.nisanimiz icin elbise bakmiyaCam galiba:-D annemdeydik az once 3 tane elbise denedim.3ude oldu:-D ozamana kadar bol gelmezse giyinirim dedim bunları:-D:-D

slm kızlar nabersinizz?? sahurda ne yediniz?? bi de iftarı kaçta açıyorsunuzz???

Kizlar cok mutluyum.nisanimiz icin elbise bakmiyaCam galiba:-D annemdeydik az once 3 tane elbise denedim.3ude oldu:-D ozamana kadar bol gelmezse giyinirim dedim bunları:-D:-D

heyyy bu çok mutlu bi haberrrrrrrrrrrrrrr :16:

slm kızlar nabersinizz?? sahurda ne yediniz?? bi de iftarı kaçta açıyorsunuzz???

canım ben klasik kahvaltı yaptım. 8 buçukta açıcam

Ayda en fazla iki defa yapılabiliyor biliyorsun dimi? Bi ara bende denemek istiyorum. Vücudumuz toksinlerden arınıyor böylelikle.

Yürüyüş yeter canım. Jilianı bence hedefine ulaştıktan sonra sıkılaşmak için yap. Bu arada sahil varsa eğer bulunduğun yerde nerde olduğunu biliyorum, şuan büyük kızımda orda tatilde. Ama merkezde. İsminini söylemek istemedin sanırım kaldığın yeri? Pot kırmayayım diye bende yazmadım. Sizin oralarda yaşayıp da diyet yapmak çok zor :52:
Ne güzel işe başında geçiyor. Bazen hem başına hem sonuna denk geliyor yada arada bırakmak daha zor oluyor. Bende yarın başlıyorum inşallah. Bugün güvenemedim çünkü reglimin son günleri.

Ramazandan sonra takımca denesek şu detoksu nasıl olur sence?
Ah ahhh:52::52:

Aferin sana. Bakalım bu cuma neler olacak. Geçen haftanın kaydını alayım. Sonra değişen sıraları takip etmek kolay olur. Tickerını değiştirsene hala 71 de duruyor.

Kahvaltı mutlaka yapmalısın canım. Öğle yemeğini de çok geç yemişsin. Yiyecekler açısından menün güzel yanlış bişey yememişsin ama düzensiz olmuş. Ekmek yemiyor musun normalde yoksa diyet için mi bıraktın? Su olmazsa olmaz. Hele ki bu sıcaklarda. Biran önce suyu artırmaya çalış canım. Su sağlık içinde çok önemli.

Kahve çarpıntı yapıyor canım. Biliyorsun dimi?
Biliyorum kaptan, 75 kilonun ustundekiler ayda iki kere, 75 in altindakiler ayda bir kere yapabiliyor

Tickerimi telefondan yapamiyorum, ipad ya da pc olmasi lazim, artik beklicez , yarin belki anneme gidince yaparim..

Harikkaaa , bol gelmezse giyersin artik:))

bana gelio köyden valla katkısızzzz teyzem gönderio :52:
ohh şanslısınız Ozaman
bence kaptan seni keser :-P

vay süper haber. ozlem toplamda kaç kilo vermiştin sen

$DSC_0569[1].webp

:32::32::32::32:

Burcuuu, abartma kuşummm.. zaten kaptişten yemişsin fırçayı :52::52::52:

çok güzel de, yeni almayacağına niye sevindin ki anlamadım? yeni iyidir ya.. haa ama küçük elbiselere girdim diye sevindiysen o başka :52::52:

selam cnm, ben tutmuyorum :17:, tutamıyorum, şekerim düşüyor, daha önceden 2-3kez bayılmışlığım var, ondan artık tutmuyorum...

ayyyy ben içemiyorum onu ya bi gü yapmıştım 500gr verdim ama o yağsız yoğurt öldürüo beni :52:
evet yaa, light yoğurt fena, ben de karıştırmıştım ama çok da manyak kilo vermedim.. 1kg mı neydi o da diyetin başlarındaydım..

wuhuu :46::46::46::46::46::46:

Kizlarr 45 dklik leslie tamamdir:)
Ama su icmem yavas gidiyor bugun , daha 1 lt oldu

Neee?? 1 litremi? Bu saat olmus!!!! Cok az cok.En az 2 litre olması gerekirdi bence bu saate kadar!!!!! Nasıl dayanıyorsun cnm ya:-/

Neee?? 1 litremi? Bu saat olmus!!!! Cok az cok.En az 2 litre olması gerekirdi bence bu saate kadar!!!!! Nasıl dayanıyorsun cnm ya:-/
Evde su yoktu az vardi , coluk cocuk icer diye ben suya yuklenemedim:)) neyse geldi su artik:)
kızlar benim karnım ağrıyor.. yrna hastalanıcam heralde.. her ay ki gibi yine 3-4 gün aynı şeyi söyler miyim size acaba :52::52::52::52:

Hadi bakalim soylicek misin:))

Back
X