bende normalde en fazla 2 bardak su içerim ama ramazanda 2litreden fazla içiyommm
Afiyet olsun canım.
Birbirimize destek oluyoruz canım. Ben bir haftadır buradayım ama çok farketti. Su içiyyorum artık.
Takımda olmasam ramazan olsa bile yarım litre ancak içerdim.
Sevin sevin daraltırsın tebriklerr..;-)kızlar geçen ay çok severek aldığım 40 beden pantolonum bol geliyor yawwww sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Afiyet olsun güzel menü;-)dünkü menüm:
sabah(08:00)
2 dilim tam tahıllı tost ekmeği arasına beyaz peynirli sandviç
şekersiz çay
öğle(12:00)
2 köfte kadar ızgara tavuk,ayran,1/2dilim kepek ekmeği
ara(1:00)
3 kayısı
akşam(19:30)
5 kaşık kuru fasulye+1 dilim tam tahıllı ekmek+2 kaşık yoğurt
2,2Lt su
merhaba hanımlar dünki menüm
sahur 3:20
haşlama yumurta
domates,salatalık
bira peynir,5 zeytin
yarım dilim ekmek
1 bardak yeşil çay,2 kayısı,1 hurma
iftar 20:26
1 hurma,1 kase mercimek çorbası
2-3 y.k yeşil fasulye
salata,yogurt
su 2 lt spor 20 dk yürüyüş
Mesela karpuzun sakıncalı oldugunu ben burada öğrendim.ECanim bende bugun besinci gun oldu ve fazlasiyla motive oluyorum aslinda az yemekle degil dogru seyleri az yemekle zayiflanabildigini ogrendim
kızlar yaa, ben sabah size yazdım sanıyordum, yazmamışım :44::44::44::44:
hemen geçmişi okuyup, dünkü menümü yazıyorum...
merhaba arkadaşlar gruba dahil olmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
dünkü menüm:
sabah(08:00)
2 dilim tam tahıllı tost ekmeği arasına beyaz peynirli sandviç
şekersiz çay
öğle(12:00)
2 köfte kadar ızgara tavuk,ayran,1/2dilim kepek ekmeği
ara(1:00)
3 kayısı
akşam(19:30)
5 kaşık kuru fasulye+1 dilim tam tahıllı ekmek+2 kaşık yoğurt
2,2Lt su
güzel olmuş Burcucum, afiyt olsun cnm...
allah rahmet eylesin cnm
evet dil çok önemli.. artık ingilizce olmazsa olmaz... hatta onu saymamak 2. bir yabancı dil öğrenmek lazım..
oohhh, hamarat kız cnm bu Tuba
selam cnm, iyiyiz sen nasılsın? seni bekliyoruz... ramazandan sonra geliyormuşsun , hadi bekliyoruz.. kilo durumların ne? almadın di mi?
süpeerr
börek-baklava olmamış kuzucum
evet, su daha iyi olabilir, afiyet olsun cnm...
cnm çikolataya kızmayalım ama keşke 3 olmasaymış...
afiyet olsun artık
cnm protein eklemelisin menüne, bir de börek olmamış evet...
ama çok sağlıksız olmuş cnm
sevin sevin
cnm kaptanımız dönebilir sana, istersen cuma zayıflama takımları alanına da yazabilirsin,tüm takımlar görür seni ve çağrılabilirsin, ama bizim takımı istiyorsan kaptanımızı beklemelisin...
sevin sevin daraltırsın nolcak ki
canım cuma zayıflama yarışmalarını katılmak isteyenler bölümüne yazarsan eksiği olan bir takımdan davet alırsın.
gayet iyi olmuş menün afiyet olsun
merhaba hanımlar dünki menüm
sahur 3:20
haşlama yumurta
domates,salatalık
bira peynir,5 zeytin
yarım dilim ekmek
1 bardak yeşil çay,2 kayısı,1 hurma
iftar 20:26
1 hurma,1 kase mercimek çorbası
2-3 y.k yeşil fasulye
salata,yogurt
su 2 lt spor 20 dk yürüyüş
anladım tatlım :107: akşam biraz fazla kaçırdım daa sahurda o yüzden yiyemedimbundan sonra daha dikkatli olacağimmm
Sevin canım.Sırf böyle olur diye alışveriş yapmıyorum. HEdefe ulaşınca esaslı bir alışveriş yapacağım.
Afiyet olsun canım.
ayyy ne güzelll :107:bende hukuk okuyacağımm inşallahevet çook sevdim burayı çoook keyifli bi zayıflama olacak
Sevin sevin daraltırsın tebriklerr..;-)
Göbiş çevren kaç cmti?
Afiyet olsun güzel menü;-)
Sporda olsa şahane olacak.:-D
Afiyet olsun güzel menü.sporun biraz çogalsa daha iyi sonuç alırsın cnm..;-)
ayy ceren yaşlandın
canım katılmak isteyenler bölümüne yazmalısın
afiyet olsun kuzucummm begendim ben
2. dilde öğrencek canım koydurdum kafasına
aman zaten 10 liraya filan alıyorum daraltmayada para veremem
afiyet olsun kuzummm
hep beraber başarcaz canım
ben çok pahalı giyinmem zaten pantolonlarım max. 50 liradır ama bu aralar nerede ucuzluk var orada o pantolonu zaten 10 liraya almıştım
inş. canım benm
evett 13.takım olarak 1. olcazzzhep beraber başarcaz canım
canım venüs bu aralar direnişte birazda kendini toplamaya çalışıyor o nedenle cevap verememiştr bizede sorsan bizdede yoktu mesela sen şu an çirkinim diosun ya bence öle deme taş gibi bir hatunsun bence
Mühim nokta o kıyafetleri bir daha giyememek. Duygusal bağ kuruyor insan ayrılması zor geliyor sonra. Daralttırınca da eskisi gibi olmuyor ve diyorsun ki nerede o eski pantolonlar?
Anladım canım benim söz ettigim yeni bir durum degil :)) nereden baksan 1 ay belkide daha fazla olduebru en son gitmeden burdan venüste oldugunu yazmıstıda ziyanı yok :))
Sen neler yapıyorsun nasıl diyet sonlara yaklasmıssındır diye düsünüyorum gerci tickerınada bakmadım da umarım pot kırmıyorumdur beni affet hahaha :))
Canım benim coook tesekkür ederim düsüncelerin icin :))
aynen öle canım ya bi tane ispanyol paça kotum vardıı daralttırdım ohh dedim giyicem yok olmadı ya eskisi gbi olmadı bende ayırdım işte olmayanları filan belediyeye götürcem ihtiyaç sahiplerine verilsin içlerinde 1 kere giyilmişler bile var ama diyorum ya aynı görüntüyü vermio bu aralar pantolona max. 20 lira veriyorum ki sora daha çok üzülmiyim yoksa 60 70 verince ayrılması çok zor oluyor
yok canım hedefime 3 kilo kaldı 13 kilo verdim sen gittiğinde ben yeni gelmiştim buraya. ama sanırım vaktim varken biraz daha vercem ideal kilom 53 filan ben 55 e kadar ineyim dedim zaten sözlümle iddiaya girdik 55 die bakalım nolcak
Kilo verme olayımız bitsin, kilomuz sabitlensin ondan sonra yaparız zaten alışverişi.
Süpersiiiiinn cok tebrik ederim kendini iyi hissettigin kilon hedef kilon olsun hadi bakalım az kalmısss ama degisim süperdir mutluluk tarif edilemez birde istedigini giymek tarifsiz hepsini cok iyi biliyorum :))
aynen öle canım benim
gerçekten çok güzel bi duygu canım yaa sözlüm karışmıo artık yok olmadı oran çıkıo buran çıkıo filan demio istediğin darlığı giyebiliosun mesela hiç paçası dar bi pantolon giyemiyordum beden büyüdükçe paçada genişliyordu bem basen bel geniş dizden aşağım zayıftı veeee şimdi istediğim gibi giyiniyorum çok güzel bişi ya özellikle gögüslerimin küçülmesi çok güzel oldu
Ben de bunun olmasından korkuyorum Burcu.
neyden korkuyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?