Şeytan dürttü gittim tartıldım bugün ve kilomda artış var. Nasıl oldu bu anlamıyorum. Neyse menümü yazayım ben.
Sahur:
1 kase müsli+süt
3 hurma
iftar:
Bir kase çorba (tavuk, süt ve bademli)
4 kaşık bamya yemeği
1 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
bolca roka
İftardan yarım saat sonra:
1 bardak erik suyu (annem yapmış yaklaşık 3 litrede toplam 5 kaşık şeker varmış)
9 tane antep fıstığı
Su toplamda yarım litre içebildim. Spor yok.![]()
cnm ramazanda oluyor, Kaptiş demişti ya, oruç tutanlar perşembe iftar öncesi tartılacak diye... unutma

suyu 0,5Lt mi? naaptın? iç daha iç.... çok sağlıksız...
kızlar ya iftar sonrası ve öncesi kilo çoook fark ediyo bana mı öyle geliyo yani ben mi çook yiyorum yoksa şişiyor muyumm:26::26:
evet cnm, birden yiyorsun ya ondandır, bol sıvı da alıyorsan...
Selam kizlar bugunku menum dunkunun ayynisi
Ama bu sefer ayran karisuimimi son iki seferini icemedim cunku disarilardayd, onun yerine annemlerde normal ayran ictim, oyle yani..
ayyy heyecanla bekliyorum sonucunu Tubaaaa...
Aynen işte böyle canım, Takımı hep bu şekilde aktif görmek istiyorum. Azıcık uzak kalanın geçmişi düşünüp korkmasını istiyorum
Humus diyette nasıl olur acaba? Senin bi fikrin var mı canım?
Harika bir menü olmuş. Tebrik ediyorum.
Not aldım canım.
Badem ağacı çıkacak midende. Bademler çok olmuş. Akşam yemeğin çok geç kalmış, su da az olmuş.
Hangi ortak alana baktın ki?
Düşünce gücünü unutuyorsun her defasında Burcu. Kilo veremeyeceğim diye düşünürsen eğer veremezsin. Geçen hafta ben 70,9 u göreceğim dedim ve gördüm.Kötü düşünme sakın.
Ceren'cim zaten izne ayrıldığın kilondan fazla çıkarsan eğer bir hafta daha bekletmek zorunda kalacağım seni. İzinden sonra artı kiloda olan üyeler o hafta listeye giremiyor. En az eksi 100 gitmiş olması lazım. Ben yokken sanırım bu kuralı uygulamamışlar. Son zamanlarda da biliyorsun ki sarı kart olayı var takımlarda. Yüzdemizin 0.30 un üstünde olması lazım.
Antep fıstığı haricinde güzel bir menü. Ama su hiç mi hiç olmamış. Çok az içiyorsun. Lütfen suyunu çoğalt. Yoksa çok zor kilo verirsin. O tartıdaki artışında mutlaka bir sebebi vardır. Yanlış zamanda tartılmış olabilirsin. Yarına daha iyi çıkar umarım kilon.
Ayyy allahım yaaa sizin hiç mi işiniz gücünüz yok dakika başı tartılıyorsunuz? Vallahi tartı yasağı getireceğim takıma. Sürekli tartılmak moralinizi bozar. Sadece cumadan cumaya tartılın. Kaldırın tartıları uzak bir yere.
Demek ki çok yiyorlarBenim sodaya ihtiyacım olmadı mesela
İyi geceler canım. Bende yatsam mı yatmasam mı karar veremedim? Acaba uyanabilir miyim sahura :44:
MENÜM
Sahur (03:15)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde beyaz peynir
5 tane zeytin
Domates, salatalık
1 tane minik köfte
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
İftar (20:23)
1 tabak mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Minicik bir dilim kömbe (Malatya usulü) (Misafirlikte olduğum için tadına bakmak zorunda kaldım. )
3 yudum kola
1 fincan şekersiz sütlü nescafe (00:30)
suyu daha sayıyorum. Sahura kadar 3 litreyi geçer. Spor yok maalesef.
anladım kaptişş, kısmet o zaman.. bu sabah yine 70,1 çıktım, yrna allah kerim

hoşgeldin cnm, ben ceren,30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim (bugün evlilik yıldönümümüzMerhabalar,
Ben Mine.37 yaşındayım. 2,5 yaşında bir oğlum var. 1.60 boyunda 80.8 kiloyum.Hedefim 60 olmak.Beni de gurubunuza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler![]()

Bugün yediklerimi yazayım.
Sabah
2 yumurtadan yapılmış soğanlı yumurta
Şekersiz çay
Öğle
Yarım tavuk
Yoğurtlu patlıcanlı kırmızı biber salatası
1 bardak zero
Akşam
1 kupa yarım yağlı sütten yapılmış nescafe
1,5 litre su + 30 dk.spor
akşam olmamış tatlım, daha sağlıklı beslenmelisin, sebze-protein gibi şeyler...
bu arada suyu da artırmalısın

Günaydın kızlar nasılsınız? Dün pek görüşemedik..
Önce ev işlerimi aradan çıkartıp sonra rahat rahat vakit ayırırım buraya..;-)
bugün bekleriz tatlıımm