Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlar sabahtan beri evde değilim.aksam geç döneriz muhtemelen.bugün uğrayamazsam yarın görüşürüz.hoşçakalın..;-)
Hadi bakalım iyi gezmeler. Ama gelince oku mutlaka geçmişi Merak ettik akşamki topkekleri naptın diye

Farkettin dimi canım aç kalınca insanın gözü hiç bişey görmüyor. Önemli olan kendini aç bırakmamak. Bu sefer ben bu nedenle zorluyorum kendimi. Ama dünkü kaçamaklardan sonra imkanı yok bir daha hiç bişey benim gözümü döndüremez. Balık alacağım canım alacağımda maalesef ben temizlemiyorum. Çipurayı çok seviyorum onu da temizleyip veriyorlar. Tamam o zaman pazar günü menüde balık var. Burcu'nun cezasını onayladım. Var mı başka ceza vermek isteyen?

arkadaşlar ben çıkarım az sonra . patron toplantıda bitmesini beklıyorum. msj sayımı tubaya gönderiyorum şimdi. pzt ye kadar hoşçakalın.
Sana güzel bir haftasonu diliyorum canım. İnşallah kaçamaksız halledersin, pazartesiye güzel menülerle gelirsin. Güle güle

Dünkü mesaj sayımı yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Toplamda 13 mesajım var.
Tatlım mesajları günlük özel mesaj olarak gönderiyoruz. Dünkü ve bugünki mesaj sayılarını mavera87 yani Tuba ya göndereceksin. Sadece özel mesaj gönderme hakkı olmayanlar buraya yazıyor. Bu arada insan bi günaydın felan der. Gelir bi geçmişi okur, muhabbete katılır. Kaçmışsın hemen.:26:

Hadi bakalım iyi eğlenceler o zaman sana. Kaçamak yok. Morali bozuk olan kuzenin moralini düzeltin, kendi moralinizi bozmayın sakın Selam söyle bu arada hepsine

Hadi bakalım iyi eğlenceler o zaman sana. Kaçamak yok. Morali bozuk olan kuzenin moralini düzeltin, kendi moralinizi bozmayın sakın Selam söyle bu arada hepsine

yok yok, kaçamak yok kaptişş
tamam sööleriiim, eğlenceli bir gün olacak gibi.. 3ümüz uzun zamandır biraraya gelememiştik.. diğer kuzen bursa'da da.. özlemişim bee.. heyecanlandım bak şimdi...

hadi ben hazırlaniyim kızlarr.. vaktim kalırsa çıkmadan yine gelirim, olmadı akşama görüşürüüzz, byeeeee..

(bu arada ben gece(sabaha karşı) 4e doğru işe gidicem(bir gece çalışması var da), pazar sabah-öğlene doğru çıkarım heralde.. gece de giren olursa görüşürüzzz)

merhaba kızlar bugün biraz geç kaldım kahvaltı işler di derken bide internet bağlanmadı anca geldim
dünki menümden başlayım
sabah

peynirli omlet
domates,salatalık
4 zeytin
1 ince dilim ekmek

arda ingiliz tuzu içtim

akşam
1 küçük kase yogurtlu makarna
bu sabah
haşlama yumurta
domates,salatalık
biraz peynir
5 zeytin
1 ince dilim ek mek akşamda kabaklı çorba ve salata

Hoş geldin Banu' cum. Sadece dünkü menünü yazman yeterli. Oruç tutmuyorsun sanırım ama öğle yemeği yememişsin? Akşam makarna olmasa iyiymiş ama başkada bişey yememişsin. Su ne kadar içtin? Sporu da yazmamışsın. :26:Bu arada İngiliz tuzu ne? İlk defa duydum. Neden içtin? Yani ne işe yarıyor?

Ayrıca dün yazdığın en son mesajdan sonra geçmişi okursan sevinirim.

Ben veriyorum simdi cezayı, sıkı dur!!!
Bu hafta içinde en az 4 kere 5 mil olan leslie (70 dk galiba)yapman gerekiyor, aslında jillian vericcektim asıl o ceza olurdu ama mekik cekemiyorum dedin.. Hadi bakalım kabul mu?:))

Kızlar , oglen 12:30 da cocukları parka goturdum 1 saat oynadılar, geldim 25 dk jillian yaptım, son 10 dk cocuklarala olunca yapamadım, bu kadarını bile yapabilecegmi beklemiyordum, haftasonu herkes evde ve uyanıkken yine iyi vakit ayırabildim..
Sonra dusumu aldım kızımı uyuttum, simdi banada bi agırlık cöktü..

Dunden beri bacaklarımdaki ve bir cok yerimdeki butun kaslarım agrıyor deli gibî, oturup kalkarken yanıyor:) ve bu benim cok hosuma gidiyor, :)) alıstıkca bu hareketlere agrı da kalmaz , daha kolay yapmaya da baslarım

nette bir sorun vardı şimdi tekrar girebildim geçmişi o yüzden okuyamadım regliden dolayı tutamıyorum.geç kahvaltı yapmıştım öğleyi atladım.ingiliz tuzuna gelince müsil etkisi yapıyor magnezyum sülfat diyede biliniyor ayrıca sipor yapmıyorum önceden evde hareket yapıyordum bıraktım şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum

canım acı iyidir aynen devam böle.

Ay bu arada duştan sonra tartıldım 70 in altına dusmusum cok sukur.. 69.5 filan...

bence şişliğin filan vardır canım

nette bir sorun vardı şimdi tekrar girebildim geçmişi o yüzden okuyamadım regliden dolayı tutamıyorum.geç kahvaltı yapmıştım öğleyi atladım.ingiliz tuzuna gelince müsil etkisi yapıyor magnezyum sülfat diyede biliniyor ayrıca sipor yapmıyorum önceden evde hareket yapıyordum bıraktım şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum.1,5 lt su içtim sabah tartıldım 300 gr vermişm

Merhaba arkadaşlar.Ben bu sabah tartıldığımda +300 gr.almış gözüküyordum tekrar 80.2 e gelmişim.79.9 dan diyetime de uyduğum halde tekrar 80'lere geldim offf ..Bunun sebzelerden kaynaklanan bir durum olduğunu bilmeme rağmen moralim bozuldu çok (((

canım şişliktir yediklerindendir

off canım sıkılıyor oğlum uyuyor burdada kimsecikler yok...Akşam anneme geçeceğim mesaj sayılarını çıkmadan atarım.Bu arada kime yollamam lazım mesaj sayısını?

Ben veriyorum simdi cezayı, sıkı dur!!!
Bu hafta içinde en az 4 kere 5 mil olan leslie (70 dk galiba)yapman gerekiyor, aslında jillian vericcektim asıl o ceza olurdu ama mekik cekemiyorum dedin.. Hadi bakalım kabul mu?:))
Tamamdır canım. 4 kere 5 millik leslie teyzemle yürüyeceğim ama ben sevmiyorum leslie yi. Ama ceza cezadır.

Ay bu arada duştan sonra tartıldım 70 in altına dusmusum cok sukur.. 69.5 filan...
Moral bozmaya değmezmiş dimi, şişkinliğin vardır o yüzdendir. Dakika başı tartılırsanız eğer böyle olur. Yakında tartı yasağı getireceğim takıma.

Zararı yok mu canım o tuzun? Spora da başlarsan senin için daha iyi olur. Kilo vermen kolaylaşır.

Oooooo biliyorsun dukanda sebze gününde böyle olacağını, ona rağmen üzülüyorsun. Ayyy tartılmayın artık. Sadece cumadan cumaya.

kaptancım ben aylık iğne vurunuyorum korunmak için onun için gittim bir sorun yok.benim 2 tane oğlum var biri 5,5 digeri 3 yaşında
Tamam canım. Maşallah çok küçükmüş çocukların allah bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…