Evet iftar biraz şey ımm kötüellerime sağlık canım çok güzel olmuş ama ben 2 tane yedim tadını tam alamadım desem yeridir
canım sahur iyide iftar bilemedim
ayyy niye kmse yok ya
Evet iftar biraz şey ımm kötü
Ben buradayım
canım ramazanda amacımız kilo vermek değil kilo almamak bu nedenle biraz dikkat etsen aslında herşey daha iyi olcak
Bak bunu bilmiyordum canım. Ezan okunduktan sonra hiç bişey yiyip içmiyorum. Ezan erken mi okunuyor?geç kalınca acele etme hava aydınlanan kadar yiyebilirsin kuranda diyorki siyah iplik beyaz iplikten ayrılana kadar yiyin
Bunu anlamadım canım yaaa ne demek istedin?o kan gurupları 2-3 de bir diger kan grupları her gün içebilir bir sakıncası yok aminnnn gerçek tıp var onu araştır
Az yemişsin ama kaçamak yapmadığın için kutluyorum seni.selam kızlaaarrr,
şimdi geldiimm.. güzel bir gün geçirdik.. gerçi kuzenimin hala morali bozuk ama yine de birlikte olmak güzeldi...
bu arada hiç kaçamak yapmadım, hatta tavuk ızgaralı bir salata istedim ama o kadar kötüydü ki, 5te1ini yedim yani...
Afiyet olsun canım. Gayet güzel bir menü.sahur(02:30)
1 haşlanmış yumurta
domates
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim zeytinyağlı tam bugday ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağ
iftar(20:30)
1 sb mercimek çorba
2 yk fırın fasulye
1/2 gögüs ızgara
2 tane kara lahana sarması(bulgurlu)
salata
1 bardak erik komposto(şekersiz)
ara(21:30)
1 şeftali
2.5 litre su
spor bilmiyorum yoruldum bugün
Ben normalde de aralarda çok su içerim canım. Yemeğe başlarken mutlaka bir bardak içerim. Yemek arasında sonrasında su içmeden duramam.ramazandan dolayı gece 4 gidip öğlen 3 de geliyor.su konusunda ramazanda haklısın açarken içmek lazım oluyor ama aralarda içmemeye gayret göstermeli
Bence menün gayet güzel canım. Nerelisin bu arada? Yağ konusuna karşı değilim bence istenildiği kadar tüketilebilir. Hele ki zeytinyağı. Sanırım ekmeği de annen yaptı. Afiyet olsun. Ben beğendim menünü.Sahur:
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık
2 hurma
İftar:
1 kase soğanlı bilmem bir şey çorbası ( çok garip bir ismi vardı aklımda kalmamış)
3 kaşık patlıcan yemeği
1 kase sarımsak ağartmalı turşu
1 dilim ekmek (annem bugün yapmış dayanamadım)
1 hurma
21:30'da 1 şişe maden suyu
Su 2 litre olmak üzere. 2.5 yapmaya çalışacağım yaparım inşallah
Bir de Sarımsak ağartmalı turşu ne diyecek olursanız;
Aslında içindeki zeytinyağı oranı çok yüksek olduğu için o benim utanç kaynağım (yarım bardak kadar var). Yapılışını anlatayım sarımsaklar(2 baş) tuz ile dövülür. Daha sonra içerisine damla damla zeytinyağı eklenir ve bu karışım çırpılır. Bunun sonrasında ise ekşi eklenir (biz 2 limon kullandık) yine çırpılır. Daha sonra bu karışım sulandırılır. İçerisine ne koyup yerseniz işte öyle yersiniz.Bizimkisinde haşlanmış sebze vardı. Tabi bu ölçüde epey çıkıyor. 5-6 kase kadar.
Bildiğiniz tarif verdim.
Bak bunu bilmiyordum canım. Ezan okunduktan sonra hiç bişey yiyip içmiyorum. Ezan erken mi okunuyor?
Bunu anlamadım canım yaaa ne demek istedin?
Az yemişsin ama kaçamak yapmadığın için kutluyorum seni.Menünü yazmamışsın.
Afiyet olsun canım. Gayet güzel bir menü.İnşallah bu hafta senden güzel bir sonuç gelecek.
Ben normalde de aralarda çok su içerim canım. Yemeğe başlarken mutlaka bir bardak içerim. Yemek arasında sonrasında su içmeden duramam.Bende zararlı olduğunu duydum ama öyle istiyor bünyem bende zorlamıyorum.
Bence menün gayet güzel canım. Nerelisin bu arada? Yağ konusuna karşı değilim bence istenildiği kadar tüketilebilir. Hele ki zeytinyağı. Sanırım ekmeği de annen yaptı. Afiyet olsun. Ben beğendim menünü.
Sende benim gibi düşün Burcu. Düşünce gücü diyette çok ama çok önemli. Hatta birçok konuda hayatımızda yeri var ama biz farkında değiliz. Mesela ben hep çok şanslıyım çok şanslıyım derim ve gerçekten de her konuda çok şanslıyımdır. Tam anlatamadım sanırım ama ne düşünürsen başına o geliyor. Hatta aklıma gelen başıma geldi diye bir söz var yaaa. İşte öyle iyi düşünürsen iyi olur, kötü düşünürsen kötü olur. Hep iyi düşün.inş. kaptişşş yaaaaaaa
Benimde misafirlerim geldi. İftardan sonra çaya. Yeni gittiler. Ortalığı toparladım size bakayım dedim. Hemen menümü yazayım.
Menüm
Sahur (03:45)
1 dilim tam buğday ekmeği
Birazcık peynir
1-2 tane zeytin
Domates, salatalık
2 tane hurma
Şekersiz bir fincan çay
Yarı uyur durumda olduğum için ne yediğimi tam hatırlamıyorum ama sabah uyandığımda tabağımdakilerin çoğunun durduğunu gördüm. Ezan okunmasına 5 dk olduğu için apar topar atıştırdım.
İftar (20:22)
2 tane hurma
2 servis kaşığı tavuk sote
1 kase cacık
Yarım bardak ayran (cacığın yanına hangi akla hizmet ayran yaptığımı bilmiyorum)
3 fincan çay
1 fincan sütlü şekersiz nescafe
2,5 lt su. Spor yok.
Kızlarrrrrr
Yarın oruca baslıyoruuummm, cok heyecanlı ve cok mutluyuuuummmm
Simdi sahura kadar uyumayayım dedim , blkona oturdum Kuran okuyorum, bi hatim indireyim ramazanda... Bakalım ilk oruc gunum masıl gecicek...
Yarın kayınvalidem bizi bi restorana goturcekmiiş, ne yapıcam?
Allah şimdiden kabul etsin canım. Hem orucunu hem hatmini. Bende bayılıyorum sahura kadar oturmaya. Eskiden beceremezdim. İşe gidince olmuyor sahura kadar oturmak. Ama evde olunca güzel oluyor.Kızlarrrrrr
Yarın oruca baslıyoruuummm, cok heyecanlı ve cok mutluyuuuummmm
Simdi sahura kadar uyumayayım dedim , blkona oturdum Kuran okuyorum, bi hatim indireyim ramazanda... Bakalım ilk oruc gunum masıl gecicek...
Yarın kayınvalidem bizi bi restorana goturcekmiiş, ne yapıcam?
Benimde misafirlerim geldi. İftardan sonra çaya. Yeni gittiler. Ortalığı toparladım size bakayım dedim. Hemen menümü yazayım.
Menüm
Sahur (03:45)
1 dilim tam buğday ekmeği
Birazcık peynir
1-2 tane zeytin
Domates, salatalık
2 tane hurma
Şekersiz bir fincan çay
Yarı uyur durumda olduğum için ne yediğimi tam hatırlamıyorum ama sabah uyandığımda tabağımdakilerin çoğunun durduğunu gördüm. Ezan okunmasına 5 dk olduğu için apar topar atıştırdım.
İftar (20:22)
2 tane hurma
2 servis kaşığı tavuk sote
1 kase cacık
Yarım bardak ayran (cacığın yanına hangi akla hizmet ayran yaptığımı bilmiyorum)
3 fincan çay
1 fincan sütlü şekersiz nescafe
2,5 lt su. Spor yok.
Sende benim gibi düşün Burcu. Düşünce gücü diyette çok ama çok önemli. Hatta birçok konuda hayatımızda yeri var ama biz farkında değiliz. Mesela ben hep çok şanslıyım çok şanslıyım derim ve gerçekten de her konuda çok şanslıyımdır. Tam anlatamadım sanırım ama ne düşünürsen başına o geliyor. Hatta aklıma gelen başıma geldi diye bir söz var yaaa. İşte öyle iyi düşünürsen iyi olur, kötü düşünürsen kötü olur. Hep iyi düşün.Bak mesela ben bu hafta 1 kg vereceğim. Hep aklımdan bu geçiyor. Cuma günü göreceğiz sonucu.
Aynen canım dünkü kaçamaklar aklımı başıma getirdi. Ama bugün ki yazıları okuduktan sonra fark ettim ki kaçamaklar aslında ramazanda çok normal. Bundan sonra asla öyle kaçamaklar yok.veeeee kaptanın dönüşüüü başarılarının devamını bekliyoruz kaptişşş
ne yapcanı yok canım eğer iftar menüsü varsa hemen al yoksa başlangıç çorba ana yemek et yada tavuk ızgara içecek ayran yanına salata sadece zaafına yenilip tatlı yeme o yeter
Aynen canım dünkü kaçamaklar aklımı başıma getirdi. Ama bugün ki yazıları okuduktan sonra fark ettim ki kaçamaklar aslında ramazanda çok normal. Bundan sonra asla öyle kaçamaklar yok.Yarında inşallah ceza olarak balık olacak menüde. Yarın leslie teyzemle de yürüyebilirsem yürüyeceğim.
Aynen canım dünkü kaçamaklar aklımı başıma getirdi. Ama bugün ki yazıları okuduktan sonra fark ettim ki kaçamaklar aslında ramazanda çok normal. Bundan sonra asla öyle kaçamaklar yok.Yarında inşallah ceza olarak balık olacak menüde. Yarın leslie teyzemle de yürüyebilirsem yürüyeceğim.
ben leslie de sıkılıyorum artık eşlik edecek dizi film bişi olmayınca yapılmıo
Bugunku menum
Sabah 10:00
Yarım yumurta (tereyaglı, kızımın artan yumurtası)
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
oglen 14:30
1 kase Patlıcan kebabı , kofteli( kızartma filan degil)
Bir kac catal semizotu salatası
17:00
10 tane fındık
1 kuru incir
18:30
2 hurma
Aksam 20:40
1 kepce domates corbası
1 yemek kasıgı pilav
3 yemek kadıgı sebzeli tavuk yemegi
1 y kasıgı fasulye
Salata
3 y kasıgı yogurtlu kabak
Kızımın kalan ceyrek dilim tatlısı
Su
2 lt
Spor
25 dk jillian
1 saat park gezintisi cocuklarla
4 gun leslie fazlamı verdik burcu ne dersin, cezasına indirim yapalım mı kaptanın? Sevmiyormus yazık, mesela 5 degil de üç millik olabilir , sporu eziyete donusturmeyelim.. Tadında kalsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?