Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayırlı olsun canım ben arada bakıyorum yardım edeceğim bişi olursa oralardayım merak etme bu arada ben burcu kaptan yardımcısıyım

hayırlı olsun . umarım bol paylaşımlı bir takım olur. bol bol kilo verirsiniz.

bişey kalmamış 100 mesaja zaten.

Hayırlı olsun.

Çıkmıyor canım. Teşekkür ederim.

Beklerim artık.

güzel dilekleriniz için çok teşekkürler kızlarhepimize kolay gelsin ve başarılarteşekkürler burcucum çok memnun olurumcanım....

Güzel açıklamışsın cnm haklısın.;-)

kızlar geçen ay çok severek aldığım 40 beden pantolonum bol geliyor yawwww sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

dünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim tam tahıllı tost ekmeği arasına beyaz peynirli sandviç
şekersiz çay

öğle(12:00)
2 köfte kadar ızgara tavuk,ayran,1/2dilim kepek ekmeği

ara(1:00)
3 kayısı

akşam(19:30)
5 kaşık kuru fasulye+1 dilim tam tahıllı ekmek+2 kaşık yoğurt

2,2Lt su

güzel olmuş Burcucum, afiyt olsun cnm...

allah rahmet eylesin cnm
evet dil çok önemli.. artık ingilizce olmazsa olmaz... hatta onu saymamak 2. bir yabancı dil öğrenmek lazım..

ay bugunden beri dikişlerle ugrasıyorum, kendime bi pantolon diktim kızlar, ilk denememe gore cok cok guzel oldu:)

oohhh, hamarat kız cnm bu Tuba

Kızlar akşam yemeğinden hemen önce tartıldım veee 68.300 çıktım...:-D

Selam kızlar...
Nasılsınız canlar...

selam cnm, iyiyiz sen nasılsın? seni bekliyoruz... ramazandan sonra geliyormuşsun , hadi bekliyoruz.. kilo durumların ne? almadın di mi?

Bende bugünkü menümü yazayım

Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
Çay

Öğle
Izgara köfte
Salata

Akşam
Izgara tavuk
Salata
Ayran

2,5 lt.su.1 bardak yeşil çay..Spor yok..

süpeerr

börek-baklava olmamış kuzucum

evet, su daha iyi olabilir, afiyet olsun cnm...

cnm çikolataya kızmayalım ama keşke 3 olmasaymış...
afiyet olsun artık

cnm protein eklemelisin menüne, bir de börek olmamış evet...

günaydııınnn kızlarrr bugün sahurda sadece ufak bi yufka parçasıyla 1 tane biber yedim ve 1 lt ye yakın su içtimmm ayyyy zayıflayacaaammmm

ama çok sağlıksız olmuş cnm

kızlar geçen ay çok severek aldığım 40 beden pantolonum bol geliyor yawwww sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

sevin sevin

merhaba arkadaşlar gruba dahil olmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

cnm kaptanımız dönebilir sana, istersen cuma zayıflama takımları alanına da yazabilirsin,tüm takımlar görür seni ve çağrılabilirsin, ama bizim takımı istiyorsan kaptanımızı beklemelisin...

cnm kaptanımız dönebilir sana, istersen cuma zayıflama takımları alanına da yazabilirsin,tüm takımlar görür seni ve çağrılabilirsin, ama bizim takımı istiyorsan kaptanımızı beklemelisin... [/QUOTE]

tamam cnm anladım teşekkür ederim

sevin sevin daraltırsın nolcak ki
merhaba arkadaşlar gruba dahil olmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
canım cuma zayıflama yarışmalarını katılmak isteyenler bölümüne yazarsan eksiği olan bir takımdan davet alırsın.
gayet iyi olmuş menün afiyet olsun

merhaba hanımlar dünki menüm
sahur 3:20

haşlama yumurta
domates,salatalık
bira peynir,5 zeytin
yarım dilim ekmek
1 bardak yeşil çay,2 kayısı,1 hurma

iftar 20:26
1 hurma,1 kase mercimek çorbası
2-3 y.k yeşil fasulye
salata,yogurt

su 2 lt spor 20 dk yürüyüş

anladım tatlım :107: akşam biraz fazla kaçırdım daa sahurda o yüzden yiyemedim bundan sonra daha dikkatli olacağimmm

Sevin canım. Sırf böyle olur diye alışveriş yapmıyorum. HEdefe ulaşınca esaslı bir alışveriş yapacağım.

Afiyet olsun canım.

ayyy ne güzelll :107:bende hukuk okuyacağımm inşallah evet çook sevdim burayı çoook keyifli bi zayıflama olacak

Afiyet olsun canım.
anladım tatlım :107: akşam biraz fazla kaçırdım daa sahurda o yüzden yiyemedim bundan sonra daha dikkatli olacağimmm

ayyy ne güzelll :107:bende hukuk okuyacağımm inşallah evet çook sevdim burayı çoook keyifli bi zayıflama olacak
Birbirimize destek oluyoruz canım. Ben bir haftadır buradayım ama çok farketti. Su içiyyorum artık.
ayyy inşallah yaaa yok ya burada daha da hırslanıyorum sizinle birlikte motive oluyorummm

evet çook güzel bir tesadüf

anladım tatlım :107: ama iftarda çoook fazla yemiştim 6 tur koştum koca parkı bi sürü spor yaptığım halde şişkinliğim geçmemişti sahurda istesemde yiyemezdim yerim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…