Ohh ne güzel bende mi alsam acaba? İftardan sonra alayım en iyisi. Bu arada az kalsın yemeğimi yakıyordum. Son anda kurtuldudışarda bi gezdim geldim şöle bide kendime şeftali aldım kaptişşş
Hoş geldin canım. Eşin erken geliyor galiba?bügün bizim net bir gitti bir geldi tam giremedim.net geldi bu sefer eşim oturdu anca geldim
İyi etmişsin canım onlar tatlı yerken sen meyveni yersin. Şimdiden dolaba at soğuk soğuk daha lezzetli olur.ben gittim aldım kaptiş çünkü bizimkiler eve tatlı almışlar babamla konuştum dedim bei katmayın kendinize göre alı meyve aldım kendime bende
Ramazanda da olmuyor ki Banu' cum ben suyla açıyorum orucumu saat 00:00 olmadan 1.5 lt bitiyor.canım benden tavsiye yemekte su tüketme hazımsızlığa neden oluyor yemektem 1 saat önce ve yemekten 1 saat sonra içmen lazım
Ohh ne güzel bende mi alsam acaba? İftardan sonra alayım en iyisi. Bu arada az kalsın yemeğimi yakıyordum. Son anda kurtuldu
Hoş geldin canım. Eşin erken geliyor galiba?
İyi etmişsin canım onlar tatlı yerken sen meyveni yersin. Şimdiden dolaba at soğuk soğuk daha lezzetli olur.
Ramazanda da olmuyor ki Banu' cum ben suyla açıyorum orucumu saat 00:00 olmadan 1.5 lt bitiyor.
Suya doyamıyorum canım zaten.. Hele bugün acaip susadım.öle yapcam kaptiş yaaaa s bendede öle oluyor bi bardak içiyorum annem sofradayken vermio yemek yemiyorum diye sonra sürahiyle yatıyorum resmen
günaydın kızlar. bu sabah dükkanı ben açtım galiba kimsecikler yok.
ben dün gece de sahura kalkamadım. neden böyle oldu anlamıyorum. 2 günüm gitti boşu boşuna((
dünkü menüm:
sabah(10.00)
1 peynirli sandvic
ara(11.00)
1 şekersiz nescafe
ara( 17.00)
1 top sade dondurma , 1 dilim güllaç
akşam(19.00)
1 servis kaşığı menemen
1 dilim ekmek
2-3 çatal yağsız makarna(oğlumdan kalanı yedim)
su:3 lt
yürüyüş: dün sakindi çok şükür. sabah oğlumu anneme götürken 15 dk. yürüyüş.
Bir sonraki tartı zamanına dek toplarsın canım.Gunaydın hanımlar
Bugun tartıda 70 i gordum(( ben yeniden 7 li rakamlar istemiyordum ( misafir agırlayınca hep boyle oluyor, neyseki bir haftam var telafi etmek için.. Bugun de biz davetliyiz biyere...
Evet Beril' cim ben hiç denemedim ama su attığını ve çok kullanıldığında sağlıksız olduğunu biliyorum. Dikkatli kullanmak lazım. Her bünyede aynı etkiyi yaratmıyor. Bazıları iyi geliyor, bazılarına kötü geliyor.
İnşallah yememişsindir.
Evet canım. Kilolar yakınlaştı iyice birbirine. Bakalım haftaya neler olacak.
Sadece göze batan pide var canım. Oruç olunca insanında canı çekiyordur. Onun haricinde güzel bir menü. Su çok güzel 2 litre yapmışsın. Tebrik ederim seni. Mesaj sayılarını not aldım. Günlük göndermen senin içinde kolay olur unutma.
Çok kötüydü canım menüm. Diyete göre çok kötü aslında diyetten önceki yemelerime rağmen iyiydi ama diyet için kötü bir menüydü. Fotoğraf konusuna çok büyük merakım var ve yetenekli sayılırım. Uzun zamandır almayı düşünüyorum ama hep erteliyorum acelesi yok diye. Birazda tuzlu oluyor profesyonel makinalar. Ama bu kez alacağım inşallah.
Menünü hiç beğenmedim canım. Sağlıksız görünüyor. Uzun süre aç kalmışsın. Arkasından tatlı yemişsin. Akşam çok az olmuş ve karbonhidrat ağırlıklı. Protein yok menüde . Bu arada dün gece eşim koltukta uyuyakalmış, bende saati kurmuştum. Kalktık ki saat 03:30 ezan 03:44 te okunuyor. Apar topar bişeyler atıştırdık ama zor geçecek bugün benim için. Bundan sonra uyumak yok bana
Minik cadı uyuyunca bende kalkmadım.
Haklısın canım. İstersen eğer başarıyorsun çünkü geçen yıl ben öyleydim. Misafirliğe bile gitsem sadece yemem gerekenleri yiyordum. Hatta artık etrafımdakiler o kadar çok alıştılar ki teklif bile etmiyorlardı. Çok katıyımdır bu konuda. Yemeyeceksem yemem ama bu sene acaip bi rahatlık var üstümde. Sanırım başardım yine başarabilirim duygusu ama biran önce bundan kurtulmam lazım. İşe dönmeden eski kiloma inmek istiyorum.
Söz Kaptan!Şimdi ben kaçamak yaptım diye size kızamayacak değilim. Kendime de kızarım size de unutmayın bunu. Ben dahil bu cuma kimsede + kilo istemiyorum. Hatta hiç kimsenin yüzdesi 0.30 altında olmayacak. Yoksa çok kötü korkun benden
Kolay gelsin kaptan.Minik prensesimi banyo yaptırdım az önce. Tek başına yaptırmak zormuş ama becerdim. Karnını doyurup, yatırdım. Mışıl mışıl uyumaya başladı. Hazır o uyuyorken bende işlerimi halledeyim. Akşama yemek yok. Mutfağı toparlayıp hemen yemek işine koyulmam lazım kızlar arada bi bakarım buraya. Boş bırakmayın takımı öpüyorum kocaman
Hoşçakal canım, görüşürüz.arkadaşlar ben çıkarım az sonra . patron toplantıda bitmesini beklıyorum. msj sayımı tubaya gönderiyorum şimdi. pzt ye kadar hoşçakalın.
Arttıracağım canım ama asıl ramazandan sonra arttırabilirim sanırım. Çünkü su içecek vakit çok fazla değil.ayy bu anlattığın sıs süpermiş cnm yaa... sewerim ben bunu kesinafiyet olsun...
inşallah cnm
tebrikler kızlaaarrrr, süpersiniiizzz
kaptiş olmasaymış iyiymiş ama olmuş.. sen telafi edersin.. güvenimiz tam sana.. ramazanda insanın iradesi kuvvetleniyor ama iftar sonrası düşüyor tabii.. ben normal karşılıyorum... madem telafi de etmeye hazırsın, bence sorun yok.. sana güvenimiz tam kaptişş
cnm güzel menü.. iftarda karbonhidrat yerine protein olsaydı çok çok süper olurdu ama kötü değil yani, afiyet olsun...
sen 23 kilo verdin kaptişş yaa, bir kaçamak seni bozamaz... toparlarsın, daha da iyisini yaparsın, ben biliyorum
sakın bu oyuna gelme Özlem
tuzak onlar tuzak
afiyet olsun cnm, güzel olmuş ama suyu daha da artır ... çok iyi gidiyorsun..
cnm güllaç ve dondurma olmamış yaa, bugün toparlayabilecek misin bari?
ay çok fenadır biliyorum.. 69,7den sonra 70in altına inemiyorum işte...
inicez, vazgeçmek yok...
kolay gelsin tatlım.. inceyse 2, kalınsa 1 tane ye kuzum, abartma ama...kompostoyu içtin mi sahurda
kaptiş kimse olmazsa ben olurum ama çalışmayan biri daha iyi olabilir diye düşünüyorum.. biliyorsunuz bazı günler akşama kadar hiç gelemiyorum... ama yine de kimse bulunamazsa ben olurum ...
ayyy, mis gibi kokar o şimdi... melek yaa
kaptiş, sen cezanı veriyorsun zaten kendi kendine baksana... başka cezaya gerek yok sanki
yok kaptişş, hem oruç da tutuyorsun...biz sana güveniyoruz, bir daha yapmazsın biliyoruz..
görüşürüüzzz cnmmm
Afiyet olsun canım. İngiliz tuzu gerçekten işe yarıyor mu?merhaba kızlar bugün biraz geç kaldım kahvaltı işler di derken bide internet bağlanmadı anca geldim
dünki menümden başlayım
sabah
peynirli omlet
domates,salatalık
4 zeytin
1 ince dilim ekmek
arda ingiliz tuzu içtim
akşam
1 küçük kase yogurtlu makarna
bu sabah
haşlama yumurta
domates,salatalık
biraz peynir
5 zeytin
1 ince dilim ek mek akşamda kabaklı çorba ve salata
Sıkma canını canım sebebini sen de biliyorsun. Bir sonraki tartı zamanına kadar tartılma istersen.Merhaba arkadaşlar.Ben bu sabah tartıldığımda +300 gr.almış gözüküyordum tekrar 80.2 e gelmişim.79.9 dan diyetime de uyduğum halde tekrar 80'lere geldim offf ..Bunun sebzelerden kaynaklanan bir durum olduğunu bilmeme rağmen moralim bozuldu çok(((
Ellerine sağlık canım. İftara kadar iyice dinlen sen.dolmayı pişirdim kızlar iftara hazır bi kendi yemeğim ve salata kaldı ama bugün çok çalıştım sanırım çok susadım
Uzun süre aç kaldığımız için böyle oluyor canım. Aslında dikkat etmeyince ramazanda çok kolay kilo alınıyor. Sahurda yiyip yatıyorsun. Uzun süre aç kalınca iftarda yemeğe yükleniyorsun falan. Çok dikkatli olmak gerekiyor.kızlar ya ramazanda kolay kilo verilir diyen insanlara katılmıyorumben aksine kendimi çooook yemiş gibi hissediyorum peki sizlerrr
Güzel gibi canım ama o sahurdaki 4 dilim ekmek çok fazla.SAHUR
2 dilim beyaz peynir (60 gr)
5-6 adet zeytin( tuzsuz)
4 ince dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık,yeşillik
1 su bardağı süt (yoğurt)
1 porsiyon meyve
İFTAR
2 adet hurma+2 bardak süt
1 kepçe çorba (kremalılar hariç)
10 dk ara veriyoruz
2 köfte kadar et (60 gr)
3 yk sebze yemeği
2 ince dilim tam buğday ekmeği
salata veya 1 kase cacık veya ayran
ARA: 2 PORSİYON MEYVE
AYRINTILAR:
GÜNLÜk 2.5 ,3 LİTRE SU
1 kepçe çorba= 1 dilim ekmek= 2 yk kaşığı pilav/mak (arkadaşlar pilav yemek isterseniz 1 dilim ekmek yemeyin)
kırmızı et tüketimi haftada 2-3 gün
yumurta tüketimi 2-3 gün
tüketilmemesi gereken besinler:
şeker, şekerli besinler bal, reçel
hamur işleri, börek pasta, kek, kurabiye, ç,kolata
yağda kızartmalar, kavurmalar, yağlı sos eklenmiş besinler
aşırı tuz ve tuzlu besinler
sucuk salam sosis pastırma
tereyağı, margarin, kuyruk yağı, iç yağı ve bütün yağlı yiyecekler
hazır meyve suları ve asitli içecekler
serbest olan besinler:
çay,soda,sirke,limon, çiğ sebzeler, yağsız haşlanmış sebzeler(patates havuç mısır)
baharatlar:)
böle bi liste buldum kızlar düşünceleriniz nelerdir :44:
Suya doyamıyorum canım zaten.. Hele bugün acaip susadım.Bide şunu okuyun bakalım. Ben korktum şimdi. :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/oruc-zayiflama-yontemi-veya-diyet-degildir-47221.html
Evet Beril' cim ben hiç denemedim ama su attığını ve çok kullanıldığında sağlıksız olduğunu biliyorum. Dikkatli kullanmak lazım. Her bünyede aynı etkiyi yaratmıyor. Bazıları iyi geliyor, bazılarına kötü geliyor.
İnşallah yememişsindir.
Evet canım. Kilolar yakınlaştı iyice birbirine. Bakalım haftaya neler olacak.
Sadece göze batan pide var canım. Oruç olunca insanında canı çekiyordur. Onun haricinde güzel bir menü. Su çok güzel 2 litre yapmışsın. Tebrik ederim seni. Mesaj sayılarını not aldım. Günlük göndermen senin içinde kolay olur unutma.
Çok kötüydü canım menüm. Diyete göre çok kötü aslında diyetten önceki yemelerime rağmen iyiydi ama diyet için kötü bir menüydü. Fotoğraf konusuna çok büyük merakım var ve yetenekli sayılırım. Uzun zamandır almayı düşünüyorum ama hep erteliyorum acelesi yok diye. Birazda tuzlu oluyor profesyonel makinalar. Ama bu kez alacağım inşallah.
Menünü hiç beğenmedim canım. Sağlıksız görünüyor. Uzun süre aç kalmışsın. Arkasından tatlı yemişsin. Akşam çok az olmuş ve karbonhidrat ağırlıklı. Protein yok menüde . Bu arada dün gece eşim koltukta uyuyakalmış, bende saati kurmuştum. Kalktık ki saat 03:30 ezan 03:44 te okunuyor. Apar topar bişeyler atıştırdık ama zor geçecek bugün benim için. Bundan sonra uyumak yok bana
Minik cadı uyuyunca bende kalkmadım.
Haklısın canım. İstersen eğer başarıyorsun çünkü geçen yıl ben öyleydim. Misafirliğe bile gitsem sadece yemem gerekenleri yiyordum. Hatta artık etrafımdakiler o kadar çok alıştılar ki teklif bile etmiyorlardı. Çok katıyımdır bu konuda. Yemeyeceksem yemem ama bu sene acaip bi rahatlık var üstümde. Sanırım başardım yine başarabilirim duygusu ama biran önce bundan kurtulmam lazım. İşe dönmeden eski kiloma inmek istiyorum.
merhaba kızlar bugün biraz geç kaldım kahvaltı işler di derken bide internet bağlanmadı anca geldim
dünki menümden başlayım
sabah
peynirli omlet
domates,salatalık
4 zeytin
1 ince dilim ekmek
arda ingiliz tuzu içtim
akşam
1 küçük kase yogurtlu makarna
bu sabah
haşlama yumurta
domates,salatalık
biraz peynir
5 zeytin
1 ince dilim ek mek akşamda kabaklı çorba ve salata
Kızlar , oglen 12:30 da cocukları parka goturdum 1 saat oynadılar, geldim 25 dk jillian yaptım, son 10 dk cocuklarala olunca yapamadım, bu kadarını bile yapabilecegmi beklemiyordum, haftasonu herkes evde ve uyanıkken yine iyi vakit ayırabildim..
Sonra dusumu aldım kızımı uyuttum, simdi banada bi agırlık cöktü..
Dunden beri bacaklarımdaki ve bir cok yerimdeki butun kaslarım agrıyor deli gibî, oturup kalkarken yanıyor:) ve bu benim cok hosuma gidiyor, :)) alıstıkca bu hareketlere agrı da kalmaz , daha kolay yapmaya da baslarım
Ay bu arada duştan sonra tartıldım 70 in altına dusmusum cok sukur.. 69.5 filan...
Merhaba arkadaşlar.Ben bu sabah tartıldığımda +300 gr.almış gözüküyordum tekrar 80.2 e gelmişim.79.9 dan diyetime de uyduğum halde tekrar 80'lere geldim offf ..Bunun sebzelerden kaynaklanan bir durum olduğunu bilmeme rağmen moralim bozuldu çok(((
dolmayı pişirdim kızlar iftara hazır bi kendi yemeğim ve salata kaldı ama bugün çok çalıştım sanırım çok susadım
cnm çok dikkat etmek gerekiyor.. benim annem hep çok kilo verirsi... sahurda 1 dilim ekmek ve peynir falan yerdi.. iftarda da önce bir çorba ve çok az pide yer, sonra 1 saat kadar bekler ana yemek yerdi... her ramazan walla yalan olmasın ama 6-8kilo verirdi heralde...(artık şeker hastası olduğundan tutamıyor son 10 senedir...)kızlar ya ramazanda kolay kilo verilir diyen insanlara katılmıyorumben aksine kendimi çooook yemiş gibi hissediyorum peki sizlerrr
SAHUR
2 dilim beyaz peynir (60 gr)
5-6 adet zeytin( tuzsuz)
4 ince dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık,yeşillik
1 su bardağı süt (yoğurt)
1 porsiyon meyve
İFTAR
2 adet hurma+2 bardak süt
1 kepçe çorba (kremalılar hariç)
10 dk ara veriyoruz
2 köfte kadar et (60 gr)
3 yk sebze yemeği
2 ince dilim tam buğday ekmeği
salata veya 1 kase cacık veya ayran
ARA: 2 PORSİYON MEYVE
AYRINTILAR:
GÜNLÜk 2.5 ,3 LİTRE SU
1 kepçe çorba= 1 dilim ekmek= 2 yk kaşığı pilav/mak (arkadaşlar pilav yemek isterseniz 1 dilim ekmek yemeyin)
kırmızı et tüketimi haftada 2-3 gün
yumurta tüketimi 2-3 gün
tüketilmemesi gereken besinler:
şeker, şekerli besinler bal, reçel
hamur işleri, börek pasta, kek, kurabiye, ç,kolata
yağda kızartmalar, kavurmalar, yağlı sos eklenmiş besinler
aşırı tuz ve tuzlu besinler
sucuk salam sosis pastırma
tereyağı, margarin, kuyruk yağı, iç yağı ve bütün yağlı yiyecekler
hazır meyve suları ve asitli içecekler
serbest olan besinler:
çay,soda,sirke,limon, çiğ sebzeler, yağsız haşlanmış sebzeler(patates havuç mısır)
baharatlar:)
böle bi liste buldum kızlar düşünceleriniz nelerdir :44:
selam kızlaaarrr,
şimdi geldiimm.. güzel bir gün geçirdik.. gerçi kuzenimin hala morali bozuk ama yine de birlikte olmak güzeldi...
bu arada hiç kaçamak yapmadım, hatta tavuk ızgaralı bir salata istedim ama o kadar kötüydü ki, 5te1ini yedim yani...
güzel menü cnm afiyet olsun ...
bravo walla..
sen de benim gibisin, tartılmadan duramıyorsun
cnm dukanda sebzelerden sonra kaçınılmaz, moral bozma sakın...
allah kabul etsin Burcucum, hem senin, hem de tüm niyet edenlerin...
cnm çok dikkat etmek gerekiyor.. benim annem hep çok kilo verirsi... sahurda 1 dilim ekmek ve peynir falan yerdi.. iftarda da önce bir çorba ve çok az pide yer, sonra 1 saat kadar bekler ana yemek yerdi... her ramazan walla yalan olmasın ama 6-8kilo verirdi heralde...(artık şeker hastası olduğundan tutamıyor son 10 senedir...)
cnm kaptişe katılıyorum, ekmekler fazla olmuş bence de, yerine yumurta konursa süper bir örnek menü olur...
sahur(02:30)
1 haşlanmış yumurta
domates
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim zeytinyağlı tam bugday ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağ
iftar(20:30)
1 sb mercimek çorba
2 yk fırın fasulye
1/2 gögüs ızgara
2 tane kara lahana sarması(bulgurlu)
salata
1 bardak erik komposto(şekersiz)
2.5 litre su
spor bilmiyorum yoruldum bugün
afiyet olsun cnm, güzel menü olmuş ..
kaptiş bende şu meyvelere takıldım iftardan sonra olanlara fazla değil mi?
Meyve filan yesen geç mi olur ki? Aç kalmışsın bildiğin.selam kızlaaarrr,
şimdi geldiimm.. güzel bir gün geçirdik.. gerçi kuzenimin hala morali bozuk ama yine de birlikte olmak güzeldi...
bu arada hiç kaçamak yapmadım, hatta tavuk ızgaralı bir salata istedim ama o kadar kötüydü ki, 5te1ini yedim yani...
sahur(02:30)
1 haşlanmış yumurta
domates
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim zeytinyağlı tam bugday ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağ
iftar(20:30)
1 sb mercimek çorba
2 yk fırın fasulye
1/2 gögüs ızgara
2 tane kara lahana sarması(bulgurlu)
salata
1 bardak erik komposto(şekersiz)
ara(21:30)
1 şeftali
2.5 litre su
spor bilmiyorum yoruldum bugün
Meyve filan yesen geç mi olur ki? Aç kalmışsın bildiğin.
Afiyet olsun canım. Kara lahana sarması nasıl olmuş?
Sahur:
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık
2 hurma
İftar:
1 kase soğanlı bilmem bir şey çorbası ( çok garip bir ismi vardı aklımda kalmamış)
3 kaşık patlıcan yemeği
1 kase sarımsak ağartmalı turşu
1 dilim ekmek (annem bugün yapmış dayanamadım)
1 hurma
21:30'da 1 şişe maden suyu
Su 2 litre olmak üzere. 2.5 yapmaya çalışacağım yaparım inşallah
Bir de Sarımsak ağartmalı turşu ne diyecek olursanız;
Aslında içindeki zeytinyağı oranı çok yüksek olduğu için o benim utanç kaynağım (yarım bardak kadar var). Yapılışını anlatayım sarımsaklar(2 baş) tuz ile dövülür. Daha sonra içerisine damla damla zeytinyağı eklenir ve bu karışım çırpılır. Bunun sonrasında ise ekşi eklenir (biz 2 limon kullandık) yine çırpılır. Daha sonra bu karışım sulandırılır. İçerisine ne koyup yerseniz işte öyle yersiniz.Bizimkisinde haşlanmış sebze vardı. Tabi bu ölçüde epey çıkıyor. 5-6 kase kadar.
Bildiğiniz tarif verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?