Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptancım aslında benim bi rituelim vardır sabah kalkınca tuvalete giderim ustumu cıkarırım oyle tartılırım, onu onemserim baska zaman tartılmam, herzaman aynısekilde tartılırım.. Bugun oyle sabahlinin gecmiş oldugunu goreyim diye bir daha tartıldım:)

dolmayı pişirdim kızlar iftara hazır bi kendi yemeğim ve salata kaldı ama bugün çok çalıştım sanırım çok susadım

kızlar ya ramazanda kolay kilo verilir diyen insanlara katılmıyorum ben aksine kendimi çooook yemiş gibi hissediyorum peki sizlerrr

SAHUR
2 dilim beyaz peynir (60 gr)
5-6 adet zeytin( tuzsuz)
4 ince dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık,yeşillik
1 su bardağı süt (yoğurt)
1 porsiyon meyve

İFTAR
2 adet hurma+2 bardak süt
1 kepçe çorba (kremalılar hariç)
10 dk ara veriyoruz
2 köfte kadar et (60 gr)
3 yk sebze yemeği
2 ince dilim tam buğday ekmeği
salata veya 1 kase cacık veya ayran
ARA: 2 PORSİYON MEYVE
AYRINTILAR:
GÜNLÜk 2.5 ,3 LİTRE SU
1 kepçe çorba= 1 dilim ekmek= 2 yk kaşığı pilav/mak (arkadaşlar pilav yemek isterseniz 1 dilim ekmek yemeyin)
kırmızı et tüketimi haftada 2-3 gün
yumurta tüketimi 2-3 gün
tüketilmemesi gereken besinler:
şeker, şekerli besinler bal, reçel
hamur işleri, börek pasta, kek, kurabiye, ç,kolata
yağda kızartmalar, kavurmalar, yağlı sos eklenmiş besinler
aşırı tuz ve tuzlu besinler
sucuk salam sosis pastırma
tereyağı, margarin, kuyruk yağı, iç yağı ve bütün yağlı yiyecekler
hazır meyve suları ve asitli içecekler
serbest olan besinler:
çay,soda,sirke,limon, çiğ sebzeler, yağsız haşlanmış sebzeler(patates havuç mısır)
baharatlar:)

böle bi liste buldum kızlar düşünceleriniz nelerdir :44:

kızlar ya ramazanda kolay kilo verilir diyen insanlara katılmıyorum ben aksine kendimi çooook yemiş gibi hissediyorum peki sizlerrr

canım kolay kilo verme diye bişi yoktur zate özellikle ramazanda dengeli beslenirsen kilo almazsın metabolizman hızlıysa verirsi olay bu

çünkü 17 saat aç kalıosun metabolizman doğal olarak yavaşlıo en alt seviyeye iniyor akşam yediğin zamanda eskisinden daha uzun sürede sindirdiği için fazla yemişsin gibi gelio hepsi bu ben norml menülerimi yediğim halde şişiyorum kocaman oluorum

Gayet güzel bir liste yalnız sahurdaki ekmek sayısı çok fazla. Onu azaltıp bir tane haşlanmış yumurta eklersek süper bir menü. Zaten yenmemesi gerekenleri biz yemiyoruz. Bence uygulayabilirsin.

Gayet güzel bir liste yalnız sahurdaki ekmek sayısı çok fazla. Onu azaltıp bir tane haşlanmış yumurta eklersek süper bir menü. Zaten yenmemesi gerekenleri biz yemiyoruz. Bence uygulayabilirsin.

kaptiş bende şu meyvelere takıldım iftardan sonra olanlara fazla değil mi?

kaptiş bende şu meyvelere takıldım iftardan sonra olanlara fazla değil mi?
İki porsiyon demekle ne anlıyorsun? Bence iki porsiyon meyve bir tane orta boy şeftali yanına da iki tane de siyah erik demek. Bunu yersen arada yeterli. Ama günlük sadece ya sahurda ya iftarda düşünebilirsin. Porsiyon anlayışına bağlı bence. Aslında hiç yenmese de olur ama bazı insanlar meyvesiz duramaz. Ayrıca vitamin almamızda lazım. Vitamin dedim de ben vitamin ilaçlarını bıraktım meyvede yemez oldum. Biran önce yemeye başlamam lazım.

canım ya akşam 20.53te orucumu açıyorum gece 3.00 gibi yemek yiyorum acıkmadan yemek yiyorum bu nasıl iş :44::44::44:

benim çok alışkanlığım yoktur ama iftardan sonra kaçamak yapmamak için zor tutuyorum kendimi o nedenle bi meyve yiyebilirim tabi eve meyve alırlarsa bugün

benim çok alışkanlığım yoktur ama iftardan sonra kaçamak yapmamak için zor tutuyorum kendimi o nedenle bi meyve yiyebilirim tabi eve meyve alırlarsa bugün
Bende mi alsaydım meyve bilemedim şimdi. Tatlı ihtiyacını bi yerden gidermek lazım.

sabah ki de bir dilim olsa iyiydi bence

Bende mi alsaydım meyve bilemedim şimdi. Tatlı ihtiyacını bi yerden gidermek lazım.

ben gittim aldım kaptiş çünkü bizimkiler eve tatlı almışlar babamla konuştum dedim bei katmayın kendinize göre alı meyve aldım kendime bende

Evet biraz dahamı yesem dedim 1 çatal aldım bıraktım.Ama doydum şiştim bile çokşükür.Ama 1 litreye yakın su tükettim yemekte
Ama ben senin akşamki menünü merak ettim.Yaz bişey olmaz

canım benden tavsiye yemekte su tüketme hazımsızlığa neden oluyor yemektem 1 saat önce ve yemekten 1 saat sonra içmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…