Kilo verince gögüslerim küçülecek diyegöbeğimden versem hep. Dün farkettim babamın göbeğinden daha çok göbeğim var.
benim şuanda 85 15 kilo verdikten sonra 75 olurum diye korkuyorumahahaha babamdan daha fazlamı yok bea abartma benm küçülsün ya 95 beden sütyen mi takılır isterken utanıyodum ya sağılcak inek bi hep şiş sığmıyorlar taşıyorlar filan şimdi 90 beden 85 e kadar düşücek sanırım
spor mu yapsam yaaaaa :44:
hiç de yapasım karnım da ağrıo gibi zaten
benim şuanda 85 15 kilo verdikten sonra 75 olurum diye korkuyorum
Bugün yapma canım ağrın varsa. Ama bir arkadaşıma yürümek çok iyi geliyordu ağrısı olunca.
banada yürümek iyi geliyor ama hiç de yürüyesim yokben büyük gögüs sevmiyorum ya ideal 80 85 hem zaten kçk gögüse çare var destekli sütyen filan ama büyüğe çare yok toparlayıcı diceksiniz ama onlarda tırt
canım ben de çok büyük sevmiyorum ama 75 de çok minik.Benim sırtım omuzlarım filan geniştir. Cup ölçüm zaten A.
ayşegülcüm arkadaşlık isteğini kabul ettim fotolarıma bakabilirisnnnnnnnnnnnn
Baktım canım.Çok güzel olmuş böyle canım vücut orantıların.
merhaba hanımlar dünki menüm
sahur 3:20
haşlama yumurta
domates,salatalık
bira peynir,5 zeytin
yarım dilim ekmek
1 bardak yeşil çay,2 kayısı,1 hurma
iftar 20:26
1 hurma,1 kase mercimek çorbası
2-3 y.k yeşil fasulye
salata,yogurt
su 2 lt spor 20 dk yürüyüş
ayy ceren yaşlandın
kızlar bi yemek yedim bide aşkım bana polo yaka tişört aldı hemde kendine aldığının aynısıuzun zamandır istiyordum vee en son gömlekte 42 bady tişörtte large giyiyordum ondada her yerim çıkıyordu bazen x-large alıyordum şimdi gömlekte 38 bady tişört medium giyiyorummmm
süper menü cnm, tebrikler, afiyet olsun
yok kız yaşlanmadım dahaaklım başka yerdeeee
tebrikler cnm
kızlar bi yemek yedim bide aşkım bana polo yaka tişört aldı hemde kendine aldığının aynısıuzun zamandır istiyordum vee en son gömlekte 42 bady tişörtte large giyiyordum ondada her yerim çıkıyordu bazen x-large alıyordum şimdi gömlekte 38 bady tişört medium giyiyorummmm
evett 13. takım 1.evett 13.takım olarak 1. olcazzz
maximum 100 cmi geçmez senin göbeğin.en fazla 100cmdir göbek deliği çevren.boyun kaç?Kilo verince gögüslerim küçülecek diyegöbeğimden versem hep. Dün farkettim babamın göbeğinden daha çok göbeğim var.
Benimde sırtım geniş burcucum ya buna bir çözüm bulamazmıyız sence?Biraz incelseler iyi olur sırtımızbenimde sırtım geniş yaaa be b cup takıyorum
kızlar, bu arada ben hala hastalanmadım :44::44::44::44:
test yapıcam bugün :44::44::44::44:
kızlar, bu arada ben hala hastalanmadım :44::44::44::44:
:) Ne demişler Burcucuğum kadının kalçalısı yemeğin salçalısıben hala basenlerimden şikayetçiyim yaaaa
işte ben sırtım geniş olduğu halde a takıyorum. kilo versem düz tahta olacağım herhalde.benimde sırtım geniş yaaa be b cup takıyorum
95 cm canım bel çevrem. Boyum 167 cm Bildiğin balkon göbek şeklinde duruyor babamınkinden fazla derken bel çevresi olarak değil de göbek çıkıntısının görünümü açısından onunkisinden fazla. Onun hafif bir göbeği var.
tebrikler cnm tekrar tekrar
ölçebilirsen iyi olurdu aslında.Bedenlerden pek anlamıyorum.
evett 13. takım 1.
maximum 100 cmi geçmez senin göbeğin.en fazla 100cmdir göbek deliği çevren.boyun kaç?
Benimde sırtım geniş burcucum ya buna bir çözüm bulamazmıyız sence?Biraz incelseler iyi olur sırtımız
:) Ne demişler Burcucuğum kadının kalçalısı yemeğin salçalısı
işte ben sırtım geniş olduğu halde a takıyorum. kilo versem düz tahta olacağım herhalde.
95 cm canım bel çevrem. Boyum 167 cm Bildiğin balkon göbek şeklinde duruyor babamınkinden fazla derken bel çevresi olarak değil de göbek çıkıntısının görünümü açısından onunkisinden fazla. Onun hafif bir göbeği var.
Burcuuuuuu ordamısın ?
Hayırlısı canım, sonucu bekliyoruz.kızlar, bu arada ben hala hastalanmadım :44::44::44::44:
Burcu sen de iyice heyecan yaptırıyorsun kuzum.yarın kadar çatlama ceren yoksaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?